maandag 20 juni 2011

Schuwe, gevoelige, "lieve mannen"

Ik heb mijn oude poezie-albums weer van zolder gehaald, en allemaal doorgelezen. Jammer eigenlijk dat we daarmee ophouden als we niet meer op de basisschool zitten, eigenlijk is het best leuk. Ik kon echt een middag lang knutselen met stickers, glitter, en gekleurde pennen om zo'n gedichtje in iemands poezie-album te zetten. Dat is toch leuk, waarom zou dat alleen maar voor kinderen zijn? Als iemand het aan mij zou vragen, zou ik het zó weer doen.

Die poezie-albums las ik omdat ik op zoek was naar een gedichtje over een meisje dat een konijntje lokt door het op zijn gemak te stellen. Dat vond ik wel toepasselijk, want dit stukje gaat over het verleiden van lieve mannen. Er was vorige week een vraag in de reacties over lieve mannen, en ik vond het wel een stukje waard. Ik denk alleen niet dat ik hetzelfde bedoel als de vragenstelster. Het gedichtje heb ik niet gevonden, maar het stukje kan ook wel zonder.

Met lieve mannen bedoel ik mannen die vaak nogal verlegen zijn, en erg graag fijn voor je willen zijn. Vaak zijn ze heel netjes opgevoed, en doen heel erg hun best om je niet te kwetsen. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende dingen die mensen lief kunnen noemen, maar ik gebruik dat de man zich erg op jou richt, en die zijn bijna allemaal schuchter. Je hebt ook nog pleasers, maar die kunnen beter een eigen stukje gebruiken.

Dit stukje is dus niet over mannen die gewoon aardig zijn. Die zijn er het meeste, en die kan ik gewoon behandelen als de gemiddelde klant. Daar hoef ik niet extra mee op te passen. Het gaat om die klanten die opvallen. Dat is even belangrijk, want als je denkt dat ik het hier heb over gewone aardige mannen, dan zie je dit stukje verkeerd. Dit gaat over de mannen die je niet op de gewone manier verleidt.

In het dagelijkse leven kom ik ze nietzovaak tegen, maar in de prostitutie zie ik ze regelmatig. Ze trekken vaak naar de prostitutie toe omdat ze bij een gewone meid niet snel zich op willen dringen. Bij een prostituee weten ze zeker dat ze welkom zijn. Dat is trouwens niet eens mijn idee, ik heb het vaker al van die mannen zelf gehoord. Bij ons weten ze dat als ze betalen, wij al blij zijn met hun bezoekje.

Ze zijn vaak overgevoelig voor het duw-en-trek-spelletje van het versieren. Als een meisje niet heel open is, druipen ze al af omdat ze denken dat ze het verprutst hebben. Daar zijn ze dan zo netjes en aardig over, dat het voor het meisje eruit ziet alsof ze het helemaal niet erg vinden om afgewezen te worden. Die mannen begrijpen meestal wel dat het de bedóeling is om een beetje te duwen, maar dat zit gewoon niet ìn ze.

Bij de act die de meeste prostituees, ook ik, opvoeren, is het meer dat je onbeleefd en kwetsend bent als je ons níét neukt. Dat is erg geruststellend voor zo'n vent, maar dan heb je hem nog niet verleid. Want dat moet natuurlijk ook nog gebeuren. Ze willen netzogoed als elke andere man een illusie voorgetoverd krijgen, waar ze in kunnen geloven. Het is alleen heel moeilijk om ze uit te dagen.

Als je zo'n man uitdaagt, mag hij namelijk nooit het idee krijgen dat hij misschien niet voldoet, want dan wordt hij onzeker of wil hij zijn plaatsje opgeven, omdat hij zichzelf niet waardig vindt. Dat slaat natuurlijk nergens op. Helaas is het toch wel wat er gebeurt. Als hij eenmaal in die houding zit, kan je het ook niet meer goedkrijgen. Je kan dus alleen maar zorgen dat het niet voorkomt.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om om te gaan met zo iemand. Ik ga hier maar eens niet de diepte over in, dus ik zal wat basisdingen uitleggen, over de makkelijkste aanpak. Natuurlijk kan het ook op allemaal andere manieren, maar die zijn heel moeilijk om uit te leggen. Hier heb je dan nog wat aan ook als je niet in het vak zit.

