maandag 17 januari 2011

Tips voor beginners

Na mijn stukje donderdag moet ik eigenlijk wel een stukje schrijven over wanneer je nou eigenlijk wel goed begint. Ik zelf heb het ook maar toevallig geleerd. Er zijn genoeg vrouwen nieuwsgierig over, en ik denk dat het voor een hoop meisjes nuttig kan zijn als het eindelijk eens op internet staat. Voor de mannen kan ik niet zeggen dat dit ook zo werkt, die moeten het maar ergens anders gaan zoeken.

Tip nummer één is: hou het geheim. Je kan heel veel problemen krijgen als je omgeving erachter komt. Denk nou maar niet, dat jouw vrienden en familie ruimdenkender zijn, dat dacht ik ook namelijk. Hou het geheim, want anders ben je meteen helemaal alleen op de wereld. Ook mensen die je er neit voor zou houden, worden gifslangen als ze erachter komen.

De volgende tip is, ga eerst eens kijken of dit wel is wat je wil. Lees eens mijn hele blog bijvoorbeeld, en kijk of er dingen zijn die je toch laten twijfelen. Kijk eens verder op Internet, en bijvoorbeeld naar Hookers.nl, en als je daar schrikt van hoe de mannen over de meisjes praten, kan je het beter niet doen.

De volgende tip die ik je dan kan geven, is denk eens na over slechte dates. Wanneer je een nummertje maakt voor de ander, of omdat je van een man af wil zijn, of als hij gewoon kut in bed blijkt te zijn, dan is dat een ervaring die je in de prostitutie heel veel gaat hebben. De meeste nummertjes zijn zonder gevoel, en met een man waar je het anders níet mee zou doen. De ervaring is bijna precies hetzelfde als wanneer je onder een vriendje ligt waar je eigenlijk niks meer voor voelt. Je ligt dan te denken, "waar doe ik het voor?" maar dat is in de prostitutie dan wel weer duidelijk.

Als je die ervaringen gewoon normaal vind, en je hebt er geen last van, kan je het werk wel gaan doen. Als je er vervelende gevoelens aan overhoudt, begin er dan maar helemaal niet aan! Er zijn nou eenmaal vrouwen die heel veel heftige gevoelens aan gevoelloze seks overhouden, en die kunnen het gewoon niet zonder dood te worden van binnen. Daar moet je niet aan beginnen. Dat is niet iets om je voor te schamen, de prostitutie is dan gewoon niet iets voor jou.

Volgende tip, als je begint ben je nog niks gewend. Hou daar rekening mee. Een beetje conditietraining heb je wel nodig, want je gaat hard werken. Er zijn genoeg meisjes die het lui doen, en het dus niet nodig hebben, maar ik ga er niet vanuit dat jij er zoéén wil gaan worden. Bovendien wil je ook wel slank zijn, het oog wil ook wat.

Nog een tip, je moet het voor de goede reden doen. Als het niet jouw idee was, maar van je man of vriend, dan moet je écht goed nadenken. Het is heel makkelijk om te beginnen voor de verkeerde reden, en dan gaat het toch knagen. Als het jouw idee is, kan je dit stukje overslaan. Als je vriend of man gaat pushen, is dat raar. Want de meeste mannen willen helemaal niet dat hun vrouw een andere pik in haar gleuf krijgt. Als je man of vriend dat wel wil, denkt hij dan wel aan jou als zijn vriendin of vrouw? Of ben je stiekem zijn hoer en hij jouw pooier? En zou hij het nog steeds goed vinden als jij àl je geld voor jezelf houdt? Denk daar eerst eens over na, want anders ben je straks één van die vrouwen die met schulden achterblijft nadat haar man haar heeft uitgebuit. Ook als je nu denkt, dat het bij jou ècht anders gaat zijn!

