donderdag 27 mei 2010

Celibaat

Één van de dingen die je niet zo snel merkt in de prostitutie, is dat je lijf er zich aan aanpast. Je kan makkelijker nat worden, je spieren worden anders, en je gaat seks anders voelen. Dat geld niet alleen voor de prostitutie trouwens, toen ik veel seks had tijdens mijn studie paste mijn lijf zich ook aan. Het gaat langzaam, dus valt het me niet zo op.

Er zijn nu en dan mannen die me graag met een dildo willen neuken. Nu heb ik daar een paar dildo's voor, die ik speciaal daarvoor heb. Het zijn goedkope jelly dildo's. Ze ruiken smerig, maar ze zijn lekker zacht en als de klant te ru wword, scheuren ze gewoon. De vibo's die ik zelf gebruik, die krijgen ze niet. Ik gebruik ze liever zelf dan dat de klant ze mag gebruiken. Alleen als ik de man ken, en als ik weet dat hij verstandig en beheerst is, mag hij het proberen.

Toen was dat nog anders, en hij was met zijn eigen dildo bij mij gekomen. Ik had ja gezegd, dom dat ik was. Ik wou nog wel een condoom erom. Je weet niet waar zo'n speeltje geweest is. Het was zo'n harde met een zacht buitenlaagje. Die zijn veel gevaarlijker, want klanten denken dat hij zacht is, dus dat ze niet voorzichtig moeten zijn.

Deze klant was een beetje aan het prutsen, en ik was hem aan het opwinden met kreetjes. Ik vond er minder aan dan gewoon neuken, want hij was gewoon een beetje aan het peuren. Het voelde niet erotisch, maar ik wou hem tevreden houden. Opeens deed hij iets verkeerd, en deed het heel veel pijn. Ik vloekte en schold, en ik weet nog dat hij zei: "Dat is je G-plekje!"

Ik moest best een tijdje schreeuwen voordat hij echt ophield, want hij dacht dat ik gewoon aan het klaarkomen was. Ik bloedde, en hij schrok ervan. Hij begon te liegen dat hij niks had gedaan, en dat ik gewoon ongesteld was geworden. Ik heb hem er bijna uitgegóóid. Ik had zoveel pijn dat ik de klanten voor die dag maar heb afgebeld. Ik belde na een paar uurtjes de dokter, omdat het maar doorging.

Gelukkig kon ik snel terecht, en de dokter vertelde me dat ik een scheurtje had, met kneuzingen. Hij heeft me nog naar de gyn gestuurd om het zeker te weten. Daar heb ik ook een onderzoekje gehad. Hij schreef me voor dat ik een hele tijd geen seks mocht hebben. Ik legde uit dat ik er mijn geld mee verdien. Hij deed er een beetje ongemakkelijk over, maar hij legde wel uit dat ik problemen kon krijgen als ik niet een poos rust nam. Vier weken mocht ik niets, en dan nog twee weken rustig aan doen.

Dat was financieel een klap natuurlijk. Ik heb mijn arbeids-verzekering geprobeerd aan te spreken, want die had ik voor dit soort dingen. Die gingen heel moeilijk doen omdat ze opeens problemen hadden. Ik heb het door mijn geldmannetje laten bespreken, en die vertelt me dat ze hoeren niet vertrouwen, en dan maar van fraude uitgaan. Dan moet ik dus bewijzen dat ik gelijk heb. Ik kreeg geen geld, en ik heb de verzekering dan ook meteen maar opgezegd.

Ik heb al de klanten opnieuw ingepland. Dat was heel veel werk, omdat er best wel wat klanten zijn die ik niet kan bellen, en die niet op de e-mail zijn. Het is natuurlijk toch gelukt. Ik voelde me heel kut, ik kon niets meer. Het voelde alsof mijn leven ondersteboven was geraakt. Ik heb ook wel eventjes gehuild van onmacht, want dit was een stom ongeluk. Ik was ook heel boos op de klant, maar dat ging over. Hij was gewoon onhandig, zoals de meeste. Het was eigenlijk gewoon mijn eigen schuld, omdat ik had gezegd dat het mocht.