Wat je moet bedenken, is dat het gaat om mannen die bij het kleinste ding al denken dat je ze niet wil. Je moet dus de hele tijd opletten dat je ze niet iets laat zien, of iets zegt, waardoor ze dat kunnen denken. Hoever ze gaan daarmee is niet voor elke man hetzelfde, maar als je dit wil gaan toepassen, is het dus wel te merken! Helaas is het het makkelijkste om het meteen te herkennen, want ze houden erg vast aan negatieve dingen, ook al zijn die van maanden eerder.

De makkelijkste manier is om hem een beetje een spiegel voor te houden. Niet helemaal, natuurlijk, want dan gebeurt er niets. Als je hem vertelt dat je zelf het erg belangrijk vindt dat hij geniet, en dat je daar het meeste van geniet, dan werkt dat wel. Hij kan zich daarin inleven. Je werkt dan vooral aan dat gevoel van intimiteit, dat je samen wat deelt. Daar moet je niet subtiel mee zijn, dat werkt niet. Vooral veel fluisteren, dichtbij hem gaan zitten, en onzeker tegen hem doen.

Dat je je passievol aan hem blootgeeft, zet hem soms een beetje voor het blok, dat werkt dan weer niet. Dus hou het licht. Die man wil graag dat het bij jou ligt wat er gebeurt, maar vaak zit er ook wel faalangst bij. Dus vertellen dat je iets nodig hebt, is niet zo handig. Als je hem bijvoorbeeld vertelt dat je met hem je gevoelens wil ontdekken, is dat beter. Zo kan je ook hem het idee geven dat hij niet hoeft te presteren.

Het kan helemaal misgaan als je hem het idee geeft dat jij wèl met je seksualiteit om kan gaan, en zonder schuldgevoel kan neuken. Dan voelt hij zich weer snel alsof hij het verkeerd doet. Als je het met hem over seks hebt, moet het meer een soort van biecht zijn. Die dingen zeg je ook tegen hem, met erbij dat je bij andere mensen niet zo kan zijn, maar dat je bij hem je vrij genoeg voelt. Dweep maar lekker met hem, dat vindt hij opwindend.

Kijk maar naar de Twilight films, en doe Bella een beetje na. Die maniertjes die zij heeft werken bij dat soort mannen het beste. Normale mannen schrikt zoiets af, maar dat hulpeloze en plakkerige is precies wat deze mannen zoeken. Als je het niet voorzichtig doet, worden ze zelfs snel heftig verliefd op je. Dat is in mijn werk niet wat je wil. Hij voelt zich zelf onzeker, en hij voelt zich vrijer als jij ook onzeker doet.

Je hoeft niet eens erg realistisch te doen. Netzoals alle mensen zien ze al heel snel wat ze eigenlijk toch al denken, en als ze geil zijn is dat nog eens erger. Het is dus niet dat je het heel goed en echt moet doen, maar het is vooral dat je niet uit je rol moet vallen. De verleiding wordt erg groot om door te laten schemeren dat je niet onzeker bent, maar juist alles in de hand hebt. De man zègt namelijk wel dat dat is, wat hij wil. Maar als je dat laat gebeuren, gaat de onzekerheid bij hem er weer op.

Als je naar zo'n man luistert, hoor je hem zeggen dat hij graag wil dat jij laat weten wat je wil, en dat hij vooral wil dat jij doet wat je wil, maar dat is niet wat echt werkt. Hij wil vooral dat hij zich niet voor schut kan zetten, en dat hij niet de verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Het gaat erom dat ze zo zeker mogelijk willen zijn, dat je ze niets kwalijk gaat nemen. Dat verwarren ze dan soms met jou een lol doen.

