maandag 10 mei 2010

Condoom beu

Kort geleden was ik bezig met één van mijn vaste klanten. Hij is een aardige man, ik kan er niet veel meer over vertellen, zonder dat ik zijn privacy tekort doe. We kunnen al jaren goed opschieten, en hij is in bed heel gewoontjes. De meeste klanten zijn bijna hetzelfde in elk opzicht. Je weet vaak wel wat eraan komt.

Tijdens het pijpen merkte ik dat ik het condoom niet helemaal goed had afgerold, er zat een plooitje in. Dat risico neem ik niet, een condoom is goedkoop genoeg om hem meteen weg te gooien als er wat mis mee is. Sommige meisjes vinden dat zonde en gaan dan gewoon door, maar die hebben dan wel een klapper. Ik haat klappers, ik vermijd ze als ik het kan, ook al moet er een hele doos condooms doorgaan.

Ik trok het condoom van zijn pik af, en pakte een nieuwe uit het laatje. Ik bewaar de doos condooms in de la, omdat hij dan niet zo in het zicht staat. Ik koop de gros-dozen, en mannen vinden dat niet leuk om te zien. Ze hebben graag de illusie dat ze de enige zijn, of één van de weinige. Toen ik op het punt was, de verpakking te scheuren, zei de klant: "Word jij die condooms nou nooit beu?

Natuurlijk word ik die condooms beu. Die dingen zijn een onderdeel van mijn leven waar ik altijd op let. Ik ben met klanten de héle tijd aan het opletten of het condoom wel goed zit. Ik ruik ze de hele tijd, ik ruik zelfs soms naar die dingen. Ik kan de smaak bijna niet uit mijn mond krijgen, en die smaak gaat me met de jaren meer tegenstaan. Koffie is sterk genoeg om het even niet te proeven, maar als ik iets met een klein smaakje eet, proef ik er de hele tijd condoom door. Pijpen met condoom, het is belachelijk als je ernaar kijkt. Ik sabbel en zuig op rubber, en ik moet daarna ook echt de klant niet in zijn gezicht ademen, want die ruikt dat wel. Ik hap ook liever in vlees.

Ik moet telkens doen alsof de onderbreking van het condoom, onderdeel is van het gebeuren. Het is een vervelend momentje waarbij je iets moet doen wat het minder leuk gaat maken. Je moet natuurlijk doen alsof het spannend is, maar we houden onszelf er toch niet mee voor de gek. Het hoort wel, want als je laat zien dat jij het ook jammer vind, dan verpest je de sfeer. Nog erger, hij kan dan zijn kans zien om te gaan zeuren, en daar heb ik echt geen zin in.

Een man met een condoom om, ziet eruit als een sukkel. Een naakte man met sokken aan is nog aantrekkelijker dan een naakte man met een condoom om zijn lul. Het ziet eruit als een slechte grap, er hangt een dildo waar zijn vlezige pik hoort te zitten. Het is zó duidelijk dat zijn pik in een hoesje zit, dat er meteen geen sex-appeal meer van zijn pik uitgaat. Het ziet er zo voorzichtig uit, dat je die man niet kan zien als een heldhaftige jager, die jou wel even zal nemen.

Hij neukt het condoom, en het condoom neukt jou. Dat gevoel word alleen maar sterker, als je het werk langer doet. Het condoom scheid jou van hem. Bij de meeste mannen is dat trouwens helemaal niet erg, die hoef ik niet zo nodig zonder scheiding te voelen, maar bij sommige mannen die ik naai, vind ik het jammer dat ik niet hem voel, maar het condoom. Dat gaat niet om het gevoel, maar om het idee dat je niet ècht aan het neuken bent, omdat je elkaar niet echt aanraakt.

Het gevoel is ook verschillend, maar dat is wat anders. Het is niet minder belangrijk. Bij de meeste mannen is het helemaal niet erg, die voelen niet beter zonder condoom. Maarsoms kom je een mooi exemplaar tegen, en dan is het zonde. Vlees voelt nou eenmaal anders dan rubber. Het voelt minder lekker, en de vorm van de penis voelt anders aan. Hij voelt jou ook minder, en dat is heel erg jammer. De vrouwen die zeggen dat ze met en zonder hetzelfde vinden voelen, kan ik niet begrijpen. Ik had niet heel erg veel ervaring nodig, voordat ik dat piekfijn kon voelen. Ik vraag me over die vrouwen dan af of ze sowieso wel iets voelen. Ik kan daar geen begrip voor hebben. Zo seksueel onderontwikkeld zijn, dan ben je toch wel een beetje achterlijk.

