donderdag 22 juli 2010

Flauwvallen

De advertenties heb ik maar weggehaald, ik werd er zelf gekker van dan jullie volgens de poll. Dat was me het tientje wel waard dat ze betaald hebben voor een maand lang irritante advertenties. Nou het echte stukje van vandaag:

In de films vallen vooral vrouwen flauw. Dan zuchten ze, en vallen ze sierlijk om met hun ogen dicht. In het echt zie ik niks sierlijks, en zijn het altijd de mannen en nooit ik. Daar ben ik wel blij om, want ik moet mijn zaak wel in de gaten houden. Er is niets enger dan om buiten bewustzijn te zijn, met iemand die je nooit helemaal mag vertrouwen.

Ik ben zelf nooit flauwgevallen. Ik heb als teenager wel geprobeerd, omdat het in de stripverhalen een goede manier was om aandacht te krijgen, of ik het kon. Ik had gelezen dat je jezelf flauw kan laten vallen door heel snel adem te halen. Toen ik het probeerde werd ik duizelig, maar ik viel niet flauw. Ik baalde.

Bij mannen is het anders. Vrouwen die flauwvallen zijn extra vrouwelijk, en als je het goed kan brengen kom je heel frêle en kwetsbaar over, en wil elke man je wel redden. Mannen die flauwvallen zijn een beetje raar. Een man die flauwvalt lijkt wel een beetje een watje. Het overkomt sommige mannen gewoon. Dat begrijp ik ook wel. Achteraf zijn ze er altijd een beetje beschaamd over.

Ik doe natuurlijk alsof er niets aan de hand is. De eerste keer schrok ik me wild, maar het komt elk jaar wel een keer of wat voor, dus je leert snel dat het niet raar is. Achteraf is het altijd even psychologie gebruiken om te zien of je de man moet troosten, of met hem lachen, of doen alsof er niets gebeurde.

Het zijn nooit de ouwe mannetjes die het overkomt, meestal zijn het juist de jonge jongens. Tieners zijn het meestal. Ik weet niet hoe het komt, misschien zijn die wel veel te opgewonden. Het gebeurd meestal als ze bijna bij hun hoogtepunt zijn. Het gebeurd nooit als ze liggen, altijd als ze rechtop zitten of staan.

Soms ben je een jongen aan het pijpen, en opeens laat hij een diepe zucht, en begint heel langzaam om te vallen. Ik kan beter niet proberen om een man te vangen als hij valt, want daarmee ben ik wel door mijn rug gegaan. Ik probeer in plaats daarvan hem op het bed te duwen, zodat hij goed valt. Dan is het een paar tellen wachten voordat hij weer bijkomt, dat gaat heel snel.

N zegt dat ze dan zorgt dat hij bijkomt terwijl ze hem pijpt, want die doet dan alsof ze het niet doorhad. Ik denk dat mijn klanten daar wel te slim voor zijn. Ik maak juist een praatje, terwijl ik ze geruststel. Als ze dan zin hebben om door te gaan, ga ik door. Dat is meestal wel zo. Het is even een kort moment, en daarna gaat het gewoon weer door voor zo'n man.

Ik heb me weleens zorgen gemaakt. Er is een klant die graag gepijpt word terwijl hij staat, en dan buigt hij langzaam over me heen. Hij hangt dan boven me, en hij is enorm groot. Als die flauwvalt verpletterd hij me. Soms zie ik weleens de tekens van flauwvallen bij hem als hij klaarkomt. Hij krijgt dan witte lippen, al zijn kleur trekt uit zijn gezicht. Af en toe ben ik daar weleens ongerust bij. Maar hij is nooit echt flauwgevallen, dus dan moet ik ook niet heel moeilijk gaan doen vind ik.

Een poosje geleden kwam er een jongen bij me die vooral via SMS met me had gepraat. De meeste mannen gebruiken vooral mail en telefoon, SMS is niet zo handig. Hij bleek een leuke jonge slungel te zijn, die een beetje zenuwachtig was. Ik was niet zijn eerste, zelfs niet zijn eerste prostituee. Hij was voor mij alleen maar bij raamhoeren geweest. Hij had moeite om zijn geld aan me te geven, dat was wel zichtbaar.

Hij is een knap joch, die best wel meisjes kan krijgen. Ik kreeg los van hem, dat hij bij mij kwam omdat hij zich vaak bij meisjes van zijn leeftijd niet bevredigd voelt. Dat is een reden die ik wel vaker hoor om bij mij te komen. Bij hem kwam ik er snel achter dat het kwam bij hem, omdat hij een lange dunne pik heeft. Dan kan je niet lekker dóórneuken als je met net ontmaagde tieners in bed ligt.