Geef hem het gevoel dat hij veilig is, en dus niet kwalijk zal worden genomen wat hij doet, en je bent al een heel eind. Je gaat dan verder door hem duidelijk te maken dat je de intimiteit van echte seks nodig hebt. In plaats van het primitieve te benadrukken, ga je juist door over intimiteit. Je vraagt hem niet om zijn lekkere harde lul stevig erin te rammen, maar of hij bij je naar binnen wil gaan, omdat je hem dan het dichtste bij je voelt.

Tijdens wat hij doet, is het het beste als je doet alsof je buiten jezelf bent, en niet weet wat je overkomt. Daarbij hoef je ook niet erg realistisch te zijn. Hij vult het wel aan waar je het niet helemaal perfect doet. Wees wel weer erbij als hij klaarkomt. Ze zijn erg gevoelig voor het idee dat ze daar wat verkeerd doen, dus als ze gaan komen, hebben ze aanmoediging nodig. Daarna is het tijd om ze te knuffelen, en ze complimenten te geven. Ze willen vooral graag horen dat ze liever zijn dan iedereen anders.

Met zulke schuwe, lieve mannen is het dubbel zo hard werken. Zij zorgen niet zelf dat ze genieten, en ik moet het werk van ons allebei doen. Als ze weer iets erbijdenken, is het opeens weer mis, en dan kan ik weer opnieuw beginnen. Het lijkt alsof ik juist heel vrij ben met zo'n vent die alles aan mij overlaat, maar mijn werk is om hem te laten genieten. Als hij dan niet meewerkt, is het vooral moeite.

Soms heb ik geluk, en heeft zo'n man hele lage verwachtingen, en daar kan ik dan wel wat mee. Zo'n vent die alleen wil voelen is natuurlijk makkelijk werken. Maar dan heb je nog wel de onzekerheid bij hem. Wat je ook met ze doet, ze zijn supervermoeiend. Ik heb van andere vrouwen gehoord dat ze er helemaal geen last van hebben, maar ik weet niet hoe dat kan. Ik werk liever met een vent die met me meewerkt.

Seksueel spreken ze me helemáál niet aan. Ik word niet geil van onzekere mannen. Bij de meeste mannen word ik natuurlijk niet ontzettend geil, maar de onzekerheid geilt me echt helemaal af. Normaal heb ik wel een warmte in mijn lijf, waardoor ik lekker mijn ding kan doen, maar van de onzekerheid word ik echt een beetje koud en lusteloos van binnen. Als het om een vriendje ging, dan was het nog wel de moeite waard, om hem zelfvertrouwen te geven, maar als klant zijn ze gewoon vervelend. Elke minuut gaat slepen.

Ze hebben zelf niet door hoe lastig ze zijn. Ik neem ze ook niet kwalijk hoe ze zijn, want dat kunnen we ook niet kiezen. Ze zijn niet zo aangepast, het is niet vervelend bedoeld van ze. Maar toch geef ik ze geen voorrang, en sommige zijn zoveel moeite dat ik ze niet meer opnieuw aanneem. Daar voel ik me soms weleens schuldig over. Maar het werk moet wel leuk blijven, en dat is het niet echt met dat soort van mannen.

31 opmerkingen:

elbot zei

Ik denk dat je mannen categoriseert in verschillende types: konijntjes, jagers

zijn er nog andere types?

Anoniem zei

ik was vroeger ook zo super verlegen. Tegen een meisje praten kon ik gewoon niet, laat staan een liefje hebben. Ik herinner mij dat ik in Antwerpen zelfs niet naar een hoer achter de ramen durfde kijken. Als je dan na vele jaren toch getrouwd geraakt met het eerste meisje dat je ooit kon krijgen en die weigert na enkele jaren huwelijk zo veel mogelijk seks (zoals 95% van de getrouwde vrouwen), dan is het toch logisch dat ze ooit bij een hoer terecht komen ? De moraalridders geven dan wel af op hoeren omdat ze getrouwde mannen zouden verleiden. Ik vind het heel mooi van jou, Zon, hoe je omgaat met die mensen. Het betekent véél voor hen, geloof me maar.

