maandag 9 april 2018

De pik wint altijd

Erecties zijn onbetrouwbare dingen. Mannen meten er hun prestaties en hun mannelijkheid aan af, en dat is moeilijk. Het versterkt zichzelf ook, want als een klant hem niet omhoogkrijgt, en dan gaat denken dat hij niet mannelijk genoeg is, kan je rekenen op meer erectieproblemen. Dit stukje gaat daar niet over, maar als je het interessant vindt, heb ik hier een stukje uit 2011, en hier een stukje uit 2009 voor je.

Als je met seks begint, weet je nog niets over mannen. Dan denk je dat ze hun pik omhoog en omlaag kunnen doen wanneer ze willen, want dat krijg je toch een beetje mee. Als hij zin heeft, dan wordt hij stijf, denk je dan nog. Zo werken pikken niet. Die hebben een eigen willetje, en een man overkomt netzogoed dat zijn pik stijf wordt als dat jou maar overkomt dat je nat wordt. Je weet dat het meestal gewoon gebeurt op het goede moment, maar je kan er niets aan beslissen.

Klanten komen naar je toe voor seks. Nou ja, meestal dan. En die seks, daar hebben ze ideeën bij. Ze weten wat ze geil vinden, en wat ze geil vinden wordt voor een deel gevormd door wat ze geil wìllen vinden, omdat ze dat bij zichzelf vinden passen, en voor een deel wat hun pik wil. Die fluistert ze genoeg in, en daar doen de meeste mannen gelukkig wel wat mee. Zelf bouwen ze er dan een luchtkasteel van verwachtingen op, en daar heb je dan de seksualiteit van je klant.

Er zit wel een groot verschil tussen wat de klant zelf van zijn seksualiteit verwacht, en wat zijn pik hem wil laten doen. Als je doet wat zijn pik wil, dan is de klant achteraf misschien niet blij, misschien in de war, misschien verrast, maar hij is wèl bevredigd. Als je doet wat de klant denkt wat hij wil, en dat is niet waar zijn pik goed op reageert, dan blijft er toch altijd wat knagen, en wordt het soms een hele lauwe ervaring terwijl het precies was wat hij wou.

Meestal zit het wel goed. Mannen genoeg die een pik hebben die goed reageert op eens casual seks met een nieuwe vrouw, en de man die daar helemaal in meegaat. Dan kan die man zich alles hebben wijsgemaakt over waaròm hij die seks zo wil, of waaròm jij daar goed bijpast, maar dat doet er dan niet toe. De pik is tevreden, en je klant gaat tevreden weer de deur uit.

Het wordt heel anders als de pik naar iets anders opzoek is dan de man. Soms wil de pik op een bepaalde manier aan het werk, en is hij alleen levendig te krijgen als je iets bepaalds doet, terwijl de man helemaal zich niet concentreert op dat ene ding. Soms komt de man voor een heel illusiepakket, en wil de pik alleen een pijpbeurt met een tong onder de voorhuid. Dan moet je allebei tevreden zien te krijgen, en dan luister je dus eigenlijk naar twee stemmen.

Ik heb het nou de hele tijd over de pik alsof het echt een apart mannetje is wat aan de klant hangt. En op een bepaalde manier is dat ook zo. Pikken hebben hun eigen body language. Ze kunnen op verschillende manieren stijf worden, op verschillende manieren spannen en bewegen, de ballen kunnen vanalles gaan doen, en ze kunnen zich uiten door hoe ze uit het lijf hangen. Dat is een taaltje dat je snel leert.

Dat is alleen helemaal niet altijd hetzelfde als de lichaamstaal van je klant. Niet alleen omdat mannen heel ingewikkelde boodschappen sturen, en de pik altijd heel ondubbelzinnig is. Vooral omdat er gewoon vaak verschil is met wat de man wil en wat zijn pik wil. Soms is het zó duidelijk dat er een groot verschil is, dat je ècht het gevoel krijgt dat je met twee verschillende mannen tegelijk bezigbent. Of eigenlijk, een man en zijn mannetje.

Als je moet kiezen, kies je voor de man. Iets doen met een man wat zijn pik wel wil maar hij echt níét, dat voelt hij als een verkrachting. Dat moet je serieus nemen. Als je alleen doet wat de man wil, en zijn pik negeert, dan gaat hij hoogstens gefrustreerd naar huis terwijl hij niet snapt waarom, want hij had immers alles gekregen wat hij wou. Dat is echt veel beter.