Helaas is het niet meer mogelijk om het een keertje te doen om te kijken of het leuk is, zoals lang geleden toen ik begon. Met de jaren, is het steeds meer hoertjes jagen geworden. Met de telefoonboxen van vroeger kon je nog anoniem klantjes krijgen, maar tegenwoordig gaat alles met Internet, en ben je voor de regering zo te vinden. Je komt er niet onderuit, om meteen alles te registreren. Daarom moet je, vóórdat je begint, al besluiten hoe je gaat werken. Als het als een bijbaantje is, voor het spannende of voor het geld, kan je beter een opt-in ergens doen bij een buro dat je aanstaat. Als je een prof wil worden, en ècht geld wil verdienen, dan moet je voor jezelf beginnen. Bedenk dan ook meteen, of je achter de ramen wil, in de thuisontvangst, in de club, of in de escort. Ik heb eerder al stukjes geschreven over de verschillen.

Belangrijke tip, je komt vooral in de clubs en bij de ramen mensen tegen die jou wel wegwijs willen maken. Die je helpen met dingetjes, en die vertellen je dat zij wel al je vragen willen beantwoorden. Die mensen zijn fout. Dat is de manier waarop de meeste pooiers werken. Zorg dat je nergens voor afhankelijk wordt. Het enige wat een raamverhuurder moet doen is jou in je kast laten, en het geld aannemen. Verder heb jij niks met hem te maken. De clubbaas mag meer eisen aan je stellen, maar hij moet zich ook aan afspraken houden. Zorg dus dat je je niet laat manipuleren of afpersen. Het sluipt er makkelijk in, dus hou het in de gaten.

De echte supertip is dit: neem een goed geldmannetje! Niet schrikken van de prijs, ze verdienen zich dubbel en dwars terug. Ook als je al ondernemings-ervaring hebt, is het de moeite waard. Tegen een gewone ondernemer is de Belasting veel aardiger dan tegen een hoer. Wij maken geen fouten, wij plegen fraude. Zelfs als je alles goed doet, je moet rekenen op véél WTP's. En subsidie, schrijf die maar op je buik, want wij zijn geen echte ondernemers voor de overheid. Een goed geldmannetje kan voor je vechten tegen de burocratie, want anders heb je nergens meer tijd voor.

Nou ja, en dan natuurlijk condoom gebruiken, veilig zijn, en vantevoren je grenzen bepalen. Je moet bijhouden waar je het voor doet, en dat het je leven niet gaat besturen. Je krijgt vanzelf ervaring, en in het begin krijg je toch vooral mannen die een nieuweling erg spannend vinden. Dit zijn de dingen waar je vantevoren goed aan moet denken, en voor de rest zal je het wel uitvinden. Ik wens al mijn nieuwe collegaatjes succes, want mijn klanten zoeken toch geen beginnertjes!

36 opmerkingen:

Anoniem zei

hee zondares, goed stukje. niet dat ik hoer wil worden maar toch geeft het ook inzicht in jouw manier van werken etc. gewoon interessant dus. wat voor kleding draag je eigenlijk als je je klanten ontvangt? en draag je dat ook in het dagelijks leven? waarom niet of wel?

flogr zei

Anoniem,

ik was ook wel benieuwd naar de kleding van zondares, vooral omdat ze schreef dat ze in de metro tijdens 1 ritje 2 keer door flirtende mannen aangesproken werd.

flogr zei

Ik moest even lachen om de tekst:

... Er zijn nou eenmaal vrouwen die heel veel heftige gevoelens aan gevoelloze seks overhouden, en die kunnen het gewoon niet zonder dood te worden van binnen. ... Dat is niet iets om je voor te schamen...

Ik moest lachen omdat sommige mensen zouden vinden dat je je moet schamen om andere redenen.

Anoniem zei

waar vind je die geldmannetjes die wat weten van deze bedrijfstak?

Anoniem zei

Fijn stukje weer. Mooi ook:

"Je ligt dan te denken, "waar doe ik het voor?" maar dat is in de prostitutie dan wel weer duidelijk."

M.

