donderdag 6 januari 2011

Belachelijke onzin!

Krijg nou helemaal het heen en weer! Ik denk dat Powned gewoon een nieuwsdienst van niks is, want dit is belachelijke onzin!

We betalen ons al scheel, alleen sommige pooiers zijn vrijgesteld omdat de Belastingdienst graag dealtjes sluit metcriminelen. Waar halen ze het lef vandaan, om dti soort onzin over ons te vertellen!

Lees maar hier wat ik erover schreef, of zoek naar de tag "de zakelijke kant."

19 opmerkingen:

Anoniem zei

De media zijn de spreekbuis van onze geliefde Overheid. In 75% van de gevallen lijkt het meer op propaganda dan op journalistiek. Persoonlijk kijk ik alleen het NOS-journaal en lees de krant om te zien wat men ons nu weer wijs probeert te maken.

Jean-Pierre

worness zei

Ook de Volkskrant meldt dat raamprostituées van belasting vrijgesteld waren.
Blijkbaar zijn prostituées zeer lief, want 30% à 40% betaalt uit zichzelf belasting.

In dat geval is belachelijk dat prostituées strenger gecontroleerd worden, zoals u schrijft.
Ik denk dat als u een brief naar de Volkskrant stuurt, er een goede kans is dat deze geplaatst wordt.

Zondares zei

Dat is toch gestoord? Als je geen aanslagen zou krijgen, kon je niet eens betalen. Dus dat is al niet waar. En je bent ook nog eens vrijgesteld alleen in Amsterdam! Alsof de regels in de rest van het land anders zijn ofzo

Anoniem zei

Nou wil ik hier niet Powned verdedigen (ik kijk er dagelijks) maar zij hebben het ook maar van Het Parool.

Peter zei

Dit is Nederland hè. Iedereen is in dit land gelijk, maar sommigen zijn "meer gelijk" dan anderen. Je kunt op je vingers natellen wie dat dan zal betreffen: waarschijnlijk de bekende "erkend zielige" mensen.

Anoniem zei

Ik dacht eerst dat jij ernaast zat, Zondares, maar het lijkt er echt op dat het Parool hier verkeerde informatie geeft.

Ik kan me voorstellen dat je dat naar vindt.

Antonius zei

Het artikel in Parool is geschreven door Bart Middelburg. Deze journalist heeft al lang en breed laten merken alles wat overheidsinstanties hem vertellen voor zoete koek te slikken. Bart Middelburg heeft naam gemaakt als schoothondje van politiediensten die wat te liegen hebben. In dit artikel laat hij nog eens merken niets te hebben bijgeleerd.

Anoniem zei

Ik verbaasde me ook al over het bericht dat ik vanmorgen in het Noord-hollands dagblad las maar het lijkt erop alsof het ANP dit bericht in het leven heeft geroepen en dan nemen alle nieuwsdiensten het over... zou het dan toch kloppen dat de ramen nog niet betaalde maar nette geregisteerde meiden zoals jij met een eigen werkadres wel???

P.S. je ben enigzins voorspelbaar want ik wist dat je hierop zou reageren.

Anoniem zei

Je bent gewoon te netjes geweest. Kvk nummer, btw nummer, dan sta je op de lijst, en dan ga je voor de bijl. En ik denk ook dat het hier om meiden gaat die voor de pooiers werken, want die worden al jaren met rust gelaten.

Anoniem zei

TE netjes geweest ? Nee hoor, gewoon zoals het hoort en zoals iedereen verplicht is alles op te geven zoals het is, maar als zondares 6 klanten per dag zou hebben, wie weet dat dan ? gaan ze iemand laten posten en een klantentelling doen ? In dit vak is niets voor 100% te traceren en daardoor is er vanaf de kant van de belasting nooit 100% vertrouwen. Het zijn allemaal onze beste vrienden niet, als je moet betalen weten ze je meteen te vinden, als jij nog geld van ze krijgt mogen ze daar zelfs 3 jaar over doen om dat terug te betalen.

Anoniem zei

Is er nou wel of niet vrijstelling voor Amsterdamse raamhoeren? Ik begrijp het niet.

Zondares zei

Ik ben niet te netjes geweest. Ik doe het gewoon zoals het hoort.

Ik erger mij hier erg aan. Mensen die van niets weten, denken nu dat wij jarenlang met rust zijn gelaten. Dat zorgt alleen maar voor meer repressie.

flogr zei

ik ben zelf tamelijk coulant behandeld door de belasting (2 jaar te laat met een verzoek om teruggave van een bedrag rond €200, toch teruggekregen), maar ik heb de indruk dat de belasting naar ondernemers/zelfstandigen irritant doet.

En, afgaande op de mededelingen van zondares in eerdere stukjes, heb ik de indruk dat de belastingdienst prosituées het leven nodeloos lastig maakt, en onterecht aftrekposten afwijst.

Zondares zei

Het is niet alleen de belastingdienst. De gemeente, de overheid, allemaal. Alleen de KVK is netjes.

Zondares zei

En de banken natuurlijk.

Anoniem zei

In Taiwan is dit kennelijk ook nieuws, ze hebben er een (licht verteerbaar) animatiefilmpje over gemaakt:

http://www.youtube.com/watch?v=d_Q5ddut_ws

(Ik weet niet of URLs werken in een reactie maar copy-paste is ons aller vriend!)

Anoniem zei

Ik denk ook dat dit nog pas een begin is, je zult zien dat straks de alcohol, het roken en misschien ook nog de benzine belast gaan worden... Of is dat nu ook al?

Zondares zei

Dat word ook wel belast, maar daar doen ze niet hypocriet over.

Unknown zei

De belasting laat iedereen direct merken dat ze beschouwd worden als crimineel, ongeacht of het waar is. De overheid, gemeente en banken doen hetzelfde in veel sterkere mate bij prostituee's.
Co.