donderdag 20 mei 2010

Rukken

In mijn werk is het heel belangrijk een goeie hand-job te kunnen geven. Trekken is de beste en veiligste manier om een man stijf te krijgen, zodat je het condoom om kunt doen. Bovendien zijn de meeste mannen niet graag slap als ze bij je zijn, dus ze hebben meer zelfvertrouwen alsje ze stijf maakt.

Je leert trekken meestal van een vriendje, en dat is gewoon wat heen en weer schudden met zijn pik, alsof je een colaflesje schud. Zo ziet het eruit als hij het doet, dus zo leer je dat meestal. De meeste mannen zijn allang blij als je niet vies bent van hun pik, dus die vinden dat al best. Ze weten zelf natuurlijk prima dat ze het zelf beter kunnen, maar het gaat ze daar niet om. Ze willen gewoon dat je met hun pik bezig bent.

Als een man zichzelf rukt, ziet dat er erg saai uit. Het is de hele tijd hetzelfde. Hij verandert het tempo maar een beetje, en je ziet niet wat het nou spannend voor hem maakt. Het is meestal gewoon razendsnel pompen. Het is best opvallend hoe weinig verschil daartussen zit. Ik vind het leuk om naar te kijken bij een mooie man, want als ze lekker bezig zijn, zie je die buikspieren aanspannen, en zijn billen ook.

Als je probeert precies na te doen wat zij doen, is dat meestal niet lekker. Als zo'n man dat zelf doet, zoekt hij precies dat randje tussen te snel en niet te snel. Als je te hard gaat, doe je hem zeer. Of het is niet lekker. Bovendien verwacht hij van jou wel variatie. Als jij hem trekt is dat niet een manier om even snel klaar te komen, dan moet het juist genieten zijn.

Je bent bij een handjob dus niet bezig om hetzelfde te doen wat hij bij zichzelf doet. Als je dat nou maar doorhebt, dan heb je het beter begrepen. Je bent hem een beetje aan het verwennen, en je kan hem naar klaarkomen toewerken. Maar dat hoeft niet. Je kan hem best gewoon een beetje verwennen, of hem even af laten koelen. Dat is vooral handig bij mannen die iets te enthousiast zijn geweest bij het neuken.

Het is logisch om een man te vragen wat hij wil, maar ik doe het toch maar niet. Het geeft meer mystiek om het zelf te kunnen raden, en dat is goed voor de illusie. Bovendien geven de meeste mannen alleen maar aan hoe ze het zelf doen. Daar heb je eigenlijk niets aan. Als ze met zichzelf bezig zijn, verwennen ze zich niet.

Als je weleens een man hebt zien trekken, dan weet je dat ze tijdens het masturberen even van de wereld zijn. Het rukken zelf is dan alleen maar een manier om meer in hun fantasie te kunnen gaan zitten, en ze trekken zich zeer snel klaar. Als je als vrouw, en zeker als hoer, aan het trekken bent zijn ze juist met jouw bezig, en dan word het heel belangrijk wat je doet. Dat geruk wat ze zelf doen is dan te saai.

Als ik trek is de man meestal in het begin nog niet stijf. Meestal trek ik om een man juist stijf te maken. Dan moet je niet meteen de eikel gaan bewerken, daarmee krijg je hem wel stijf maar dat is niet het lekkerste. Eerst zorg je ervoor dat alles een beetje goed ligt, want je wil niet met hem gaan spelen als zijn zaadstrengen gedraaid zijn. Dat kan je het makkelijkste doen door met je hand zijn ballen wat op te tillen, en dan zachtjes zijn zak recht te trekken. Er is geen man die het niet lekker vind om achter zijn ballen te worden gekriebeld.

Als alles klaarligt, begin je met het kneden van zijn pik. Dat werkt natuurlijk lekkerder met een vleeslul, maar elke soort pik kan je kneden. Niet meteen aan de eikel beginnen, je wil juist een beetje verder naar zijn lijf vastpakken, en dan gaan trekken. Je probeert dan als het ware, om zijn lul een beetje uit zijn lijf te trekken. Dat helpt met stijfworden.