Anoniem zei

@ flogr : Ik begreep niet waar je om moest lachen. De ernst van gevoelloze seks is puur geestelijk en heel zwaar, en heeft dan ook geen gunstig effect op het lichamelijke als de seks dus met de verkeerde persoon bedreven moet worden. Wat niet zegt dat je niet meer van seks kan genieten, in tegendeel, maar niet zonder liefde of vooral, niet zonder vertrouwen ! Het maakt je niet alleen dood van binnen, zoals zondares heel goed beschreef, maar het maakt je hele leven kapot, en met die ervaring zou je ook echt nooit de prostitutie in kunnen, al zou je het nog zo graag willen, want die angst en die pijn raak je nooit meer kwijt.

@ zondares : goed geschreven en zeer informatief !
Zondares heeft alles erg goed en fijn

Anoniem zei

Ik ben een man die niet de prostitutie in wil, maar vond dit weer een zeer interessant en informatief stukje! Zondares, je bent een baken van licht in de duistere wereld die prostitutie heet.

Anoniem zei

Aanvulling op 1 na de laatste Anoniem "Zondares heeft alles erg goed en fijn voor elkaar en slim geregeld"


Ik was even een stukje vergeten :)

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Mooi stukje. Informatief ook. Het is duidelijk dat prostitutie echt een vak is.
De mythe van "makkelijk op je rug veel geld verdienen" is definitief ontkracht.

Anoniem zei

Geen slechte tips, Zondares. Ik wou dat ik die had gehad toen ik begon.

Zondares zei

Ik draag vanalles. Daar schrijf ik nog weleens een stukje over. Buiten mijn werk probeer ik me goed te kleden, maar ik kies altijd comfortabele kleding. Ik laat me niet door de mode teveel voorschrijven, ik wil wel mezelf uit kunnen drukken in mijn kleding. En dat is echt niet altijd duur hoor. Ik draag alles doorelkaar.

Geldmannetjes die in de branche werkzaam zijn bestaan wel, maar ik weet niet of die in de zak van een pooier zitten, dus ik heb zelf gezocht. Gewoon met de gouden gids gaan bellen dus.

quintus erectus zei

De volgende tip die ik je dan kan geven, is denk eens na over slechte dates. Wanneer je een nummertje maakt voor de ander, of omdat je van een man af wil zijn, of als hij gewoon kut in bed blijkt te zijn, dan is dat een ervaring die je in de prostitutie heel veel gaat hebben. De meeste nummertjes zijn zonder gevoel, en met een man waar je het anders níet mee zou doen. De ervaring is bijna precies hetzelfde als wanneer je onder een vriendje ligt waar je eigenlijk niks meer voor voelt. Je ligt dan te denken, "waar doe ik het voor?" maar dat is in de prostitutie dan wel weer duidelijk.


Hoe kunnen wij mannen dan voorkomen dat het zo´n nare ervaring voor jullie wordt? Ik vind het juist prettig als de dame zelf ook geniet.

Anoniem zei

He zondares,
ik ben al een tijdje geïnteresseerd in de prostitutie O.W.V financiële redenen maar weet niet echt wat ik moet doen en of mijn reden wel juiste redenen zijn..
Ook kom ik uit België en vraag me af of dit te vergelijken valt met Nederland. Ik wil dit namelijk doen omdat ik niet kan werken en zou het echt puur voor het geld willen doen om rond te komen voor een paar dagen ..is dit mogelijk? is dit juist?
En ook heb ik een vriend..
Ik beschouw mezelf als sterk maar heb denk ik niet genoeg zelfkennis, want het enige waar ik voor vrees is een ervaring die mijn seksleven en hoe ik tegenover mijn vriend sta om zeep helpt.
Ik heb eigenlijk veel vragen en type maar wat in het wild..

In ieder geval,
ik vind je blog heel boeiend!