Ik mis het sperma. Volgens de krant worden vrouwen gelukkig van sperma, en ik denk dat ze wel gelijk hebben. Ik mis iets aan het eind van elke neukpartij. Nu dat ik al heel lang zonder vriendje zit, en alles met condoom doe, mis ik het steeds meer. Als ik vriendjes heb, en het dus zonder doe, komt in mijn fantasie alleen af en toe een beetje sperma voor. Als ik al zolang zonder sperma moet doen, krijgt het best wel een belangrijke plaats. Sperma geeft niet echt meer genot ofzo, en ik word er ook niet helemaal dol van zoals in de porno. Ik vind het gewoon erbij horen, en zonder is het niet af.

Toen ik nog in een kraakpand woonde, had ik het met een vriendje gedaan, en hij was in me gekomen. Het was een seks-sessie van twee uur lang geweest, en ik had honger. Toen hij van me af was gerold, en in slaap viel, had ik een badjas aangedaan, en ging ik naar de keuken om wat te eten. Ik weet nog dat ik ijskoude radijs-salade uit het doosje at, bij het licht van de ijskast, terwijl ik langzaam zijn hete zaad langs mijn been voelde lopen. Een huisgenootje van me kwam de keuken in ergens voor, en ik denk dat ze aan mijn blos kon zien hoe ik me voelde. Ze gaf me een knipoog. Ik weet dat moment nog, en dat soort nagenieten heb ik nu dus niet.

Ik ben de condooms echt superbeu, en ik ben best tot trucs in staat om er weer eens wat zonder te kunnen doen. Helaas kost me dat veel moeite, en is het tot nu toe telkens een teleurstelling! Om het te kunnen komt er veel werk bij kijken, en dan moet de man ook nog lekker presteren. Dat is lang niet altijd zo. Bovendien moet je na zo'n dure SOA test juist alles afblazen omdat het verkeerde resultaat eruit komt.

Beu of niet, condooms houden wel SOA tegen. Ze zijn mijn enige bescherming. We weten dat condooms niet 100% werken tegen alle SOA, en helemaal niet zo goed tegen zwangerschap. Toch doet het condoom de kans heftig omlaag om wat te krijgen. Vooral tegen HIV/AIDS werkt het heel erg goed. Voor de rest blijft het nodig om voor SOA's te controleren, en als je dan niets vind, toch nog een condoom te gebruiken. Als je wel wat vind, kan hij het bij mij ook mèt condoom wel vergeten. Ik ben die rotdingen zat, maar niet zo zat dat ik een ziekte op wil lopen. Ze maken het voor mij mogelijk om mijn werk te doen, zonder dat ik vanalles krijg. Dat vind ik heel belangrijk, want zonder condooms zou mijn werk onmogelijk zijn.

Ik zei dus tegen hem dat ik ze niet beu was, en dat ik er juist blij mee was. Zonder condoom doen we het niet. Hij deed niet moeilijk, en dat is maar goed ook. Ik krijg een rothumeur als zo'n man me verteld dat hij ze niet lekker vind. Dat vind ik ook, en ik weet het wel. Ik heb geen zin om die man te moeten tegenspreken terwijl ik het ook vervelend vind. Dan heb ik het gevoel dat ik de enige ben met verantwoordelijkheidsgevoel.

30 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben het helemaal met je eens. Pijpen en neuken zonder rubber is vele malen lekkerder.

Maar voor de veiligheid doe ik het altijd met

Anoniem zei

Ik lees een gat in de markt.
Voelt als vlees en beschermt als rubbber. Maar ja welke fabrikant wordt geprikkeld als we zoveel Condooms gebruiken ?

Anoniem zei

Je zou denken dat het andersom zou zijn. Dat de mannen bang zijn om iets op te lopen, ze gaan immers naar iemand toe die ontzettend veel verschillende partners heeft in zo'n korte tijd. Dat laat maar weer eens zien hoe dom die mannen af en toe zijn.

Wat betreft de opmerking dat vrouwen die het verschil tussen met of zonder niet kunnen voelen seksueel achtergesteld zullen zijn, daar ben ik het niet helemaal mee eens. Net zoals sommige mannen een veel gevoeligere pik hebben, voelen sommige vrouwen gewoon minder. Ik denk overigens dat het voor het grootste deel in je hoofd zit, als vrouw zijnde. Als je er nooit over nadenkt wat er nou gebeurt daar beneden als je neukt, dan zal je dat condoom ook wel niet voelen.

