maandag 12 juli 2010

Anaal voor mannen

Als een man zegt dat hij anaal wil, bedoeld hij dat hij in jouw anus wil met zijn pik. Er is nog wel meer wat je met een anus kan doen, maar dat is minder aantrekkelijk. Er is wel nog een heleboel wat jij met zijn anus kan doen. De meeste mannen gaan daar niet zo voor, behalve als ze heel erg geil zijn.

Als ze er wel wat mee willen, hebben ze wel wat in hun hoofd, maar dat is vaak niet écht wat ze willen. Daarom heb ik uitgezocht wat er nou populair is bij mannen, zodat ik lekker wat kan doen wat goed gaat aankomen. Daarvoor moet je wel wat ervaring hebben, maar dat is voor mij geen probleem. De beloning is dat ze grote ogen opzetten, als je iets anders doet dan wat ze verwachten.

Natuurlijk zijn er mannen die iets heel anders willen, dat zij alleen lekker vinden. Dan doe je dat gewoon. Maar meestal gaan ze liever voor één van mijn verwennerijtjes. Die doe ik dan ook het meest. Ik doe ze alleen als het gevraagd word, want heel veel mannen houden gewoon niet van anale stimulatie. Dan kan je het nog zo geil brengen, maar ze vinden het vervelend.

Vergeet alles wat je op TV van Goedele Liekens of uit de Cosmo hebt, want ik heb het geprobeerd en het werkt niet. Je kan een prostaat niet stimuleren door op de huid te drukken tussen ballen en anus. Je kan niet een man lekker stimuleren door zijn prostaat te vingeren, als hij niet al bijna klaarkomt. Die dingen doen al jaren de ronde, en ze zijn niet waar.

Klanten spoelen zich niet. Dat kan voor hele gore toneeltjes zorgen. Je moet daar niet van schrikken. Als een man te smerig is, hou je gewoon op. Je moet niet meer gaan doen, dan je zin in hebt. Ik gebruik een rubber wegwerp-handschoentje, behalve als er flink word bijbetaald. Het is niet dat ik het zo supervervelend vind om mijn handen te moeten wassen, maar ik moet de hele tijd oppassen met die bruine vingers, en daar heb ik een hekel aan.

Anaal is altijd gevaarlijk voor SOA. Als je vagina-vocht helemaal laat opdrogen, is het niet gevaarlijk meer. Het is met sperma bijna hetzelfde. Anale viezigheid blijft heel lang gevaarlijk. Je hebt het niet zomaar afgespoeld. Bij de anus kan je vanalles krijgen, je moet dus wel heel dom zijn om te rimmen! Je kan er zoveel van krijgen, dat blijft niet meer bij de gewone SOA. Bovendien, het is gewoon vies.

Gebruik bij anale stimulatie altijd heel veel glijmiddel. De anus maakt zelf niet genoeg glijmiddel aan. Er is in het begin wel wat van binnen, maar dat is heel snel weg. Gewoon veel kliederen dus. Hoe meer glijmiddel je gebruikt, hoe schoner het blijft, dat is ook wel iets om bij stil te staan. Dan is het wel de moeite waard. Bij mannen kan je ook niet glijmiddel hebben dat hun kut inloopt, dus je kan onvoorzichtiger zijn.

Voor de veiligheid is het belangrijk, dat je snapt dat een anus veel kwetsbaarder is dan de vagina. Je kan er makkelijk in prikken met je vingertop. Als je hem stimuleerd, doe dat dan met het platte stuk van je vingertop, niet met het puntje! Zorg ervoor, dat je nooit met het puntje in de darm prikt. Daar kan je hem pijn mee doen. Sommige mannen gaan juist voor pijn, maar dit gaat dan niet daarover.

Het eerste truukje gaat erom, om zijn endeldarm te stimuleren. Zorg voor genoeg glijmiddel, en steek je vinger naar binnen. Laat je vinger eventjes slap, zodat de endeldarm zijn natuurlijke richting gaat staan. Dan ga je je vinger precies in die richting heen en weer laten glijden. Dat is iets waar hij snel aan went, maar dan doe je het tempo niet omhoog. In plaats daarvan ga je verder naar buiten bij elke stoot, tot je er bijna uitschiet. Dan pauzeer je een tel als hij eruit is, zodat zijn anus weer dichttrekt, voordat je hem er weer in laat schieten. Je laat hem echt heen en weer schieten. Als het een beetje ruw word, meteen nieuw glijmiddel. Dit gaat heel goed samen met pijpen, maar niet zo met een hand job.

