maandag 4 oktober 2010

Onhandig

De meeste klanten zijn heel gewoon. Ik weet dat ik dat opschrijf in om elk stukje, maar het moet wel duidelijk zijn. De gewone man heb je wel snel beschreven, en als ik dan telkens stukjes schrijf over de mannen die dat nou net weer niet zijn, krijgen jullie misschien een verkeerde indruk van me. Dat wil ik niet, en dan word ik nou eenmaal een beetje herhalerig.

Er is een bepaalde klant van me, die er een beetje vreemd uitziet. Ik denk dat hij bijna vijftig is. Sokken in sandalen, een beetje een hippie, en een enorme baard. Hij is eigenlijk heel aardig, ook al is hij wereldvreemd. Hij is gescheiden, en hij vindt het een mooi leven als vrijgezel. Hij zorgt voor zijn ouders, dat vind ik wel ontroerend.

Als je hem ziet, denk je dat hij een beetje dikkig is, en dan valt op dat hij kleine handjes heeft. Dat komt alleen, omdat hij heel veel laagjes kleding draagt. Als hij bloot is, zie je dat hij heel dun is, met een ingevallen borst. Zijn hoofd ziet er dan uit, alsof het te groot voor hem is, vooral met die baard. Dat is een beetje aandoenlijk.

Hij is heel attent, en je weet dat hij alles meent wat hij zegt. Dat is ook fijn. Hij betaalt zonder ooit problemen te maken. Hij is een klein beetje verlegen, en een hele warme persoon. Ondanks dat we nergens over eens zijn, kunnen we heel leuk babbelen. Hij kan niet goed over seks praten, zelfs als ik een opmerking maak over wat we doen wordt hij al rood als een biet.

Zo'n fijne man, en toch krijg ik al de kriebels als hij een afspraak maakt. Het is niet erg genoeg om hem dan maar te weigeren, maar hij heeft wel een groot nadeel waarom ik hem eigenlijk liever zie gaan, dan komen. Hij is onhandig, maar echt heel erg onhandig.

Als we aan het vozen zijn, wat hij knuffelen noemt, blijft hij overal met zijn vingers haken, vooral in mijn haren. Hij krabt me per ongeluk. Als hij wil vingeren, krijg ik een klomp in mijn buik, omdat ik weet dat hij me dan echt perongeluk pijn gaat doen. Ik heb het vroeger altijd goed gevonden, dus ik doe het maar omdat ik het anders uit moet leggen.

Ik zorg er bij hem voor dat hij het condoom nooit aanraakt. Hij kan het zelf niet omdoen zonder dat het stukgaat. Als hij eraan komt, scheurt hij het makkelijk. Hij kan er echt niets van. Als hij me likt, gaat alles goed want hij doet dat superzacht, maar dan verliest hij bijvoorbeeld een keer zijn evenwicht en houdt hij zich dan vast aan mijn dij, zodat ik zowat mijn heup breek!

Hij is een goede klant, maar onhandigheid kan heel ver gaan. Andere mannen zijn ook wel onhandig, maar dat is dan meestal omdat ze echt niet weten dat je niet keihard in iemands klit moet bijten, of ze denken dat het fisten zoals in Maximum Perversum iets is, wat elke vrouw geil maakt. Bij deze man is het iets anders.

Deze man is een kluns. Eerst dacht ik dat hij superzenuwachtig was, maar later zag ik dat het niet door zenuwen komt. Het duurde een poosje, toen begon ik te vermoeden dat het lag aan een soort fetish. Dat denk ik namelijk al snel. Dat was ook snel weer voorbij toen ik zag, dat hij slap werd iedere keer als hij een modderfiguur sloeg.

Hij is gewoon zo iemand die altijd ongelukjes maakt. Hij heeft ook altijd schrammen, en blauwe plekken. Hij kan er waarschijnlijk niets aan doen. Dan strijk ik dus ook maar met mijn hand over mijn hart, maar hij is dus wel vermoeiend. Maar voor klunzen moet ook een plekje zijn in onze wereld.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wel lief van je dat je hem toch z'n pleziertjes gunt! Ik hoop alleen dat hij niet elke week komt. Het is jammer dat je niet zo van SM houdt anders had je 'm gewoon even aan je stoel gebonden toch? Als hij zo onhandig is kan hij vast zelfs een eenvoudige strik niet loskrijgen.

Zou je hem anaal toelaten als hij dat zou willen? Lijkt me lastig ontspannen als je bang bent dat hij je ineens gaat opensplijten.

Anoniem zei

hahaha....je vindt het toch niet erg dat ik heb moeten lachen om je briljant geschreven stukje ?

Engaño Politico zei

Helemaal na het lezen van de laatste zinnen heb ik zoiets van ah.........lief.........
Je hebt mij wederom prima vermaakt met je blog.......dank je.

Greatz.....

DikkeWillem zei

Wat een lief stukje. Ik zou dat geduld niet op kunnen brengen.

Anoniem zei

Ik ben ook een beetje een kluns, is lastig hoor! Ik geloof dat ik niet zo erg ben als deze meneer maar ja, mijn man krijgt af-en-toe ook een per ongeluk een klets over zijn hoofd of een knietje...ik heb inderdaad ook vaak blauwe plekken omdat ik weer eens tegen een tafelrand ofzo ben aangelopen.

M.

DenBolle zei

Schitterend stukje, en zo lief geëindigd: "ook voor klunzen " ... er blijft hoop me ;-)
Blijf zo doorgaan, schitterend om te lezen.

Co Jansen zei

Ik doe mijn baard en sandalen maar gauw weg.
Co.