De volgende dag had ik dus wekenlang niets voor me om bezig mee te blijven, dus ik besliste om dan maar het beste ervan te maken. Ik had al lang het plan, om mijn badkamer te laten verbouwen. Dat heb ik dus laten doen, en ik heb mijn huisje opnieuw geverfd. Ik heb geprobeerd om dan een paar weken vrijwilligerswerk te doen bij een bejaarden-huis in de buurt, maar na een enthousiaste uitnodiging om mijn CV in te sturen, hebben die niets meer laten horen. Ik had er niks over mijn werk op gezet, dus daarom was het niet.

Om een reden die ik echt niet meer weet, had ik ook besloten om meer met mijn vriendinnen uit te gaan en mijn schaamhaar niet meer te scheren. Ik wou kijken hoe ik dat zou vinden, nou dat ik al zolang kaal was. Ik zette alles op zijn kop, ik ging ook andere produkten kopen met de boodschappen, en ik ging mijn stopweken niet meer overslaan. Ik deed al die dingen die ik anders was gaan doen voor de prostitutie niet meer.

In het begin was het héérlijk om niet meer naar de fitness te gaan. Het is toch wel hard werken. Meer uitgaan met vriendinnen was ook fantastisch, ik werd weer heel close. Na een week begon ik me zorgen te maken dat ik misschien wel helemaal de prostitutie achter me had gelaten, en nooit meer mijn draai erin zou vinden. Dat veranderde mijn toekomst-beeld wel.

Na twee weken was dat al over. Ik kon maar niet wennen aan al dat schaamhaar. Ik kan heel koppig zijn, dus ik liet het echt staan tot ik weer begon, maar ik vond het vies en altijd een beetje vochtig. Daar ben ik in anderhalf maanden dus niet aan gewend. Toen ik het weer wegschoor, voelde ik me meteen weer kiplekker. Daar hoefde ik geen twee tellen aan te wennen, terwijl ik me zelfs gesneden had.

Het ergste was het celibaat. Ik had eerder maanden zonder seks gezeten zonder het te merken, maar nu was het zweten en tanden-knarsen in mijn slaap, en ik werd helemaal gefrustreerd. Mijn kut ging anders ruiken, ik vond mijn gewone muziek niet meer mooi, ik was ontevreden met mijn kleding. Ik vond dingen stinken die ik normaal niet vind stinken. Er werd vanalles anders.

Masturbatie hielp maar een heel klein beetje, want ik had gewoon een man nodig. Meerdere eigenlijk. Ik kon me nooit afleiden, het bleef ergens altijd in mijn bewustzijn. Ik verlangde niet eens naar wilde seks met een man, maar meer naar de ongecompliceerde seks die hoort bij klanten. Dat had ik echt niet zien aankomen. Ik heb intussen wel van W gehoord dat zij dat ook wel heeft gehad.

Dat werd het ergste van die periode. Geen geld verdienen was vervelend, maar ik had genoeg gespaard. Ik gaf ook niet zoveel uit, dat ik moest gaan bezuinigen. De pijn van mijn wond was na een paar dagen al weg. De verveling was een probleem, maar ik ging gewoon meer andere dingen doen. Ik ben toch al iemand die meteen iets te doen kan vinden. Het celibaat-leven was het ergste, en ik kon er gewoon niet tegen. Er ontbreekt dan gewoon iets, en dat merk je elk uur.

Als je niet meer fitnesst, word je natuurlijk ook best snel dikker. Dat overkwam mij ook, en ik dacht eigenlijk dat ik dat er wel snel weer af zou hebben. Dat bleek helemaal niet zo te zijn, en toen ik weer ging fitnessen dacht ik de eerste dag dat ik een hartaanval zou krijgen. Ik kon niet meer zo hard als voor mijn pauze. Dan val je natuurlijk ook minder snel af, dus ik moest eerst mijn fitheid terugkrijgen. Dat was veel harder werken dan ik dacht.

Ik merkte het niet want het ging heel langzaam, maar ik werd ingekakt. Ik kon me niet meer voor dingen interesseren, en ik zat steeds meer achter de TV. Ik ging minder koken, ik bestelde wel. Ik wou niet meer eropuit, ik vond nietsdoen wel goed. Nu denk ik dat het aan de seks lag. Als ik niet genoeg seks krijg, dan word ik een grauw slap poppetje dat nergens zin in heeft.