Anoniem zei

"Ik vraag me over die vrouwen dan af of ze sowieso wel iets voelen. Ik kan daar geen begrip voor hebben. Zo seksueel onderontwikkeld zijn, dan ben je toch wel een beetje achterlijk."

Dat vind ik een beetje te hard. Het is voor een deel toch echt hoe je gebouwd bent - als je wat minder 'sensoren' hebt dan is daar echt niets aan te doen, hoe graag je het ook wilt.

M.

Anoniem zei

hoi
ik ben een 'klant' , niet van jou ofzo hoor waarschijnlijk:d

ik ben bij 3 meisjes geweest,zeg maar. elke keer wilden ze/mocht het zonder condoom. gewoon de eerste keer, geen bijbetalen, ik vroeg er zelf ook niet naar.


3 van de 3!

dus lijkt erop dat je niet de enige bent die verlangt naar dat.


voor de info, ik ben begin 20, meisjes zijn dat ook.

redenen die ze toen aanvoerden:
- ik ben van plan me regelmatig te gaan testen
- als je ziek wordt, krijg je pilletje. het valt allemaal wel mee
- ik ben getest
- neuken zonder is niet gevaarlijker dan pijpen, dus het maakt nu toch al niet meer uit

-oh en voor info, met 1 meisje zonder gedaan, was ook me eerste keer zonder condoom, en aan die blijf ik trouw. geen vriendin verder.

maar uit wat ik tot nu toe dus heb meegemaakt, is iedereen condooms beu. althans, misschien toeval, en 3 is ook niet echt representatief voor alle prostitutie.

Anoniem zei

aan HAAR blijf ik trouw.
sorry beetje snel geschreven, en 'die' klinkt verkeerd.
ik vind haar ook best wel leuk, echt leuke meid

Martijn zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Martijn zei

Niet vergeten dat je een klant blijft en niet haar vriendje bent. Wat dat betreft heeft iemand het al voor me gezegd maar ben je niet bang iets op te lopen dat niet een, twee, drie met een pilletje weggaat want zij heeft waarschijnlijk heel veel bed partners. Als je een idee wilt hebben hoeveel klanten dat kunnen zijn zou je het stukje moeten lezen dat Zondares eerder heeft geschreven:

http://zondares.blogspot.com/2010/04/hoeveel-klanten.html

Anoniem zei

hoi martijn. Anonieme 'klant' van de bovenstaande posts hier weer:


ik kan me voorstellen wat je zegt over niet vergeten klant te blijven, en over iets op te lopen.
of ik iets oploop; ik was altijd doodsbang voor alles, maar ze heeft me toch overgehaald.
de eerdere 2 meisjes niet. ik vertrouw haar(vast geen goede reden)
die 4 redenen voor zonder condoom uit bovenstaande post, zijn redenen die me waren bijgebleven, omdat ze me schokte.
niet omdat ik dat zelf ook vond.
heb ook nog nooit soa test gedaan, omdat kans klein WAS dat ik iets zou hebben.
moet ik dat nu doen, of gewoon aan haar vragen of alles goed gaat?
graag advies hierover, want snap dat zelf laten testen natuurlijk het beste is, maar toch wel eng lijkt me dat.

en ik zou best wel verliefd op haar kunnen worden, maar houd dat voorlopig tegen. Ik heb juist het idee dat zij meer wil. dingen dat ze me 'lastigvalt' als ik bezig ben met me normale leven, en ik niet zou hoeven te betalen, etc. Dat maakt het moeilijk, omdat als ik aan haar denk, wel verliefd zou kunnen worden.
is nog niet zo lang terug allemaal, en loopt nog.


ik wil er niet teveel zomaar op internet over zetten verder.

Zondares zei

De mannen zijn niet bang om wat op te lopen bij mij, want ze denken dat je alle SOA kan zien aan hoe iemand is. Dus omdat ik slank, bruin en goed in mijn vel ben, denken ze dat ik niets kan hebben. Je kan ze niet overtuigen.

Ik vind het ook echt achterlijk als een vrouw zo slecht met haar kut overweg kan, dat ze niet eens het condoom kan voelen zitten. Dat is gewoon vervreemd zijn van je eigen lijf. Ik ga daar geen doekjes om winden.

Dat jij trouw bent aan je hoer, dat wil natuurlijk niet zeggen dat zij dat ook is! Als ze in de club of thuis zit, heeft ze tussen twee en vijf klanten per dag, achter de ramen misschien wel vijfentwintig per dag (okee, dat is wel het meeste dat kan) Je speelt met je leven!

