maandag 22 oktober 2018

Condoomsjoemelaar

Niemand houdt van condooms. Ze maken de beurt minder lekker, want als je eenmaal ervaren genoeg bent voel je hem gewoon zitten. Vlees is lekkerder, zelfs met de modernste, dunste, zachtste condooms. Maar condooms geven veiligheid, en die veiligheid is belangrijker. Daarom doen we er toch aan, ookal is het niet leuk. Ik begrijp dat heel goed, ik ben die condooms ook afentoe gewoon beu.

Toen ik net met seks begon, en nog niet gehoerd had, vond ik het gevoel van een condoom nog niet zo vervelend. Ik voelde het verschil eigenlijk nauwelijks, meestal zou ik niet hebben kunnen voelen of de jongen er nou één droeg of niet. Ondanks dat liet ik me als een domme muts wel zonder condoom naaien door al die vage types die ik toen als vriendjes had. Nu heb ik daar echt de griebels van. Ik heb toen veel geluk gehad.

Nu is het altijd met condoom. Met klanten, en ook met scharrels en vriendjes die ik weleens heb. Het is automatisch geworden. Ik hoef er nieteens bij na te denken. Het gaat vanzelf, en het voelt bijna tegennatuurlijk als ik me voorstel een man zonder condoom me te laten neuken. En daardoor voelt het ook bestwel kinky, en dat maakt het alleenmaar spannender. Maar veiligheid gaat voor alles.

Mannen willen geen condooms. Het maakt voor mannen echt flink uit met hoe ze de beurt voelen, en dat is geen gezeur om niets. Het kan alleen niet zonder. Een geile man praat zichzelf daar graag omheen. Die praat zichzelf aan dat het geen kwaad kan omdat je er zo fris en gezond uitziet, of omdat de kans op SOA toch zó klein is, of omdat hij gelooft in alle sprookjes over dat je SOA kan voorkomen door huismiddeltjes. Want dat wìl hij geloven.

Ik ben altijd heel blij met de mannen die gewoon begrijpen dat je niet zonder condooms kan. En dat is niet eerlijk, want juist de mannen die het makkelijkste zijn met de condooms, zijn daardoor juist de veiligste, waarmee je minder risico loopt. Die moeten met condoom omdat alle andere domme mensen zonder condoom neuken als het niet kan. Als iedereen netjes veilig zou vrijen, zouden SOA heel gauw verleden tijd zijn.

Mannen vragen best vaak naar condoomgebruik. Een handjevol wil weten hoe het nou werkt, hoe het moet en hoe het zit, maar helaas is dat niet de meest gestelde soort vragen. Wat een hele grote groep klanten wil weten, is hoeveel ik bereid ben om zònder te doen. Meestal gaat het om pijpen zonder condoom, maar er zijn er ook best wat bij die neuken zonder condoom en anaal zonder condoom graag op mijn dienstenlijst fantaseren.

Hoe meer je zonder condoom wil doen, hoe sterker je concurrentiepositie. Een hoop meiden die niet goed op hun aantrekkelijkheid hebben gepast, of die geen werk van het werk willen maken, zorgen dat ze nog klanten krijgen door veel zonder condoom aan te bieden. Minstens zoveel meiden zouden best al hun klanten in een condoom kunnen krijgen, maar doen het niet omdat ze het niet lekker pijpen vinden met zo'n rubbertje. Het is oliedom, en ik heb er geen goed woord voor over. Ik besef dat het hun lijf en hun keus is, maar het is een domme keus die voor verspreiding van smerige ziektes zorgt.

Ik heb het in mijn advertentie staan, ik zeg het over de telefoon als de mannen willen weten wat ik doe, en toch denken veel mannen dat er wel over te onderhandelen valt. Ik heb letterlijk duizenden Euro's aangeboden gekregen tijdens een beurt om hem maar zijn condoom af te laten doen. Dat gebeurt natuurlijk niet. Maar het laat wel zien hoe wanhopig graag veel mannen gewoon vlees op vlees willen, en hun sperma in mij willen spuiten.

