maandag 15 juli 2013

Spelen met vuur

Twee weekjes terug schreef ik over genot, en dat je niet altijd voor het genot bezig bent, zelfs als hoer. Zelfs niet voor je klant, want dat is niet waar hij ècht voor komt. Hij komt voor een honger die gestild moet worden, en die honger maakt het lekker. Die honger moet je opzwepen, en dan wordt het vanzelf een geweldige ervaring. Maar ik kan ook nog wel een stukje verdergaan.

Soms is genieten helemaal niet welkom. Soms zou genieten zelfs je uit je trance halen. Soms wil je helemaal niet dat het makkelijk, prettig, comfortabel, fijn, veilig, lekker is. En dat is in het begin erg verwarrend en niet iets wat je je bij jezelf voor kan stellen. Maar je kan een stuk meer met jezelf dan je denkt als groentje, en als je af en toe het durft om wat nieuws te proberen, ontdek je dat er een stuk meer in je zit met seks dan je ooit dacht.

Je hoort vaak van mensen, vooral vrouwen, dat ze best extreme fantasieën hebben, maar dat ze die nooit in werkelijkheid zouden willen uitvoeren. Voor sommige fantasietjes is dat best normaal hoor, als er bijvoorbeeld gevolgen aan zitten die de rest van je leven een boeltje maken. Maar anders zijn dat soort fantasieën best dingen die goed bij ze zouden passen, maar waar ze gewoon niet klaar voor zijn.

Dat zijn ideeën die in je omhoogkomen vanuit je diepe oerdriften, die je willen dwingen dingen te doen waar je zelf helemaal niet aan zou denken vanuit je opvoeding, of je eigen karakter. Dat is wat omhoogkomt uit je diepste biologie. Het is makkelijk te ontkennen, maar het is meer dan zomaar een bevlieging. Daar kom je wel achter als je er dingen mee gaat doen, of eigenlijk, het dingen met je laat doen.

Als je met seks bezig bent, zijn er dingen in je hersenen aan het gebeuren, die de dingen anders voor je maken. Je vindt dingen nietzosnel eng of vies, je gaat meer in de seks op, en je gaat in jezelf en wat je doet op na een tijdje. Dat zijn geen dingen die zomaar gebeuren, je lichaam is zo gemaakt dat dat gebeurt. Zo krijgen je oerdriften je voorbij je remmingen en wat je voor jezelf hebt beslist wat je wel en niet doet.

Ik heb het nu nog niet eens over SM. Er zijn een boel vormen van wat mensen SM noemen, en SM dingen horen hier ook wel bij, maar dit is meer dingen dan alleen SM. In sommige opzichten is SM helemaal niet zo je overgeven aan je oerdriften, want de regels zijn vantevoren besloten, en je hebt altijd wel kijk op wat er wel en niet gaat gebeuren. Je laat het niet over aan iets dat je niet in de hand hebt.

Je hebt altijd wel dingen die je meemaakt, waarbij je achteraf denkt: hoe kwam het nou, dat ik dàt deed? Je kreeg opeens inspiratie of zin of motivatie die je niet van jezelf verwachtte. Je durfde dingen, of je wou dingen, die je normaal nooit hebt. Dat soort momenten is waar ik het over heb. Die momenten komen meestal vanzelf, maar je kan ze uitlokken, en je kan ze hun gang laten gaan, en je kan ze zelfs helemaal je over laten nemen.

Het gaat aan het eind altijd om je oerdriften die je naar een bepaald iets toe duwen. En het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en als je het geen weg geeft, dan vindt het wel een weg, totdat je die ook weer tegenhoudt. Maar het zorgt voor onrust in je lijf en in je ziel, als je het nooit eens uitlaat. Dat het er is voel je ergens toch wel. Het knaagt ergens aan je dat er ergens in je iets niet vrij kan.

Nou laat ik het wel heel sinister klinken hoor, want het is gewoon gezond en het zorgt ervoor dat je weer een beetje fijner in de wereld staat. Als je de dingen vrijlaat die je anders alleen maar frustreren zonderdat je het weet, dan kom je er opeens achter hoeveel vrijer en vrediger je je voelt. Dat gaat door je hele leven heen. Maar toch zit er iets aan wat het spannend of eng maakt.

