donderdag 17 juni 2010

Bi-mannen

De klanten die ik normaal heb, zijn overwegend hetero. Ik heb natuurlijk geen èchte homo's als klant. Zo af en toe heb ik wel bi-mannen, die bij me komen. Ik weet niet automatisch wie er hetero, homo of bi is, natuurlijk. Ik weet van de bi-mannen omdat ik het aan ze merk, misschien zijn er wel een stuk meer.

Nou ja, maar er zijn wel een paar homo's geweest die bij me kwamen. Die waren dan op zoek naar een manier om het toch met een vrouw te kunnen, maar dat eindigde altijd slap. Ze zijn vaak minder praatgraag dan hetero's. Je merkt al meteen als ze aankomen dat ze je niet geil vinden. Dat is nou juist iets wat ik bij de hetero's meteen merk.

Homo's komen soms bij me om iets voor zichzelf te bewijzen. Ik heb daar geen probleem mee, maar ik ben wel eerlijk als ze me vragen of het gaat lukken. Die mannen doen het duidelijk omdat het van iets in ze móet, en dat is niet fijn een nummertje maken. Ik ben goed genoeg om ze klaar te maken, maar als het een keerjte lukt is dat nog geen bewijs dat je hetero bent. Ik vind dat het een beetje jammer is dat die mannen zichzelf niet accepteren.

Voor bi's ben ik soms iets voor de variatie. Dan hebben ze een normaal seksleven met hun man, en komen ze bij mij voor even een kut. Je merkt dan aan ze, dat ze weer even moeten wennen aan hoe een vrouw anders is. Vaak hebben ze homo-gewoontes, die bij vrouwen niet zo lekker werken. Grijpen en hard rijden tegen een vrouwenlijf doet zeer, en ze kan het ook niet terugdoen. Wij zijn nou eenmaal zwakker dan mannen, daar help je niets aan.

Je kan natuurlijk niet alle bi's over één kam scheren. Ik weet natuurlijk niet dat iemand bi is als hij precies zo doet als een hetero, en mij niet verteld. Toch kan ik sommige mannen wel zo herkennen. Bovendien zijn er best wel wat die spontaan beginnen te vertellen over dat ze bi zijn. Dat is voor een aantal van die mannen best wel een behoefte.

Ik hoor soms wel verhalen over dat ze ongelukkig waren in een hetero-relatie, en vaak zelfs getrouwd waren. Als ze dan scheiden, en ze nemen een man, dan gaan ze toch seks met vrouwen missen. Bij mij kunnen ze dan even zichzelf zijn, want dan word vreemdgaan met een vrouw niet door hun partner gepikt. Vreemdgaan met een man vinden ze dan nog minder erg, dat gebeurd nogal veel als ik de verhalen zo hoor.

Heel veel met bi's raken we aan de praat over lekkere mannen! Zij hebben ook voorkeur voor mannen, en ik kan daar lekker met ze over kletsen. Dat vinden ze vaak heel leuk, soms echt tíjdens het neuken! Je kan lekker kletsen zoals met een vriendin, maar zo'n man heeft dan als het ware twee biertjes voorsprong. Ze praten heel makkelijk. Het is soms leuk om ongegeneerd te vertellen over de mannen van eerder die dag. Daar krijg je dan de lachers mee opje hand, maar ze vinden het geil om over mannen te praten in mijn perspectief. Dus, als je geil word van bouquet van je vrouw, denk dan nog maar eens over je geaardheid na.

Er is zo'n vooroordeel dat alle homo's en bi's zich gedragen als relnichten. Dat is gewoon niet waar, van de meeste van die mannen kan je het echt niet zien aan hoe ze zich gedragen. Het komt wel voor hoor, maar die mannen doen het vaak om zich af te zetten, en zich herkenbaar te maken zodat andere homo's naar ze toe komen. Het is niet nodig voor een homo om zich te gedragen als Paul de Leeuw. Dat is allemaal show, het heeft niets te maken met de seksuele voorkeur van die mannen.

