vrijdag 1 oktober 2010

Glazen bol

Het Regionaal Informatie en Expertisecentrum heeft een glazen bol. Daarom kunnen ze dit soort domme dingen zeggen. Ze zeggen dus dat het stuk waar wèl wordt gecontroleerd, slechts 2% misstanden heeft, maar het stuk van de prostitutie waar ze geen idee van hebben, dat daar de misstanden veel voorkomen.

Als je zelf al toegeeft dat het een zwart gat voor je is, waarom ga je dan uitspraken doen over wat er in die stukken van de prostitutie gebeurt? Kan iemand me dat uitleggen?

3 opmerkingen:

Enhance zei

Ik was naar aanleiding van dit stukje op zoek gegaan wat voor een club die RIEC is. Dat antwoord heb ik gevonden, maar wat misschien nog interessanter is, is een pdf genaamd "HANDREIKING Ketenregie en bestuurlijk toezicht in de vergunde prostitutiesector"

Waarschijnlijk ben jij of je geldmannetje al wel op de hoogte/in het bezit van het rapport. Zoniet, dan bij deze: http://www.vng.nl/Documenten/Extranet/Bjz/Oov/Prostitutie/20091105_handreiking_mensenhandel.pdf

Er staat in hoe de verschillende instanties samenwerken en hoe de controles&handhaving plaatsvinden. Er staat zelfs een gedragscode voor teamleden prostitutiecontrole in. Kun jij de volgende keer kijken of de controleurs zich goed gedragen.

Zondares zei

Dat zal ik zeker doen!

Co Jansen zei

Die gedragscode zegt alleen maar "open en duidelijk zijn naar prostituee's" in plaats van beleefd blijven, de klootzakken.
Co.