Ik schrijf nog wel een stukje over SOA, dan leg ik het wel haarfijn uit. Dat is echt niet leuk om te lezen, maar ik vind het belangrijk dat mensen het weten.

Laat je testen, als je onveilig hebt gesekst, en laat je altijd testen voordat je een nieuwe relatie zonder condoom gaat seksen, want ook veilig vrijen is niet honderd procent veilig!

Anoniem zei

anonieme klant weer:

ik weet nog niet echt wat ik ga doen, want ik vond altijd dat dit soort dingen echt niet horen.
had ik ook altijd begrepen op websites enzo. daarom had ik ook met eerste 2 meisjes dat niet gedaan, voor me eigen gezondheid vooral.

en toen was het wat minder geworden, en nu hoor ik hier weer dingen enzo die ik eigenlijk gewoon weet, maar nog beetje over twijfel nu

maar had het nu dan wel goed geweest, als we beiden ons eerst hadden laten testen???

want zij was getest zei ze, ik alleen niet/nog nooit.

is dat nu te laat?

dan is zij toch degeen die het goed voor mij doet, en ik niet voor haar. dan zou ik me schuldig moeten voelen

maar opzich voel ik me niet schuldig ergens over, want ben gewoon eerlijk tegen haar.
juist hier dat ik niet helemaal compleet alles vertel uit angst.

en was ook meer zo van, dat ze me begon te pijpen zonder, en ik had dat niet zien aankomen. en heb daar nog wat van gezegd. was toen ik daar kwam dat soort dingen zelfs al echt niet van plan namelijk

en toen wilde ze kussen, en ik op haar liggen en ik ben niet degeen die zo goed weet, hoe het is om op een meisje te liggen, waar dan alles precies is.
ik bedoel, dat. naja terugkijkend soort droogneuken(weet niet precies wat dat is, en wat we eigenlijk deden) deed ze met haar hand daar in de buurt ook. maar ik wist helemaal niet wat er gebeurde want ik deed gewoon niets. ik bedoel kan net zo goed zeg maar mijn pik tegen haar navel, of bij haar knie zijn geweest, want ik lig niet zovaak op meisjes. en weet echt niet op gevoel, zonder te zien wat er gebeurd wat ze deed.
wel toen ik voelde met me hand, waar geslachtsdelen van ons, zich eigenlijk ten op zichte van elkaar zich bevonden.

en toen was het zo van, gewoon z'o erin wilde zij dat ik hem 'stootte'(woorden die zij gebruikte). en ik wilde niet echt, maar toen zij zo met overtuiging dat pijpen zonder gevaarlijker is dan neuken zonder(ookal geloof ik dat zelf niet echt). ik vond zelf omdat er ik al stukje in zat. dat was vooral reden voor mij, dat het toch niet meer uitmaakte.


maar dus in stapjes zijn al me voornemens -om dat soort 'spelen met me leven' volgens zondares nooit te doen met hoer, toch door een heel toevallige keus, van het lot, die mij bij die aparte van lichte zeden gebracht - minder sterk geworden

eerst door die eerste meid(thuisontvangst) die ik ontmoette.
toen wilde ik het echt nog veilig, ik wilde gewoon ontmaagd worden
en toen 2e meid die ook nogal makkelijk daarover deed.
en toen met nr3 , heeft ze gewoon op de 1 of andere manier het langzaam voor elkaar gekregen.
naja ik wilde misschien ook wel,
ook mijn schuld natuurlijk hoor
was onder die andere 2 keer ook uitgekomen:P

maar ik was het niet van plan.

oh het is pretty echt, wat ik vertel. iedereen die ik ontmoette wilde neuken zonder zomaar, eerste keer ook al.
is dat geen groot maatschappelijk probleem dan vraag ik me af?

maar ik zal nog even nadenken over wat nu te doen. neig naar gewoon voorlopig niets doen. scheelt ook weer geld:P
stalker-meisje is nummer 2 trouwens, had 2 verhalen beetje samengevoegd

maar ze leest vast toch hier niet


lijkt nogal onwaarschijnlijk wat ik vertel, maar misschien ligt het ook eraan dat als ik zoiemand ontmoette, dat ik niet meteen naar bed ga 1e keer, maar eerst tijdje praat. en nr 3 zei dat klanten dat eigenlijk nooit echt deden." vooral de jonge klanten niet" quote

wow veel tekst
eigenlijk het belangrijkste wat moet ik doen, kan ik ook niets doen?
want wil toch geen vaste relatie voorlopig, alleen misschien nog nr 2, die me op de 1 of andere manier zelfs na dit.... maar dan wel alleen als het ook kans van slagen heeft