Jenna zei

Hey!
Ik heb op mijn 18e amateur escort service gedaan, vrijwillig bij een pooier, dat klinkt heel raar ik weet het.. na een tijdje ging ik 'zelfstandig' verder met wat vaste klanten en toen gestopt, op een vaste klant na. ben inmiddels 21 jaar en verhuisd naar een ander land. het is echter nooit uit mijn gedachten geweest, ik was van plan om hier in een stripclub te gaan werken maar ben er toch van afgestapt. dat lijkt me toch niets. Ik heb nu een meid ontmoet van 27, die callgirl is en ze bood me aan om een kamer naast haar te huren. Dan kunnen we elkaar ook helpen als er iets gebeurd.
Ik heb er zin in om weer het werk te gaan doen! Ik ben wel wat kilo's aangekomen en dat heeft me stiekem toch wat onzeker gemaakt en het feit dat zij grote neptieten heeft en dun is, dat ze veel meer ervaring heeft en anaal doet, wat ik niet doe, helpt ook allemaal niet mee. Ik weet dat ik niet moet vergelijken en gewoon moet kijken wat MIJn sterke kanten zijn.... maar toch?! nouja ik ga volgende week woensdag een advertentie plaatsen in de lokale krant hier, heb je nog tips daarvoor? en dan wil ik het weekend erop beginnen! Ik ga snel verder lezen op je site, ik ben gek op je tips en verhalen. Ga zo door! En ik zou het fijn vinden als je me een tip kunt geven hoe je begint met zo'n klant, ik bedoel wat voor soort praatje. Ik heb dat in het verleden nooit echt gedaan, en wil het nu allemaal wat professioneler aanpakken. Thnx! Jenna

Anoniem zei

hoi wat zijn normale tarieven voor een geldmannetje en waar kan ik een goede vinden?

Zondares zei

Anoniem 7 september, Ik weet eigenlijk niet goed hoe het is in België. Daar ben ik niet bekend. Als je het puur voor het geld zou doen, is het wel erg belangrijk dat je op jezelf let. Je moet niet bitter en afkerig worden van mannen. Dat is echt een groot risico, als je het niet doet omdat je het leuk vind om te seksen voor je werk.

Jenna, gewoon doen. Dat vet verdwijnt als sneeuw voor de zon van het werk. Als je goed bezig bent, word je vanzelf strakker. Vrijwillig voor een pooier is normaler dan gedwongen voor een pooier. Anders waren er wel héél veel gedwongen meisjes! Ik heb zelf pooiers altijd vermeden als de pest. Dat was gewoon omdat ik het niet wou. Ik zal binnenkort een stukje schrijven over het praatje bij het binnenkomen!

Anoniem 24 oktober, gewoon rondbellen. De prijzen hangen af van wat je van hem wil, iemand die alle administratie doet en ook een advocaat voor je regeld als het nodig is, is duurder dan gewoon een boekhouder. Die van mij wil honderd Euro per uur. Gelukkig controleert hij mijn stukjes gratis!

Simone zei

Beste Zondares, ik ben pas een paar weken begonnen, en ik kan maar niet wennen. Ik wou snel geld verdienen, en dat is goed gegaan, maar ik ga helemaal trillen als er weer een neiwue klant aankomt. Ik kan er niet tegen om ze aan mijn lijf te laten komen. Ik heb niet het gevoel alsof ik het in de hand heb. De mannen zijn allemaal ehel aaridg geweest, maar ik kan er niet tegen. Het neuken doet pijn, vooral anaal. Hoe krijg ikn het goed? Ik wil doorgaan tot een bepaald bedrag, maar dat gaat nu aan me vreten. Help me!

Anoniem zei

Beste Zonderes,

Ik ben nu ookal een tijdje je blog aan het lezen. Maar ook andere bronnen die spreken over sekswerk.
Ik voel me al een hele tijd aangetrokken om seks te hebben voor geld met een klant.

Het gegeven van seks én geld heeft me nog nooit gechoqueerd eigenlijk.
Maar dan zou ik het echt niet doen aléén voor het geld, want dan ben je niet goed bezig (naar mijn mening).

