donderdag 7 oktober 2010

Zoenen

Niet te geloven, ik schrijf al twee jaar en ik heb nog niks over zoenen verteld! Dat is iets waar ik een heleboel vragen over heb gezien, en ik moet het dus toch maar eens behandelen. Niet op mijn blogje, maar bij een aantal andere discussies wel. Mensen vinden het namelijk maar gek, dat in de prostitutie er niet zoveel gezoend word.

De meeste hoeren zoenen niet. Je kan het er soms bij krijgen, maar het is iets wat we niet zoveel doen. Ik doe het meestal ook niet, maar je kan het erbij krijgen als je bijbetaald, of als je een klant bent waarbij ik het zelf wel goed vind. Dat is voor mij gewoon een kwestie van smaak. Als je sommige mannen ziet wil je best weleens een beetje tongen.

Vooral vrouwen vinden het weleens vreemd om te horen dat prostituees niet zoenen. Dat snap ik best, want kijk maar eens in het café om je heen, er word wat afgelebberd. De meeste vrouwen doen niet moeilijk over zoenen. Dat is ook waarom ze niet begrijpen dat wij het anders voelen, want ze denken vaak dat een betaald nummertje hetzelfde is als een date met hen. Wij doen iets wat heel anders is.

Als je de meeste meisjes vraagt waarom ze niet zoenen, krijg je te horen dat ze het te intiem vinden. Ze vinden zoenen intiemer dan pijpen, neuken, beffen, enz. Meisjes die zo praten, zijn dus totaal niet met de seks bezig bij het nummertje. Dan kan je volgens mij geen goeie hoer zijn. Ik vind het intiemste juist als een man in mijn kut zit en ik hem aan kan kijken. Voor mij is er niets intiemers dan dat. Het heet toch ook niet voor niets intiem?

Ik denk dat er ook wel luiheid bijzit. Zoenen is helemaal niet nodig om een man klaar te krijgen, en waarom zou je het dan doen. Zo denken veel hoeren, ik denk zelfs wel dat de broodmeiden allemaal zo denken. Als je er elke dag mee bezig bent gaan de kleine dingetjes best wel tellen, en dan is het makkelijk om sommige dingetjes niet te hoeven doen.

Er zijn best goeie redenen om niet te zoenen. Je kan bijvoorbeeld allemaal ziektes overdragen met zoenen. Als een man een SOA in zijn mond heeft, kan je die van zoenen soms al krijgen. Er zijn genoeg ziektes die je zo overdraagt, herpes op nummer één! Je kan ook dingen als pfeiffer krijgen, en hepatitis A, maar voor hepatitis A+B ben ik ingeënt.

Tijdens het zoenen zie je ook minder goed waar zijn handen blijven, en als hoer ben je eigenlijk toch wel bezig om de hele tijd de klant in de gaten te houden. Wie weet wat hij wil gaan doen. Ik ben niet zo paranoia, en ik hoef bij de meeste klanten daar niet op te passen, maar toen ik achter de ramen stond kende ik zo'n man pas vijf minuten, en dan paste ik wel meer op.

Een heleboel mannen hebben er zelfs niet zo'n behoefte aan. Die zijn er om lekker te rampetampen zonder al die emotionele toestanden die nodig zijn om een gewone vrouw in bed te krijgen. Dat zoenen laten ze dan liever. Het word weer omgekeerd als ze weten dat hoeren het liever niet doen, want dan word het weer een ego-zaak dat zij weer wèl mogen. Ik vind het een beetje kinderachtig, maar er zijn veel mannen die zo werken.

Ik zal wel verklappen wat de belangrijkste reden is, dat ik het niet doe. Ik hou er niet van, omdat de meeste mannen hun mond niet schoon houden. Heel veel mannen weten niet wat een tandenborstel is, en hou maar op over rokers. De smaak kan mij helemaal laten afknappen. Met een man die zich schoon houd in zijn mond vind ik het helemaal niet zo moeilijk. Ik doe het nog steeds niet zomaar omdat het een risico voor ziektes is.

Een meisje dat naast me zat toen ik achter de ramen zat, vertelde me dat zij het niet deed omdat ze het gevoel had, dat ze dan niet meer kon praten. Dat gevoel van monddood zijn, vond ze verstikkend. Daarom kon ze er helemaal niet tegen. Ik heb dat niet van andere vrouwen gehoord, maar ze kon het zo levendig beschrijven dat ik het kon meevoelen.

Als je wil zoenen, moet je gewoon naar het café. Daar kan je gratis zomaar met een vrouw tongen zoveel als je wil. Dat is wel zo makkelijk. Als je dan geil bent geworden, ben je welkom bij ons.

12 opmerkingen:

adotompl zei

Ik denk niet dat elke vrouw in een café zoenen wil.

Er zijn ook mannen (en vrouwen) die in een café aan gratis sex komen, meen ik.