Dat enge is vooral dat er iets in je omhoogkomt, en je wil "overneemt." En als je die oerdrift zijn zin geeft, dan wordt dat binnen minuten sterker en sterker, totdat het totaal bezit van je neemt. Dat is even schrikken hoor. En als je schrikt, dan val je er meestal uit, of raak je zelfs in paniek. Daardoor kun je er echt bang van worden, want dat voelt achteraf verwarrend, geschrokken, en héél gefrustreerd!

Maar als je geleerd hebt dat het goed is, en dat je goed terecht zal komen, dan kan het een hele heftige, bijzondere ervaring zijn. Soms wil een oerdrift hele simpele dingen, en vraag je je achteraf af of dat nou alles was, maar meestal wil het dingen die je jezelf anders nooit laat doen. Seks op manieren die je smerig vindt, waar je te trots voor bent, die je eng of gevaarlijk vindt. Of die je niet doet om je partner of je familie niet te kwetsen.

Ik heb er wel ervaring mee, de oerdrift de baas laten zijn, maar dat is pas sindskort dat ik daar echt actief mee ben. Eerder gebeurden dat soort dingen alleen maar per ongeluk, als ik aan het experimenteren was, of als ik onder invloed was. Ik heb best veel wilde dingen gedaan met een boel wiet en alcohol in mijn lijf, en je kan je wel voorstellen dat dat wel meestal heel passief was.

Maar de ervaringen die ik heb met experimenteren zijn wel veel ingrijpender. Inplaatsvan een raar gevoel maar storend te vinden en weg te werken, doe ik er nu soms weken over om dat gevoel langzaam een vorm te laten aannemen, met allemaal techniekjes die ik leer, en dan laat ik het zijn gang gaan tijdens een sessie. Als je het goed afbakent, is het allemaal nog wel te vertrouwen.

De roes die je kan krijgen kan ik wel vergelijken met de eerste keer skydiven. Alles ziet er anders uit, je bent haast gehypnotiseerd en verbaasd naar jezelf aan het kijken wat jij zelf nu aan het doen bent! Je doet dingen die je anders nooit zou doen of willen, en je ontlaadt jezelf helemaal van een gevoel dat je niet eens wist dat je had. Het is alsof er een rivier door je heen stroomt.

Het is alsof je over alle negativiteit heen wordt getild door je oerdriften, die alles wegvagen wat je niet bevalt. Je zweeft over de pijn, gêne, twijfel, en uitputting heen, alsof je op vleugels gedragen wordt. Nu heb je eindelijk de kans om stukken van je lijf uit te strekken, die je anders niet eens weet dat je hebt. Je weet dat als je je trance verliest, je opeens alles voelt wat je niet wil voelen, en dat high-gevoel kwijtbent.

Juist dat gevoel dat je hard neer kan komen, dat geeft méér kick, en als je niet schrikt, zet je alleen maar harder af, en duik je er dieper in, tot je ècht niet meer kan, en zachtjes neerkomt aan de andere kant. Het is alsof je weet dat je niet bang mag worden, en niet mag twijfelen, en dat zorgt dat je strak staat van de spanning, en die bouwt alleen maar op samen met de spanning die je toch al had.

Ik vergelijk het wel met meditatie bij de tandarts. Als ik bij de tandarts wat moest laten doen, dan hou ik er nietzo van om verdoving te laten gebruiken. Dat is de hele dag moeilijk, en ik krijg er soms hoofdpijn van. Dus ik had een meditatiekursus gedaan bij een oud krakersvriendinnetje, waar je leerde om je pijn buiten je te houden. Die pijn merk je wel op, maar je houdt hem in het holletje tussen je handen, en dan lijd je niet, want het blijft buiten jou. Het wordt niet iets van jezelf

Bij het oefenen krijg ik dat nooit langer dan een paar secondes voorelkaar. Maar als ik in de tandartsstoel zit, dan weet ik héél goed dat ik lig te kronkelen van de pijn als ik het niet goed hou, en dan kan ik opeens veel langer mezelf gedisciplineerd die pijn laten afhouden, omdat ik weet dat het moet. Dat geeft je kracht, en dat geeft je ook wel een kick. Nou ja, niet bij de tandarts natuurlijk.

De mensen die wat met SM te maken hebben, zullen nu wel aan subspace denken. Daar hebben ze gelijk in, maar subspace is een vorm van wat ik beschrijf, en subspace is een hele passieve soort van de beheersing aan je oerdrift geven. Het is de makkelijkste oerdrift, die van meegesleept worden, maar er zijn er meer en die kunnen veel lastiger zijn. Die willen je dingen laten doen, en dan word het toch wel heel ingewikkeld.

