maandag 31 januari 2011

Nieuw in de club

Nog voordat ik besloot om volwassen te worden, werkte ik al een poosje in een club. Ik was al een paar keer gewisseld omdat ik niet professioneel genoeg was om lang in een bedrijf te werken, zonder dat ik ruzie met de baas kreeg. Ik vond mezelf al best wel doorgewinterd. Dat was ik eigenlijk ook wel, maar dat is niet hetzelfde als goed zijn in wat je doet.

Ik was een gewoon clubmeisje, ik was misschien zelfs iets mutsiger. Ik deed in ieder geval niet heel erg mijn best, want de sfeer in zo'n club is niet heel erg aanmoedigend. Als je maar een beetje piccolo's kan verkopen, krijg je al complimentjes. Je bent dus een beetje nummertjes aan het maken omdat je er wat voor krijgt, niet omdat je goed wil zijn.

Zo nu en dan gingen er meisjes weg, of kwamen er meisjes bij. Veel vrouwen gebruikten het werk om eventjes tussendoor wat geld te verdienen, want als je man werkloos wordt voor een tijdje, moet je toch de kinderen kleren kunnen geven. Maar die vrouwen zijn ook meteen weer weg als de man weer een baan heeft. Andere meisjes konden gewoon nergens aarden, en die gingen van club naar club. Maar elke club heeft een klein groepje dat er altijd zit, en die zijn belangrijk. Dat zijn de vrouwen die zo'n club máken. Ik was daar één van, maar dat was toeval.

Er wordt wat van je verwacht, namelijk dat je de huisregels volgt. Die zijn niet erg moeilijk meestal, en ze zijn er zodat de baas niet opeens met een leeg huis zit, als er klanten komen. Je moet ook een beetje helpen de boel netjes te houden. Soms houdt dat in dat je echt corvee hebt, maar soms hebben ze daar gewoon schoonmakers voor.

Er is een meisje dat ik nog heel goed weet. Ik noem haar maar V. Toen ik haar voor het eerst zag, was dat in de club. Ze had best een spannend pakje aan, en ze had heel mooie make-up. Ze was kennis met iedereen aan het maken, en ze viel op. Ze was erg mooi, maar dat was niet wat me zo opviel. Dat was dat ze op een bepaalde manier praatte.

De vrouwen die bij een club aankomen hebben wel of niet ervaring. Als ze geen ervaring hebben, zijn ze vaak zenuwachtig, en een beetje stil. Die willen graag aan de hand worden genomen door iemand die het weet. Ze hebben ook meestal een idee dat het een criminele en harde wereld is. Dat gaat natuurlijk snel genoeg over, maar ze zijn vaak eerst een beetje bang.

Als ze ervaring hebben, dan zijn ze meestal zakelijk en gaat het niet over het werk, maar willen ze goed bij hun collega's komen. Ze kijken wel de kat uit de boom, maar je wordt niet zo uitgevraagd. Je kent snel het klappen van de zweep, en het enige waar je het over hebt in het begin is hoe de dingen in déze club anders zijn dan in de vorige, met verschonen en betalen bijvoorbeeld.

Met V viel meteen op dat ze een heleboel ideeën had over hoe ze het ging doen. Ze was ons uit aan het leggen hoe ze ging zorgen voor haar werk, en hoe ze met de klanten om zou gaan. Ik hoorde meteen al dat ze helemaal geen ervaring had. Wat ze voorstelde was totaal niet realistisch, en geen klant die dat zou pikken.

Ze kwam de hele tijd met opmerkingen, dat als een klant dìt zou doen, dat zij dan dát zou doen. Als je dan zei dat je dat beter niet kon doen, begon ze uit te leggen dat ze het al helemaal had doorgedacht. Ik dacht dat het gewoon was, hoe de zenuwen bij haar werkten. Maar dat was niet zo.