Aan de andere kant zijn ze wel weer meer betrokken bij mode en stijl, maar ik weet niet of dat nou komt omdat het er echt ín zo'n man zit, of dat het ligt aan dat hij zichzelf in de spiegel als seksobject kan zien. Het nadeel dat hetero's op vrouwen jagen, is dat ze niet passief vrouwen proberen aan te trekken door mooi te zijn. Dat laten ze aan de vrouwen over.

Je kan niet zomaar vragen of een man bi is, als je het vermoed. Het is erger als je vraagt of ze homo zijn, dan kunnen ze echt gaan slaan. Maar ook bi is meteen slap en bleek weggetrokken. Daar kan je vaste klanten door kwijtzijn! Ik heb bij sommige mannen wel het idee dat het zo zou kunnen zijn, maar ik kan het niet gaan vragen. Dat is iets wat heel taboe is voor mannen, terwijl vrouwen er veel sterker bij zijn als je die het vraagt.

Ze zijn niet bang voor een beetje anale stimulatie. Ze willen soms heel ruw in hun kont worden gevingerd of met vibo's aan de slag. Dat ken ik wel, maar ze zijn veel meer gewend dan de meeste van mijn klanten. Dat ligt natuurlijk wel voor de hand, maar ze willen het ook tijdens seks met een vrouw. Waarschijnlijk zijn ze het gewoon gewend. Dan kan het best fijn zijn voor een man. De meeste hetero's willen niets met hun aars, en de uitzonderingen willen dan wel wat voorzichtig gevinger. Er zijn er een paar bij de hetero's die ook enorme penetraties willen, maar die zijn vaak maso's.

Er word me weleens voorgesteld om een triootje te doen met twee bi's. Dat komt natuurlijk alleen maar van de bi-mannen af, en die hopen dan vaak dat ik iemand weet. Dat is niet alleen voor bi-mannen zo, ook hetero's die een sandwich ofzo willen, zoeken niet zelf maar vragen het aan mij. Ik heb dat in het begin weleens geprobeerd, maar het is echt de moeite niet. Als ik eindelijk iets had geregeld, ketste het opeens af omdat de mannen opeens kieskeurig werden. Het is bovendien even moeilijk als wanneer ze zelf met een tweede komen, maar je voelt je veel verantwoordelijker.

Er is helaas een vooroordeel over bi-mannen waar. Ze hebben meer SOA. Je kan niet alle SOA zien, het is zelfs heel moeilijk soms, maar ik vind veel wratten, druipers en blaasjes bij bi-mannen, veel meer dan bij hetero's. Dat is niet omdat ze vies zijn, maar omdat homo-seks meer risico heeft. Bovendien word er veel van partner gewisseld. Mannen zijn van zichzelf makkelijk met seks en condooms, en ze hebben graag veel partners. Het ligt er niet aan dat ze homo-erotische gevoelens hebben, het zijn mannen onder elkaar, dus ze remmen elkaar niet.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest naar hoe het zou zijn om prostituee te zijn, maar niet het lef om zelf iets te proberen. Ik vind je verhalen daarom altijd fantastisch om te lezen, het voelt alsof je me over je schouder een beetje mee laat kijken. Het lijkt me voor jou ook leuk en aanmoedigend dat ik je dit vertel, ga er dus vooral mee door zolang je dat op kan brengen. Je lijkt me een bijzonder leuke vrouw, dank voor je openheid en eerlijkheid. Waar ik trouwens ook bijvoorbeeld nog erg benieuwd naar ben, is of je ook wel eens verzoekjes van vrouwen krijgt. En of je zelf ervaringen met vrouwen hebt.
Wederom een leuk stukje dus!

Zondares zei

Over vrouwen als klanten heb ik al eens geschreven, hier:

http://zondares.blogspot.com/2009/07/vrouwelijke-klanten.html

Dankjewel voor de complimenten!

Anoniem zei

Ik ben niet Bi maar wel Bi nieuwsgierig zoals ze dat noemen. Je hebt al eens eerder geschreven over mannen en dat sommige het te intiem vinden om een vinger van jou in hun anus te krijgen en dat je het hypocriet vind als ze dan wel bij jou anaal willen en toen dacht ik al dat ze niet weten wat ze missen want de mannelijk G-spot zit in de anus en dat kan best prettig zijn.

