maandag 23 augustus 2010

Een doorneuker

Één van de dingen die je als professionele hoer goed onder de knie moet krijgen, is zorgen dat je bepaald wanneer de klant klaarkomt. Een klant die niet is klaargekomen voelt zich afgezet, en een klant die te vroeg klaarkomt kan de tijd niet meer volmaken. Je wil dat hij netjes op tijd komt, en daar moet je op letten, want de klant kan zichzelf weleens te snel klaarmaken als je niet oppast.

Je komt best veel klanten tegen die te makkelijk komen, en die moet je dus extra in de gaten houden. Je moet ze blijven afleiden, en je moet letten op de kleine tekentjes dat hij gaat spuiten. Als het orgasme eenmaal komt, is het niet meer tegen te houden zoals bij vrouwen. Bij sommige snelle komers moet je je in bochten wringen om maar te zorgen dat hij niet komt, en toch mag het niet saai worden voor hem. Als hij afgeilt, heeft hij geen lol meer.

Mannen die niet klaarkomen heb ik al eerder besproken. Die zijn inderdaad lastig om tevreden te houden, maar je hoeft tenminste niet altijd op te letten. Als hij wèl komt, dan is dat niet erg als het te snel is, want zo'n man is altijd wel blij met een orgasme. Dus er zijn veel verschillen in hoe je om moet gaan met de timing van zijn orgasme.

Er is een klant die al langer bij me komt. Hij is een beetje stil, en hij is zo iemand die op feestjes altijd in de achtergrond gaat staan. Hij is vast een serieuze werker, en hij heeft een net gezinnetje en een hele nette baan. Hij verdiend niet heel erg veel, maar hij heeft het wel goed. Hij is in de veertig, en als je hem kent blijft hij toch een beetje verlegen.

Hij heeft een best goed lichaam, hij let op wat hij eet en hij doet aan sport. Ik zal niet zeggen welke sport, dan word hij te herkenbaar. Hij heeft een gemiddelde lul, en hij is altijd lekker schoon. Hij zou zomaar een klant zijn, maar hij heeft wat eigen stijl. Hij is niet op zoek naar de gewone dienstverlening.

De eerste keren dat hij bij me kwam was hij aan me aan het wennen. Hij vluchtte bijna als we klaar waren. Hij kwam niet klaar, maar dat is ook niks nieuws voor me. Er zijn er immers wel meer die dat niet kunnen. Hij leek wel een beetje afwezig, maar dat is ook niet erg uiteindelijk. De klant mag doen waar hij zich lekker bij voelt, ik neem dat niet persoonlijk.

Toen hij aan me gewend was, kwam het aapje uit de mouw. Hij moet heel lang en hard neuken om klaar te kunnen komen. Daar hebben we geprobeerd om wat mee te doen, en nu hebben we een vaste prik. Hij komt daarom heel regelmatig bij me. Ik ben de enige hoer die het prima vind, namelijk. Hij kan er dus niet mee terecht bij andere hoeren, en ook niet bij zijn vrouw. Alleen voor de kinderen wou ze het volhouden. Ik vind dat asociaal van haar. Het is wel je man, dus je moet je toch wel een beetje uitsloven.

Als hij nu bij me komt, maken we een babbeltje, en dan kleden we ons uit. Ik trek hem stijf, doe het condoom om, en pijp tot hij hard genoeg is. Dan gaan we meteen neuken, en na een kwartier wippen veranderen we van standje, en doen we een nieuw condoom om. Dan ben ik meestal ook wel droog, dus dan doe ik wat glijmiddel in.

Hij maakt best wel wat voorvocht, dus het condoom wisselen is niet zomaar. Je mag het belletje aan de voorkant niet vol laten stromen, wan tdaarna loopt het condoom meer kans om af te glijden. Bovendien word zo'n ding steeds zwakker, en als je lang genoeg neukt knapt hij. Niet alleen met zo'n klant, het gaat op voor iedereen.

De standjes wisselen doen we ook neit omdat het geiler is, maar gewoon omdat je anders kramp krijgt. Hij houd het minder lang uit dan ik, omdat ik gewoon meer getraind ben. Maar ook zo nog, ik ben blij als ik even anders kan gaan zitten. Het is net sporten, zoals we bezig zijn. Soms lijkt het wel gewoon ook werk voor hem te zijn.

We praten niet zoveel tijdens het neuken. Hij houd niet zo van kreuntjes en show, hij wil gewoon alleen de seks. Ik spoor hem welaan natuurlijk, dat helpt hem ook om klaar te kunnen komen. Als we een poosje bezig zijn, voelt het soms alsof we allebei stijf en stug naar het eind toe proberen te komen. Het is hard werken voor ons allebei.

Als hij over de tijd heengaat, ben ik bij hem wel makkelijk. Bij de meeste mannen ben ik dat niet, want ik laat me niet afzetten en er zijn best mannen die er een kick van krijgen om meer te nemen dan wat ze betalen. Die moet je niet de kans gunnen. Dat is namelijk één van de dingen waar ik een hekel aan heb. Met deze man ben ik daar niet bang voor. Natuurlijk moet hij netzogoed bijbetalen als hij echt veel meer tijd wil.

