maandag 9 augustus 2010

Niet kunnen komen

Het heet anorgasmie, en het is echt niet leuk. Als je niet kan klaarkomen, mis je toch wat. Veel vrouwen zijn anorgasmisch, en dat is wel bekend. Nog meer vrouwen kunnen niet klaarkomen bij het neuken, maar ik denk dat een heleboel daarvan het wel zouden kunnen als ze wat serieuzer aan seks gingen werken. Seks is iets wat je een beetje moet kunnen, en veel mensen willen dat niet begrijpen.

Voor vrouwen die niet klaar kunnen komen, word het een soort van doel op zich. Ze denken dat ze het geluk hebben gevonden als ze klaar kunnen komen. Dan gaan ze zich er heel erg op richten, en dat is dan juist weer extra stress. Daar krijg je alleen maar meer zin van om eindelijk eens klaar te komen!

Zelf kwam ik vroeger niet zo makkelijk klaar, ik heb periodes gehad dat het gewoon niet gebeurde. Ik had daar toen wat moeite mee, maar achteraf is dat eigenlijk onzin. Het gebeurde gewoon niet zo makkelijk, dan is dat zo. Ik heb tegenwoordig geen problemen met klaarkomen, zolang ik maar van de vibrator-functie afblijf. Ik hoef niet klaar te komen om het een lekkere beurt te vinden, ook al vind ik klaarkomen erg lekker. Het is niet altijd nodig. Af en toe wil ik gewoon even klaarkomen, maar het zit niet aan elkaar vast ofzo.

Voor mannen is dat anders. Zodra een man klaarkomt is het over en is hij bevredigd. Mannen gaan er ook doelgericht opaf. Het orgasme is het hoogtepunt van de seks, en zonder orgasme zijn ze niet bevredigd. Voor mij is het een extraatje bovenop de seks. Voor mannen is het de seks zelf. Als je een man een hevig orgasme bezorgd, vind hij dat hij betere seks heeft gehad dan als hij zomaar klaarkomt.

Er zijn veel minder anorgasmische mannen dan vrouwen. Ze zijn er wel, en ze komen ook bij mij. Meestal weet zo'n man ook wel hoe het komt. Meestal heeft hij het door medicijnen, maar er zijn er ook een paar die sinds hun sterilisatie niet goed meer kunnen klaarkomen. Die krijgen kramp of pijn als ze bijna gaan komen, en dan is het voorbij. De doktoren nemen dat niet serieus. Andere hebben zich zo op het orgasme gericht, dat ze helemaal in de stress schieten als ze voelen dat ze "moeten komen.

Werken met een klant die niet kan komen is anders dan met een gewone klant. Bij een gewone klant kan je er een mooie punt achter zetten. Bij een klant die niet kan komen, moet je dat niet verwachten. Je probeert dan juist aan het eind een beetje af te bouwen, zodat hij niet gloeiendheet is als hij de deur uitmoet. Dat is namelijk heel frustrerend. Je zorgt ervoor dat je vijf minuten voor het eind van de tijd ophoud met neuken, en je gaat hem dan strelen en af en toe een stukje pijpen terwijl hij rustig word. Ik neem daar tien minuutjes voor, zodat hij weet dat je hem niet afzet.

Bij sommige van die mannen, vooral bij klanten bij wie het door de sterilisatie komt, moet je zelfs voorkomen dat ze in de buurt komen van klaarkomen. De mannen die last hebben van orgasmepijn gaan netzogoed recht op hun klaarkomen af als de mannen die het wel gewoon kunnen. Ik vind dat niet goed te begrijpen. Je moet dus hem soms afremmen, door hem af te leiden of opeens wat anders te gaan doen.

Het is meestal niet zo verstandig om tussen een man en zijn orgasme te komen. Mannen zijn in staat om heel veel te negeren tijdens het klaarkomen. Dat geld voor klanten netzogoed natuurlijk. Bij de klanten die je van hun orgasme moet weghouden moet je dus op tijd zijn, want bij de fase van het neuken waarbij ze glazig kijken, ben je te laat.

Er zijn een paar mannen die om andere reden niet klaarkomen. Dat is dan omdat ze het zelf willen. Daar sloof ik me niet extra voor uit, die mogen het zelf regelen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal Moslims die het niet vreemdgaan vinden als ze niet klaarkomen. De meeste andere Moslims vinden dat trouwens onzin, maar ik zie het vooral bij die mensen. Andere mannen zijn bang voor zwangerschap. Je kan ze dan vertellen dat je een condoom èn een spiraaltje gebruikt, dus dat ze niet zich zorgen hoeven te maken, maar ze durven dan toch niet. Ik vind het een soort van smetvrees.

Het belangrijkste is dat ze weten dat je niet teleurgesteld bent. Soms gaan ze hun excuses maken dat ze niet gespoten hebben. Voor mij maakt dat natuurlijk niets uit, maar ze zijn gewend dat vrouwen er heel emotioneel en onzeker op reageren. Dat eht bij mij zo niet is, kunnen sommige mannen niet begrijpen. Je moet ze dus op hun gemak stellen. Daar moet je een beetje voorzichtig mee zijn, want eerlijk zeggen dat je het gewoon werk vind en het je dus niks kan schelen, is wel erg onaardig. Je verteld dus gewoon dat je het fijn vond, en dat het klaarkomen voor jou helemaal niet hoeft.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Als ik voor seks betaal, ga ik er zonder meer vanuit dat dat gepaard zal gaan met een orgasme. Daar is het de meeste mannen ook wel om te doen. Als ik zo geil ben dat ik naar de hoeren ga, dan voel ik ook echt de lichamelijke behoefte om klaar te komen. Ik weet ook wat er gebeurt als ik niet klaar kom. Dan BLIJF ik de fysieke drang houden om te presteren en dan zal ik weer erg snel opnieuw bij een dame naar binnen gaan. Ik moet, plat gezegd, mijn zaad kwijt en zolang dat niet is gebeurd voel ik me onrustig. En dan wordt wandelen natuurlijk wel een hele dure hobby.