Luisteren naar een man is makkelijk. Mannen zijn best direkt over wat ze willen. Vooral als je hem een beetje losmaakt komt er heel makkelijk uit wat je moet doen. Met een paar minuten voorspel kan je veruit de meeste mannen hun meest perverse verlangens in geuren en kleuren laten uitleggen. Het lukt me nog niet elke keer, maar het gaat steeds beter. Je hebt geen grote klus aan uitzoeken waar hij je voor ingehuurd heeft.

De pik kan niet praten. Het is alsof je probeert te luisteren naar een hond. Hij kan alleen half begrijpen wat eraan gaat komen, en wordt dan meer of minder opgewonden. Daar kan je dus prima aan zien of het werkt wat je aan het doen bent, en of je de goede kant op aan het werken bent. Hij luistert alleen niet meteen naar jou. Hij snapt alleen wat er aan de hand is doordat je klant het doorkrijgt. Dus als je klant er nog wat bijdenkt dat niet klopt zie je dat niet.

Gelukkig gaat er ook een boel onder het bewustzijn van je klant door. Dat helpt met het maken van je illusie, en helpt je ook om met suggesties rond te voelen waar zijn pik heenwil. Die slaat aan op andere dingen dan de man zelf. Dingen die hij nieteens ziet als iets wat hij op zou moeten merken kunnen zijn pik erg aanspreken, of juist afkoelen. Pikken zijn goed in anticiperen, veel beter dan hun baasje. Je bent eigenlijk twee gesprekken tegelijk aan het voeren, maar zo mag de man het natuurlijk niet voelen.

Zo kom je erachter wat een klant voor dienstenpakket nodigheeft. Het wordt een Venn-diagram. Je hebt de cirkels wat de man wil, wat de pik wil, en wat jouw dienstenpakket is. Waar die drie cirkels overlappen is je sweet spot, en je wil daar je zwaartepunt leggen. Maar ook de overlap tussen wat de man wil en je dienstenpakket moet je aandacht geven. De overlap tussen je dienstenpakket en de pik lijkt ook een goeie, maar daar moet je voorzichtig zijn.

Als je iets vindt waar zijn pik waus op gaat maar de man zelf niet echt iets mee heeft, moet je aftasten of dat wel zo'n goed idee is. Als een man iets niet interessant vindt wat zijn pik wel wil, dan is daar àltijd een reden voor. Daar moet je niet naar graven, want hij zal best een goede reden hebben om daar niet mee bezig te willen zijn. Laat het maar gewoon liggen, behalve als je de klant ècht goed hebt leren kennen, en een goed gevoel hebt voor hoe het zit.

Het liefst doe je dus gewoon wat de man wil èn wat zijn pik wil. Dat kan vaak, maar soms is dat echt even puzzelen om te zien hoe het kan. Daar zit soms aanvast dat je probeert om wat zijn pik wil te laten lijken op iets wat de man aanspreekt. Soms doe je nonchalant wat de pik wil terwijl je een grote illusie maakt over wat de man wil. Het wordt de truuk om dat samen te laten gaan en het natuurlijk te houden.

Ik zal een voorbeeldje geven. Ik had een klant die netjes woonde, een goeie baan had en fijn in de omgang was. Hij wou niet echt iets bijzonders. Gewoon seks. Natuurlijk ga ik dan altijd even dieper kijken, want er zijn maar weinig mannen die ècht alleenmaar "gewoon seks" willen. En het was al heel vlot duidelijk dat zijn pik me seintjes gaf over wat wel voor hem werkte.

Deze man werd harder en meer naar boven gespannen als ik iets sletterigs liet zien. Of het nou ging om net even te hard lonken, of net even een stijlloze opmerking, maar zijn pik maakte heel snel duidelijk dat het voor hem wel werkte. Maar aan de andere kant schaamde de klant zich kapot voor elk beetje sletterigheid dat ik liet zien. Dan voelde hij het alsof ik hem tegenviel omdat ik sociaal niet sterk genoeg was.

Het werd dus een werkje om hem precies een balans te geven tussen een frisse leuke meid met een goeie komaf en een slettenbak die er goed vanlangs moet krijgen. Kleine beetjes waren genoeg om de pik zo stijf als een ijzeren stang te krijgen, en waren klein genoeg dat de klant er overheen wou kijken. Zo had ik er een vaste klant bij. Het was zelfs een leuk spel vond ik, telkens nieuwe hints bedenken waardoor hij kleine seintjes kreeg over dat ik zo'n oversekste slet was.

