vrijdag 30 juli 2010

Psychologie

Ik mis airport wel, want vroeger kon ik overal wel een verbinding krijgen om mijn blogje te versturen. Nu moest ik een dag wachten omdat het gisteren niet kon. Die pavillion is mooi en snel, maar niet zo makkelijk en handig als mijn macje. Waarom maken ze Windows niet zo makkelijk, dan hoeven ze al die instellingen ook niet meer te maken.

Soms moet je opeens een beslissing maken tijdens het werk. De klant wil iets, maar hij verteld je niet wat het is. Dan moet je natuurlijk kiezen voor wat hij wil, als dat maar binnen je grenzen is. Soms is het niet zo makkelijk om te bepalen wat het is dat hij wil. Als een man heel duidelijk ergens op geilt is het niet zo moeilijk, maar als hij juist ergens onzeker over is kan het ingewikkeld zijn.

Natuurlijk is het makkelijkste om hem te vertellen dat je alles goed vind, dat het je niet uitmaakt. Dat is meestal ook gewoon waar, want het is werk. Maar soms is dat een afknapper, omdat hij juist wil dat je geilt op wat hij wil. Als je een goeie indruk hebt van wat hij wil, kan je daar hem juist een groot plezier mee doen. Als ze hints geven, is het natuurlijk duidelijk. Maar sommige doen dat niet.

Andersom kunnen ze ergens heel onzeker over zijn, en willen ze niet dat je ze er stiekem voor afkeurt. Dan proberen ze ook een duidelijk antwoord van je te krijgen. Dan gaat het er vooral om dat je het niet gewoon accepteerd, maar dat je ze fijn vind. Dat is iets heel anders. Als je dan zegt dat je het niet kan schelen, dan denken ze dat je het achterste van je tong niet laat zien. Dan blijven ze onzeker. Dat werkt heel slecht. Voordat je het weet ben je in het verkeerde stuk van hun complex.

Het lijkt soms een beetje kinderachtig. De man heeft betaald voor een dienst, maar hij wil je niet vertellen wat hij van je wil omdat hij het geiler of eerlijker vind als je er zelf mee komt. Dat is niet zo'n punt als je het dan maar niet erg vind als ik verkeerd gok. Maar sommige mannen zijn dan erg teleurgesteld, en dan denk ik: had het dan gewoon gezegd.

Voor de rest moet je het doen met een beetje psychologie. Als hoer hoor je een hoop aan van de mannen, want je bent een bedpartner. Daaraan vertellen mannen altijd meer. Als ik bij de AIVD zou werken, zou ik slimme hoeren inhuren om affaires te beginnen met wie ik wil bespioneren. Die krijgen zó alle informatie die je wil.

Ik zal een voorbeeldje geven, soms vraagt een man al via de telefoon wat voor maat lul je het liefste hebt. Als ik dan eerlijk antwoord zou geven, zou ik zeggen: "een gemiddelde, want ik weet niet wat je ermee kan. Als je goed bent in bed, heb ik liever een grote." Dat kan ik natuurlijk niet zeggen. Als een man daarmee komt, denkt hij dat hij groot of juist klein is. Dat betekend niet eens dat hij dan niet gemiddeld is, maar hij denkt het.

Dan moet je dus niet met gemiddeld aankomen, want dan is hij op je afgeknapt. Dan moet je maar gokkne. Als hij stil en zenuwachtig is, betekend het, dat hij bang is om afgewezen te worden. Dat kan zijn omdat hij heel erg groot is, maar het is niet vaak dat een man met een grote lul er niet toch stiekem trots op is. Hij zal dus wel klein zijn. Dan zeg je dat je eigenlijk het liefste een kleinere lul hebt, omdat je daar meer mee kan doen. Je moet wel een beetje geloofwaardig doen. Je hebt nog steeds de kans dat je mis zit, dus ik zal wel wat grote pikken zijn misgelopen. Kut, daar had ik tot ik dit schreef, nog niet aan gedacht.

Als een man gesteriliseerd is, is hij daar vaak ook nog een beetje zenuwachtig over. Voor oudere mannen gaat het wel goed, maar vooral mannen onder de 40 die het tóch doen, hebben vaak spijt. Dan vertel ik ze wel dat ze daarmee terug naar de dokter moeten, maar dat doen ze nooit. Ze voelen zich stom en opgelaten, maar ik vind het zonde als zo'n man minder lekker kan ketsen. Ik heb gelukkig wel truukjes met gesteriliseerde mannen.

Er zijn dus best mannen die het psychologisch moeilijk hebben met hun sterilisatie, vooral als ze er ook lichamelijk niet lekker mee zijn. Ze schieten losse flodders, en dat vinden veel mannen niet fijn. Bovendien zijn ze vaak geflest, want de meeste doen het omdat ze denken dat ze dan vaker mogen bij de vrouw. Dat gebeurd nooit, bij mijn klanten tenminste. Dat zorgt ervoor dat ze zich extra dom voelen.