Trouwens, dat van dat 'glazig gaan kijken' is wel een vermakelijke en scherpe constatering, zondares. Je hebt helemaal gelijk, zodra je als man glazig gaat kijken, is het al te laat om nog af te remmen. Dat moment herken ik ook bij mijzelf. Als ik die grens gepasseerd ben, is m'n hele lichaam gericht op het onafwendbare hoogtepunt. Zelfs als mijn echtgenote (die ik overigens niet heb..) onverwacht binnen zou stormen, zou ik toch nog eerst m'n wip moeten afmaken. Dat zal wel te maken hebben met de oerwetten van de natuur, denk ik.

Anoniem zei

Als ik bij een DvP niet kom, ga ik naar een andere. En ik kom bij de eerste niet meer terug. Want ze doen het vaak, omdat ze willen dat je bijbetaalt.

Anoniem zei

KANKERHOER

Anoniem zei

Nou, we hebben weer een constructieve bijdrage zie ik! Ik dacht dat dat een beetje over was.

Mooi stukje weer, Zondares.

M.

Unknown zei

Lijkt mij een variant van hel, als je helemaal niet kunt klaarkomen. Klaarkomen is voor mij niet een probleem, maar ik heb wel eens korte periodes waarin ik tijdens neuken niet klaar kan komen, en er op andere manier aan een hoogtepunt gewerkt moest worden.

Gebeurd meestal in situatie als er sprake is van buitensporige stress of een ongezondere levensstijl.

Normaal gesproken is een potje vrijen een probaat middel om stress te laten verdwijnen, maar als klaarkomen met het neuken niet lukt, voelt ik me behoorlijk gefrustreerd.

Hopelijk is je bedpartner dan zo sensitief dat ze overgaat van het delen van lust naar het geven van troost. Kan ik me erg dankbaar voelen; je getroost voelen door een persoon waarmee je intiem bent is ook echt een fijne menselijke ervaring.

melvin zei

Hey Zondares,

Ik lees ook je blog al een paar maanden,en vind dat je het heel goed doet.Er zijn veel andere manieren waar een dvp haar dingen in uit(drugs,drank,onnodig geld uitgeven Etc) Maar jij pakt het veel slimmer aan.. Jij gaat blogs schrijven! Heb weinig meegemaakt dat een dame van plezier graag verteld over haar werk. Klasse meid!! Er kunnen nog veel dames van jou leren. Zit denk ik ook in je eigenschap dat je zo open durft te zijn. Enee voor degene die je hier een kankerhoer vind: Hij moet is aan zijn moeder vragen hoe zij vroeger het geld verdient had.

groetjes M

Anoniem zei

Het komt ook vaak doordat je als man haast niks voelt als je erin zit. Helemaal met condoom. Tis net of je in een emmer snot zit te duwen. De kracht van een hand om je penis is toch veel steviger, dan de grip van een vagina. Zo heb ik echt een krachtige druk nodig anders lukt het gewoon niet. Als de dame er dan ook nog ongeïntersseerd als een plank bij ligt is t helemaal een afknapper.

Unknown zei

Er worden vermogens neergeteld voor seks-stimulerende middelen die niet werken en wel werkende middelen zijn maar mondjesmaat effectief. Het lijkt me dat er geen universele oplossing is voor iemand die niet klaar kan komen.
Co.

Anoniem zei

Ergens heb ik de indruk dat iemand die de reactie 'kankerhoer' plaatst dat doet uit een soort van machteloosheid omdat diegene niet voldoende onder woorden kan brengen wat hij (of zij) daadwerkelijk denkt. Ik denk dat dit soort reacties wel een indicatie voor je zouden kunnen zijn dat je blog mensen daadwerkelijk heel diep raakt. Zie deze reacties dan ook als een compliment van een ietwat contactgestoord iemand.

In het begin moest en zou ik bij een prostitutie bezoek altijd klaarkomen. Inmiddels heb ik wel door dat t n prostituee helemaal niets interesseert of je klaarkomt of niet. Soms raak je wel s aan de praat tijdens het neuken en vond ik t gesprek met een prostituee gewoon interessanter dan t neuken, of we schieten in de lach ..... Of noem maar op, soms gebeurt gewoon weleens wat onverwachts, gevolg, hij wordt slap.

Een prostituee interesseert dat niets. Wel merk ik dat ze zich wel eens zorgen maken of ze wel voldoende 'dienst' hebben geleverd voor het geld dat je hebt betaald. Een complimentje of een fooitje lost dat dan wel weer op.

Wat mij ook opvalt is dat prostituees altijd zo heerlijk ontspannen zijn in hun naaktheid, veel vrouwen kunnen daar nog heel wat van leren. Soms doe ik een trio, of met 3. 1 van die prostituees die gaat na de sex met haar benen omhoog en min of meer wijd tegen de muur liggen, volkomen ontspannen, en dan liggen we nog ff na te kletsen. De anderen liggen ook In de meest rare en ontspannen houdingen, naakt te kletsen. Misschien vind ik dat moment nog wel het mooiste moment om 'met een brede glimlach' te koesteren.

R60