Een andere groep vrouwen zit nu te denken aan hun man het bloed onder de nagels vandaan halen tot hij gewelddadig wordt. En die hebben ook gelijk, want het is hetzelfde, maar je kan er ook betere soorten gedrag van maken. Je hoeft niet jezelf tot moes te laten slaan. Die vorm is dat je wel het beginnetje maakt van je oerdrift zijn zin geven, maar je zorgt niet dat het goed doorloopt, en daarom wordt het zo'n ongezonde en ongelijke gewelddadige toestand.

Jammer genoeg is het het makkelijkst met een goeie partner, die weet wat hij doet, en die je kan sturen. Dan kan je het helemaal laten gaan. Maar die vind je niet zomaar. Dat is ook zo'n zoektocht die je beter in je zak kan steken voor later, want je vindt waarschijnlijk niemand. Ik weet maar van twee mensen die hier het fijne van weten, en die verkopen dat voor duizenden Euro's per uur.

Het is natuurlijk vooral nuttig om het bij de klanten te herkennen. Die hebben precies hetzelfde, maar die begrijpen seksueel helemaal niets van zichzelf. En ondanks dat ze hetzelfde hebben als wat ik bij mezelf moest ontdekken, heeft het best nog eventjes geduurd voordat ik ontdekte dat ik niet gewoon mijn beleving kon gebruiken om ook mijn klantjes te begrijpen.

Het gaat tegen me in, want ergens ben ik nog een ouwerwetse feminist die àlles gelijk wil hebben, maar mannen zijn nou eenmaal anders dan vrouwen. Hun oerdriften zijn anders, en niet eens gewoon het spiegelbeeld van de oerdriften die vrouwen hebben. Het sluit niet eens goed aan. Het zijn driften die ik zelf niet kan meevoelen, en die ik tot in de kleinste hoekjes uitgelegd moet krijgen van hoeren die veel verder doorgewinterd zijn dan ik. Ik voel me soms een groentje.

W heeft de hele tijd klanten die zoeken naar wat ze nog niet hebben. Die hebben driften die ze niet begrijpen, en die ze zijn gaan zoeken. Het zijn meestal mannen die erg ambitieus zijn, en het hebben gemaakt. Vaak zijn ze dominant en intelligent, maar niemand kan in zijn eigen driften kijken. Waar zij kapitalen voor krijgt, is om die driften te herkennen, en de klant daar een totale uitlaat voor te geven op een manier dat ze hem alleen verleidt, en verder niets gekunstelds hoeft te doen. Daar heb ik veel respect voor.

Nou zitten jullie natuurlijk te wachten op een lijstje met oerdriften en hoe ze werken, maar jongens, ik begrijp ze zelf nog ook maar een heel klein beetje, en dat is met uitleg erbij die op de tientallen bladzijdes komt. Ik werk er zelf ook nog maar voorzichtig een beetje mee, want als je het niet goed doet, zit je opeens helemaal mis met je klant. Ik doe het alleen maar bij een paar moeilijke klanten, die iets zoekends hebben.

Het wèrkt wel, maar ik heb de hele tijd begeleiding nodig. En als het werkt, dan is het prachtig om te zien hoe zo'n klant helemaal bezeten raakt, en zich helemaal uitput, terwijl hij anders nóóit loskomt. Maar ik doe het niet zomaar. Zelfs de mensen die het kunnen weten gebruiken het voorzichtig, want niets is gevaarlijker dan iemand die opeens geen remmingen heeft, als je het niet helemaal onder controle hebt.

Zalig eigenlijk, dat ik nog zoveel te leren, en zoveel te ontdekken heb.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi om te lezen dat dit met seks blijkbaar kan. Staat helaas heel erg ver van m'n eigen beleving af. Voor mij is het al absurd veel moeite om eens tot seks te komen. En dan volgt er iets waarvan ik zoiets heb als: "Is dit het nou?" Is al die moeite niet waard. Ben helaas een product van de hier heersende negatieve moraal rond seks.

Denk verder wel dat je de spijker op z'n kop slaat dat het vooral ook moeilijk is om iemand te vinden - waarmee - je dit kan doen.

Anoniem zei

Ik snap hier dus weer helemaal niks van. Ik weet niet wat je in je hoofd hebt, maar ik zou eens langs een psychiater gaan.