Zolang hij slap is, moet je niet doen alsof hij stijf is. Zijn pik rechtop leggen en dan heen en weer gaan trekken vind hij niet zo lekker als wanneer je zijn pik zacht maar stevig naar beneden en naar buiten trekt. Daarbij alleen naar buiten trekken en loslaten, niet de huid naar zijn lijf toe trekken. Als je dat doet voelt de man zichzelf beter stijf worden, en mannen vinden het fijn om hun eigen potentie te voelen.

Om stijf te worden moet er bloed in de lul, en dat kan je een handje helpen. Je melkt dan de pik. Je moet vooral niet te ruw zijn, als je dit doet. Je grijpt hem beet rondom de wortel van zijn lul, en je laat je hand dan van zijn pik afglijden over de top. Het is belangrijk dat je je hand dan helemaal rond zijn pik hebt zitten, half helpt niet. Je laat zijn pik ongeveer uit je hand glippen. Een beetje glij is makkelijk als je dit doet. Je krijgt een impotente man hier niet hard mee, maar elke man kan je hier een dikke lul mee geven. Vooral oudere klanten vinden dat fijn, want ze krijgen er zelfvertrouwen van, vaak genoeg voor een echte harde stijve.

Als de lul halfstijf is, kan je hem kneden. Het heeft geen zin als hij nog helemaal slap is, en het is niet fijn als hij echt stijf is. Er zijn nog best wel wat mannen die lang halfstijf blijven, en sommige mannen worden nooit stijver dan dit, dus je moet er wat mee kunnen doen. Kneden is dan lekker. Je kneedt hem als deeg, maar pas op met je nagels en buig de pik niet te ver! Je moet hem altijd recht houden. Knikken is nooit fijn.

Als je klant een lange lul heeft, kan je ermee zwaaien. Je houd hem dan bij zijn wortel, en je slingert hem in rondjes. Dat vinden mannen vaak bijzonder, vreemd vind ik dat. Je kan hem op dezelfde manier ook tegen je borsten kletsen, dat is ook altijd scoren. Ik denk dat zo'n man het fijn vind om te voelen dat hij een zware pik heeft.

Als de man stijf is geworden, is het belangrijk dat je niet metéén ophoud. Hij is wel stijf, maar dat is nog geen stijve die blijft. Ik ga dus altijd even door. Als je meteen ophoud, is het ook weer zo duidelijk dat je het alleen maar deed om hem omhoog te helpen, dat voelt niet lekker voor zo'n man. Waarchijnlijk is hij dan net lekker geil aan het worden, en daar moet hij best even de tijd voor krijgen.

Voor een beetje snel rukken tussendoor is het makkelijkste als hij stijf is, om zijn voorhuid over zijn eikel te trekken, en zijn eikel dan te masseren door zijn voorhuid heen. Naar voren en achteren trekken is het makkelijkste, maar alle soorten van masseren kan je doen. In tekst kan je het niet zo goed uitleggen, maar het is gewoon variëren. Als hij een lange voorhuid heeft, kan je hem soms helemaal over het topje van zijn eikel heentrekken, dat geeft meer mogelijkheden. Bij een gewone man kan je vaak alleen de rand achteraan masseren, maar als de voorhuid zo lang is kan je ook zijn pisbuis masseren. Dat valt wel in de smaak.

Bij masseren van de eikel is het voor de meeste mannen niet zo lekker als je tegen de achterrand van hun eikel drukt. Dat is een soort drempel die de voorhuid naar achteren houd als hij een stijve heeft, en als je daar te ruw tegenaan drukt worden veel mannen slap. Die rand is het probleem niet, want als je vanaf de eikelkant ertegen drukt is het juist lekker. Het gaat erom dat je niet teveen vanachter moet drukken. Je moet dus niet de eikel van de pik afduwen, zoals een champagnekurk.