Ik gebruik zelf wel eens een anaal plug en dildo's en heb het wel eens met mijn toenmalige vriendin er over gehad om een voorbind dildo te kopen zodat ze mij eens anaal kon nemen maar daar voelde ze niks voor dus is dat nooit gebeurd. Ik heb er wel eens aan gedacht om een escort mij anaal te laten nemen maar de extra kosten die daarbij komen kijken en dat ik bang ben dat ze er niks van kunnen heeft me ervan weerhouden. Ik kan me herinneren dat jij ook wel eens iets hebt gezegd over mannen die er niks van kunnen en dat het een probleem kan opleveren bij anaal en daar heb je nog te maken met een echte pik die dus meebuigt en soepel is en dat kan je van een dildo niet echt zeggen.

Het laatste punt is ook waarom ik Bi nieuwsgierig ben want ik heb ervaring met anaal plug en dildo's en dat kan weleens hard aanvoelen zeker als ze vrij groot zijn dus heb ik me wel afgevraagd hoe het zou voelen om een echte pik in je te hebben want dat moet toch veel prettiger voelen maar er zijn alleen maar weinig mannen die ik aantrekkelijk vind dus is dat weer een struikel blok.

Anoniem zei

Helder stukje weer.
Zelf ben ik niet bi, maar ik vind het heel prettig als een vrouw me tijdens de seks anaal stimuleert. Met een (vrouwen)vinger in mijn anus is mijn orgasme vaak heftiger en langduriger. Veel van mijn (ex) vriendinnen vonden dit raar, maar voor de prostituees waar ik kom is dit gelukkig heel normaal.

Anoniem zei

Puik stukje weer. Mooi ook deze: "Je kan lekker kletsen zoals met een vriendin, maar zo'n man heeft dan als het ware twee biertjes voorsprong."

M.

Anoniem zei

Misschien kan je hier nog inspiratie opdoen voor je blog! Appelleert ook aan je emancipatoire houding!

http://www.tijdschriftlover.nl/dit_nummer/sekswerkers_aller_landen

jack zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
jack zei

Aan Anoniem Nieuwsgierig!
Dapper dat je dit zo neerzet,ik ben op zoek naar een,liefs gebonden vrouw, die 1 of 2 keer per maand een afspraak zou willen maken om verwent te worden en kan verwennen. Wil er ook voor betalen maar geen beroeps,niet spannend!
Misschien kunnen wij tot een samenspel komen.
Jac

Anoniem zei

Misschien een domme vraag maar wat bedoel je met bouquet in deze zin: "Dus, als je geil word van bouquet van je vrouw, denk dan nog maar eens over je geaardheid na." Bouquet van de reeks liefdesroman boekjes die er zijn?

Zondares zei

De bouquet boekjes ja. Maar dat was gewoon een grappige opmerking hoor, je moet je niet teveel in je hoofd halen als je ze leuk vind.

Anoniem zei

Ik heb graag sex met een man, echt heel lekker. Wat mist zijn de gevoelens, ik zou nooit verliefd kunnen worden op een man of een relatie aangaan. Omdat ik vaker sex heb met een man hoef ik niet te twijfelen aan mijn geaardheid.

Co Jansen zei

"Het komt wel voor hoor, maar die mannen doen het vaak om zich af te zetten, en zich herkenbaar te maken zodat andere homo's naar ze toe komen": Ongeacht de reden is de reactie van niet-homo's hezelfde, namelijk een nog grotere vijandigheid.
Co.

Jakob Ammann zei

Beste Zondares,
Het is jaren geleden dat ik me zo heb vermaakt met lezen. Het lezen van je blog is bijna een verslaving. Ik vind het ook heel uniek om iemand's gedachten te kunnen lezen die nog leeft en dagelijks van alles meemaakt wat ook nog eens heel interessant. Het is behoorlijk 'live',het is echt en je lacht je dood (gezondigd, dvdspeler kapot). Je kunt niet zeggen dat jij een saai leven hebt.

Ik zat me nog iets af te vragen.
Als je een man vingert, doe je dat dan met je blote vinger? Het lijkt mij zo vies om iemand anders zn stront aan je vingers te hebben.