maandag 28 januari 2019

Kwetsbare mannenlijven

Als je net met seks begint, ben je jong en onervaren. Je hebt nog nooit wat met je kut gedaan, en je weet nieteens wat je ermee zou kùnnen doen. Dan is je kut zwak en ongeoefend, en als je dan door een enthousiaste jonge knul wordt besprongen die óók geen idee heeft, dan kan dat snel teveel zijn, en pijn doen. Je moet al je maagdenvlies scheuren, en dat is al pijnlijk, maar je hele kut voelt kwetsbaar.

Dat is natuurlijk niet zo. Je bent alleen kwetsbaar in het begin omdat je kut al jaren ligt te slapen, en nooit oefening heeft gehad. Als je dat met je handen had gedaan, waren die ook kwetsbaar en pijnlijk als je ze na zestien jaar opeens ging gebruiken. Als je je doos een beetje aan het werk zet, wordt die snel sterker, en kan je er meer mee dan je ooit had gedacht. Het is een orgaan, het moet werken of het kwijnt weg.

Een vrouw die niet hoert moet flink aan de bak om genoeg pik te krijgen om netzoveel oefening te krijgen als een hoer. En hoeren krijgen veel meer variatie aan pikken, meer zelfs dan meiden die er een hobby van maken om te slettenbakken. Als je slet, kom je vooral met mannen uit je omgeving in bed terecht. Als je hoert, bereikt je advertentie makkelijk mannen over die grenzen heen. Je komt dan nogeens wat anders tegen.

Je doos wordt dus steeds sterker. En misschien wel belangrijker, je leert steeds beter wat ze wel en niet kan. Er is vanalles te ontdekken, want je hebt spieren die je niet zomaar weet te zitten, maar die wel heel belangrijk zijn om pikken te verwerken op de manier die je bevalt. Na een tijd hard oefenen heb je een kut waarmee je vanalles kan, en waar je je niet meer druk over hoeft te maken.

Het is geen zacht bloempje, het is een gespierde koker met best een stevige huid erin. Ja, je kan sidderend en zacht zijn mannelijkheid laten ontvangen, maar je kan ook een vent uit je doos knijpen als je er geen zin meer in hebt. Zo moeilijk is dat eigenlijk niet. Je kan een man droogmelken, je kan hem tegen zijn eigen vorm in buigen, zodat hij zich extra hard en viriel voelt, en je kan hem laten piepen omdat het pijn doet. Je kut wordt alleenmaar sterker.

Met de lul is dat niet zo. Ook gigolo's met ervaring worden niet sterker in hun kruis. De pik wordt wel ietsje groter, en wordt ietsje stijver, maar sterker niet. En de ballen worden ook niet minder kwetsbaar, en kunnen zelfs makkelijker ontstoken of geïrriteerd raken. Een man wordt nooit echt sterker of steviger in zijn kruis dan hij als tiener was, hoeveel hij ook oefent. Hoogstens minder gevoelig, dat wel.

Dat zorgt er dus voor dat dingen omdraaien. Als je net ontmaagd wordt, is hij degene die er alleen plezier van heeft en jou pijn doet. Maar als jij ervarener wordt, wordt je kut veel sterker dan zijn pik. Vooral als hij niet besneden is. Dat is niet hoe de samenleving zich gedraagt, dus daar kom je alleen door ervaring achter, en dan kan je dat maar beter niet aan de man laten merken. Die voelt zich dan in zijn mannelijke eer getast.

Het is zelfs nog verder. Als hij te ruw met je is als je nog een maagdje bent, is de boel bij jou eerder over al die pijntjes heen. Er is dan gescheurd wat er moet scheuren, en je kut heeft hardere training om sterker te worden. Met de pik is het andersom. Als je een toompje inscheurt, wordt het alleenmaar korter. Als de pik knakt, moet hij een operatie om weer goed stijf te worden. Die komt niet terug van een keertje te hard. Dus dat is veelmeer oppassen.

Omdat ik de professional ben bij een klant, moet ik vóór hem oppassen. Hij moet erop kunnen vertrouwen dat ik mijn diensten veilig verleen, netzoals elke vakvrouw in elk vak. Dat is nog niet zo makkelijk als hij denkt dat hij nu eindelijk los kan gaan, dus het helpt wel om daar niet te open over te zijn. Bovendien vinden veel mannen die vrouwelijke kwetsbaarheid wel aantrekkelijk, dus ik hou hem veilig voor zichzelf door hem op mijn veiligheid te laten passen.