Anoniem zei

Prachtig stuk Zondares. In the zone noemen ze dat ook wel. Ik weet enigzins wat je bedoelt maar ik heb het met seks helaas nog nooit gehad.

Puttana zei

Heel mooi, Zondares. Je bent een vakvrouw.

Anoniem zei

Wat is dit voor onzin? Dit slaat als een lul op een drumstel, dit heeft toch niks met seks te maken?

Anoniem zei

Leuk stuk, ik snap het wel.
Groetjes,
Wandelaar

Anoniem zei

Dit heeft zeer zeker met seks te maken, dit is eindelijk het gevorderdenspul waar men zo enthousiast naar heeft gevist.

Praten met W hierover is een college op zich. F kan ook nog uitleggen hoe het allemaal werkt, dat is ook muziek om daar naar te luisteren. Het valt me eigenlijk op dat je niet praat over het vastknopen van de oerdriften, dat is toch eigenlijk (een goed deel van) het hele eieren eten. Iedereen heeft, in meerdere of mindere mate, bepaalde oerdriften, en iedereen associeert daar iets aan vast. Als je pech hebt associeer je daar iets aan vast dat ver afstaat van de oerdrift zelf, en wil je neuken maar kun je alleen maar hakken likken als man. En als je erachter komt wat vastzit aan wat, en je speelt daarmee, dan kun je mannen helemaal gek maken. Andersom insgelijks, als jouw partner uitvindt welke basisimpuls je vastknoopt aan welk gedrag/omstandigheden/scene of zoiets, dan ga je buiten jezelf! Dat werkt enorm door, ook buiten seks.

Ik ben het overigens niet met je eens dat de oerdriften van de man niet altijd aansluiten bij die van de vrouw. Eigenlijk zijn er twee hobbels. Het kan inderdaad zo zijn dat de oerdriften van de vrouw niet aansluiten bij die van de man, bijvoorbeeld de man heeft een sterke behoefte aan vernedering (die is bekend) en de vrouw heeft veel minder de behoefte om te vernederen maar wil heel graag ingesloten worden. En bovendien kunnen de associaties uiteen lopen. Bijvoorbeeld, de man wil vernederd worden door opgemaakt te worden als een vrouw en vrouwenkleding te dragen en de vrouw wil vernederen door hem te vertellen hoe goed zijn beste vriend neukt en hem laten merken dat hij haar niet bevredigt. Als het eerste uiteen loopt, dan ben je genaaid, maar met het tweede kun je best leuk spelen. Mijn ervaring is dat als je merkt dat je een oerdrift van jezelf kunt bevredigen door te spelen met een associatie bij een complementaire oerdrift van hem, en andersom, je daar een hele vette kick uit kunt halen. En als sommige oerdriften en associaties samenvallen, berg je dan maar. Dan krijg je kicks waarbij de loterij winnen niets is. F heeft het allemaal uitgelegd, en als ik er een tiende van begrijp is het veel. W is toegankelijker en even correct.

Als hoer kom je veel mannen tegen die zowel hun behoeften als associaties niet op jouw lijn hebben, maar het voordeel van veel mannen is dat ze allemaal een verschillend deel van je seksualiteit kunnen aanspreken, en soms iets raken en dan krijg je vanzelf inzicht in je eigen oerdriften en associaties.

Het is een prachtig aspect van seks wat nagenoeg in de kunde geheel verloren is gegaan. Deelgenoot zijn van die wetenschap is als het herontdekken van eeuwenoude kunsten en wetenschappen moet zijn. Ik ben er een gelukkiger mens door geworden. Het probleem is wel dat je niet makkelijk meer van vriend wisselt, je bent namelijk heel erg verknocht aan degene die jou een seksuele, fysieke en psychische kick kan geven die je jezelf niet kunt geven, en die je van jezelf soms niet eens wist.

Ik vond ook de uitleg van masochisten van F hilarisch. En ongetwijfeld helemaal correct! Ik herken er in elk geval mijn masochisten in!

Esmeralda

Anoniem zei

Zootje zieke vrouwen hier...

Anoniem zei

kan iemand meer uitleg geven ,het is wel heel vaag ! voorbeelden ?

Anoniem zei

kan iemand meer uitleg geven ,het is wel heel vaag ! voorbeelden ?

Anoniem zei

Ik snap dit dus niet.

Anoniem zei

Intrigerend om te lezen. Ik weet niet of ik helemaal begrijp wat je bedoelt maar er zijn zeker dingen die ik herken.