Toen ik net met die pauze begon, dacht ik dat het een goed moment was om te kiezen of ik wou doorgaan, maar toen de pauze afliep snakte ik ernaar om weer aan het werk te gaan. Mijn eerste dag weer werken was heel vermoeiend, maar op het vroege opstaan na, had ik nergens om aan te wennen. Het ging meteen weer goed. Ik had maanden nodig om mijn figuurtje weer te krijgen, maar het werk was superwelkom.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Een prachtig stukje Zondares! Je bent wel iemand ie van je werk je beroep heeft gemaakt. Ik zou het niet erg vinden een maandje vakantie te krijgen, jammer van de centen die ik dan misliep maar je slaapt toch altijd beter als je weet dat je de dag erop zo lang kan blijven liggen als je wil.

Hoe stel je je je leven na de prostitutie dan voor? Volgens mij kan jij niet stoppen, en kan je hooguit je prijs verlagen als de jeugdigheid van je uiterlijk af is.

Anoniem zei

Wat een leuk stukje! Nooit gedacht trouwens, dat je zo'n (gekke) kans op een bedrijfsongeval zou lopen.

Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan dat een vrouw in de seksindustrie, die noodgedwongen een tijdje uit de running is, haar werk fysiek zo zou kunnen missen.
Een eye-opener! Ik weet van mezelf intussen wel dat mijn lichaam seks nodig heeft, maar ik dacht altijd dat dat alleen voor mannen gold!
Grappig om te lezen dat jij dat ook hebt.
Zelf heb ik ooit een paar maanden helemaal geen seks gehad. Dat zou ik nu niet meer kunnen. Maar goed, dat is ook niet meer nodig sedert ik de voordelen van betaalde seks heb ontdekt.
Zou jij je kunnen voorstellen dat jijzelf met een zekere regelmaat voor seks zou betalen? Omdat jouw lichaam het nodig heeft, omdat je het spannend of lekker vindt, of omdat je op een andere manier geen seks zou kunnen krijgen? Of is het bezoeken van betaalde sekskrachten toch typisch mannelijk?

Anoniem zei

Tja, celibaat. Ook ik heb na een (te) lange periode van seksuele onthouding vrijdag weer geneukt. Ik had hier dagen naar toegeleefd en had hoge verwachtingen; een feest voor mijn lul en boost voor mijn hersenen, dat zou het moeten worden.

Waar jij zo te lezen een flinke dosis zelfvertrouwen heb gekregen na die neukpartij is dat voor mij wat anders afgelopen. Mijn lul werd wel goed stijf, maar tijdens het pijpen en neuken was het gevoel er niet in mijn piemel en zakte de stijfheid wat weg.

Wel een aantal standjes geprobeerd, maar het lukte niet om klaar te komen in haar doosje. En klaarkomen in't doosje is evolutionair ingebakken in mijn hersens als dé plek. Gotverdegotver. Uiteindelijk heeft ze me klaargetrokken, wat ook nog niet gemakkelijk ging.

Het is zo dat ik als ik klaarkom, behoorlijk wat spierspanning op mijn benen moet zetten en het bekken als het ware naar voren druk. Niet elk standje is dan ook voor mij geschikt om tot een hoogtepunt te komen.

Tijdens de terugweg in de auto zit mezelf af te vragen over het hoe en wat. Die laatste keer met mijn ex ging ook al niet helemaal geweldig, maar dat weet ik toen aan de emotionele kermis die de relatie was geworden.
Die keer met dat meisje uit de kroeg; misschien was het beter om na sluitingstijd te gaan slapen i.p.v. proberen half dronken te neuken.

Nu zit ik me af te vragen of hier een patroon in zit, of ik langzaam een potentie probleem ontwikkeld heb. Of is het de invloed van de nieuwe bloeddruk medicijnen? Of is het 'gewoon' stress en moet ik proberen meer te ontspannen?

Het is maar gedeeltelijk een feest voor m'n lul geworden, en die boost voor mijn hersenen is de andere kant op geslagen. Ik voel me aangetast in mijn mannelijkheid. Een beetje vent kan toch wel een wijf neuken! Godverdegodver.

Anoniem zei

Anoniem van 30 mei. Lijkt een beetje op prestratiedrang; het idee dat je MOET presteren. Bekend verschijnsel dat het dan dus juist niet lukt. Probeer gewoon plezier te hebben en te genieten van de totale seksuele ervaring. Na een poosje onthouding kan het inderdaad even duren voordat je weer "in de doos" ejaculeert.