Heb enkele mailtjes gestuurd met die klant. (met mijn nickname) Alleen met betrekking op 'the job' natuurlijk.
Volgende week heb ik mijn eerste klant. Ik ben wel ongelooflijk zenuwachtig.

Anoniem zei

Beste zondares,

Ik heb vandaag mijn eerste klant gehad. Daarvoor was ik best wel zenuwachtig.
Het is mijn taak om het de klant naar zijn zin te maken.
Het vervelende was dat die man écht geen moment rust kende blijkbaar.
Na 10 minuten deed hij zijn shirt aan, om even te rusten, dacht ik.
Maar toen hij ook nog zijn sokken begon aan te doen, begreep ik dat het voorbij was. Hij prijsde mijn prestatie wel, en dat hij nog eens terug wilde komen. Maar toch ben ik wat verweesd.
Mijn gevoelens na afloop waren redelijk neutraal. "Ok, het is nu gebeurd. Ik voel me niet vies en ben helemaal niet in shock." (wat toch een goed teken is, vind ik)

Angie zei

Beste zondares,

Leuk stukje weeral.
Als beginneling heb ik heel veel aan jouw blog.
Voor ik je blog ontdekte , had ik al interesse in prostitutie.
'Een klant in zijn seksuele behoefte voorzien,dat klinkt spannend en nieuw.',dacht ik.
Maar ik had er nooit een goed beeld van. Ik had zoiets van: "Is het niet slecht?" ,Een mening die veel mensen delen die weinig van prostitutie en sekswerk weten.
Maar mijn mening is de laatste twee jaar toch erg bijgeschaafd, mede door informatie van een vakvrouwen / mannen zoals jij.

Leuk dat er mensen zijn zoals jij.

3

Zondares zei

Simone, als je zo reageert is het gewoon niets voor jou. Als je die slechte ervaring maar herhaalt en herhaalt, word het alleen maar meer spanning voor je. Dan loopt het niet goed af, je krijgt een burnout of je word bang voor seks. Niet iedereen is in de wieg gelegd voor het werk.

Anoniem 6 en 9 oktober, sommige mannen zijn nou eenmaal zo. Gewoon wat blijven proberen. Nooit konklusies over jezelf trekken vanwegen één vent!

Angie, fijn dat je wat aan mijn blogje hebt gehad!

Anoniem zei

Waar kan je je eigen pimp vinden?

Zondares zei

Een pooier is nergens voor nodig, en waarom zou je gaan zoeken?

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

wat is een 'Geldmannetje' ?
En waarom heb ik die nodig?

Voor de rest is dit een heel goed artiekel! Slechts een woordje 'JARGON'.

Zondares zei

Een geldmannetje is een financieel adviseur die ook wel de boekhouding en de belastingen van je over wil nemen. Er is veel geregel, en je moet goed weten wat je allemaal moet doen. Zo'n specialist weet dat gewoon, en die kan het voor je doen. Zelf ga je de fout in, ook al doe je je best, en dan kom je als witwasser in de registers te staan, en krijg je nooit meer een vergunning.

Anoniem zei

halloo
ik ben een meisje van 15 en dus minderjarig.
maar ik zou ook graag prostituee worden. kan dit? hoe kan dit? en zijn er nog andere opties als dit niet kan?

Zondares zei

Je bent vijftien, dus wacht tot je achttien bent. Het is niet meer de jaren 90, je loopt nu heel veel risico. Voor je het weet zit je in een Jeugdzorg-internaat. En zit iedereen die jou helpt in de bak voor mensenhandel. Wacht alsjeblieft.

Unknown zei

"Er zijn genoeg meisjes die het lui doen": Dat vind ik wel aantrekkelijk, tenzij ze onvriendelijk zijn.
Co.