Je hebt het over een oerdrift en een honger die gestild moet worden en zo ervaar ik mijn behoefte aan seks met prostituees ook. Als die oerdrift over me komt, MOET ik er wel op uit om te neuken. Er is niks wat me dan tegenhoudt. Een verjaardag, drukke werkzaamheden, een verhoogde kans om betrapt te worden, het maakt niet uit. Ik MOET gewoon naar de hoeren. De drang naar betaalde seks is dan zo overweldigend dat ik er wel aan toe MOET geven. Ook masturberen of zelfs een snelle wip met een fuckbuddy is dan niet genoeg.

Het gaat dan ook niet meer alleen om klaarkomen, ik wil nieuwe wegen inslaan en dat gaat het beste met een van mijn vaste betaaldames. Ik denk dat het feit dat ik voor seks betaal me op de een of andere manier vrijer doet voelen bij mijn behoefte om te experimenteren.

Het is ook vast niet toevallig dat ik mijn eerste schreden op het gebied van anale seks en soft SM heb gezet bij een bezoek aan mijn favoriete privéhuis.
De relatieve anonimiteit van seks met een prostituee maakt dat ik dan gehoor durf te geven aan mijn diepste seksuele verlangens.

Het klinkt misschien allemaal wat vaag, maar omdat ik weet dat prostituees op het gebied van seks wel wat gewend zijn, gaat de (soms delicate) zoektocht naar mijn seksuele identiteit me makkelijker af in het betaalde circuit dan met een partner of een goede vriendin.

Een prostituee is (letterlijk) een professional. Zoals een psycholoog mensen helpt om de achtergrond van hun doen en laten te ontdekken, zo kan een prostituee helpen om allerlei verborgen seksuele wensen boven water te halen. Net als bij een psycholoog blijven de geheimen en taboes beperkt tot de behandelruimte. Dat is veilig en schept een speciale band.

Seks met prostituees helpt me om mezelf te ontdekken. Als ik in die speciale flow zit, is het heerlijk om het verstand uit te schakelen en me volledig over te geven aan lust en geile seksuele spelletjes.
Ik houd me niet langer bezig met wat hoort of normaal is, ik doe wat mijn geilheid me ingeeft. Dat werkt op de een of andere manier louterend en inspirerend.

Met een vriendin heb ik tedere, lieve en soms stomende seks, maar je houdt altijd rekening met wat de ander wil (of niet wil). Bij de seks met een prostituee komt mijn ware aard meer naar boven. Het is meer een ontdekkingsreis. Mijn eigen fantasie, gekoppeld aan de ervaring en het vakmanschap van de dame van plezier, zorgen voor tal van nieuwe ervaringen.

Die hebben soms te maken met verborgen verlangens, met nieuwe vormen van seks (door een vrouw met een voorbinddildo geneukt te worden), maar ook met ongrijpbare zaken als spelen met schaamte en anonimiteit. Zo vind ik het soms erg opwindend om me met een jonge en schaars geklede escortdame bij de balie van en hotel te melden en te vragen naar een kamer voor een paar uur.
Juist het feit dat het dan voor iedereen duidelijk is dat ik een seksdate ga hebben, zorgt dan voor de gewenste, heimelijke opwinding.

Met een vriendin zou dit voor mij niet het gewenste effect hebben, maar met een prostituee geeft het me een aparte kick.

Seks als oerdrift, waarvoor je je aan de ene kant schaamt, maar waaraan je aan de andere kant wel gehoor moet geven.
Het gevoel dat je geen keus hebt, dat andere dingen volmaakt onbelangrijk zijn, dat seksueel genot je hele leven beheerst en dat dat ook zo moet.

Unknown zei

Ik was (elders in je blog) teleurgesteld dat je SM ( mannen slaan, b.v.) niet wilde, maar je lijkt toch te veranderen.
Co.

Anoniem zei

Ik dacht dat je het lekker over zonder condoom ging hebben, wat een kutzooi.

Anoniem zei

de seksuele energie van de man heet in het Hebreeuws Shagah. Volgens mij is het daar allemaal om te doen.

Johanna zei

Al ben ik geen professionelle, ik herken hier een heleboel in. Raar eigenlijk dat wij door zo'n preutse opvoeding een heel leven nodig hebben om onszelf een beetje te leren kennen en accepteren.
En trouwens, ik neem ook nooit verdoving bij de tandarts, hij mag rustig in mijn zenuwen boren. Pijn is gewoon pijn, niets om je druk over te maken.