We zijn altijd opgelucht als hij klaarkomt, en hij is dan meer opgelucht dan ik. We lachen vaak een beetje na, en hij knuffelt dan met me. Hij kan dan heel grappig en los zijn. Ik denk dat hij zo verlegen is omdat hij altijd zo gefrustreerd moet zijn. We zijn natuurlijk ook opgelucht dat het gelukt is. Die combinatie van een orgasme, en de spanning of het wel gaat lukken, zorgt voor een enorme lading die dan van hem afvalt.

Het lukt niet altijd namelijk. Het is heel erg balen voor hem. Hij komt pas na een heleboel neuken, en dan krijgt hij last van zijn voorhuid. Die krijgt kloofjes, en hij zwelt op van al die wrijving. Dan doet het teveel pijn, en moeten we ophouden. Dan zijn we juist allebei een beetje teleurgesteld, en dan troost ik hem. Volgende keer beter, zeg ik dan.

Voor mij is hij een uitdaging, want ik moet het wel vol kunnen houden. Hij is wel lekker natuurlijk omdat hij het goed volhoud, maar zijn techniek is echt niet bijzonder, dus het is redelijk, maar niet méér. Ik wil wel graag dat hij veel condooms wisselt, want met condoom wrijf je toch makkelijker je schaamlipjes stuk.

Ik kom bij hem weleens klaar, maar dat is dan niet zo'n orgasme omdat je zo geniet en zo geil bent, maar zo'n orgasme omdat het zo opbouwt. Die komen soms heel opeens, en ik word er soms verrast door. Ze gebeuren als hij toevallig opeens in de goeie hoek gaat neuken, en dan ben ik er al snel. Hij merkt het niet, zo hard is hij bezig.

Hij is hard werken, maar ik vind hem een fijne klant. We klikken wel, dat vind ik belangrijk. Ik zie hem dus vaak terug. Hij gooit mijn dag soms in duigen, maar dat kan met elke klant wel gebeuren. Hij is dus welkom, ook al weigeren andere hoeren hem, wat hij verteld. Je kan niet alleen maar de gewone, gemakkelijke klanten toestaan, want die komen en gaan. Met deze soort van klanten heb je betrouwbare mannen die nog jaren bij me komen.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo leuk blog
ik heb al bijna alles gelezen
ik kan natuurlijk op alle mogelijke manieren je aandacht proberen te krijgen
maar ik begrijp dat de enige mogelijkheid om je te ontmoeten is om alle dames in amsterdam te bezoeken
ga zo door erg leerzaam

Unknown zei

Met je arbeidsethos is niets mis, hulde...

Ben jij, of een van de lezers van het blog, al in de gelegenheid geweest om in het historisch museum de tentoonstelling 'The Hoerengracht' te bekijken? Ik ben wel nieuwsgierig of het de moeite waard is. Wat ik op de site lees, gaat het vooral om de installaties van Kienhotz.
Dat lijkt me persoonlijk niet zo interessant, maar als de tentoonstelling ook een wat breder historisch perspectief biedt over de prostitutie, dan is het misschien de moeite nog wel om even naar Amsterdam te jakkeren. Ik ben benieuwd of er al iemand geweest is en wat de indruk was.

Anoniem zei

Zeg zondares, zijn er ook mannen die na het klaarkomen kunnen doorneuken zonder slap te worden, of is dat een mythe?

Anoniem zei

Interessant stukje weer, je brengt deze klant echt tot leven - ik kan het me helemaal voorstellen :) Heb wel een beetje medelijden met deze meneer, zo moeilijk kunnen klaarkomen.

Ik ben ook benieuwd naar het antwoord op de bovenstaande reactie - zijn er mannen die na een orgasme kunnen doorneuken?

Richard zei

Hallo twee bovenstaande reacties.

Doorneuken zonder slap te worden kan. Doe ik regelmatig. Het is dus geen mythe.

Anoniem zei

Nou; dat vind ik nou top!!!
Well done!

Anoniem zei

Ik kamp met hetzelfde probleem, ik ben nu 21, ik sport en heb een redelijk goede conditie dus een tijdlang doorgaan zonder klaar te komen is op dit moment geen groot probleem. Ik heb wel het gevoel dat het in mijn latere jaren wel een groot nadeel zal zijn, heb je mischien wat tips voor me? iets wat deze man doet om sneller klaar te komen?

Agrippa zei

Ik heb deze blog een paar weken geleden ontdekt. Ik ben nog nooit naar een prostituee geweest maar vind het wel interessant om te lezen. En ik heb respect voor je, wat je doet en hoe respectvol je het opschrijft.

Agrippa

Cedars zei

Doorneuken is inderdaad geen Mythe. Na de eerste keer komen kan ik zonder stoppen doorgaan; graag zelfs. Je moet alleen wel het comdoom verwisselen, want anders glijdt ie d'r af. Na de tweede keer en derde is een pauze van 1 a 2 minuten genoeg.

Zo weer genoeg opgeschept ;-)

Cedars

Zondares zei

Doorneuken na het klaarkomen kan best, maar dan heb je het orgasme niet genoeg opgebouwd. Het is dan niet klaar-komen. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over.

Cedars zei

Ik ben benieuwd!

Unknown zei

"Ze gebeuren als hij toevallig opeens in de goeie hoek gaat neuken": Als hij zou weten hoe hij in de goeie hoek moest neuken zou hij bij uitzondering een goede neuker zijn, of moet hij nog meer doen?
Co.