De meeste mannen krijgen er geen complex van, maar het komt dus wel voor. Die mannen moet je oppeppen. Dan kom ik weleens over de brug dat ik me veilig en ontspannener voel met steriele mannen, ook al is dat bullshit. Ik kan ook mooi ontwijken dat ze tijdens seks er veel van voelen. Met één man heb ik hem ook verteld dat hij slim was omdat hij nou zonder risico op kindjes van bil kan met jonge meiden achter zijn vrouw om, maar dat gaat best ver. Dat kon alleen bij die ene.

In het echt kan het me natuurlijk helemaal niets schelen. Een gesteriliseerde klant die er geen last van heeft is precies hetzelfde als een niet-gesteriliseerde klant. Ik ben toch wel op het spiraaltje. Dat kan je niet zomaar zeggen, want dat komt ongeïnteresseerd over. Je zegt dus dat het fantastisch is. De reden verzin je er maar bij.

Een half jaar terug kwam een klant bij me. Hij was een vaste klant, en hij kwam al jaren met de regelmaat van de klok. Als hij een vergadering in Amsterdam had, kwam hij bij me langs voor hij naar zijn stad terugreed. Hij is best een leuke klant, want als hij eenmaal loskomt kan je lekker met hem praten. Hij is heel optimistisch en oprecht, en dat is leuk voor even. Ik denk dat die vrolijke optimistische sfeer me heel snel zou irriteren als ik langer dan een paar uurtjes met hem om moet gaan.

In bed was hij niet bijzonder. Eind twintig, gewone bouw. Een gemiddelde pik, maar dan met een te lange voorhuid. Hij was snel tevreden, hoefde niets bijzonders, dus gewoon pijpen en neuken zonder dat hij overal aan ging zitten of moeilijk deed. Seksueel was hij niet mijn type. Hij neukte niet lekker, en dat maakt het grootste verschil voor mij. Als je goed kan neuken, vergeef ik je veel andere dingen wel. Als je het niet kan, word het nooit wat.

Hij was een poosje niet geweest, maar hij is zo'n klant waarvan het niet opvalt als hij een poosje niet komt. Hij word geen onderdeel van je routine, daar komt hij net te weinig voor en daar valt hij ook te weinig voor op. Als je dan weer zijn 06 op je schermpje ziet, denk je opeens weer: dat was lang geleden. Hij was bijna een half jaar niet meer geweest.

Toen hij aankwam deed hij een beetje moeilijk. Hij was niet zo ontspannen als altijd, en ik voelde wel aan dat er iets aan de hand was. Hij rekte het praatje vantevoren een beetje. Ik sta dan al op scherp, om te zien wat er aan de hand is. Hij kwam er zelf niet mee, en je moet niet gaan vragen. Als je gaat vragen weet hij dat je iets aan hem ziet, en dan word zo'n man zenuwachtig en sluit zich af.

Ik heb het een zetje gegeven door me te gaan strippen, en dat werkte wel. Hij geilt op lingerie, en als ik daarmee speel komt hij meteen overeind. Hij houd vooral van undercups of quartercups, en die had ik speciaal voor hem aangetrokken. Hij ging na wat prutsen wel zelf uit de kleren, maar voordat hij zijn broek uittrok, kwam het hoge woord naar buiten:"Uhh, ik ben besneden, is dat een probleem?

Ik herinnerde me van die man dat hij een hele lelijke lange voorhuid had, die me heel goed uitkwam bij anaal omdat je van zijn bewegingen helemaal niets voelde. Bij vaginaal vond ik het juist een heel vervelend gevoel, want je voelt dat er iets in je zit, maar het wriemelt als een worm. Zo'n lul voelt alsof hij veel kleiner is dan hij echt is.

Hij had al die dingetjes die ik niet lekker vind aan een voorhuid, zoals het geurtje wat je maar niet weg kan wassen. Nouja, ik heb al eens geschreven over wat ik ervan vind, in mijn stukje over besnijdenis. Dat ga ik niet allemaal herhalen. Lees het nog maar eens terug.

Tijdens eerdere visites van deze klant had hij aleens verteld over de reacties die hij erop kreeg. Je moet in Nederland echt wel een lelijke voorhuid hebben voordat hij opvalt, maar hij had een vriendin die duidelijk het verschil kende. Toen had hij me ook verteld dat hij er heel erg tegen was, en het een afknapper aan haar vond. Ik heb hem toch ook maar verteld dat ik zijn pik super vond, en ik juist graag zo'n lekkere slobbervoorhuid had, en zijn lekkere grote pik echt precies was wat ik nodig had. Dat schoot allemaal net op tijd terug in mijn gedachten, want ik had al bijna gezegd: "Dat werd ook wel tijd, schat."