De mannen die netjes het condoom accepteren vind ik fijn, en daar heb ik respect voor. De mannen die zonder condoom willen vind ik dom, maar zolang ze zich aan mijn regels houden heb ik daar ook geen echte problemen mee. Ze irriteren me alleen een beetje. De mannen die gaan zeuren, en moeilijk gaan doen, die mogen kiezen of ze de beurt met condoom afmaken of dat ik meteen vertrek. Maar de condoomsjoemelaars, die kan ik echt niet velen.

Condoomsjoemelaars zijn mannen die stiekem proberen toch zonder condoom in je te komen. Ze zijn gelukkig een kleine minderheid, maar al zolang ik het werk doe kom ik ze tegen, en ze zijn gewoon gevaarlijk. Want als ze bij jou zonder condoom binnendringen, doen ze dat bij andere meiden ook. Ik zou een stuk relaxter kunnen werken als ik niet bij elke wip, bij elke klant, echt altijd, in mijn achterhoofd moest hebben dat hij weleens met het condoom kon gaan sjoemelen.

De meeste condoomsjoemelaars zijn niet handig. Die proberen gewoon bij een standjeswissel het condoom eraf te trekken, en hopen danmaar dat je het niet ziet. Soms trekken ze gewoon hun lul eruit, rukken het condoom eraf, en willen weer terug naar binnen. Dat doen ze terwijl ze beter weten, maar ze zijn zo met hun lul aan het denken dat ze de stomste dingen nog zouden doen. Die vang je altijd wel als je oplet.

Maar er zijn ook handige condoomsjoemelaars. Die hebben goed nagedacht over hoe ze je gaan neppen, en hebben geoefend. Die halen het condoom bijvoorbeeld veel handiger eraf, terwijl je even geen zicht hebt, en voorkomen dan dat je in het korte moment voor ze hun pik naar binnen steken dat je naar ze kijkt. Vooral bij hondjes denken ze dat je geen kijk hebt op wat er gebeurt, en dat ze hun gang kunnen gaan.

Andere smeerlappen gebruiken condooms die behandeld zijn om makkelijk te knappen. Dat kan gaatjes prikken zijn, of een klein nagelknippertje in zijn hand verstopt houden om het bandje van het condoom tijdens het neuken door te knippen zodat het ding in de lengte uitscheurt, maar ook olie met een injectiespuit in de verpakking spuiten een week voor de date, of de condooms in de verpakking in de magnetron leggen zodat ze zwak worden. Er zijn veelteveel truukjes.

Daarom is het superbelangrijk om altijd zèlf het condoom bij de man om te doen, je éígen condooms mee te brengen en te gebruiken, en bij twijfel meteen te wisselen. Je moet ze altijd in de gaten blijven houden, en als de klant eraan heeft gepulkt, moet hij gewisseld worden. Als ik een condoom omdoe zit hij gewoon goed, daar hoeft niets aan rechtgetrokken te worden.

Je moet blijven opletten. Een condoom dat geknapt is, of dat de klant heeft afgetrokken, dat voel je wel als je een tijd goed hebt gehoerd. Zo snel het te lekker voelt, gaan er alarmbellen af. Maar dan zit hij al in je, en zover moet het niet komen, want dat is al gevaarlijk. Soms proberen ze zelfs te doen alsof het risico dan al een feit is geworden, en doorneuken niet meer uitmaakt, maar dat is onzin natuurlijk. Meteen eruit!

Bovendien zijn er mannen die het neuken met een condoom op de koop toenemen, en die het belangrijk vinden dat hun sperma in je terechtkomt. Die willen bijvoorbeeld alleen het tuitje lekprikken, zodat je pas merkt dat het mis is als je de zaadstroom voelt. Sperma is voor mij geen risico op zwangerschap, want ik ben aan het spiraaltje, maar allemaal ziektes kunnen via sperma overgedragen worden.

Het is helaas van alle tijden, en in het begin ben ik regelmatig gefopt. Dat zat me best dwars. Je leest nu soms verhalen over dat het een nieuw verschijnsel is, dat "stealthing" heet, maar ik denk dat het condoom sjoemelen al bestaat zolang er condooms zijn. Het is in ieder geval niet erger geworden in de laatste jaren, en als er wat in het nieuws is over SOA wordt het een paar weken ietsjes minder.