Anoniem zei

Lees anders http://nl.wikipedia.org/wiki/Geslachtsziekten er maar eens op na. Reken op zaken als gekmakende jeuk, brandende pijn bij plassen, vieze zweertjes enzovoort. Dat iemand een geslachtsziekte heeft is niet altijd (direct) te zien. Maar op die site staan ook akelige foto's van wat je te wachten staat als je zo'n ziekte krijgt (zeker ook op het Engelse deel). Hoop dat je een sterke maag hebt. Sommige ziekten zijn dodelijk of leiden tot misvormingen. Niet tegen alle ziekten is een medicijn. En als er een medicijn is werkt het soms alleen maar als je er op tijd bij bent. Je kan je overigens bij de GGD (anoniem) laten testen als je niet naar je eigen dokter durft.
Reken er op dat jonge meiden gewild zijn door elke man tussen de 14 en 90. Dat ze geen moeite hoeven te doen om iemand in bed te krijgen. 'n Meisje van jouw leeftijd heeft al minstens 10 verschillende jongens/mannen gehad (en terecht, als ze 40 is kijkt niemand meer naar haar om). De kans is groot dat ze al lang iets onder de leden heeft. Als je hoertje het zonder condoom wil doen, dan is dat niet lief, maar naief en heeft ze duidelijk weinig respect voor je gezondheid, noch voor haar eigen. Ook pijpen zonder condoom moet je niet willen. En dat geldt ook voor beffen en vingeren, lijkt mij. Niemand wil zo'n chancre in haar mond (http://en.wikipedia.org/wiki/Syphilis)... Nog goordere foto's, overigens.
In mijn ervaring weten de meeste ervaren vrouwen (zoals Zondares) wel degelijk een condoom aan te leggen zonder dat het het liefdesspel erg onderbreekt. Kan zelfs opwindend zijn, als ze ondertussen wat met je pik blijft spelen. Het gevoel dat ze weet wat ze doet en dat je haar kan vertrouwen ondanks dat je zelf misschien al minder goed kan denken door de opwinding zou je ook goed moeten doen. Als je minder voelt door het condoom, vraag haar dan haar kut aan te spannen: het is een spier.

Anoniem zei

oke. ik ga niet me te erg erin verdiepen, want vind het eng.
maar het is dus slim om zo snel mogelijk toch naar ggd te gaan, en soa test?
ik ben verhuist en heb hier geen huisarts, alleen misschien nog me oude huisarts die ik als kind met inentingen enzo.
of ik ga naar ggd, lukt me vast wel met behulp van google
niet te snel laten testen neem ik aan of had ik eens gehoord?, nog even paar maanden wachten voor incubatietijd ofzo? ookal krijg ik nergens last van verder, toch doen?
en dan, "uitgebreide test" ofzo? zijn er nog verschillende.
ik heb op school wel geleerd enzo, maar weet niet hoe het nu precies zit, en hoe dat in praktijk eigenlijk gaat

had een keer op tv gezien, dat je eerst voorgesprek heb, om risico te bepalen, of voor statistieken ofzo?
zal nog even nadenken of ik dan wel wil zeggen, van ja "hoer zonder" gen**kt, want ik was wel leuke jongen, alleen nu niet echt meer na dit.

oh wou wel zeggen, dat nr 1 en nr 3 betaalde tijd, en buiten die tijd perfect gescheiden hielden. alleen nr 2 klikte het echt, en zij vind me echt leuk, en dat vond ik zo verassend dat een leuk nederlands meisje me leuk vond dat ik wel had laten doorschemeren dat ik misschien meer wilde.

Anoniem zei

ik ben best wel bang.
en geen goed nieuws, ik heb toch even gelezen op wikipedia(geen plaatjes gekeken), en ik denk dat die meid, die had het over iets van petrischaaltje 2 positief ofzo, wat met baarmoederhalskanker te maken had. maar dat ze geen baarmoederhalskanker bleek te hebben.