Ze wou op de kamer pas besluiten wat ze met een man zou gaan doen, terwijl ze werd geadverteerd alsof ze álles deed. Dan krijg je ruzie. Ze zou er ook wel voor gaan zorgen dat ze netjes gebeft werd, want dat vond ze respectvol. Bovendien zei ze als allereerste dat ze alleen maar met aantrekkelijke mannen aan de slag zou gaan. Mijn mond viel open toen ik dat hoorde!

Het was al snel zo dat niemand haar echt mocht. Het is altijd al een beetje elkaar verdringen in zo'n club, maar het was erger met haar. Zij beschouwde ons als een beetje zielige vrouwen, terwijl zij ons wel zou laten zien dat haar manier beter was. De andere vrouwen waren haar meteen al zat, ik heb eerst nog wel even gekeken of ze nou gelijk had.

Dat had ze natuurlijk niet. Het kwam niet vaak voor, dat een klant tevreden van haar kamertje afkwam. Ze kon haar regeltjes er niet goed doorkrijgen. De meeste klanten weten prima wat ze mogen verwachten, en bij haar kwam het er gewoon niet van. Dat gaf het huis ook een slechte naam natuurlijk. De klanten denken namelijk, dat het de bedoeling van de clubbaas is dat de meisjes zo werken.

Er kwam zo dus eens een man van haar kamer af, die achteraf naar de bar liep om te klagen. Hij vond dat ze zich niet aan de afspraken had gehouden, hij had betaald voor anaal, maar ze had hem gewoon een beetje afgewerkt met twee standjes. De baas maakte het goed met hem, maar toen V daarna de trap afkwam, heeft hij haar erop aangesproken.

V is drie turven hoog, maar ze heeft een grote mond tegen de baas gehad over dat het háár keus was. Zij vond, dat hij niet teder genoeg was voor anaal, dus had ze dat niet gedaan. En aan het eind zei ze zelfs nog: "Nee, ik was niet enthousiast, maar ik ga niet beginnen aan faken. Als hij wil dat ik kom, moet hij me maar klaarbeffen."

Met zo'n instelling kan je het werk gewoon niet, en de baas heeft haar een week later verteld, dat ze niet meer terug hoefde te komen. Hij deed het met tegenzin, want voor de baas waren er nooit genoeg meisjes. Wij vonden juist dat we al klanten tekort hadden, maar als het aan hem lag had hij honderd meisjes gehad. Bovendien, V was heel mooi. Ze had echt de top kunnen zijn als ze gewoon beter haar best had gedaan.

Het was haar arrogantie die het onmogelijk maakte om met haar te werken, maar ik ben wel gaan nadenken over wat ze deed. Ze hield namelijk wel heel goed vast aan haar eigen grenzen. Dat deed ze verkeerd, want ze was super-arrogant. Toch vond ik het wel knap van haar. Ik ben erover gaan nadenken wat ik nou echt goeie regels zou vinden om mee te werken. Dat was een stapje naar volwassen worden toe, denk ik.

Ik begrijp V wel een beetje. Ze wil wel het werk doen, maar ze wil niet met de vernedering te maken krijgen, die toch wel heel veel mensen erin zien. Het was dus voor haar heel belangrijk om de touwtjes in handen te houden. Ze vond het niet leuk om te merken dat het wèrk is, want ze had het idee dat hoeren een beetje hetzelfde is als sletten. Van hoeren wordt veel meer verwacht. Een slet hoeft alleen maar spannend genoeg te zijn voor even pompen, een hoer moet meer kunnen.

Een hoer is namelijk helemaal niet zo spannend. Er zijn mannen die geilen op hoeren, maar de meeste mannen hebben veel liever een gewoon meisje dat uit geilheid al die dingen doet die ze bij mij komen halen. Omdat dat nooit gebeurt, gaan ze naar mij toe. Ze moeten betalen, en dat vinden de mannen al minder geil. Je moet dus wel wat goedmaken. Als je gewoon de disco-slet speelt nadat een man zijn flappen heeft afgegeven, voelt hij zich bekocht. Je verkoopt niet dat hij aan je lijf mag zitten, je verkoopt een dienst, het is werk.