Een tijdje geleden had ik een condoomsjoemelaar, en deze was een hele handige. Ik kwam bij hem thuis op escort, en hij had de eerste keer condooms voor me klaargelegd. Die gebruikte ik niet, ookal zei hij dat hij allergisch was voor de condooms die ik had, en dat ze te klein voor hem waren. Allergie bestaat, maar daar heb ik ook condooms voor, en zijn pik was Nederlandse middelmaat, dus zijn eigen condooms mocht hij houden.

De tweede keer dat hij me boekte had hij weer condooms klaarliggen. Overal rond het bed, smaakvol weggestopt. En hetzelfde merk en type dat ik ook gebruik. Dat had me meteen op moeten vallen toen ik begon, maar ik had mijn dag niet ofzo. Er was een opdracht die ik nog moest schrijven, en waar ik met mijn hoofd nog een beetje bij was, want ik was ontevreden over wat ik ging inleveren en er was geen tijd meer om het opnieuw te doen.

Hij probeerde een condoom dat ik omgedaan had te verwisselen voor een condoom dat hij zelf had. Dat wou ik niet, en ik stond meteen op scherp. Hij liet zich maar een nieuw condoom door me omdoen, en hij wou neuken op zijn hondjes. Dat was natuurlijk nog een reden om extra op te letten. Hij stak hem erin, netjes in condoom, en hij begon met steeds langere halen te naaien. Dat is ongewoon, maar niet raar. Ik bleef wel opletten.

Natuurlijk snap je het al, bij een hele lange haal haakte hij een vinger in de ring van het condoom, en trok hem er met één geoefende beweging vanaf, en probeerde met de volgende stoot, zonder het ritme te onderbreken, zonder condoom door te neuken. Ik zat er klaar voor, en ik draaide meteen weg. Hij probeerde me nog terug te trekken op zijn lul, maar dat ging mooi niet door.

Hij had het condoom meteen helemaal weggewerkt. Hij had het niet in zijn hand, het lag niet op het bed, maar het zat ook heel duidelijk niet op zijn lul. Deze vent had geoefend, dit was niet een plotselinge vlaag ofzo. Het was meteen duidelijk, hier probeerde iemand seks met me te hebben op een manier waarvan ik heel duidelijk had verteld dat ik dat niet wou. Dan is de date ècht voorbij.

Ik vroeg hem nog: "Wat flik je me nou?" en hij haalde er nonchalant zijn schouders over op. Hij vond het niet zo'n ding. Er was toch niets gebeurd? Het was hem niet gelukt, en dan moest ik maar niet zo boos worden. Toen ik hem vertelde dat ik nu naar huis ging, vond hij eigenlijk dat ik hem zijn geld moest teruggeven. Want ik ging nu weg, en hij vond het toch al teveel geld voor een wip met condoom.

Hij was er nieteens schuldbewust over. Hij voelde zich niet betrapt. Ik heb daar pas echt een hekel aan. Van die mannen die zich nieteens schamen als je ze betrapt op rottigheid. Van die mannen die denken dat ze het rècht hebben om je grenzen te negeren en je te bedriegen. Daar kan ik echt geen respect voor opbrengen. Maar behalve weglopen kan je niets. Wat kan je doen dan?

Je kan ze niets maken. Ja, je kan goed uitleggen waarom expres zonder condoom penetreren terwijl dat tegen de afspraak is, kan worden beschouwd als verkrachting. Dat snap ik, daar ben ik het ook mee eens. Maar daar krijg je echt niets mee gedaan. De politie vindt het te moeilijk, het OM kan je alleen meekrijgen door ze voor te houden dat ze dan zo'n vieze zondige hoerenloper kunnen straffen, en de rechter vindt het maar ingewikkeld omdat die ideeën heeft over dat het allemaal zo onduidelijk is in "het wereldje."