crezie zei

als ze maar betalen want ze vind het wel wussies

zulke mannen denken dat vrouwen vallen op gasten die 'schattig' zijn

Anoniem zei

@anoniem van 03:34 :

Kijk, dat jij nu zo wanhopig maar de eerste de beste vrouw hebt gekozen die je kon krijgen, en waarschijnlijk dus ook andersom, zal ervoor hebben gezorgd dat jouw vrouw zo weinig mogelijk seks met je wilde hebben ... maar ga nu niet alle getrouwde vrouwen ( 95% ??? ) als frigide neerzetten, want waar jij dat percentage vandaag haalt weet ik niet. Ik ken zat vrouwen die seks heel lekker vinden en het zoveel en zo vaak mogelijk willen beleven, OOK met hun eigen man. Dus enorme onervaren knurft die je er bent, maak deze opmerkingen niet als je er totaal geen ervaring, noch verstand van hebt. De zogenaamde moraalridders geven in jouw ogen af op hoeren, maar wat jij doet is afgeven op getrouwde vrouwen ... waarom ? omdat ze jou niet moeten?

RobM zei

@ Anoniem 03.34: zo mooi is het niet. Ze zegt zelf schaamteloos dat ze een hekel heeft aan de ekstra moeite die ze moet doen en dat ze verlegen mannen wel eens weigert als klant als ze weet dat ze zo zijn en ze er wat meer voor moet doen. Het enige wat je kunt bewonderen is dat ze zo goed kan spelen van waar ze helemaal nix van meent. Lief zijn is een deugd, zij maakt er een ongemak van. Ze is echt geen maatschappelijk werker die het beste voor heeft met de klienten maar gewoon een hoer die geld wil verdienen aan alle mannen en ook aan mannen die het in de gewone wereld om hun heen niet durven. Wat is daar nou mooi aan. Ik hoop maar dat de mannen die het waren dit stuk niet lezen want nu komen ze er achter hoe ze voor de gek zijn gehouden met aangeleerde opgevoerde stukjes waar ze voor hebben betaald. Elke man die naar een hoer gaat weet dat alles niet echt is maar voor gevoelige mannen komt het hart aan. Ba je zult het maar zijn. Ik hoop maar dat mijn vriendin niet probeert om hier iets op te steken want zij hoeft voor mij niet toneel te spelen.

Anoniem zei

wat is daar nou mooi aan? lijkt me een win-win situatie

het feit dat je andere mensen een goed gevoel geeft moet toch een zekere voldoening kunnen geven

want ze zegt zelf dat ze diepgelovig is dus ze doet het uit barmhartigheid

Anoniem zei

die 95% moet ik gissen natuurlijk, maar na 20 jaar goed mijn oren open gehouden te hebben weet ik dat ELKE getrouwde man (zeker na 10 jaar huwelijk) er mee te maken krijgt. De vrouw heeft haar man kunnen strikken, ze heeft (dikwijls na veel zagen) haar AANTAL kinderen, een huis, een man die goed geld verdient (is heel aantrekkelijk voor vrouwen die een huwelijk wensen), kortom er is geen reden meer voor seks. vrouwen seksen alleen voor een goede reden, niet omdat ze het leuk vinden. Gescheiden na 15 jaar huwelijk ? Willen ze niet alleen blijven ? Seks is opeens geen probleem meer. Mannen denken 10 keer per dag aan seks en getrouwde vrouwen denken 10 keer per dag aan een uitvlucht om seks te vermijden : hoofdpijn, ongesteldheid, moe, later opblijven om iets op TV te kijken ...En jij als knappe vrouw wordt al sinds je 14de nagefloten en 20 keer per dag verteld hoe aantrekkelijk je bent. Je hoefde alleen maar af te wimpelen die je niet hoefde en het lekkere stuk nam je er uit. Hoe zou uw zelfvertrouwen eruit zien na 20 jaar als niemand je ooit zei hoe mooi je was ? Als uw man het niet onmiddellijk ziet dat je naar de kapper bent geweest vind je het al erg. Ik heb mij mijn hele jeugd gevoeld, weet je hoe ? Hetzelfde gevoel als moest jij rondlopen met een verbrand gezicht, wegens een ongeluk of zo. Eens zien hoe goed jij je recht houdt. En ja, Zon doet dat heel goed, denk ik, ze heeft dat extra geld van die schuchtere klanten niet echt nodig. Ik krijg gaandeweg veel sympathie voor haar vanwege haar oprechtheid. Kan van veel getrouwde vrouwen niet gezegd worden, want in een anonieme enquete vullen ze steevast '2 à 3 keer per week' in, leugenaars ... zelfs anoniem durven ze er niet voor uitkomen. Bij AL mijn kennissen en vrienden is het dezelfde miserie, maar op feestjes zitten die vrouwen wel de hete madam uit te hangen met mopjes en schunnige opmerkingen.