Ik was nog op zoek naar de goede reactie, en hij stond daar met zijn handen aan zijn broek, duidelijk naar mij te kijken hoe ik zou reageren. Ik heb iets gestameld, gevraagd hoe dat nou kon? Dat was niet de slimste opmerking, maar het kwam een beetje plotseling. Ik wou dat hij het over de mail had gevraagd, dan had ik er gewoon met een kopje koffie even over na kunnen denken.

Hij vertelde dat zijn vriendin op een avond maanden eerder opeens hard in zijn voorhuid had gebeten, en dat hij onder het bloed naar de eerste hulp was gereden. Daar moest hij worden besneden. Zijn vriendin had er geen spijt van, dus die heeft hij meteen de bons gegeven. Die reactie kon ik best wel snappen.

Nou kon ik er niet meer langer omheen, want nu moest ik kiezen of ik hem geruststelde dat ik het prima vond dat hij besneden was, of dat ik juist moest doen alsof ik het heel erg vond. Ik heb toen geprobeerd om daar mijn zesde zintuig voor te gebruiken, en daar ben ik toen maar opaf gegaan.

Een beetje voorzichtig zijn helpt dan niet. Je kan doen alsof het niets is, maar dan kan je er later weer niet op terugkomen. Dan gelooft hij je nooit. Dan kan je beter gewoon op één kant gokken, en er meteen voor gaan. Dat deed ik dus, ook al was ik wel een beetje zenuwachtig dat ik hem zou kwetsen.

Ik heb hem verteld dat ik het doodzonde vond van die prachtige penis, en toen hij glimlachte wist ik dat ik hem goed had ingeschat. Ik heb gezegd dat ik zou proberen er tóch nog een fijne tijd van te maken, en we hebben het lekker samenzweerderig gehouden. Hij had het fijn bij me, en dat was dus een succes. Ik was trouwens wel blij met zijn besnijdenis, want hij neukt nu véél beter.

Besnijdenis komt niet zovaak voor als sterilisatie, maar ik kom het wel tegen dat een klant opeens zonder vel langskomt. Meestal willen ze dan juist horen dat het de goede keuze is geweest, en vooral dat er níets is veranderd. Als je zegt dat het beter is geworden, zijn ze vaak ook niet blij omdat je dan zegt dat ze eerder minder goed waren. Mannen zijn daar héél gevoelig over.

Tattoos zijn makkelijk. Zelfs al is het bloedlelijk, dan nog vind ik het mooi, stoer en geil. Daar kan je tenminste niet mee misgaan. Je moet dan ook spontaan tijdens het neuken er wat over zeggen, dat vinden ze het einde. Hetzelfde gaat ook op voor piercings, ook al zijn sommige mannen daar een beetje schichtig over.

Met tattoos heb je dan ook mannen die erg enthousiast aan je gaan vragen, wat jij vind van hun volgende. Waar moet hij zitten, en wat voor plaatje? Dan is het ook wel vaak even gokken, maar ik doe altijd een plaatje wat leuk staat bij de laatste, en dan precies aan de andere kant van hun lijf, als ze daar plek hebben. Dat zijn ze namelijk meestal zelf wel van plan.

Er was een klant die een spinnenweb aan één kant op zijn arm had, en ik stelde voor dat hij een slang om de andere zou laten wikkelen. Hij maakte een afspraak een paar weken later, en dat was alleen maar om me te laten zien dat hij dat ook gedaan had! Ik vind tattoo's niet zo bijzonder, maar hij vond het echt leuk. Dat was besmettelijk!

Het ergste? Dat zijn mannen die vragen of je herpes "al hebt.
Dan lopen de rillingen over mijn rug, dat kan je wel snappen. Ik heb er zelfs één gehad die vroeg of ik al HIV/AIDS positief was. Dat denk ik dat een gemene grappenmaker was, maar die herpesvraag heb ik wel serieus gehad. Dan hoef ik gelukkig geen psychologie te gebruiken, die mannen hoef ik nóóit meer te horen of te zien.