Veel hoeren doen gewoon precies genoeg werk, ze sloven zich niet uit. Ik werk harder, maar dat is ook omdat ik het leuk vind. Het is mijn werk omdat ik ervoor kies. V koos voor het geld, en ze vond dat de mannen maar blij moesten zijn met wat ze toeliet, in plaats van wat ze deed. Zo gaat het niet, als man had ik daar ook niet voor betaald. Ik denk dat ze wel geschikt was, maar heel veel moest leren.

16 opmerkingen:

Anoniem zei

"Er zijn mannen die geilen op hoeren, maar de meeste mannen hebben veel liever een gewoon meisje dat uit geilheid al die dingen doet die ze bij mij komen halen. Omdat dat nooit gebeurt, gaan ze naar mij toe."

QFT

Anoniem zei

Mooi stukje. Goed geschreven. Als regelmatige bezoeker van seksclubs herken ik het type V. En trouwens ook de andere, door jou beschreven types. De vaste meiden, de meiden die even tussendoor snel wat geld willen verdienen, de nieuwkomers.

Heel helder vind ik ook je uitleg van het verschil tussen een "slet" en een echte hoer.
Ga zo door. Ik lees je graag.

Anoniem zei

Anoniem 1 (QFT) ... wat bedoelde je met deze quote van zondares ?

Anoniem zei

QFT is "Quoted For Truth". 05:53 is het er mee eens.

Anoniem zei

Haha heel vreemd dat ik "QFT" niet doorhad. Ik vind het op zich wel een goed geschreven stuk, ik kan het alleen niet eens zijn met deze zin: "Omdat dat nooit gebeurt, gaan ze naar mij toe."
... nooit ???
Er zijn zat vrouwen die hun man of vriend alles geven, dus dat dit nooit gebeurt en ze dan maar naar de hoeren gaan is mij iets te scherp en arrogant gesteld. Laat het wel bij de uitzonderingen, want dit is voor vrouwen in het algemeen niet bepaald vriendelijk ... je hoeft echt geen hoer te zijn om goed in bed te zijn, en het geeft ook zowat aan dat al die mannen, de meesten dus, naar de hoeren gaan, wat ook niet waar is. We spreken nog steeds over een bepaalde groep.

Anoniem zei

M.U.Z. van bepaalde specifieke sexuele handlingen zou het stukje ook over een gemideld kantoor kunnen gaan. Er zijn altijd wel:
- Oud gediende die alles weten
- Goede krachten die zich inzetten
- Nieuwe talenten die denken dat ze eigen regels kunnen opbouwen en er mee wegkomen op een arogante manier , zoals V . Ook deze redden het niet op zo'n gemiddeld kantoor!
jac.

Zondares zei

Het gebeurt nooit. Ze komen nooit een aantrekkelijke vreemdeling-vrouw tegen, die hem verleidt en uit pure geilheid hèm verwent volgens àl zijn wensen, en hem daarna met rust laat. Dat vind ik niet arrogant.

Leuk dat dit berichtje goed word ontvangen, ik was er wat bezorgd over dat mensen zich misschien niet konden inleven!

Anoniem zei

Ha zondares,

Ik heb al eerder gereageerd op je blog maar nu heb ik een specifieke vraag aan je waarvan ik hoop dat je er antwoord op kan en wil geven.
Ik ben, als huwelijkscadeautje, op zoek naar een dame die mijn man wil verwennen terwijl ik toekijk.
Weet jij hoe ik in contact kan komen met zo'n dame?
er is geen sprake van een triootje, ik wil echt alleen maar kijken.
Ken jij iemand die daarvoor in zou zijn?

Met vriendelijke groet, C

Bartje zei

Het is mooi om te lezen hoe het er in een club aan toe gaat. In principe precies het zelfde als in een andere baan. Je moet met elkaar de job zien te klaren. Blijkbaar had V daar geen oog voor.

Zondares zei

Beste C, ik denk dat er best wel veel prostituees zijn die dat prima vinden. Maar ik kan je niet helpen, ik werk alleen, en dus heb ik ook niet zoveel ervaringen met andere meiden. Niet kort geleden dan.