Je kan niet anders dan ze op de zwarte lijst zetten en zonder de beurt af te maken naar huis gaan. En dan proberen om je vertrouwen voor al die mannen die wèl je grenzen respecteren goed te houden, en niet stiekem iedereen te gaan verdenken. Want je moet bij iedereen oppassen, en bij iedereen blijven kijken en voelen of het goed zit, maar je moet niet iedereen vantevoren al gaan wantrouwen. Dan is het werk ook niet leuk meer.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Lastig beroep, ik zou het niet kunnen.
En na een paar ernstig grafische documentaires over een aantal geslachtziekten merk ik dat de lust me nu vergaat op het moment dat je zou kunnen gaan neuken. Condoom zou daar misschien bij kunnen helpen. Maar heb niet genoeg ervaring om dat op zo'n moment soepel te doen. Dus laat maar. Zo geweldig is de daad zelf nou ook weer niet. De activiteiten eromheen zijn veel interessanter.

Anoniem zei

Er is een concurentie strijd gaande tussen hoeren die [soms] zonder neuken en/of zuigen en hoeren die strict met neuken. Hoeren weten onderling feilloos wie soms zonder neukt. Bedenk wel dat je je inkomen meer kan verdubbelen door zonder te neuken tot soms zelfs verviervoudiging aan toe. Bedenk je ook dat de belasting omzet-ideeen over hoeren heeft. ‘Zonder neuken’ kan dus ook fiscaal uiterst interessant zijn.

We kunnen Soa’s zonder meer door slimme technieken uitbannen. De ideeen liggen waarschijnlijk al bij wetenschappers op de plank. Als ik ze kan verzinnen .... Het sex-stigma & privacy-problematiek houdt het uitbannen van SOA’s tegen.

Ik heb ook de indruk dat het condoom mannen - qua gevoel/gedachten - meer stoort dan vrouwen. Voelen vrouwen een man wel in zich spuiten? Dus echt het spuiten [sperma vocht tegen de vagina wand] niet de spiersamentrekkingen e.d. Veelal niet volgens mij?

Als je naar seksfilmpjes kijkt dan zie je dat [spelen met] sperma toch ook vaak een belangrijk aspect is.

Anoniem zei

Mooi stukje. Mooi woord ook, condoomsjoemelaar. Dat zou wat mij betreft zo als nieuw woord in de Van Dale mogen.

Inhoudelijk ben ik het veelal met je eens.
Wat een lul trouwens, die vent waarover je schrijft. Zo iemand die denkt dat regels en/of afspraken niet voor hem gelden, iemand die heel achterbaks zijn eigen zin wil doen en zich daarover dan nog niet eens schuldig voelt ook.
Voor altijd op je zwarte lijst, zou ik zeggen.

Voor mij is het simpel. Als (langdurige) single ben ik blij dat er hoeren zijn met wie ik seks kan hebben. Essentieel daarbij is het respecteren van elkaars grenzen en van de afspraken die je maakt. Als de klant uit je voorbeeld echt zo graag seks zonder condoom wil, zou hij in ieder geval moeten accepteren dat hij daarvoor niet bij jou terecht kan en zou hij gewoon verder moeten zoeken. Ik WEET dat er hoeren zijn die voor een hoger tarief best bereid zijn om het zonder condoom te doen. Daar kun je van alles van denken, maar die beslissing blijft natuurlijk altijd aan de hoer en haar klant. Maar wees daar vooraf in elk geval eerlijk over, zodat je duidelijke afspraken kunt maken. En probeer zeker niet om tijdens de seks eenzijdig aan deze afspraken te morrelen. Dat is een absolute no go.

Zelf gebruik ik uitsluitend condooms bij het neuken met hoeren (en trouwens ook met die incidentele vriendin die wel eens blijft slapen).
Dat ben ik van het begin af aan gewend en dat accepteer ik als de consequentie van mijn leven als prostitutieklant.

Voor orale seks ligt het inmiddels toch wat genuanceerder. Sinds het moment dat ik eens bij een dame kwam die aan thuisontvangst deed, en die ongevraagd en zonder dat ik erop verdacht was na de inleidende schermutselingen mijn lid geheel puur natuur in haar mond nam, ben ik op dat gebied vaker "zwak" geweest.
Voor die dame was dat min of meer standaard, zei ze toen, "net als bij veel meiden in de thuisontvangst", en op dat moment had ik niet meer de morele kracht om alsnog op een condoom aan te dringen. Voor het neuken gebruikten we overigens wel een condoom, dat zou ik ook nooit zonder hebben gedaan.

