maandag 2 augustus 2010

Condoom opruimen

Als je zoveel met mannen omgaat als ik, leer je ze heel goed kennen. Ik weet wel wat een man bezig houd in bed. Ik kan zó zien wat hij wel en niet leuk gaat vinden. Voor elke rare vorm van mannengedrag heb ik een reden gevonden. Veel mannen denken op dezelfde manier, en je leert daar wel wat van als je het zovaak ziet.

Er is iets, wat ik écht nog steeds niet snap. Waarom kunnen mannen niet hygiënisch met condooms omgaan? Ik doe die dingen bij ze om, en de verpakking gaat in de prullenbak. Dan gaan we ertegenaan, en daarna trekt hij het gevulde condoom uit. Dat gooien de meeste mannen dan gewoon op de grond of laten ze in het bed liggen.

Ik heb ook wel bij mannen het condoom afgedaan, dan word het niet zo'n knoeiboel. Dat vinden ze vaak niet fijn, net na het klaarkomen zijn mannen gevoelig, en ze vinden het een beetje vreemd als je het condoom van ze afstroopt. Ze willen liever dat je na de beurt een beetje buiten adem bent. Als je meteen op gaat ruimen, vinden ze dat een afknapper.

Maar het is écht niet hygiënisch! Zo'n vol condoom dat op de vloerbedekking valt, maakt vlekken die je niet zomaar weg kan poetsen. Ik hou er ook niet van om zo'n ding opeens in de wasmand te vinden als ik de lakens aan het wassen ben. Die condoomstank blijft aan alles plakken waar zo'n ding terecht komt. Het sperma hou ik liever ook overal vanaf.

Je loopt natuurlijk ook gewoon risico op SOA. Die condooms heb ik juist om zijn lichaams-sappen van me af te houden, en te zorgen dat virussen en bacteriën netjes opgesloten worden. Als hij zijn condoom binnenstebuiten op de grond gooit, en ik stap erin, vind ik dat niet fris.

Het is nog erger met condooms waarmee hij in mijn kont heeft geneukt. Na anale seks, als hij klaargekomen is, is hij opeens vies van mijn kont. Hij heeft me van tevoren gevraagd om anaal zonder, maar als hij in mijn kont is klaargekomen wil hij het condoom niet eens aanraken. Dat word dan aan het ringetje geprutst tot het in bed valt. Of op mij, dat is ook wel gebeurd! Die dingen wil ik aan de buitenkant best aanraken, ik ben niet vies van mijn kont als ik gespoeld heb. Ze zijn opgefrommeld als een tissue, dus het zijn natte sperma-pulkjes geworden. Dat is viezer.

De mannen kunnen best hun kapotje in de prullenbak gooien. Er staan er twee, kan je nagaan. Toch eindigen die dingen in mijn nest, of op de grond. Vaak raken ze helemaal zoek, en als je dan het bed moet verschuiven omdat er een contactlens achter valt, vind je een hele hand vol met ouwe gebruikte condooms die er door mannen achter zijn gegooid. Dat is te smerig voor woorden!

Echt niet alle mannen zijn zo smerig, maar het zijn er best wel veel. Ik had het minder achter de ramen, omdat je dan het niet aan hem overlaat waar het ding word gelaten. In de clubs was ik niet de vrouw die schoonmaakte, dus kon het niet schelen. Nu ik zelf mijn plekje heb, vind ik het niet respectvol om zo om te gaan met mijn peeshokje. Mannen, doe eens netjes!

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Een vermakelijk stukje, Zondares. Ik heb er flink om moeten grinniken. Kan je geen groot bord ophangen met een mooi icoon van een condoom en een prullebak? Je kan ook een schaal met de oude condooms van die week neerzetten zodat de hint duidelijk is, maar daar zouden klanten op kunnen afknappen.

Kan je niet met een bakje of zo reiken als hij met z´n condoom aan het frommelen is? Dat moet duidelijk zijn...

Frank zei

Wat ik altijd doe is voordat ie er afglijdt (paar minuten max. na klaarkomen) 'm eraf halen en er een knoop in leggen.

Decennia geleden was ik eens met een Hongaars zigeunermeisje in m'n tentje en ze blies na gebruik de kondoom op, om te kontroleren of er een lek in zat - dan zou ze nl. een dure morning-after pil moeten kopen..

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Bij een kruispunt, langs de weg voor verkeerslichten, zie je soms van die horizontale basketbalnetjes opgesteld staan waar je je afval in kan werpen.

Op de één of andere manier verleidt het velen onder ons om daar gebruik van te maken.

Is zo'n ding niets iets voor naast je bed, "Zondares"? lol

Nu even zonder dollen. Ik gooi ze dan niet onder het bed, maar voor de rest ga ik hetzelfde om met condooms als die mannen die bij jou komen...

Ik zal ze voortaan netjes in de prullenbak deponeren. Dat zullen mijn vaste dames in ieder geval wel op prijs stellen.

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Hè bah! Dit had ik niet verwacht. Zelf ga ik meestal naar de ramen en de vrouwen die ik heb bezocht verwijderen vaak eigenhandig het condoom. Maar zo niet, dan doe ik dat zelf, netjes, met een tissue. En daarna gaat-ie keurig verpakt de afvalbak in.

Ik snap niet dat er mannen zijn die zo smerig met een vol condoom omgaan. Het is niet enkel vies en onhygiënisch, maar het is ook nog respectloos richting de vrouw die je daarnet nog zo heerlijk aan je gerief geholpen heeft. En ook een klant die ná jou komt zal beslist niet zitten wachten op de sporen van het intieme samenzijn met een voorganger.