ik denk dat dat een high risk hpv was

Anoniem zei

Vond zelf de tests via de GGD meevallen. Bloed afnemen. Schrapen was wat minder leuk en ook wel wat genant. Maar de lui die dat doen, doen dit dagelijks en kijken nergens meer van op. Zijn daar heel rustig over. Stelde me gerust.
Sommige ziekten, b.v. AIDS, kun je inderdaad pas aantonen na een paar maanden. Maar dat leggen ze wel uit en laten je eventueel terugkomen.
Toen ik dat moest doen was er zelfs een potje voor van de Rijksoverheid, dus het kostte me ook nog niets. Weet niet of dat nog steeds zo is.
Je hoeft niet te vertellen dat je het met een hoer hebt gedaan of wie dat was. Zeggen dat je een risicovol contact hebt gehad is genoeg. Risicovol, omdat het zonder condoom is gebeurd met iemand waarvan je niet zeker kan weten dat ze niets heeft.
Je hoeft je er ook niet voor te schamen. Juist mensen met weinig seksuele ervaring lopen een groot risico. Omdat alles nog nieuw is is het moeilijk om ook nog eens aan dingen als een condoom te denken. Ook is het daardoor dan vaak moeilijker om er over te praten tegen degene met wie je dan seks wil hebben. En daardoor moeilijk om hem daadwerkelijk te gebruiken.
Als je een geslachtsziekte blijkt te hebben, dan moet je het wel aan al je sekscontacten vertellen (die je binnen een bepaalde periode hebt gehad). En die weer aan hun sekscontacten. Al die mensen moeten zich ook laten testen. Dat is niet meer dan beleefd: je zou het zelf ook graag op tijd weten. Het kan het vertrouwen van anderen in jou vergroten. Maar je snapt dat dit vaak toch niet gebeurt, want het is niet echt een leuke boodschap om aan iemand te vertellen. Wat dacht je verder van mensen die zijn vreemdgegaan? En een hoertje weet meestal niet eens waar je woont of dat ze je ooit terug ziet.
Las laatst overigens een onderzoek over aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Het bleek dat dat in de prostitutie precies zo liep als in het dagelijks leven. Daarom is het beroep van prosituee ook zwaar. Probeer zakelijk en prive maar te scheiden als je een man eigenlijk best aantrekkelijk vind...! Maar de manier waarop je elkaar hebt ontmoet maakt een liefdesrelatie toch meestal kansloos.
Nog een opsteker voor je. Hou in ieder geval vast dat een meisje dat jij leuk vindt jou ook leuk vindt. Zij is heus niet de enige! Wie weet sta je morgen voor het stoplicht naast zo'n meisje. Spreek haar op een aardige manier aan. Spreek met elkaar af. Wie weet wat er kan ontstaan...

Anoniem zei

Kanker is geen geslachtziekte. Kan zo ook niet worden overgedragen. Eventueel wel grotere kans op overdracht van andere ziekten als door de kanker wonden ontstaan o.i.d.
Petrischaaltjes gebruiken ze om een kweek te maken van cellen die ze uit je lichaam hebben genomen. Die cellen krijgen in die schaaltjes de kans te groeien en te vermeerderen. Daardoor kan de onderzoeker makkelijker zien wat er mee aan de hand is.

Martijn zei

Ik denk dat we onze jonge anonieme schrijver hier de stuipen op het lijf aan het jagen zijn en hoewel dat aan de ene kant goed is moeten we het ook niet overdrijven. Als ik het goed begrepen heb dan heb je alleen maar met het laatste meisje onveilige sex gehad en als zij inderdaad pas nog getest is dan is de kans klein dat je iets hebt opgelopen. Ik wil je toch adviseren om je te laten testen en dat kan waarschijnlijk wel bij het GG&GD of maak een afspraak bij je huisarts en als je hem niet wil vertellen wat er gaande is vertel je gewoon dat je een nieuwe vriendin hebt en voor jullie zonder condoom bezig gaan je af hebt gesproken dat jullie allebei een SOA test zouden doen. Meeste artsen begrijpen dat helemaal en dan hoef je niet te vertellen dat je onveilig gevrijd hebt.

Ik snap wel waar je het over hebt met dat meisje want ik bezoek zelf ook altijd meisjes waar ik verliefd op zou kunnen worden en als die dan zonder met je bezig gaan kan dat best fijn zijn want hoe je het wend of keert een condoom voelt gewoon minder lekker maar zoals een eerder schrijver als zie kan een goede prostituee het best opwindend maken door bijvoorbeeld het condoom af te rollen met haar mond dus je in feite deepthroat geeft, dat werkt voor mij altijd heel goed. Mijn ontmaagding is ook bij een prostituee geweest en ik heb er nog altijd geen spijt en bezoek regelmatig prostituees maar ik heb een regel die ik altijd volg de die was in het verleden zelfs scherper en dat is dat ik niet bij een prostituee wil komen die intiem zonder doet omdat ik het een te groot risico vindt en voorheen ook niet als ze pijpen zonder deden maar de laatste tijd begint het mij op te vallen dat er steeds meer bijkomen die wel pijpen zonder doen en dat beperkt mijn keuze weer.

