maandag 16 augustus 2010

Piercings

Toen ik nog in een club werkte, heb ik in een bui eens piercings laten zetten. Ze zeggen dat je van een tongpiercing beter gaat pijpen, en een navelpiercing vond ik wel mooi. Het deed minder zeer dan ik dacht, maar ik was wel dronken toen ik het deed. Misschien herinner ik het daarom wel anders. Ik ga het niet overdoen om het zeker te weten.

Mijn navelpiercing ben ik kwijtgeraakt, en toen ik een nieuw dingetje had gekocht, was het gaatje dicht. Mijn tongpiercing heeft er langer ingezeten, totdat de tandarts me vertelde dat mijn pijn bij het drinken van koude dranken, kwam door die piercing. Die heb ik toen ook maar weggegooid. Het is een beetje beter nu dat de tandarts mijn tandvlees heeft geopereerd, maar het is niet meer voor mij.

Een clitpiercing lijkt me mooi, maar dat heb ik toen niet gedaan omdat ik bang was voor mannen die er met hun tanden of hun baarden in blijven hangen. Mijn kittelaar is voor de meeste mannen niet te vinden, en ik vind dat wel goed zo. Als je er een ringetje langszet, krijgt ze meer aandacht dan dat ik wil.

Er zijn zat klanten met piercings. Mannen doen het vooral om stoer of gemeen of bizar te lijken, en als een man veel piercings heeft, heeft hij meestal een fetish. Niet altijd voor piercings, trouwens. De piercings zijn vaak een mode-ding. Meestal is het iets wat hoort bij hun image. Dat is ook de reden dat ik het deed, om bij de extreme mensen te horen.

Niet allemaal hebben ze besloten om het voor de mode te doen. Je hebt er toch wel die het doen omdat ze er echt iets mee hebben. Dat zijn dan vaak verder gaande piercings. Ze steken die dingen overal doorheen waar ze aandacht voor hebben, en bij een man hoort zijn lul daar dus ook bij.

Ik kom best vaak een man tegen met een lulpiercing. Meestal een PA, maar er zijn er zat meer. Je moet dan altijd heel enthousiast doen, maar ik denk dan meestal: doe dan gewoon een tattoo. Een tattoo kan geen condooms scheuren. Piercings zijn daar wel een probleem mee. Je moet met een piercing in de pik altijd een ruimer conoom gebruiken, en dat glijd makkelijker.

De echte fetishisten hebben soms hele rijen scherpe uitsteeksels uit hun pik steken. Gelukkig zijn er daar dan ook mannen bij die niet willen neuken. Dat gaat ook niet met zo'n pik. Als je een paar apadravia's met flinke knoppen hebt, word het gewoon te pijnlijk. Daar ga je dan met je mond op aan het werk.

Ik vind ze best mooi, maar ze zijn niet veilig. De mijne zijn weg, en ik heb er geen moment spijt van. Als een man met piercings bij me komt, zou ik hem het liefst vragen of hij hem uit wil doen. Helaas zijn de mannen die met het ding ìn bij je komen, de mannen die ermee willen neuken. Anders doen ze hem meestal vantevoren uit. Dan doe ik maar of ik het fantastisch vind.

8 opmerkingen:

Unknown zei

Ach, als de dame een lief versierinkje bij de navel of haar doosje heeft zitten vind ik ok.

Ik begrijp dat wat extremere pierings onderdeel kan zijn van het versterken van de identiteit, maar op puur esthetische gronden vind ik het vaak de moeite niet waard.

Maargoed, iedereen heeft zelfbeschikking over z'n eigen lichaam, het enige object waarvan je zeker kan zijn dat het jou toebehoort en niemand anders, en kan dus doen wat je ermee wilt.

Mrs Cash zei

hoi, ik lees je blog al een tijdje, en ik vraag me af of je interesse hebt om t onderwerp piercings en sex wat verder uit te diepen via mail? ik ben zelf piercer (vrouw) en zou door jouw ervaringen mijn klanten beter kunnen adviseren, wat vind "de vrouw" wel en niet lekker, maar ook, wat doen de piercings tov safe sex.
als je interesse hebt dan hoor ik t graag, ook hoe ik met je in contact kan komen. ik zal dit blogstukje regelmatig checken op een evt reactie van je!
groetjes Mrs. Cash

Anoniem zei

WTF is een appadravia?

Anoniem zei

@anoniem, zoek met google is toch niet zo moeilijk?

Een apadravya is een piercing het passeren van boven naar beneden door de eikel (hoewel sommige mensen plaatsen verder naar achteren, achter de eikel, waardoor het een "as apadravya"). Het is in wezen een PA en PA reverse gecombineerd, en in feite vele apadravya piercees beginnen met de PA.

Zondares zei

Mrs Cash, wat heb je nog nodig? Ik denk dat ik het meeste wel heb geschreven.

Mrs Cash zei

hoi zondares,
ik vraag me af of bepaalde piercings meer, of juist minder genot geven, zowel voor de vrouw als voor de man, en of er piercings zijn die duidelijk meer risico geven bij safe sex. hoe is het om iemand met genitaalpiercings te pijpen? alle ervaringen uit de praktijk zijn welkom dus :-)
Mrs Cash

Zondares zei

Ik vind zelf niet dat welke piercings dan ook meer genot geven. Aan mij dan bij de man, want een labiaringetje kan wel erg lekker zijn. Die laat ik wel achterwege bij klanten, want je kan er niet op rekenen dat ze handig genoeg zijn.

Pijpen met genitaalpiercings is bijna net als gewoon pijpen, maar als je een beetje met die piercings speelt vind de klant het wel erg lekker.

Alles wat scherpe randjes heeft, of naadjes, of puntjes, is onveilig met condooms. Dat is wel het gevaarlijkste. Als het zo'n piercing is met een helemaal dichte ring, of je hebt van die grote stalen ballen aan de einden, dan zijn ze best veilig. Maar alle andere zijn nogal gevaarlijk.

Een piercing aan zijn pik zorgt er voor mij nooit voor dat ik meer geniet van de pik. Het is meestal eerder vervelend.

Unknown zei

Aangezien het verboden is om genitaalpiercings voor iedereen zichtbaar te maken vind ik de lol die je er van hebt maar beperkt.
Co.