dinsdag 22 oktober 2019

Sorry allemaal

Sorry dat ik deze week zo lang laat wachten op mijn stukje. Ik had het maandagochtend bijna af, maar bij een laatste rondje langs mijn nakijkploeg werd er zoveel op aangemerkt dat ik toch maar aan het herschrijven ben. Het is weer een groot ding geworden, en het gaat over de nieuwe wet die nu in consultatie ligt. Ik had er veelteveel over geschreven, en nadat bijna driekwart is geschrapt moet er weer veel over, en dan waarschijnlijk weer schrappen. Het is een boeltje.

Ik zal zo gauw ik kan plaatsen!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

No worries we still love you.

Anoniem zei

Gelukkig ik begon me al zorgen te maken.

Anoniem zei

ik kijk er naar uit! Geen stress.

Anoniem zei

Jouw schrijfsels zijn vaak goed, maar ook vaak geen 'hapklare brokken'. Soms wat te lang, met teveel verwijzingen. Na een lange werkdag wil ik 's avonds alleen iets leuks en interessants lezen; daarom haak ik zo nu en dan af.

Anoniem zei

Ik vind de lange stukken juist top. Soms lees ik iets weleens in 2 keer. Of ik scan het eerste even en lees het later grondig. Ook pak ik nog weleens een oude posting om te lezen als ik iets meegemaakt heb met een prostituee ofzo of dat ik iemand op twitter iets zie verkondigen en dat ik denk oja ..... etc etc ....

Ik vind de nieuwsstukken het interessant omdat ik ook vrij grondig het prostitutie nieuws volg. Ik heb ook de raadsvergadering lifestream gekeken over de hardebollenstraat in Utrecht. En ik ben altijd razend benieuwd hoe jij over zaken denk die ik ook gelezen, gezien en/of ervaren heb. Ook heb ik juridische met name bestuursrechtelijke en strafrechtelijke interesse gekregen door het prostitutie nieuws en bijvoorbeeld als het geharrewar rond utrecht [zandpad] te volgen. Dat loopt nu al vanaf 2013. Te bizar voor woorden. Ik ga ook zeker het debat over de WRP/WRS & 206a sr[voorheen273g sr] beiden nog in concept kijken. Dus ik kijk met zeer veel nieuwsgierigheid uit naar je komende posting!

Anoniem zei

kan je misschien ook eens uitleggen hoe ik in de DirectDebatApp de juiste push notificaties krijg zodat het prostitutie/sekswerk nieuws naar mijn mailbox genotificeerd krijg? Ik heb weleens met de tweede kamer gebeld maar echt op onderwerp notificaties zetten lukt me niet zo goed, althans een tijdje geleden niet. Misschien dat updates het nu anders gemaakt hebben. Ik moet het weer eens een keer proberen goed te zetten.

Anoniem zei

Beste zondares,
dit is een goede gelegenheid om je te bedanken voor alle fantastische stukjes die je (bijna) iedere week weer weet te produceren.

Groet van een zondaar.

ANNA DANIEL zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com