Heel af en toe ontvang ik een dame bij me thuis. Dan hou ik het graag netjes. Dat doe ik dus ook als ik uit seksen ga. Normaal toch?

Jan zei

Ik sluit me helemaal bij bovenstaande van Anoniem aan. Vroeger legde ik er ook altijd een knoop in (niet alleen bij prostituees!) maar tegenwoordig verpak ik het ook in een tissue of een stukje van een keukenrol indien aanwezig. Onbegrijpelijk dat hier zo slordig mee omgegaan wordt. Alleen begrijp ik niet helemaal het verschil met toen je nog achter de ramen werkte. Waarom ging het toen wel goed en nu niet?

Anoniem zei

En dan nog dit. 'Ja, en dan zeker een beetje in het kwakkie van een ander liggen roeren! Mij niet gezien. Ik vind het maar vies!'
Veel mensen hebben hun oordeel over prostituees en hun klanten al klaar. Eigenlijk zou ik dan het liefst iets willen zeggen als: 'Maar zo is het helemaal niet! En ik kan het weten, want ik ben een vaste klant. Als ik naar de hoeren ga, douchen we eerst voordat we gaan neuken. Niet alleen het meisje, ik ook. Als er geen douche is, zoals bij veel meiden achter het raam, dan wassen we ons ieder geval aan de wastafel. Neuken doe ik altijd safe. Altijd met condoom. Dat is schoon en veilig. De seks met een hoer is juist helemaal niet goor, het is netjes en schoon. Minstens zo schoon als wanneer ik vroeger een meisje uit de kroeg mee naar huis nam voor een eenmalige wip'.

Dat zou ik willen zeggen. Want zo gaat het als ik naar een club ga, of naar de Wallen. Maar ik houd mijn mond. Omdat hoerenlopen nog steeds een taboe is. Em omdat ik waarschijnlijk toch niet wordt geloofd. En als ik nu weer lees dat andere klanten een condoom vol sperma zo maar achteloos op het bed laten slingeren, begin ik zelf ook weer te twijfelen. Niet dat ik zou willen stoppen met betaalde seks hoor, want dat vind ik veel te lekker. Maar blijkbaar moet ik toch beter uitkijken waar ik ga staan of ga liggen.

Anoniem zei

Zelf kom ik ook wel eens bij "de meiden". Maar het klopt dat mannen zelf dingen opruimen vies vinden. Zeker een vol condoom.

Echter hebben mijn ouders mij geprobeerd netjes op te voeden dus heb ik de behoefte mijn eigen rommel zelf op te ruimen. Wat meestal het beste werkt is om een doos tissues naast de kerel neer te zetten en zelf aan te lopen naar de wasbak/badkamer, dan snappen ze de hint wel ;).

Anoniem zei

Geef hem een stuk keukenrol op het moment dat hij hem af aan the friemelen is, dan kan ie daarmee de restjes gelijk van zijn pik afvegen, en de condoom in de keukenrol proppen.

Win-win, geen restsperma aan zijn piemel, geen zaadresten op je tapijt/in je bed. Als je het een beetje nonchalant doet komt het niet eens dwingend over.

Anoniem zei

Zeeer vermakelijk stukje :) inderdaad om mogen grinniken... Ze schieten het stuk rubber in ieder geval niet tegen je muur aan, zo kun je het ook bekijken ;) Ik denk dat je teveel meedenkt met je klant en gewoon duidelijkere regels moet stellen: condooms na gebruik hier en anders volgende keer geen korting / extra's / ... hoe je je product ook ziet. Of zoals goed werkt met hotel handdoeken een bordje met: "Andere mannen die hun condooms afdeden, wierpen deze direct in de prullebak". ik heb in ieder geval geleerd: nakijken op scheuren, knoop dr in en in de prullebak.

Zondares zei

Ik ga natuurlijk niet er de nadruk op leggen, dat verpest de sfeer. Maar ik moet eens een hartig woordje spreken met de moeders van mijn klanten, die ze echt niet goed hebben opgevoed.

Anoniem zei

Smerig is het zekker, ik vond een geknopte vieze condoom toen ik het dekbed netjes terug op het bed wilde leggen. Dit was bij mijn best friend with benefiets. Het gaf me als vrouw ook een onveilig en smerig gevoel, ik verliet zijn appartament zeer snel en heb hem 2 dagen niet gesproken. Ik moet inderdaad zoals anoniem het zegt beter uitkijken waar ik ga staan of liggen. SOA's, virussen en infeccties hebben te maken met hygiene ongeacht je beroep, klasse of financiele positie. Veiligheid voorop ga ik meer eisen stellen. Het was inderdaad lelijk om na het vrijen zo iets te vinden, heb een trauma opgelopen hi hi. Leuke thema !

Co Jansen zei

"Ik kan zó zien wat hij wel en niet leuk gaat vinden": Ik wou dat ik dat bij vrouwen had.
Co.

Jacob Amann zei

Heb je dit probleem inmiddels al opgelost? En wat is het verschil met raamprostitutie in deze situatie? Ligt dat aan de sfeer of doordat je een andere verstandhouding hebt met klanten?
Ik vind het zelf altijd wel lief en zorgzaam als jullie het condoom er af halen. Maar dan ben ik ook heel anders als de meeste mannen.

Anoniem zei

Jij bent een prostitue en je praat over hygiëne... Ga weg man, je neukt mensen voor geld.