Dat heeft niet altijd de blessures tegengehouden. Ik heb het wel aan het handje gehad dat mannen zichzelf lelijk tegenkwamen. Meestal blijft dat bij een gescheurd toompje of een scheurtje in de voorhuid. Dan gaat hij te hard, en haalt hij een rood condoom uit me. En als het dan blijkt dat het bloed aan de binnenkant van het condoom zit, niet aan de buitenkant, dan heb ik ze wel gehad die flauwvielen.

Het is altijd even gedoe. Sowieso zit ik mezelf dan voor mijn kop te slaan dat ik niet op tijd door heb gehad dat ik hem tegen zichzelf moest beschermen, maar de man heeft op dat moment ook even nodig dat ik hem help met zijn blessure. Meestal is er gelukkig niets aan de hand. Dan gaat het om een dubbelgeklapte pik als hij al in de rubberen-slang modus zit van de penetratie, als ik hem in vorm heb geknepen, maar soms moet je echt even aandacht geven.

Gelukkig heb ik de beruchte gebroken pik nog niet gehad. Daar heb ik altijd wel genoeg voor opgepast. Volgens mij gebeurt die ook nietzovaak, en moet je wel echt flink gevaarlijk aan de slag om dat te laten gebeuren. Maar ik heb wel genoeg andere dingen gehad waarbij je toch een klant naar de dokter moet sturen, ookal willen ze dat nooit. Ze durven niet makkelijk met een probleem achter de gulp naar hun huisarts te stappen.

Ik heb mijn EHBO, want ik vind dat ik met mijn beroep dat wel verplicht ben. Niet dat de wet ons dat voor moet schrijven, maar je hebt toch een bepaalde verantwoordelijkheid als je iemand tegen betaling ontvangt. Dat heb ik maar heel afentoe nodig gehad, want het soortvan dingen waar ze je voor trainen komen maar weinig voor. Ik heb veelmeer andere dingen. Dat zijn vooral kleine dingetjes, maar mannen flippen bestwel als er iets met hun kruis gebeurt.

Het eerste wat ik altijd doe is kijken of er echt duidelijk iets ergs aan de hand is. Als het bloed alle kanten op zou spuiten, of er een wond echt openhangt, of als hij er een hartaanval van zou krijgen, dan moet dat eerst even worden aangepakt. Maar daarna wordt het vooral even hem geruststellen, want paniek maakt alles alleenmaar erger. Als je wil dat het goedkomt, moet je verstandig zijn, en daarvoor moet je rustig na kunnen denken.

Meestal is er een nikserigheidje. Meestal gaat het om het toompje of de voorhuid die het niet aankonden wat de klant wou doen. Dat overkomt me wel vaker. Dan laat ik zien dat het wel meevalt, en raad de man altijd aan naar de huisarts te gaan. Dat doen ze maar heel zelden. In erge gevallen, als er echt een scheur of wond is die niet zomaar met een pleister dichtgaat, dan moet hij wel.

Als ik een man was, met de kennis die ik nu heb, zou ik als ik mijn voorhuid scheurde meteen me laten besnijden. Ik zie bij mannen die ooit hun voorhuid scheurden alleenmaar dat die voorhuid er zwakker en strakker van wordt. Dokters doen vaak erg hun best om de voorhuid toch te redden en weer heel te maken, maar het blijft altijd een zwakke plek. En vaak is het weken, maanden of jaren toch tijd om er meer aan te doen. En meestal eindigt het met een man die moet blijven sukkelen of alsnog besneden wordt. Dan kan je er beter in één keer vanafzijn, inplaatsvan met kleine stapjes.

Ik kan de meeste dingen wel af met wat geruststellen, een slokje water, een zwaluwpleistertje uit mijn EHBO-doos en wat goedbedoeld advies waar ze nooit wat mee doen. Echte erge dingen zijn zeldzaam, zo zeldzaam dat ik eigenlijk maar één keer iets ben tegengekomen waar ik echt van geschrokken ben. Ik ben er zelfs nog steeds een beetje schrikkerig over dat het opnieuw zou gebeuren.

De klant was al een paar keer eerder geweest. Ik was nog niet zo lang voor mezelf aan het werk, en ik was hard bezig om een klantenkring op te bouwen. Dat betekende dat ik vaak probeerde om iets te vinden om mee boven de concurrentie uit te steken, dus zocht ik het altijd in de speciale smaken van de klant. Nu zou ik dat helemaal anders aanpakken, maar die ervaring had ik toen gewoon nog niet.

Met deze klant was weinig speciaals aan de hand, maar hij had wel plezier erin als ik met zijn ballen speelde. Ik had daar eigenlijk nooit veel mee gedaan, dus ik liet hem maar vertellen wat ik ermee kon doen. Dat waren dingen waardoor ik nu zou weten dat de klant eigenlijk niet goed wist wat hij leuk vond, maar ik was te groen om te zien wat er gebeurde, en wat ik er beter mee had kunnen doen.