Het werk zou een stuk simpeler zijn, als de mannen gewoon eerlijk zeiden wat ze wouden. Dat is toch niet zo moeilijk? Maar ze komen bij mij niet gewoon voor de daad van de seks, maar vooral voor de illusie. En ik denk dat ze zichzelf die illusie niet willen doorprikken, door toe te geven dat ze mij moeten vertellen, wat ik moet willen. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar ik denk dat het wel zo zit.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

OK, helder stukje. Wel ingewikkeld trouwens, het omgaan met klanten die zo onzeker zijn over hun eigen lichaam. Of dat je moet raden naar wat ze willen.
Voor mij is prostitutie juist heel simpel. Ik informeer van tevoren naar wat er allemaal mogelijk is (zoenen, beffen, anaal etc.) en ik vertel wat ik zelf lekker vind. En daarna stap ik snel uit de kleren en laat ik me heerlijk verwennen! Ik ben dolblij met het feit dat er meiden zijn bij wie ik terecht kan voor een prima neukbeurt, zonder de emotionele verplichtingen van een relatie. En echt, ik draag de hoeren die ik bezoek op handen! Maar tijdens de seks gaat het wel vooral om MIJN genot. Ik hou me er niet mee bezig of het meisje mijn lul wel mooi vindt. En ik probeer om lekker en gevarieerd te neuken, maar dat doe ik omdat ik dat zelf plezierig vind. Bij betaalde seks gaat het er in de eerste plaats om wat IK lekker vind. Het genot van de hoer komt op de tweede plaats.
In de praktijk levert dit ook geen problemen op. Ik ben duidelijk in wat ik wil en dat is voor beide partijen het makkelijkst. Precies zoals Zondares zegt.
Ik ben een makkelijke, prettige klant en ik weet zeker dat hoeren mij graag zien komen. Betaalde seks hoeft ook allemaal niet zo moeilijk te zijn, toch?

Jan zei

Ik sta ook versteld van de moeite die jij neemt t.b.v. een klant. Ik hoop werkelijk dat de duizenden prostituee's die ik de afgelopen 40 jaar bezocht heb niet allemaal dezelfde moeite genomen hebben. Ik heb me dat zelf nooit eerder afgevraagd maar volgens mij ben ik een vrij ongecompliseerde klant die altijd weer met open armen ontvangen wordt en heel veel vriendinnen heeft gemaakt in dit wereldje maar nog nooit een psychologische test heeft af hoeven te leggen. En het klikt wel of het klikt niet maar ik weet niet of dit met psychologie op te lossen was geweest..

Anoniem zei

Een hoer die haar vak verstaat weet haar bezoeker juist die illusie te verkopen waar hij naar op zoek is en sommigen hoeren zijn daarin zo goed dat deze verkochte "schijnbare werkelijkheid" door de klant als "werkelijkheid" ervaren wordt.

Zij praat de klant naar zijn mond en voert(binnen haar grenzen) uit wat hij van haar verlangt.

Een professionele hoer weet middels de door haar in de loop der jaren opgebouwde (psychologische) ervaring in combinatie met het door haar ontwikkelde instinct op haar vakgebied, ook die klanten die niet open zijn in hun wensen, succesvol te bedienen.

Het verbaast mij enigszins dat er hoerenlopers zijn die na jarenlange ervaring in het uitoefenen van hun "hobby" nog steeds niet door hebben dat het succes van een hoer zeker niet alleen te maken heeft met het leveren van goede sexuele diensten en het hebben van een goed uiterlijk...

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Zondares, je blijft wel boeien, daarom dat ik je soms herlees! En je intrigeert me soms ook!
Mijn vriend is gesteriliseerd uit zijn vorig huwelijk wat ik overigens best kan waarderen gezien we beiden géén kinderen meer willen. Het is natuurlijk fijn voor mij maar ik apprecieer ook enorm zijn geste naar vrouwen toe. Meestal lijkt hij er vrede mee te hebben en er zelfs fier over te zijn maar soms twijfel ik of hij er toch niet een beetje spijt over heeft. Hij heeft ook heel graag wanneer ik zijn bijballen en zaadleiders zachtjes bespeel en aandacht geeft. Maar jij zegt truukjes te hebben met gesteriliseerde mannen, wil je misschien een tipje van de sluier oplichten?

dhanan zei

ik geniet enorm van deze blog. Er zit een intelligente persoon achter! Ga zo door!!

Co Jansen zei

Beste Zondares,
"Maar ze komen bij mij niet gewoon voor de daad van de seks, maar vooral voor de illusie.":
Ik kom wel gewoon voor de daad, niet voor de illusie. Als ik iets wil zeg ik het. Meisjes die zo hard met hun kut kunnen klemmen dat ze mijn lul pijn doen heb ik niet kunnen vinden, daar zoek ik naar. Ook aftrekken en doorgaan met aftrekken nadat ik klaargekomen ben, heet "postorgasme-marteling" wil ik proberen, daar ben jij geen liefhebster van, dat is sm.
Maar daarom vind ik je niet minder aardig hoor!
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik lees hier een hoop gepsychologiseer van iemand die zichzelf kwaliteiten toedicht die ze niet heeft. Wat ik mis is een analyse van haar eigen psychologie. Bij een hoer zit in de regel namelijk meer dan 1 steekje los.