Maartje zei

Hallo Zondares,

Ik denk dat je mij bedoelde met de vraag dus ten eerste wil ik even zeggen bedankt voor het schrijven van het stukje!En ik moet eerlijk zeggen dat sommige dingen best wel bekend voorkwamen maar dat er ook stukjes bij zaten waar ik helemaal niet bij had stil gestaan. Dus bedankt voor je inzicht :)!

Anoniem zei

Even een vraagje, gaat dit over verlegen mannen in het algemeen? Of gaat het over mannen die verlegen blijven na enige tijd. Want ik ben best wel verlegen en heb zeker geen kaas gegeten van versieren, maar als ik eenmaal iemand iets beter leer 'kennen' heb ik daar geen last meer van.

Trouwens crezie, ik denk dat iedere man die zo is zijn eigen reden heeft zo te zijn. En ik vind het nogal kortzichtig als je denk dat ze allemaal denken dat vrouwen daar voor vallen. Als dat zo was dan zouden ze wel in trek zijn bij de dames of niet? Bij mij komt het door iets psychisch en heb er mee leren omgaan maar het zal waarschijnlijk nooit helemaal weggaan.

Berber M zei

Zeg Anoniem van 3:34, zou je liever hebben dat je vrouw ook toneelspeelt? Want het gaat je kennelijk niet om haar genot. Misschien vindt zij net als Zondares die verlegenheid ook totaal niet geil. Zul je haar toch een beetje op weg moeten helpen. Er staan op dit blog genoeg tips waarmee je een betere minnaar kunt worden. Maar dan moet je daar wel je best voor doen. Waarom zou je vrouw zin moeten hebben in slechte sex?

Anoniem zei

Berber M. Jij gaat er sowieso vanuit dat ik er in bed niks van bak en dat ik geen moeite doe. Integendeel, maar de frequentie is alsmaar afgenomen, tot bijna niets meer. Ik wil wel accepteren dat ik nog heel veel kan leren, maar de tips heeft Zondares ons nog niet echt gegeven, dat is iets voor haar boek waar ik zo op hoop. Ik vind het eigenlijk ook een beetje een flauw excuus om te omzeilen dat vrouwen (zeker ouder dan 40) véél minder zin hebben in seks. Dat ze er dan toch gewoon voor uitkomen. Dan zou er eindelijk eens een ernstig gesprek kunnen komen tussen alle mannen en vrouwen op deze wereld. Want nu is het toch maar de schijn hoog houden : vrouwen zijn er als de dood voor om door te gaan voor ijskasten. Dat staat ook niet voor een vrouw in de moderne maatschappij : ze moet viriel zijn, gestudeerd, leiding geven, haar mannetje kunnen staan en ik vind dat heel goed voor vrouwen. Dat er dan een beeld wordt opgehangen van de a-seksuele vrouw, tja ... dat past niet in dit plaatje. Vrouwen liegen daar dus een halve eeuw over en niemand kan het controleren, want dat is intiem natuurlijk. Je kan het alleen ontfutselen als je iemand goed en lang genoeg kent en dan komt de waarheid aan het licht. Het wordt te lang om al ze allemaal op te sommen.