En toch blijft er voor jou werk.

Anoniem zei

Verhelderend.

En de conclusie is geweldig. Opgeilen in het café, ontladen bij jullie... Mooie regeling :)

Anoniem zei

Leuk stukje

Anoniem zei

Een man heft het niet nodig om te zoenen om klaar te komen? Misschien niet, maar sex zonder zoenen vind ik niks. Ik wil juist die intimiteit met een meisje, als is het maar voor dat ene uurtje. Maar ik heb soswieso meer met de Girlfriend Expirience. Zoenen tijdens de sex is voor mij zoiets als de slagroom op de cake. Verder respecteer ik uiteraard jouw keuze om dat (meestal) niet te willen.P.S. Ik vind je blog erg leuk en openhartig en lees hem regelmatig :)

Anoniem zei

Goede slotzin. Zo is het ook. Voor een man die na een avondje stappen nog zin heeft in een toetje is een bezoek aan een dame van plezier de perfecte oplossing. Neuken in ruil voor geld. Waar zou ik mijn euro's nou beter aan uit kunnen geven?

Veel van de hoeren waar ik geweest ben zoenen inderdaad niet. Dat heb ik nooit erg gevonden. Ik ben zo'n man die komt om te rampetampen! Er zijn echter ook meiden bij met wie ik wel degelijk zoen. Dat is enkel met de vrouwen met wie ik iets van een 'klik' voel. Als ik extra moet betalen doe ik het niet. En als ik mijn paydate alleen uitkies om d'r lekkere lijf hoef ik ook niet echt te zoenen. Geef mij maar goede sex en een klaterend orgasme. Want dat is waar mijn lijf dan behoefte aan heeft.

SW Media zei

Ik zoen zelf wel altijd, tenzij die hygiene het niet toelaat, maar dat lijkt me dan ook nier meer dan normaal.
Zonder zoenen vind ik persoonlijk een beetje raar, dan is t veel te onpersoonlijk voor me.
Er is toch niks lekkerder dan elkaar lekker opgeilen met zoenen?

Jan zei

Ik weet niet in welke café's jij komt. Maar als ik iemand ontmoet en het komt tot tongen in het cafe dan komt er zeker ook een vervolg in bed en hoef ik niet naar de hoeren die avond/nacht. Bijbetalen voor het zoenen? Nooit! En toch heb ik vaak een click met prostituees waarbij het, hoewel onbesproken, toch tot zoenen komt. Het samenzijn wordt dan ook veel intenser voor mij. Poets wel altijd mijn tanden voor ik een dame bezoek net zoals ik me ook eerst douche.

Unknown zei

Ik kan me niet voorstellen om seks te hebben zonder te zoenen, daar is het toch veel te plezierig en fijn voor?

Die reden dat zoenen niet altijd mogelijk, kan ik in sommige gevallen begrijpen (hygiëne, roken, geen klik), maar ik begrijp dan niet dat het neuken of aan't doosje voelen/beffen dan geen probleem hoeft te zijn. Die weerstand, wat voor een mechanisme zit erachter?

slimelover zei

hier sla je, wat mij betreft, echt totaal de plank mis zondares. sex zonder neuken vind ik helemaal niet erg, maar als een dvp niet wil zoenen, ga ik meestal een deur verder...

Anoniem zei

Vrouwen zien me niet staan. Het is dan erg leuk om een betaalde vrouw te kunnen kussen. Jammer genoeg doen ze het dan te weinig waardoor ik niet 'voldaan' voel. Ik vind het bijzonder jammer dat er prostituees zijn die denken dat een man enkel komt om te neuken. Voor een man zoals ik komt er meer bij te kijken. Prostituees begrijpen dat niet of kunnen hiermee niet mee gaan. Ik moet toch ergens terecht kunnen?

Tongkussen, daarentegen heb ik een hekel aan, dat is precies een biefstuk dat je aan het likken bent.

En pijpen is nog zoiets, meestal kunnen prostituees dat niet goed. Voor hun is dat een manier om een man een stijve te bezorgen. Voor mij hoeft dat niet. Ik heb er geen gevoel bij. Veel liever knuffelen en zoenen als voorspel.

Unknown zei

Omdat je niet in het openbaar neukt en wel zoent krijgt neuken bij mij een veel intiemere lading.
Co.

Anoniem zei

Ik heb een aparte ervaring meegemaakt. Mij werden de meiden voorgesteld. Kreeg 3 kussen op mijn wang en van eentje kreeg ik direct een kus op mijn mond. En dat was de eerste klik.Heb haar ook gekozen.We hebben het gezellig gehad en veel getongzoent en de rest ook gedaan. Maar het was een aparte belevenis zodat ik weer teruggegaan ben bij haar.Zij voelt zich ook op haar gemak bij mij en er gebeuren dingen bij haar die ze anders niet voelt.