Anoniem zei

Ik zit al een tijdje met het idee om in de prostitutie te gaan. Maar alleen als 'studentenjob' zeg maar. Ik zou dus eerder escort of thuis werk willen doen. Alleen vroeg ik me af hoe je het veilig aanpakt? Escort is waarschijnlijk via een pooier, maar hoe kom je erbij terecht? En als je thuis klanten wilt ontvangen, waar kan je die het beste zoeken (buiten internet liefst)?
x

Ans de Boer zei

Ik heb met veel interesse deze hele blog gelezen. Ik ben een getrouwde vrouw van 47 jaar met twee opgroeiende kinderen en sinds een klein jaar ook werkzaam als prostituee. Dit nadat mijn man en ik er over hadden gesproken. Hij vond in tegenstelling tot wat hierboven is gezegd het niet erg. Integendeel. We konden en kunnen de extra centjes erg goed gebruiken. Tot dan moesten we iedere dag zowat rekenen of we de maand wel konden doorkomen. We verdienen niet veel en hebben hoge lasten. Neemt niet weg dat het een grote stap voor ons was. Via sexjobs reageerde ik op advertenties van mannen die een betaald contact zochten. We dachten dat als een man me met nu merweergave op een oud prepaid gevalletje van ons met nummerweergave zou willen bellen dat een afspraak serieus zou zijn. Dat bleek ook het geval. Maar we waren erg voorzichtig. We spraken af dat mijn man hem ergens op zou wachten en dat hij dan bij hem zou instappen en rechtstreeks naar ons huis toe zou rijden. Thuisontvangst dus, tijdens schooltijden. Lastig te organiseren. We dachten en denken dat als we zo gewoon mogelijk zouden doen bij ons in de straat niemand achterdocht zou hebben. Neemt niet weg dat zowel mijn man als ik erg nerveus waren de eerste keer. Ik trilde toen ik opendeed en min man met mijn eerste klant binnnenstapte. Ik ging met hem in de bank zitten en mijn man bracht ons een kopje koffie. We praten samen wat. Hij legde het afgesproken bedrag, 100 euro, op de salontafel. Mijn man wilde naar achteren gaan, maar hij zei dat hij het wel spannend zou vinden als hij beneden bleef. Dit maakte het voor mij nog moeilijker, toen hij ging frummen, friemen en zoenen. Vooral toen ie me vroeg op te staan om mijn broekje uit te doen. Ik vermeed mijn man aan te kijken. Hij kleedde zich ook bijna helemaal uit. En met alleen een BH nog om gingen we met zijn tweetjes naar boven, naar onze slaapkamer. Daar deden we ons ding; hij hield het best even vol. Veilig natuurlijk. Al met al nog geen drie kwartier en hij was weer weg. Een aardige kantoorman ook. Had me minder gedaan dan ik had gedacht en 100 euro rijker.
Sindsdien komt hij ongeveer 1x per maand. Ik heb nog een klant, een wat oudere man, waar ik naar toe ga. Ook 1x per maand ongeveer, soms ook niet. Ik wilde dat ik eerder ermee was begonnen. Helpt ons echt. Omdat het geheim moet blijven durf ik niet vaker. Daarom heb ik met mijn man onlangs besloten dat ik af en toe achter een raam ga staan. Heb dat tot nu toe 1x gedaan. Is heel anders.

Anoniem zei

hoi ik vond het een goed verhaal, maar waar moet ik me inschrijven en hoe gaat het verder kun je tips geven bedankt voor jr blog ik wil zsm beginnen

Anoniem zei

Hey kan je bij een willekeurige boekhouder wel zomaar zeggen dat je prostituee bent? Ik weet dat er bepaalde aftrek posten voor omzetbelasting zijn.

Moederke zei

Ben een alleenstaande moeder en ik heb veel schulden. Ik zit te denken om op deze manier wat extra geld te verdienen voor mij en me kids. Maar hoe pak je zo iets aan en hoe kom je aan klanten?

Anoniem zei

Ik wil neuken met een hoer en naar haar toe gaan en neukken