Eleonore zei

Ik heb liever een botte, ruwe of moeilijke man dan zo'n lieve man waar je over schrijft. Ik heb zo'n hekel aan dat passieve gedoe. Het zijn sissies.

Anoniem zei

anoniem 11:03,

Amen!

enzo dit was mijn eerste reactie op dat blog na 3 jaar trouwe lezer te zijn..

Anoniem zei

@ anoniem 11:03: Het wordt te lang om op te sommen ? wat heb jij er veel zin in om vrouwen in het algemeen af te branden zeg, zeker wat seks betreft. Ik weet dat heel veel vrouwen, en echt de meeste kan ik je verzekeren, boven de 40 juist een steeds groter libido krijgen en veel meer zin in seks hebben, maar je zei het zelf al ... eenmaal gescheiden is de seks geen probleem meer, dus lag het niet aan seks op zich, maar aan de man die er vaak geen enkele moeite voor doet om zijn vrouw te behagen en dus in bed alleen maar aan zichzelf denkt. De vrouwen die jij bedoelt fantaseren veel over een andere man, waarom denk je dat dit het geval is ? Doe er dus iets aan bij jezelf, en stop met naar alle vrouwen te wijzen. Jij hebt een ander probleem, wat ik naar voor je vind, maar dat heeft niets te maken met de frequentie van seks, dat zit tussen je oren en dat maakt je tot een onzeker persoon. Maak het hier ook niet te psychologisch en houd je bij je eigen probleem waarbij je niet iedere vrouw als de schuldige moet zien. Ik ben gek op seks en behaag mijn man heel graag en heel vaak, maar dat is andersom ook het geval, hij neemt alle tijd voor mij, het gaat hem nl. ook om MIJN plezier. Heb je daar wel eens gedacht ? dat een vrouw ook een vent wil die goed is in bed ? Ik denk het niet, of jouw huidige partner heeft een afkeer voor seks met jou ? ook mogelijk ! Praat daar eens over met haar !

Anoniem zei

Het is dan wel toevallig dat AL de vrienden en kennissen die wij kennen met hetzelfde probleem zitten. Het zijn de vriendinnen van mijn vrouw die het haar in vertrouwen hebben verteld, anders zou ik het nooit weten. En ook daar is het niet de man die slecht is in bed maar de vrouw die toegeeft dat ze niet meer wil. Eén van die vriendinnen doet het alleen om haar man niet te verliezen, zij doet het op afgesproken dagen. Anderen voelen zich schuldig en nog een andere geeft haar man de toelating naar een hoer te gaan. Mevrouw, ik verzin dit echt niet en ik kan mij inbeelden dat mijn reacties hier een dreun in uw gezicht zijn, waarschijnlijk omdat jij wél tot die zeldzame 5% behoort. Jij doet het wél goed, geen kritiek op U, was iedereen maar als jij, dan was er veel minder liefdesleed in de wereld. De andere 95% komt hier niet kijken want die zijn niet met seks bezig, die zijn niet nieuwschierig. Anekdote : mijn vrouw is al 3 keer naar een upper-dare party geweest. Het was elke keer de sfeer als bij een begrafenis ! Elke vrouw doet in het geheim haar bestelling zodat niemand kan zien hoe weinig ze bestelt, want dat past niet in het plaatje. Van 2 weten we al dat het gekochte nooit gebruikt werd, maar het is wel sexy als een getrouwde vrouw naar een upper-dare gaat : goed voor de schijn. Zoals hier als werd geopperd : pikstraf bestaat niet : een vrouw straft haar man niet, ze ziet hem graag, ze heeft alleen veel minder zin. En nu komen we terug bij Zondares terecht : mannen die op hun honger blijven zitten komen toch wel eens bij een echte hoer terecht. En dan maar afgeven op die hoerenlopers. Masturberen mag ik ook niet, porno is vies en het is 'vrouwonvriendelijke', vreemd gaan natuurlijk ook niet, 10 keer per dag aan sex denken wordt mannen altijd als een verwijt toegeworpen, naar andere vrouwen kijken is degoutant en daar wordt ze chagrijnig van ... wat moet je dan als man ? Praten met uw vrouw tot ze zin krijgt ? Dacht je echt dat ik daarover niet vééél met haar over gepraat heb ? Ik ben nog nooit naar een hoer geweest, maar als ik één keer per kwartaal slechte sex krijg gaat het er toch eens van komen.