Frank zei

HPV is een geslachtsziekte en het kan kanker veroorzaken.

Hey Zondares - als die condooms weekmakers bevatten (en de rare smaak kan daarop duiden) - dan ben je bezig jezelf langzaam te vergiftigen.

Als ik jou was zou ik overstappen op kapotjes zonder enge stofjes erin.

Anoniem zei

heb even verder gezocht pap 2 was de uitslag, van een uitstrijkje die ze had gedaan, zo zit het denk ik.

http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGpatientenbrieven/NHGpatientenbrief/PBU6a.htm

en weekmakers, netzo als chinees kinderspeelgoed soms, dat het van de markt wordt gehaald omdat er teveel kankerverwekkende weekmakers en stofjes inzitten. verder niet echt gevaarlijk ofzo, bij normaal gebruik, maar omdat kinderen dat in hun mond kunnen nemen, en gaan sabbelen enzo.
hoe hoog zal concentratie weekmakers en andere middelen dan van condooms zijn.
:P

als je echt vaak condooms likt en in je hebt enzo, dan kan dat best significant zijn

Frank zei

Tja, theoretisch zou er in een kondoom geen weekmaker hoeven te zitten, omdat latex van nature flexibel is. Maar als ik dagelijks kondooms zou kauwen, zou ik het liever zeker weten..

Enhance zei

Volgens mij is er drie of vier jaar geleden wat ophef geweest met betrekking tot weekmakers in sexspeeltjes. Onderzoek is uitgevoerd na de ophef die ontstond over de aanwezigheid van weekmakers in kinderspeelgoed

Het zou met name gaan om de variant ftalaten (DEHP, BBP, DBP), die bij consumptie effecten zouden hebben op de ontwikkeling en voortplanting van kinderen. Er zal echt wat doorgeslikt moeten worden om tot nadelige gevolgen te komen, eraan sabbelen of likken is onvoldoende. Negentig procent van de weekmakers wordt gebruikt om de kunststof PVC zacht te maken (tuinslang, douchegordijn).
Daarnaast zijn weekmakers aanwezig in cosmetica, verven, en dergelijke. Andere weekmakers dan de eerstgenoemde drie worden als minder bedreigend beschouwd.

Zover ik weet wordt het gros van de condooms inderdaad van latex gemaakt, en zijn de genoemde weekmakers daarbij niet benodigd. (Helaas heb ik thuis de omverpakking weggegooid, dus ik kan niet kijken wat de samenstelling is).
Er bestaan latexvrije condooms voor mensen met een latex allergie, waar deze van gemaakt worden weet ik niet.

Het risico om gezondheidsproblemen te krijgen door het oraal gebruik van condooms lijkt mij erg klein. Misschien een producent van condooms hier meer uitsluitsel over kan geven.

Bert zei

Zondares, wat een mooi stukje tekst heb je weer geschreven. Vooral door de opbouw leest het lekker weg.

Ok, het onderwerp is natuurlijk ook best wel opwindend.

Anoniem zei

jonge anonieme schrijver hier:
dankjewel voor alle reacties!
begon door al die ervaringen zelf er een beetje makkelijk over te denken.
nu vind ik het heel dom van me
vooral voor me toekomstige vriendin.( over haar ik had al wat verteld, en is nu allemaal nog waarschijnlijker geworden, dat het echt wat kan worden)

@ anoniem die schreef: " Nog een opsteker voor je. Hou in ieder geval vast dat een meisje dat jij leuk vindt jou ook leuk vindt. Zij is heus niet de enige! Wie weet sta je morgen voor het stoplicht naast zo'n meisje. Spreek haar op een aardige manier aan. Spreek met elkaar af. Wie weet wat er kan ontstaan..."
DANKJEWEL!
dat jij dat zegt, -als meisje denk ik?- helpt me echt met me beter voelen over mezelf.
ik spreek nooit meisjes aan. alleen als klant bij hoeren, of bij kassas in winkels
ik zie al vaak meisjes op straat, die me leuk lijken te vinden, gewoon kijken enzo. en dan wachten of ik wat zeg. maar ik zeg nooit wat, en dat zou je als jongen inderdaad moeten doen
helpt om te horen dat meisje dat niet eng vind als ik dat in real life zou doen
ookal voorlopig geen hoe-meisjes-te-ontmoeten advies nodig, met me toekomstige vriendin

iedereen anders ook bedankt!