Op een afspraak was ik die man aan het pijpen, terwijl ik met zijn zak speelde. Hij hield van stevig masseren, en de ballen over elkaar laten glijden in mijn handen. Daar was ik druk mee bezig, toen hij duidelijk pijn had. Ik dacht dat ik hem te hard had aangepakt, en ik liet maar los. Hij werd meteen slap, alsof zijn pik een ballonnetje was dat leegliep. Dat is altijd een slecht teken, dat wist ik zelfs toen al.

Hij wou eerst niet klagen, maar de pijn werd snel erger, en ik vond dat zijn zak er raar uitzag. Meestal hangt de linkerbal iets lager dan de rechterbal. Nu hing opeens de rechterbal omlaag, en de linkerbal zat omhoog, bijna waar hij zit als een man gaat spuiten. Dat zag er onnatuurlijk uit, en dat was eerst ook niet zo. Ik maakte me een beetje ongerust. Vooral toen hij duidelijk meer pijn kreeg.

Eerst wou hij gewoon even zitten, daarna wou hij even staan, en daarna wou hij zijn broek aan. Die trok hij op, en dacht kennelijk dat dat zou helpen. Natuurlijk hielp dat niet, en hij werd misselijk. Hij zweette en was helemaal bleek aangelopen. Ik was zelf ook helemaal verrast, en ik wist niet wat ik moest doen. Ik was bang dat hij een hartaanval had, en ik voelde dat ik moest ingrijpen.

De klant wou niet, maar ik nam geen genoegen met afwachten. Ik belde naar mijn huisarts, en aan de assistente legde ik uit wat er gebeurde. Die schakelde me door naar de huisarts, die hetzelfde verhaal aanhoorde, en me meteen naar de Eerste Hulp van het ziekenhuis stuurde. De klant had eerst wel gemopperd dat ik niet moest bellen, maar nu hij hoorde dat mijn dokter hem naar het ziekenhuis wou hebben, werd hij wel gehoorzaam.

Ik heb hem naar het ziekenhuis gereden, in mijn oude autootje, zo zenuwachtig als wat. Hij kon niet in de voorstoel, want dat was te pijnlijk. Hij lag een beetje over mijn achterbank, terwijl ik hem veelte snel naar de ingang van de Eerste Hulp bracht. De dokter had niet vooruitgebeld, of misschien naar het verkeerde ziekenhuis, maar toch werden we snel geholpen. Ik bleef maar even op de gang zitten terwijl de dokters met hem bezigwaren.

Dat was even wachten. Intussen moest ik de volgende klant afzeggen, maar ik vond dat ik het niet kon maken om weg te gaan. De klant was nogal even weg, minstens een uur, toen er een dokter met me kwam praten. Ze dacht dat ik zijn vriendin was, dat had hij ze kennelijk gezegd. Ze legde me uit dat hij een verdraaide bal had, waardoor zijn zaadstreng verdraaid was geraakt. Dat is heel gevaarlijk, daar kan een man een bal door verliezen.

Ik voelde me onwijs schuldig. Ik had met die ballen gekloot zonderdat ik goed wist wat ik deed, en nu lag mijn klant in het ziekenhuis, en moest hij geopereerd worden. Ze gingen zelfs allebei zijn ballen aan zijn zak vast naaien. Hij moest onder het mes, en ik zat in tranen, want dat was helemaal nooit de bedoeling geweest. De dokter troostte me, en zei dat het meeviel.

Volgens haar had hij er toch al aanleg voor, en hoefde wat ik deed er helemaal niet mee temaken te hebben. Het kon ook van wat anders komen. Maarja, zij wist niet hoe heftig ik in die zak had zitten kneden. Ze was heel troostend, en deed echt haar best om me gerust te stellen over dat het gewoon iets was wat kan gebeuren, en dat we er op tijd bij waren geweest om het te kunnen opereren. Als hij het had gelaten, had hij de bal kwijt kunnen zijn.

Ik was de enige niet die er een beetje schrikkerig van werd. Die klant heb ik later nogwel gezien, maar die bliefde ook geen aandacht voor zijn ballen meer. Sindsdien ben ik wel meer op mijn gemak met ballen, maar ik heb het nog steeds altijd in mijn achterhoofd als ik met kloten speel.

Mannen denken dat hun pik een stormram is, en maken zich over hun ballen een beetje zorgen. Hun ballen kunnen eigenlijk best veel hebben, maar de zaadstrengen dus niet. De pik dus ook niet, vooral als hij keistijf is. Zelf hebben ze zo weinig kennis dat ze zich makkelijk in de nesten werken. Je moet ze tegen zichzelf beschermen, want helaas zijn ze gewoon niet zo stevig en zo sterk als een vrouwenlijf.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dank je wel voor deze posting. Ook namens penis en ballen, hartelijk dank. Het begin vonden we wel erg grappig.