Anoniem zei

Ik wil graag in een privehuis gaan werken en nu heb ik een vraagje.

Ik heb begrepen dat je in een woonkamer zit met de meiden. Als er dan een klant komt, ga je je een voor een aan hem voorstellen in een andere kamer.

Gaat dat altijd zo, dus als je je gaat voorstellen dat de anderen er omheen staan? Want dan zou ik me wel een beetje opgelaten voelen hoor haha, idee of iedereen kijkt hoe je dat dan doet. Het is zoals je merkt echt voor het eerst dat ik dat werk wil gaan doen.

En wat doe je dan ondertussen in de woonkamer met de andere meiden, gewoon wat kletsen of wat opruimen enzo?

En laat je je spullen dan in een eigen kluisje ofzo?

Alvast bedankt als je mij een beetje duidelijkheid kan geven! Ik ga van de week maar eens bellen naar een privehuis, maar wil graag wat voorbereid zijn.

Groetjes Marina

Mariska zei

Goed stukje Zondares,

Ik ben van plan om in een privéhuis te gaan werken.
Ik doe nu een maandje escortwerk, maar het bevalt me niet. Begrijp me niet verkeerd, 'het echte werk', dus klanten seksueel behagen doe ik heel graag. Maar ik vind het eenzaam. En het neemt veel meer tijd in beslag dan gepland. Ik maak mij ook grotere zorgen om mijn veiligheid. Ik ben eens gaan rondneuzen op internet, en ik kwam uit bij een (op het eerste zicht) zeer net privéhuis. Zij meldden ook welke instanties ze raadpleegden voor medische check-ups. Zeer professioneel allemaal.
Ik was enthousiast. Ik heb hen een mailtje gestuurd. Ik hoop dat ik daar een kans krijg...

Zondares zei

Escort is best eenzaam, dat is helemaal waar. Maar escort geeft je wel meer tijd dan in een club. Daar zit je namelijk te wachten, bij escort kan je je tijd nog wat opvangen.

Maak je niet druk over een kans krijgen. Als je er een beetje uitziet halen ze je overal met open armen binnen hoor.

Anoniem zei

goed stukje, en mooi geschreven!
Ik ga de overstap maken van club naar prive huis, en heb eerder 2 jaar thuisontvangst gedaan.
De club bevalt mij totaal niet, hetgeen ik in de kamer doe met de mannen overigens wel, maar, eer je een man naar de kamer krijgt ben je een hele tijd verder, plus, de dronken kerels die aan je lijf hangen, aan je plukken enzovoorts, om vervolgens weer op te stappen.
Onvriendelijke collegas die met een chagrijnig gezicht aan de bar hangen en je jaloers aankijken als je met een man de kamer in gaat.
Een hele nacht werken van 21.00 u-05.00 u en vervolgens maar max 75 euro mee naar huis nemen, waar vervolgens ook nog je taxi vanaf moet, kortom, nee, voor mij nooit geen club meer.
Vanaf maandag ga ik dus in een privehuis werken, wat hier in de omgeving heel goed aangeschreven staat, de hele sfeer daar al is heel anders, ben er vandaag geweest.
Ik begin er vol goede moed aan, helaas kan prive ontvangst niet meer, daar mn jongste zoon inmiddels 2 is, maar hopelijk ga ik in het prive huis goed aarden.
En inderdaad, als je er goed uitziet, willen ze je overal hebben hoor, bij de club kon ik dezelfde dag al beginnen, en het prive huis ontving me ook met open armen, dus maak je daar maar niet druk over.

Co Jansen zei

"maar dat is ook omdat ik het leuk vind": Daar draait alles om, je straalt dat automatisch uit, dan kun je moeilijk meer iets fout doen.
Co.

Anoniem zei

ik doe mijn werk als prostituee
omdat ik het leuk en de seks is een leuke bijkomstigheid
toen ik pas begon te werken waren mijn klanten voornamelijk usa soldaten
daar heb ik het vak geleerd