ik heb spijt als haren op me hoofd
vooral voor dat hpv want ik wist eigenlijk helemaal boel dingen niet.

was op school altijd:
-van onveilige sex wordt je ziek als de ander wat heeft
-hiv/aids is ongeneeselijk
-condoom is 100% veilig
-en kusjesziekte pfeiffer
dat is er altijd ingestampt
nooit geweten welke ziektes enzo er dan precies zijn

@iedereen die dit leest: doe het niet! ook als je eigen gezondheid je niet meer zoveel kan schelen, en zelfs dan nog niet want je toekomstige ik heeft er heel veel spijt van

Anoniem zei

Natuurlijk is seks zonder condoom lekkerder. Maar zelf probeer ik de kans op een soa zo klein mogelijk te houden. En omdat ik nogal veel naar de dames van lichte zeden ga, kies ik er bewust voor om altijd een condoom te gebruiken. Ik heb geen zin om wat op te lopen en met mijn losse levensstijl vind ik het gebruik van condooms een absolute must. Dat is wel zo veilig, voor mij, voor mijn partners, en voor de klanten die nà mij komen.
Samengevat, betaalde seks, gewoon doen, waarom niet? Maar ken wel je verantwoordelijkheid en gebruik een condoom!

Bertus

John zei

Om die condoomsmaak niet in je mond te krijgen, is het misschien een idee om een boterhamzakje over de condoom heen te doen.

Kunststoffen die voor levensmiddelen worden gebruikt zijn arm in het afgeven van smaak en geur aan de omgeving.

Niet romantisch, en misschien nauwelijks uitvoerbaar, maar misschien een experiment waard?

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Als je vragen hebt over soa's en aids of als je bijvoorbeeld bang bent dat je een ziekte opgelopen hebt na onveilige sex en niet weet wat voor aktie je moet ondernemen, dan kun je terecht op de website www.hookers.nl voor deskundig advies.

Iedereen kan hier terecht met zijn vragen. Van hoer tot hoerenloper en van hetero tot homo of maagd etc.

Klik op forum en ga dan naar soa hoekje. Hier je vragen stellen aan een deskundige (Piet Soaaids) van de organisatie Soa Aids Nederland.

Ook zou je gewoon dat topic eens door kunnen lezen. Het is mijns inziens heel leerzaam op sex & gezondheid gebied.

groet,

HL 69.

Zondares zei

Jongens, knoop in je oren: het is nooit te laat om te testen, en als je het al zonder gedaan hebt is het nooit zo dat het niet meer uitmaakt wat je daarna doet. Je hebt geen 100 procent kans dat je besmet bent na een contact. Dus ook als je al een keertje onverantwoordelijk bent geweest, volgende keer een kapotje.

Ik gebruik gelukkig latex condooms, dus die falaten krijg ik niet binnen denk ik. Het zou toch wel heel erg zijn als ik door mijn condooms zou worden vergiftigd!

Piet Soaaids is inderdaad een goeie plek om na te vragen, hij weet wel waar je moet zijn.

Bertus, jij begrijpt het prima. Goed zo jongen.

Maar John, een boterhamzakje over het condoom heen, dat pikt geen klant natuurlijk. En ik zou ook de slappe lach krijgen!

koen zei

Zondares, zou je me willen vertellen of je al ooit een SOA hebt opgelopen ondanks je zeer strikte beleid van altijd condoom te gebruiken en andere maatregelen? De reden waarom ik dit vraag is omdat ik ondanks het feit dat ik altijd een condoom draag als ik naar de prostituees ga, ik toch altijd schrik heb dat ik iets oploop...Ik doe niet aan beffen, rimmen, zelfs zelden kussen... maar toch heb ik schrik. Vandaag ben ik zelfs nog aan het panikeren dat er misschien een kans bestaat dat wanneer de prostituee de condoom na klaarkomen van mijn lul glijdt, er misschien toch nog wat resten van de condoom op mijn eikel terechtkomen en zo een SOA zouden kunnen doorgeven....AAAHHH gek wordt ik soms van mezelf!!!

Co Jansen zei

"Ik ruik ze de hele tijd, ik ruik zelfs soms naar die dingen": zie:
http://goo.gl/clRAL
daar staat dat polyurethaan ftalaten-vrij is en daar zijn veel latexvrije condooms van gemaakt. Condooms met een smaakje scheelt volgens zeggen ook heel veel.
Co.

Anoniem zei

Urbanus .
me laten pijpen met condoom schenkt mij geen hels genot neen dan trek ik mij liever af .