Het tweede truukje is om zijn anus wat op te rekken. Dat kan je doen met een buttplug, maar ook met je vingers. Je doet je wijsvinger en middelvinger in zijn kont, en dan prop je je duim erbij. Dat is best gevoelig voor hem. Je kan je hand dan zo draaien, dat je duim er steeds dieper ingaat. Dat doe je langzaam, om hem tijd te geven om zich aan te passen.

Het derde truukje is niet eentje die bij iedereen werkt. Je doet je wijsvinger en middelvinger zo diep mogelijk naar binnen, en dan komen ze in het losse stuk van zijn darmen. Dan ga je met je vingertoppen duwen tegen de binnenkant van zijn endeldarm. Je gaat dus om het hoekje, meteen na het strakke stuk. Dan trek je een beetje het strakke stuk naar buiten toe. Het is een soort van haak-beweging. Sommige mannen krijgen dan het gevoel dat ze moeten poepen, maar andere mannen vinden het super.

Het vierde truukje is de enige die met de prostaat te maken heeft. Je kan de prostaat vinden door je vinger in de anus te stoppen, en dan hem te krommen naar de voorkant toe. Als je dus voor hem zit, krom je je vinger naar jezelf toe. Hij voelt als een dikke klont die in zijn lijf zit. Hij is ongeveer een klein ei. Je kan er niet zoveel mee, maar als je een man pijpt, en hij komt klaar, dan kan je er stevig op drukken, en komt hij heel hard klaar. Andere momenten doet het eigenlijk niets. Dan stimuleer je beter zijn endeldarm, dat is wat de meeste mannen bedoelen als ze zeggen dat ze hun prostaat gestimuleerd willen hebben.

Wat de meeste mannen willen als ze zeggen dat ze hun prostaat gestimuleerd willen hebben, is tijdens het komen iets in hun kont hebben. Die prostaat heeft er dan niets mee te maken, het gaat erom dat een man zijn anus dichtknijpt bij het komen, en het is een soort van schrapzetten als je er wat in hebt zitten. Als je echt de prostaat aanraakt, is dat alleen maar om hem het gevoel te geven dat hij harder spuit. Sommige mannen hebben een gevoelige prostaat, en dan kan je er beter afblijven, ook als hij erom vraagt. Als hij vraagt om prostaat-massage, en hij doet gevoelig als je echt de prostaat raakt, dan wil hij gewoon iets in zijn kont hebben zitten.

Als een man meer stimulatie wil dan dit, kan je het best een vibo gebruiken. Een zachte, dunne gladde is dan het beste. Voor verschillende mannen kan je dan het beste verschillende diktes hebben. Harde zijn beter schoon te maken, maar die kunnen voor pijn zorgen als de klant opeens niet meer kan. Stoot alleen maar recht in de natuurlijke richting met die dingen, anders kan je hem pijn doen. Ze vinden de trilfunctie ook lekker.

Een buttplug tijdens het neuken kan voor een man erg bijzonder zijn, maar ze gaan hun stoten anders doen, zodat ze er makkelijker uitfloepen. Ze willen vaak een best wel grote buttplug, maar bij het neuken gaat het met een kleintje veel beter. Dat is ook voor hem. Zorg er natuurlijk wel voor, dat er niet teveel glijmiddel uit zijn kont is gelopen, zodat het langs zijn ballen toch op je gleuf komt.

Anaal zonder iets erbij vinden mannen vaak toch snel saai worden. Daarom is het beter om erbij te gaan pijpen of trekken. Tijdens het neuken is erg moeilijk, maar het kan ook nog. De combinatie is een echt succesnummer. Het werkt allemaal niet bij elke man, maar deze simpele dingen helpen mij heel erg bij mijn werk.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind dat je wel ver gaat Zondares, ik moet er niet aan denken om zomaar in iemand's kont te gaan als die nog vol poep zit. Je bent wel een erg toegewijde vakvrouw, hoe meer ik dit blog lees, hoe groter de verleiding. Welke zaken gaan je nou eigenlijk te ver, behalve vrouwelijke klanten? Als ik het zo lees ben je eigenlijk compleet ongeremd.

Anoniem zei

Leuk stukje! herkenbaar....
voor mij althans.
Komt er toch een vraagje bij me op.
Klinkt enorm stom, maar ik vraag het tóch:
Zijn er makkelijke-snelle manieren om te spoelen.
En ja , ik heb wel een douche:+}
Maar ben niet zo thuis in de "hulpstukken"
Misschien de moeite waard om eens een stukje aan te wagen?