Anoniem zei

Goed verhaal, heel herkenbaar. Voor een man is zonder condoom idd veel fijner, maar dat moet dan wel met wederzijdse instemming.
Zelf heb ik ooit een omgekeerde ervaring gehad, nog steeds het idee dat betreffende vrouw gericht was op het, klinkt misschien bizar, maar schijnt wel echt te bestaan, zo snel mogelijk zwanger worden van een anonieme man (wat haar gelukt lijkt te zijn, gezien latere advertenties van haar op sexjobs en waarvan ik mogelijk, onbedoeld en ongewenst, een mogelijke leverancier geweest ben).
Voor mij daarom altijd met condoom, hoe verleidelijk aanbiedingen zonder ook klinken. En zo'n sjoemelaar zoals jij beschrijft, zou aangeklaagd moeten kunnen worden tot het doen van poging tot moord of op zijn minst poging tot het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel.

Echter, er is wel een kentering die wellicht mogelijkheden biedt. Er bestaan steeds meer thuistest die in een mum van tijd een behoorlijk zeker resultaat bieden betreffende de aanwezigheid van SOA's. Om te kunnen blijven concurreren in een soms vage markt zou dat een acceptabele optie kunnen zijn. Nog niet gedaan, maar, eerlijk is eerlijk, ik overweeg hem soms wel.En sjoemelen? No way, in mijn optiek een echte no-go, hoe verleidelijk het misschien ook lijkt...

Abaalser zei

In het stukje van de gigolo laatst , staat dat ook alle vrouwen zonder condoom willen. Dus het is niet enkel een mannending.

Leuk stukje trouwens.

Anoniem zei

De SOA-voorlichting moet veel specifieker, veel eerlijker en gespeend van moraliteit dienen te zijn. Ook SOA-nonsens verkondigen vanuit concurentie-overwegingen zou rechtgezet moeten worden. Ik heb de indruk dat zeker de voorlichting aan de schooljeugd wel wat eerlijker mag [?????] in plaats van die angstneurose achtige praat.

Een vrouw die vind dat ze voldoende kinderen heeft, heeft een heel andere optiek op [sommige] SOA dan een vrouw die nog kinderen wil.

In het begin was ik doodsbang voor SOA’s door hoeren. Inmiddels ben ik wijzer geworden. Voor de [nderlandse] hoeren is de geregelde SOA-check bizz as usual.

Sommige hoeren dagen je - om mij soms onduidelijke en soms duidelijke redenen - uit om condoom grenzen te verleggen. Soms vragen ze ook zal ik je zuigen zonder condoom?

1 keer was er een hoer - we[ik] waren[was] een beetje aan het opwarmen en ik had haar uitgebreid [nogal nat] gelikt. We klikten wel had ik de indruk. Ze gleed vrij plotseling en onverwacht over mij heen, het was nogal een natte boel en ik gleed pardoes in haar. Zonder. Ik schrok er in eerste instantie van. Maar was reddeloos verloren en ben twee maal in haar ‘gekomen’. De meeste hoeren die je zonder neukt en waar je in spuit ondernemen direct actie om te spoelen, of het bebje [1 soms 2] eruit te halen. Of het sperma er met hun spieren er uit te drukken. 2 als ze ongesteld zijn. 1 om het bloed tegen te houden dat naar buiten wil. Een 2e om het sperma tegen te houden dat naar binnen wil.

Later dacht ik nog even na over het ‘inglij’ incident. Ik begreep niets van haar gedrag. Het is een service van de zaak geweest die me in vele jaren slechts 1 keer overkomen is.

Ik gebruik denk ik in 80% van de contacten condoom en in 20% van de gevallen niet.

Ik probeer 1 hoer ‘achter de hand’ te hebben die ‘zonder neukt’.

De hoeren die ALLEEN maar zonder neuken en daar in mijn ogen wel erg gemakkelijk in zijn [dat zijn uitzonderingen] .... vermijd ik.
Maar het zou best kunnen dat juist die hoeren ALLE preventiemiddelen gebruiken, denk aan anti-hiv etc etc ....

Het blijft dus - aan alle kanten - een beetje mistig bos qua informatie voorziening.