Een ander geval is een vaste klant uit een schaamtecultuur, die me regelmatig bestelt. Hij zit goed in de slappe was, want hij heeft een hele keten horecabedrijfjes, en volgens mij verkoopt hij wel meer dan broodjes daar. Hij speelt graag de grote meneer met me, maar als ik daar alleen aandacht aan geef heeft hij grote moeite met erecties. Zelfs als hij pillen slikt. En dat ligt niet aan zijn pik.

Als ik hem een beetje laat voelen dat ik een hooghartige bazige vrouw ben, die heel boos op hem kan worden als hij niet doet wat ik wil, dan komt die pik van hem krachtig omhoog. Hij heeft een vuurtje branden voor dominante, driftige vrouwen. Als ik hem kan uitlokken tot hij echt helemaal door en door geil is, dan pikt hij dat ook van me. Maar achteraf moet ik hem dan wel helemaal geruststellen.

Hij accepteert het niet van zichzelf dat femdom voor hem werkt. Dat vindt hij onmannelijk van zichzelf, en daar zit hij zo over in dat hij gewoon weigert om te realiseren dat het voor hem werkt. Maar zijn pik wil niets anders, en komt niet omhoog voor seks die niet met hete dominantie door vrouwen temaken heeft. Als je een gevalletje hebt die zo zich uitsluit van zijn seksualiteit, moet je hem echt iedere keer foppen.

En iedere keer moet op een nieuwe manier, want hij trapt geen twee keer in dezelfde truuk. Dat is heel veel werk, en het is ook raar. Want hij accepteert de manipulatie van de vorige keer niet, maar hij boekt me wèl opnieuw. Een heel klein beetje acceptatie van zijn sub-zijn zou gewoon zorgen dat zijn seksleven veel beter gaat. Want als hij zijn femdom-wip gehad heeft, wordt vanilla-seks ook weer interessant.

Netzoals de man makkelijker wordt, en meer met je meebuigt als je hem een keertje hebt leeggepompt, gaat dat ook op voor de pik. Die wordt niet alleen buigzamer omdat de meeste mannen alleen de eerste erectie echt hard krijgen, maar ik bedoel er ook mee dat hij meer meegaat in wat de man spannend vindt, en minder vasthoudt aan wat de nadruk is voor de pik zelf. Na de eerste beurt kunnen man en pik elkaar beter een hand geven. Maar meestal is mijn tijd dan al op.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed stuk, klopt precies.

Anoniem zei

Interessant verhaal Zondares. Dit moet ik later nog maar eens opnieuw lezen, om jouw woorden goed op me in te laten werken. Ik weet niet of ik alles snap, maar sommige dingen zijn zeker herkenbaar.

Bij mezelf herken ik vooral de strijd tussen verstand ("Het is kwart voor elf 's avonds, morgen moet ik weer om zeven uur op, ik bespaar ook nog eens geld als ik nu keurig naar huis ga") en gevoel ("Ik heb nu echt seks nodig, ik kan best nog even naar de ramen, als ik het niet doe ben ik morgen de hele dag niet te genieten"). Verder ben ik er intussen ook wel achter dat enkel lichamelijke bevrediging (alleen een orgasme) mij soms niet genoeg is. Bijvoorbeeld, als ik heel geil ben, is het klaarkomen door te masturberen al niet genoeg meer, dan heb ik echt de interactie met een vrouw nodig (neuken). En zelfs dan kan ik nog twee situaties onderscheiden. Soms wil ik vooral de tedere seks met mijn 'girlfriend with benefits', maar op andere momenten heb ik juist de behoefte om me onder te dompelen in het wereldje van lust en hitsige seks en wil ik niets liever dan me, in de terminologie van jou, "lekker leeg te pompen bij een heerlijk sletterig type in de rosse buurt".

Dit zijn situaties waarvan ik weet dat de wensen van de man en z'n "mannetje" niet altijd 100% hetzelfde zijn. Dat heb ik zelf ervaren. Ik weet echter niet of m'n pik verder geheime wensen heeft waarvan de rest van het lichaam zich niet bewust is. Daar ga ik nog eens goed over nadenken!

Anoniem zei

"Dit zijn situaties waarvan ik weet dat de wensen van de man en z'n "mannetje" niet altijd 100% hetzelfde zijn. Dat heb ik zelf ervaren. Ik weet echter niet of m'n pik verder geheime wensen heeft waarvan de rest van het lichaam zich niet bewust is. Daar ga ik nog eens goed over nadenken!"