Zondares zei

Anoniem 30 mei, seks is niet iets wat vanzelf gaat. Als je een tijdje het niet doet, is het moeilijker om het meteen weer lekker te maken. Geef jezelf de tijd om er weer in te komen.

Anoniem zei

Hey zondares!

Wat een pijnlijk verhaal zeg. Je schrijft vaak over dat de meeste mannen er niks van kunnen...Ik zou daar graag wel wat meer over willen lezen want dat ik ook mijn ervaring (al is dat niet veel). Heb laatst meegemaakt dat iemand echt keihard op mijn klit drukte en daarmee doorging toen ik er wat van zei. Toen ik het ook nog eens VOOR deed hoe ik dat wilde hebben ging hij er zelfs gewoon mee door. Ik begrijp daar echt niks van. Het lijkt of er een soort lampje uitgaat als mannen erg opgewonden zijn...Mijn ervaring is tot nu toe: Man gaat heel smooth te werk en het vrijen begint. Man wordt opgewonden als er wat kledingstukken uitgaan of iets dergelijks en vervolgens wordt hij meer onhandig ofzo. Ik heb er in ieder geval niet zo'n goed beeld van! Daarom hoop ik dat jij hier meer licht op kan werpen.

Co Jansen zei

"toen de pauze afliep snakte ik ernaar om weer aan het werk te gaan": Een heel geil idee dat je mij als klant nodig hebt, daar heb ik heel wat meer geld voor over dan voor die prostituee's die luidkeels verkondigen dat ze al hun klanten haten.
Co.

Anoniem zei

Een deel uit jouw artikel:
--------------------------------------------------------------------------
Dat was financieel een klap natuurlijk. Ik heb mijn arbeids-verzekering geprobeerd aan te spreken, want die had ik voor dit soort dingen. Die gingen heel moeilijk doen omdat ze opeens problemen hadden. Ik heb het door mijn geldmannetje laten bespreken, en die vertelt me dat ze hoeren niet vertrouwen, en dan maar van fraude uitgaan. Dan moet ik dus bewijzen dat ik gelijk heb. Ik kreeg geen geld, en ik heb de verzekering dan ook meteen maar opgezegd.
------------------------------------------------------------------------

******** ik kan me zo voorstellen dat het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een prostituee al heel lastig is. Een afgesloten lopende arbeidsongeschiktheidsverzekering is duur.
Zo'n verzekering heeft verzekeringsvoorwaarden (wellicht specifiek aangepast op jouw situatie??)

Jouw claim ging waarschijnlijk om veel geld.
Je geldmannetje is volgens mij slim en pittig.
Jij bent slim en pittig.
Ik kan me zo voorstellen dat je je verzekeraar dan hebt gevraagd 'wat voor bewijs ze dan willen'? Volgens mij is er jurisprudentie dat als een verzekeraar om bewijzen vraagt, dat ze dan verplicht zijn heel specifiek te omschrijven, hoe dat bewijs er dan uit moet zien, vorm en inhoud.

Ik kan me voorstellen dat het voor jou heel lastig is bewijs te verstrekken, gezien je privacy en de privacy van de klant. Waarschijnlijk kan je een verklaring van een arts overleggen en ik kan me zo voorstellen dat dit blog ook interessant zou kunnen zijn als bewijs/toelichting.

Al met al begrijp ik wel dat het bewijzen op heel specifieke problematiek zou kunnen stuiten.

Ik kan me ook zo voorstellen dat je zou kunnen aantonen dat deze verzekering ten onrechte aan jou verstrekt is (verkeerd advies) bij afsluiten. En dat je dan op die manier een fiks deel van de in het verleden betaalde premie zou kunnen terugeiseisen?

Je hebt hier toch wel een heel dossier van? (En een jurist geraadpleegd?). Dit is iets van de voorwaarden door laten pluizen door een expert en dit is iets van heel lange adem. En niet gelijk opgeven. Maar volgens mij ben jij wel een strijder! Je korte uitleg over de arbeidsongeschiktheidsverzekering verbaast me dan ook wat.

Of heeft het iets met je privacy te maken dat je niet wilt strijden hiervoor??? Je zou de weg kunnen effenen voor collega's door hiermee aan de slag te gaan! Maar waarschijnlijk heb je t al druk zat ......

Een sekswerker moet zich toch gewoon kunnen verzekeren tegen de gebruikelijke risico's, zoals elke zzp'r? Of zie ik iets verkeerd?

R60