spijt zei

pas toch maar op, want je vrouw bedriegn met eem hoer kan je duur te staan komen

Anoniem zei

Was ik maar een flikker.

Vrouwen willen ook sex. Ze doen er alleen heel moeilijk over, dat geeft ze macht. Want o wat vinden ze het leuk om mannen te pesten. Vaak vinden ze t nog teveel om je ballen leeg te zuigen. Om een man echt te verwennen. Een man moet aan n heel eisenpakket voldoen: goeie baan, Lekker lichaam, niet te verlegen, beetje macho ga zo maar door. Het zijn net hoeren. Dezelfde
hoeren die voor ons de redding betekenen. Dezelfde hoeren waar die wijven op afgeven. Waar wij niet naar toe mogen. Tijd dat vrouwen zichzelf bevrijden en van geile neuksex gaan genieten!

Anoniem zei

@ anoniem 04:05 : Word jij maar gewoon flikker met je grote bek !
Dat eisenpakket ken ik niet, alleen van mannen die te hoge eisen stellen aan een vrouw. We moeten mooi zijn, slank zijn, verzorgd en het liefst zoveel mogelijk klaarliggen om de man te behagen op de manier die hij wilt, en niet andersom, want wij vrouwen hebben ook gevoelens en verlangens. Het is alleen helaas nog zo dat te veel mannen, en dan bedoel ik zeker niet allemaal, aan zichzelf denken en aan hoe vaak hun ballen leeggezogen kunnen worden. Is er ook nog ergens sprake van een stukje respect en liefde ? je noemde ze hoeren, wat zeker ook niet respectvol is naar zondares toe. Dit is een regelrechte manier van kleineren !!!
De problemen van anoniem van 00:30 uur kan ik me dan nog beter voorstellen. Jij bent echt een zak die gewoon maar homo moet worden, en dan ? zal je wel weer met hetzelfde probleem zitten, omdat je gewoon te bot en te egoistisch bent !

Tara zei

Ach wat een onzin hierboven. Het is een wetenschappelijk feit dat vrouwen boven de 30 meer sex willen. Maar dan gaan we wat hangen en dan willen de mannen niet meer. Die willen jonge strakke wiefkes. En moeilijk over sex doe ik niet, maar de macht is leuk, en die macht komt van twee kanten. Sex zonder vrouw is niet leuk, maar zonder man ook niet. We hebben elkaar nodig, en dat hier mannen rondhangen die in hun gefrustreerde testosteronwolken rare dingen uitkramen dat is erg jammer.

Anoniem zei

Ik heb geen twilight films gezien, wat bedoel je?

rivka zei

Er zit hierboven een stakker af te geven op getrouwde vrouwen: erg flauw. Er kunnen allerlei redenen zijn voor een vrouw om sex te weigeren, en de beste manier om er NOOIT achter te komen wat die reden is, is door verwijten op te sommen. Als je zo af wilt geven op je vrouw heb ik een vermoeden dat ze een goede reden heeft. Het is makkelijk voor jezelf om haar de schuld te geven, je kunt gelijk hebben, maar je komt nergens.

rivka zei

en trouwens, ik zie zoveel mensen die 'anoniem' gekozen hebben, zo irritant met reageren. Verzin dan een naam die je consequent gebruikt, dan weten we in ieder geval ongeveer wie tegen wie praat.