Zoals de schrijver hierboven beschrijft. De onderdrukte verlangens van de man zelf. Is dat niet gewoon het type porno waar je naar kijkt en geil van wordt? Of zijn er mannen die niet kijken naar wat ze het liefste willen, die zichzelf zo erg voor de gek houden?

Anoniem zei

Wat is dit boeiend! Ga hiermee door!

Anoniem zei

Zou vaginisme ook zoiets zijn? De kut wil wat anders dan het meisje.

Willemijn zei

Ja, interessant verhaal. Hopelijk begrijp ik het goed. Volgens mij heeft het niets te maken met vaginisme en ook niet met 'of het verstandig is om nu naar de ramen te gaan'. Meer met wat iemand acceptabel vindt, en waar iemand écht opgewonden van wordt en het verschil tussen die twee.

Sommige mensen ontkennen gewoon helemaal wat ze echt opwindt of maken er met hun verstand iets anders van. Begrijpelijk is het soms wel. Het heeft bij mij heel lang geduurd voordat ik kon accepteren dat ik fantaseerde over seks waarbij iemand wordt gedwongen. Maar ach, zolang het bij fantasie blijft..

Pas had ik bijvoorbeeld een tindermatch die uitgebreid klaagde over zijn ex. Ze was uitermate losbandig, ging zomaar met iedereen naar bed en was subje van een 'meester'.
Onaanvaardbaar vond hij dat. Maar toen ik met hem over seks ging praten en hij een beetje losser werd, begon hij voorzichtig te informeren of ik misschien óók een meester had. En met wie ik allemaal sliep. Hij vond het maar saai dat ik zo'n brave meid was.
Toen dacht ik: ja broer, het is wel een mooie boel: alle 'losbandige' gedrag uitbesteden aan je vriendin zodat je zelf je handen in onschuld kunt wassen. Waar je ook opgewonden van wordt, ik vind het allemaal prima, maar het is niet oké om dan een ander zwart te gaan maken als zij dezelfde gevoelens heeft en er iets mee doet.

Anoniem zei

Vaginisme

De kut is biologisch gezien een binnenstebuiten gedraaide pik. Dus overeenkomst ook qua diepere brein G-schema’s en aansturing van de kut en de spieren daaromheen lijkt mij - zonder gedegen onderzoek - niet uit te sluiten. Menig hoer kan haar kut volledig afsluiten door haar spieren aan te spannen (knipogende-kut).

Veel bevallen vrouwen hebben mi ook bekken problematiek en urineverlies problematiek doordat de spieren rond hun genitaliën opgerekt zijn en ongetraind te lui blijven. Zij zouden veel van hoeren kunnen leren.

Ik durf te stellen dat hoeren na een bevalling minder bekkenproblematiek hebben tov niet hoeren. Jammer dat we dat niet echt kunnen onderzoeken.

Willemijn zei

Nog over dat opgewonden worden. In mijn geval zal ik het maar de 'kut en de vrouw' noemen.

Op dit moment ben ik aan het daten en het is heel leerzaam in de zin dat ik meer inzicht krijg in de primitieve onderlaag die mijn gedrag sterk stuurt, en hoe onverenigbaar die is met het verlangen naar een gewone, liefdevolle relatie.

De 'kut' wil een heleboel dingen: ze voelt zich aangetrokken tot dominante, narcistische, wispelturige en onbereikbare mannen. Ze reageert sterk op machtsspelletjes en alle vormen van macht (waaronder financieel, maar ook de macht die uitblinkers hebben, mannen die tot de besten in hun vakgebied behoren), de suggestie van dwang en zelfs vormen van misbruik. Ze wil eigenlijk dat ik met meerdere mannen slaap en die vervolgens over elkaar vertel, zodat ze jaloers worden en er liefst een scène volgt. Ze reageert sterk op een verlatingsangst: hoe bedreigder en eindiger het contact met een man is, hoe meer opgewonden ze wordt.

Kortom allemaal fraais dat niet goed verenigbaar is met een fijne relatie. Het is de vraag hoe ik toch een fijne relatie kan hebben, zonder de enorme energie en kracht van die seksuele primitiviteit volledig kwijt te raken.

Anoniem zei

Mooi, eerlijk en [mogelijk] leerzaam berichtje Willemijn. Het bevestigt dat wat ik leer uit deze posting van Z. En dat wat ik geleerd heb vanuit seks met hoeren, van hoeren, door hoeren.