Bij mij kon hij rustig zijn gang gaan, en hij was heel enthusiast aan het neuken toen hij opeens ophield. Ik dacht dat hij was klaargekomen, maar toen ik opkeek zag ik dat hij asgrauw was, en heel langzaam kiepte hij achterover van het bed af. Hij kwam met een harde klap met zijn achterhoofd op de vloer.

Ik probeerde nog om hem tegen te houden, maar ik was veel te laat. Toen hij bijkwam had hij hoofdpijn, en ik was bang dat hij wat gebroken had. Hij liet zich door mij niet tegenhouden, en hij heeft zich toch aangekleeed en hij is weggegaan met zijn hand tegen zijn hoofd aan gedrukt. Ik maakte me wel een beetje zorgen, maar je kan hem niet verplichten om te wachten.

Het zal wel een biologisch iets zijn, dat flauwvallen. De mannen zeggen dat het komt door de fantastische ervaring, maar dan snap ik niet dat het met de jonge mannen veel meer gebeurd. Het overkomt mannen weleens, dus ik leg ook altijd uit dat flauwvallen meer voorkomt. Ik vind ook niet dat een man zich ervoor moet schamen. Het is niet iets dat hij zelf doet, het gebeurd gewoon. Ergens is het ook wel een compliment.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Lijkt mij wel een vaag idee, eerst zit hij nog lekker te pompen en dan ligt hij ineens voor pampus. Misschien moet je maar een extra kussen aan het voeteneind leggen voor als er iemand met z'n hersens tegen de vlakte smakt.

Nooit geweten dat dat kon voorkomen trouwens. Misschien gaat er wel zoveel bloed naar hun pik dat er voor hun hersens niets overblijft.

Het blijft leuk op deze manier een inkijkje in het schimmige wereldje van de prostitutie te krijgen. Schrijf voor altijd door!

Anoniem zei

Een vreemd iets hoor, hier heb ik nou nog nooit van gehoord.

Anoniem zei

Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar ik vind het wel interessant. Blijf schrijven!

OBBommel zei

Het flauwvallen waar je over schrijft is waarschijnlijk een 'vasovagale syncope'.
Dit is het "klassieke" flauwvallen bv na het zien van bloed. Het overkomt inderdaad eerder jongeren.
Door het beleven van sterke emoties vertraagt plots de hartslag en zetten tegelijk de aders uit. Het resultaat is een plotse daling van de bloeddruk.
Het gevolg ken je :)

Je reactie is correct: voorkomen dat ze hard vallen.

Ruthless zei

Hay Zondares,
Ik wil toch even reageren op je opmerking over ads..
Ik was het ook die aangaf bij een nieuwe opzet... het geen probleem te vinden dat er onderwerp gerelateerde ads voorbij zouden flitsen..

Reclame op deze site is ongeveer het zelfde... als een veranda willen bouwen aan je sleurhut.
Dat past niet!

Ik zat er al wel op te letten, en dacht jaaa...laat ik eens een bank gaan kopen, of Ictert worden ofsoo..
Het was niet echt passende reclame, in mijn beleving...

Wat ik bedoelde was een hele nieuwe opzet, waar meer interactie met de lezer kan zijn, en jij bepaald wat voor reclame er op komt, en wat je daar voor vergoeding voor wenst te ontvangen..

De reden dat ik hier op reageer, is ook omdat ik de layout.. of look and feel van deze site een beetje
saai en bedroevend vind...maar dat is natuurlijk mijn beeldvorming.

Je zal er vast al een keer gekeken hebben...maar ik geef de link toch ff...

http://jeanette1.punt.nl/index.php?r=1&id=272047&tbl_archief=0

Dit bedoelde ik...niet exact maar er zit wel muziek in de site...

Sorry voor de ongevraagde reactie,

Ruthless

Anoniem zei

Ehm, om je uit de droom te helpen; Jij ziet meer mannen in je leven dan je ooit vrouwen zult zien, dus vandaar dat je ook meer mannen flauw ziet vallen. Daar komt bij dat als ze tijdens het pijpen flauw vallen, de mannen staan, en als al het bloed eigenlijk maar naar 1 plek wil (de pik) dan is het niet vreemd dat een man daar flauw van word.

Foxxy zei

Ik zit zelf al enige jaren in het vak, prive ben ik ook een heel erg wilde meid geweest, maar tot nu toe heb ik maar één x meegemaakt dat een jongen BIJNA flauwviel.
Gelukkig maar, want lijkt me naar om mee te maken.

Ik zou gelijk denken: Die is er in gebleven ofzo!

Co Jansen zei

"N zegt dat ze dan zorgt dat hij bijkomt terwijl ze hem pijpt": Dat heeft ze goed bedacht, het is fantastisch om te ontwaken tijdens het pijpen.
Co.

DD zei

Als reactie op anon 24.07.10
Het zijn inderdaad jonge mannen die het vaakst flauwvallen omdat ze zich groot willen houden (in geval van angst bijvoorbeeld) of gewoonweg over hun grenzen gaan.