Bij mannen met een te korte voorhuid daarvoor moet je ook niet proberen om met die huid te spelen. Dan moet je eerst voorzichtig testen hoe gevoelig hij is. Als hij niet erg gevoelig is, behandel je hem net alsof er al een voorhuid over zijn eikel is, maar kan je ook nog strelen en wrijven over zijn eikel. Als hij erg gevoelig is, moet je veel glijmiddel gebruiken en hem niet te hard aanpakken. Glijmiddel is bij ongevoelige mannen soms ook leuk trouwens.

Luister niet tevéél naar wat je klant zegt dat lekker is. Als hij ergens heel stijf van word, is het goed, ook al zegt de klant wat anders. Wat voor hem goed werkt is voor jouw meestal niets waard. Natuurlijk moet je het uitproberen, om te laten zien dat je luisterd. Maar je bent al snel aan het luisteren naar hoe hij zegt dat het nèt harder, zachter, meer naar links, of ànders moet. Je krijgt het toch nooit zoals hij het zelf kan.

De belangrijkste tip die ik heb, is: je hebt twee handen. Je moet niet alles met één hand doen als het niet hoeft. Hij heeft meer dan een pik, streel ook zijn buik, draai een kuifje in zijn schaamhaar, trek aan zijn zak, wrijf stevig over het stukje vel tussen zijn zak en kontgat. Sabbel intussen aan zijn tepels, of wat dan ook. Trekken is leuk, maar het is niet zo spannend als neuken of pijpen, dus hij moet ook bezig blijven.

19 opmerkingen:

MisSin zei

Zitten goede tips tussen, al was er (thank god) ook al het één en ander bekend! ;)

Enhance zei

Mijn ex-vriendinnetje legde haar hoofd wel eens op mijn borst zodat ze mijn hartslag en ademhaling kon horen terwijl ze mij aan het bevredigen was.
Andersom ook wel eens geprobeerd, maar het was moeilijker haar tot een hoogtepunt te brengen met mijn oor op haar borststreek.

Het is inderdaad zo dat als je zelf rukt, het veel gemakkelijker gaat dan als een vrouw je op die manier tot een hoogtepunt wil brengen. Het hoogtepunt beleef ik eerlijk gezegd liever ook op een andere manier als met rukken.

Als voorspel is het echter enorm lekker als een dame wat rustig aan het strelen, kneden en spelen is. Wordt ik blij van.

Anoniem zei

"Rukken" tijdens een betaald sekscontact heeft wat mij betreft alleen maar tot doel om de penis stijf te krijgen. Als ik naar een prostituee ga, kom ik in principe toch vooral om te neuken. Als (of: zodra) de penis stijf is, mag het rukken achterwege blijven.
Geen vrouw (zelfs niet de meest ervaren betaalde kracht) voelt aan hoe IK het het lekkerst vind. Soms komen vrouwen een klein beetje in de buurt van hoe ik het liefst heb maar toch kan ik het zelf altijd beter.
Overigens is rukken altijd tweede keus voor mij. Goed, ik masturbeer ook wel, nu en dan, maar voor mij is dat vooral een tussendoortje. Vergelijk het met even snel een kroketje uit de muur, voor als de eerstvolgende maaltijd nog even op zich laat wachten.
Als ik uit neuken ga, verwacht ik iets als een driegangen diner, het rukken is voor mij niet meer dan een kop soep, een voorafje of een tussendoortje. Het haalt het niet bij het echte werk.

Anoniem zei

Wow, een hele studie! Volgens mij klopt het woord voor woord. Vooral ook dat je meer moet letten op wat het lichaam doet dan op wat ik als man voor aanwijzingen kan geven.
Vind het altijd wel heel erg lekker om op te geilen. Maar het is me nog nooit gelukt om klaar te komen als een meisje me op die manier wou bevredigen. Daarvoor moet ik toch voor het "echte" werk of met mezelf. Nou snap ik hoe dat komt. Leerzaam stuk. Dank je wel!

Anoniem zei

Sorry, "gedraaide zaadstrengen"?
Ik ben ruim 3 decennia seksueel aktief, maar dit fenomeen ben ik nog niet tegengekomen.