Verder ...
Complimenten!
intrigerende blog!
AUB doorgaan

Anoniem zei

Als ouwe homo kan ik je zeggen: goed bezig meisje.

Anoniem zei

Het is nu zo stil omdat iedereen het thuis uit zit te proberen...

Anoniem zei

Ik vind het hartstikke lekker om tussen mijn balzak en mijn anus te worden gestimuleerd. Maar dat heeft niet met mijn prostaat te maken.

Anoniem zei

Goeie tips, het werkt bij mijn man in ieder geval geweldig.

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Dat is een goede beschrijving van "anaal voor mannen".

Niet veel hoeren weten hoe ze een man anaal kunnen plezieren. Het heeft me heel wat moeite, tijd en geld gekost om een paar vrouwen te vinden die deze kunsten goed verstaan.

En sommigen die wel goed waren op andere gebieden en interesse toonden in anaal bij mij heb ik letterlijk en figuurlijk de weg gewezen.

Ik er ook aan begonnen zonder te spoelen maar tegenwoordig doe ik dat wel.

Ik schaamde mij altijd naar de dames toe als het te smerig was en het bederfde het plezier voor beide partijen, ook al zeiden de dames vaak dat het niet erg was.

Tegenwoordig hebben de hoeren waar ik kom zo'n spoeltool. Sommigen hebben het op mijn verzoek gekocht en bij sommigen heb ik het ook betaald.

Zij maken dit tool schoon waar ik bij sta met zo'n desinfecterend schoonmaakmiddel en ze spoelen het goed na met schoon water.

Dat is voor mij wel een vereiste voor het gebruik van zo'n tool op de werkplek van de dames zelf.

Veel hoeren vinden het ook leuk om een man eens even lekker te neuken, is mijn ervaring. Ze hebben dan de macht letterlijk in handen.

Zolang je maar schoon en hyginisch bezig bent is er niets vies aan!

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Zou je eens een stukje kunnen schrijven uit de tijd dat je nog met collega's achter het raam of in clubs werkte?

En ik ben dan met name geïnteresseerd in de collegialiteit, onderlinge samenwerking en sfeer, concurrentie, jaloezie, vriendschap etc.

Ik ben benieuwd hoe jij dat ervaren hebt.

groet,

HL 69.

Zondares zei

Ik heb er al eens over geschreven, maar ik zal nog weleens een stukje schrijven over hoe het in de club was. Alleen niet nu al.

Anoniem zei

wel een leuk stukje.
ook goeie tips.
werk je soms ook met een voorbind dildo?

Zondares zei

Ik heb weleens voorbinddildo's gebruikt. Ik schrijf er nog wel eens een stukje over

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Wat een supertips! Het werkt perfect. Mijn vriend wil altijd anaal, maar het ging nooit helemaal goed. Met jouw tips ging hij af als een vuurpijl, super bedankt!

Anoniem zei

Hele goeie tips, mijn man is dankbaar. Ik ga de rest van je blog ook lezen.

Anoniem zei

goede tips

Unknown zei

Het idee van mijn lul in de kut is wel geil maar mijn lul in de kont word al slap bijvoorbaat.
Co.

Anoniem zei

Anaal zonder iets erbij vinden mannen vaak toch snel saai worden.

Juist niet zou ik zeggen
Tijdens anaal van je pieleman afblijven en totaal focussen op je binnenkant resulteert pas in heftige orgasmes. En veel orgasems achter elkaar.
En de prostaat speelt daarbij wel degelijk

Eindigen met anaal en penis stimuleren is wel een feest.

Wat de meeste mannen willen als ze zeggen dat ze hun prostaat gestimuleerd willen hebben, is tijdens het komen iets in hun kont hebben.

Onzin. Een man die weet wat hij wil en zijn lichaam kent wil zijn prostaat gestimuleerd hebben omdat het kan leiden tot heftige orgasmen in het achterwerk. Al dan niet met ejaculatie van de penis.

Leuk artikel maar sosm veel te kort door de bocht.

Anoniem zei

vind ik ook

Anoniem zei

he zondares ik wil graag meer weten over dit onderwerp waar vind ik dat?

Anoniem zei

Hee kan ik in doubletstraat door een prostituee anaal geneukt worden?

Anoniem zei

Ik ben hetero, maar geniet er enorm van als er iets met mn anus gebeurd. Af en toe laat ik me eens nemen door en shemale en dit in combinatie met rukken spuit ik over mn hoofd heen ;-)