Roel zei

Dank je!

Anoniem zei

Ik heb al een heleboel van jouw stukjes gelezen, maar dit is toch wel een openbaring. Het laatste deel was horror, maar het flauwvallen van klanten op je kamer was wel :) (Zelf ben ik ook kampioen flauwvallen; ik kan niet tegen bloed.) Maar dat zulke dingen allemaal kunnen gebeuren, dat had ik nooit gedacht.

Anoniem zei

dit vind ik dus helemaal niet gijl. schrijf ens wat gijls!!!!

Anoniem zei

Hoi Zondares, heb jij al eens een stukje geschreven over de waardering die je krijgt in dit beroep? Lees : bij poetswerk wordt er soms enorm op je neergekeken (weet ik uit ervaring) , bijv. door je werkgever. Als escort daarentegen wordt je volgens mij vaak door de klant op handen gedragen en soms zelfs heel erg verwend en bijna als een prinses behandeld. "Wat wil je voor drankje vanavond? Dan zal ik het vast in huis halen". Van wat voor muziek houd je? Etc. En je hebt vaak mooie inkomsten in combinatie met een leuke , aangename tijd. Dit laatste kun je over het algemeen niet van veel andere baantjes zeggen. Het komt er op neer, als alles goed gaat geef jij de klant een mooie tijd en daarvoor krijg je HEEL erg veel waardering terug. Je krijgt complimentjes en de klant is vaak oprecht blij met jouw bezoek. Waarom denken mensen vaak zo slecht over hoeren? Ik vind dat hoeren , prostituees, escorts enz. juist heel erg nuttig kunnen zijn. Sowieso honderdduizend maal nuttiger dan vrouwen categorie Golddigger en juist die vrouwen komen er mee weg, hoeven er nooit een geheim van te maken en hoeven ook geen dubbelleven te leiden, hun familie accepteert hen, kijkt in veel gevallen tegen hen op, zijn er zelfs wel trots op. Golddiggers (die er zelf voor kiezen, dus niet de 'gedwongen variant') hebben alle voordelen die het beroep prostitutie met zich meebrengt (mooie inkomsten, op handen gedragen worden, cadeaus , complimenten, geen gebrek aan seks) maar niet de nadelen (uitgekotst worden door de samenleving, leven met een geheim, gezien worden als slecht en goedkoop, soms ook erg hard werken met veel verschillende mannen, tot laat in de nacht) Nee, Golddiggers komen eenvoudig weg met het hoer zijn. Van de andere kant, ze doen eigenlijk niks verkeerds... Net zoals hoeren niet. Ze zijn alleen wel iets minder nuttig. Dat wel. Maar het laat zien hoe scheef het allemaal is. Prostituees zouden juist trots op hun werk moeten kunnen zijn. Zo lang ze hier zelf voor kiezen en er helemaal achter staan: en dat zijn vast genoeg meiden. Ze doen juist iets heel erg goeds in deze samenleving. Maar dat weten ze zelf ook wel. En de klant gelukkig ook.. En daar gaat het uiteindelijk toch om <3 <3 <3

Unknown zei

Hoi Zondares,
Zelf ontvang ik nu iets langer dan een jaar thuis.
Het was een fantasie waar ik al heel vele jaren mee rondliep en aan m'n schat van een echtgenoot vertelde.
Zijn stelling... Je leeft maar 1 keer en vermits het JOUW enige leven is, moet je doen wat je echt wil doen, zonder beperkingen.
Hij begeleidde me, helpt me, steunt me,... En is me nog volledig trouw ook.
Hij liet me voelen dat ik het kon en mocht en hij me minstens even graag zou blijven zien en respecteren.
Hij hielp me met mijn advertentie op Redlights, helpt me met de ontvangst bij hun eerste bezoek, heeft een kamertje voor me ingericht, helpt met praktische zaken als kamer klaarmaken, was, enz...
We selecteren samen ook de mannen die me willen bezoeken!
En ik... Ik geniet !! Ik hoereer mezelf zo vreselijk graag... Ik geniet van elke man die langskomt.
De gedachte dit te mogen doen en daarnaast gewoon mama, echtgenote en collega te kunnen zijn, geven me een volledig leven.
Ik GENIET ervan eindelijk de hoer van mijn vroegere fantasieën te zijn.
Met dank aan mensen als jou, die hun ervaringen delen.
Ga vooral door met je blog, vol van erg herkenbare onderwerpen.
Xxx,
Cindy