Anoniem zei

Wat een leuk verhaal, je hele site overigens. je kunt zo een boek schrijven. Ik kwam hier toevallig op terecht en ben nooit bij een prostitue geweest. Al ben ik wel nieuwsgierig en twijfel ik nogal eens. Maar ik durf de stap niet te zetten. Met name omdat ik niet weet hoe zoiets gaat. bellen, uitkiezen, etc. Ik heb een relatie maar mijn vrouw die overigens goed kan aftrekken heeft sinds de geboorte geen zin mee omdat ze te moe is. Tsja en ik mis sex. En ik weet niet of ik het durf. heb je tips? Terug naar het onderwerp: klink erg goed hoe je het beschrijft er zijn maar weinig vrouwen die het goed kunnen volgens mij.

Martijn zei

@ Anoniem van 20 mei 2010 13:00

Zondares is ook een geweldige vakvrouw en ik wou dat er meer zoals haar waren in het vak want meestal zijn de prostituees niet zo bedreven als zij hier beschrijft en dat is erg jammer.

Anoniem zei

"Je bent bij een handjob dus niet bezig om hetzelfde te doen wat hij bij zichzelf doet." is precies de kern van de zaak!
Er zijn maar weinig vrouwen die dat weten volgens mij.

Ooit wel eens ja gezegd tegen een prostate massage (wist ik veel). Is mijn heftigste klaarkomen ooit geweest....

Anoniem zei

Je bent duidelijk een professional. Hoe kan ik met je in contact komen?

Zondares zei

Gedraaide zaadstrengen kom je idd niet zoveel tegen. Je ziet het vooral bij mannen die het vaker hebben. Dan kunnen de ballen in de zak gaan draaien. Dat is echt kut, dan moet hij naar het ziekenhuis! Dat heb ik één keertje gehad, dat is wel genoeg. Nu pas ik er bij elke man op.

Anoniem zei

Ik heb dit aan mijn vrouw laten lezen, maar volgens mij snapt ze het gewoon niet. Je begrijpt het tenminste, en dat vind ik erg goed.

Anoniem zei

Waarom begin je inderdaad niet aan een boek waarin je alles beschrijft wat je in je weblogs schrijft, zou zeker aanslaan!

slimelover zei

de algemene constatering dat als je door een vrouw afgetrokken wordt, minder fijn zou zijn dan als je het zelf doet, kan ik persoonlijk niet onderschrijven. misschien komt dat wel door het feit dat ik mezelf al zo vaak heb afgetrokken. ben van mening dat de handen van een mooie vrouw meer opwinding veroorzaken, dan als je het eigenhandig doet...

Jenna zei

Super tips! Dankje! Altijd iets moeilijks gevonden dat rukken, omdat ik er zelf niets aan vind en toch denk hij kan het zelf beter. Maar dit zijn echt goede tips, zie ik toch dat ik aardig wat kan verbeteren :) thnx! Jenna

Z0rd0n zei

Beetje late reactie, maar toch:

Wow! Wat een fantastische analyse! Klopt inderdaad woord voor woord. En de tips die hier beschreven staan gelden niet alleen voor prostituees maar voor iedere vrouw!
Ik heb net een nieuwe bedpartner en haar ex heeft in haar hoofd gestoken dat het snel en hard moet, net zoals een man dat doet bij zichzelf. Maar daar gaat het inderdaad niet om. Ik laat haar dit zeker lezen!

Maar, eerlijk gezegd klinkt dat idee voor een boek me zo gek nog niet in de oren. Ik denk dat een boek geschreven zoals deze post, met die diepgang, een hele mooie aanwinst kan zijn voor een koppel! Lijkt me een tof naslagwerkje..

Anoniem zei

Zondares, je bent super! Ga zo door

Co Jansen zei

"vooral handig bij mannen die iets te enthousiast zijn geweest bij het neuken": Bij het neuken vind ik mezelf nooit enthousiast genoeg en hoe sneller ik klaar kom hoe geiler het naspel is
Co.

Anoniem zei

Ik ben zelf pas 12 maar toen ik door mijn vriendin werd gepijpt toen zat ze helemaal onder

Anoniem zei

Héékl verhaal maar feitelijk weining verschil met het vingeren van/door een vrouw...