Anoniem zei

Is dit niet een vorm van energie / beleving die mensen die met tantra bezig zijn ook proberen te bereiken?

Al ben ik er inmiddels wel achter dat tantra meer is dan alleen seks. Waarschijnlijk doordat als je je open wil stellen op één gebied in je leven en je daar serieus mee aan de slag gaat, dat meestal ook op andere gebieden gebeurt. En moet gebeuren. De holistische benadering (je kan delen van jezelf niet als apart zien; er is altijd samenhang).

Misschien daarom merk ik ook dat als ik verliefd ben, en ik echt voor een meisje ga, ik ineens op heel veel gebieden van alles verander zonder dat ik er erg bij stil sta. Terwijl als ik liefdeloos "doorploeter" alles eindeloos ingewikkeld lijkt en veel moeite kost.

Anoniem zei

ik geloof wel dat seks een genezende werking heeft, maar moet nog uitzoeken hoe. In die zin is Zondares een soort dokter. En dankzij Edith Schippers krijgt ze het drukker op het spreekuur.

Zondares zei

Esmeralda, ik begrijp je niet echt geloof ik. Kan je het op een andere manier uitleggen?

Co, ik ben nog steeds niet van de SM, maar ik begrijp wel hoe het werkt. Ik ben er alleen een beetje uitgegroeid.

Tantra is iets waarmee mensen deze dingen proberen te beheersen, maar het is nou juist niet te beheersen. En daarmee moet je omgaan. Maar inderdaad verandert er heel veel aan je als je dit soort dingen een beetje hebt. Met vuur spelen is riskant, maar het levert prachtige dingen op.

Anoniem zei

@esmeralda, 15-7-2013 14:37h

citaat van Esmeralda
"(...... ) Als het eerste uiteen loopt, dan ben je genaaid, maar met het tweede kun je best leuk spelen. Mijn ervaring is dat als je merkt dat je een oerdrift van jezelf kunt bevredigen door te spelen met een associatie bij een complementaire oerdrift van hem, en andersom, je daar een hele vette kick uit kunt halen. En als sommige oerdriften en associaties samenvallen, berg je dan maar. Dan krijg je kicks waarbij de loterij winnen niets is. (.........) "

Zondares vraagt uitleg op 17-7-2013 15:59h

Ik heb door de verwijzing van 3 mei 2014 dit geprobeerd tot me door te laten dringen, wat een ingewikkeld verhaal van Esmeralda.

Zou Esmeralda bedoelen in het voorbeeld:

Man wil vernedert worden in dit voorbeeld:
(= dit zou dan ZIJN persoonlijk specifieke oerdrift zijn.) ((Is dat wel zo? dat dat een oerdrift is, of wordt iemand zo 'beschreven' door (complementaire?)ervaringen in de loop van zijn (niet-seksuele)leven))

Complementaire oerdrift zou in het voorbeeld zijn 'domineren'

Stel: Hij vind inderdaad een hoer die wil domineren.

Deze specifieke hoer heeft als associatie met domineren, bepaalde handelingen, denk nu bijvoorbeeld aan het cliche, de zweep.

Stel dat het samenvalt?
Waarschijnlijk bedoelt ze daarmee, dat hij dit ook fijn vindt. Het gebruik van de associatie, in dit geval de clichematige zweep.

Het samenvallen, het gelijk opgaan in het uitvoeren van hetgeen beide willen, zou dan leiden tot de 'vette kicks' die Esmeralda beschrijft.

Ik denk dat je de zweep in dit voorbeeld dan zou moeten vervangen door de ingewikkelde handelingen die in SM plaatsvinden. De kans op samenvallen wordt dan veel kleiner.

Dus: De kans op 'samenvallen' (lees 'dat beiden het fijn vinden') wordt kleiner al naar gelang de handelingen ingewikkelder worden.

De ervaring wordt dan dus unieker.

Zou ze dat bedoelen??

Maar 'Zondares' misschien heb je hier allang een duidelijk antwoord op gehad langs andere weg ...?

Anoniem zei

zo kon ik iemand waar ik vaak mee prate zij deed sm en vernedering zo had ze een klant deze moest ze in een bench doen en dan poepte ze in in een voerbak en at hij dit op en deze was haar vaste maandelijkse klant zo zie je maar weer