Anoniem zei

een naam kiezen om dan nog raker te kunnen schieten ? Ik heb zo een vermoeden dat al die vrouwen hier met hun vermeende hoge libido nog lang geen 40 zijn, dan zou je aan den lijve kunnen ervaren dat het 'wetenschappelijk' onderzoek gewoon uit de duim is gezogen van vrouwenbladen. Die moeten de schijn hoog houden. Spijtig dat het niet écht kan bewezen worden en dat vrouwen zich altijd blijven verstoppen achter dat éne zinnetje : tja, dat kan je niet weten hé, wat en hoeveel wij het doen hihihi. En dan sta ik schaakmat natuurlijk. Trouwens dat argument dat we dan niet meer willen als de vrouw 40 is omdat ze 'gaat hangen' : ik zou nooit seks aan mijn vrouw weigeren als ze zin heeft. Ik heb al een paar keer ondervonden dat ze het mij geeft, omdat ze zich schuldig voelt of zo en dat vind ik erg voor haar en dan wil ik echt niet meer. Dat is de ergste seks die ik ooit had. Begrijpen jullie dan niet dat ik er niet negatief over wil zijn ? Ik voel met jullie mee, ik zou het ook erg vinden moest mijn libido verdwijnen, maar ga dat dan niet ontkennen. Pas dàn kunnen mannen en vrouwen eens ernstig praten én tot een oplossing komen. Waarom liegen vrouwen daar toch zo over ? Mannen ontkennen toch ook niet dat ze ik weet niet hoeveel keer aan seks denken ? Weet je, ik zou graag met seks kunnen omgaan zoals een vrouw want voor mij is het soms meer een last dan een lust. Er bruisen hormonen in mijn lijf, daar kan ik toch niet aan doen ? Moet ik mij daar voor schamen ? Vrouwen die hier reageren zijn trouwens niet de lusteloze, zappende, nee-ik-heb-hoofdpijn-vrouwen en daarom kunnen ze zich niet vinden in dat beeld dat ik van hen schets. Ik ben een man van 45, getrouwd en zal mij vanaf nu Donald noemen.

Anoniem zei

tja Donald ik ben geen vrouw en ook niet boven de 40 maar ik denk niet dat je de sitatie met jouw vrouw kan veralgemenen naar alle 40plussers

en als jij je zaad in een hoer schiet kan me dat geen barst schelen

Anoniem zei

DE WIJVEN

wat willen ze die sjaggerijnige koppen met oordoppen in. In de trein in de metro, op straat. We moeten blij zijn als 1 op de duizend naar ons glimlacht. Ze zijn zo verwend, zo boos en zo verwijdert van enige sensualiteit. Wat smachten wij naar wat aandacht maar zij hebben de romantiek van een vrieskist.
Helaas.....zij hebben de macht!

Anoniem zei

Hahah wat lopen er hier gefrustreerde mannen rond zeg.Tjesus wat een sukkels.

Kitty zei

Vind het niet gek dat ze gek seks krijgen als ik dit zo lees hier.

Anoniem zei

Ik ben het helemaal eens met de twee bovenstaande reacties. Wat een onmiskenbare lul is dat zeg, en gefrustreerd als geen ander. Hij zegt "Wat smachten wij naar wat aandacht maar zij hebben de romantiek van een vrieskist" ... gek hè als ze jou zien, want als jouw uitstraling net zo is als je gedrag, dan kan je het schudden mannetje, dan zal je altijd gefrustreerd blijven, en ja, zij hebben gelukkig de macht over mannen zoals jij. Jij smacht niet naar romantiek, je weet niet eens wat dat is. Fijn toch dat ze niet allemaal zo zijn.

Dirk zei

Ik ben op vakantie jouw hele blog aan het lezen en vermaak mij alsof ik Yvonne Kronenberg aan het lezen ben, heerlijk! Dit stukje geeft de indruk dat er iets schort aan het zelfbeeld van een groep van je klanten. Jij noemt ze lief, ik durf ze de kwalificatie beschadigd te geven. Eerder vanavond las ik je stukje over tieners en seksualiteit. deze groep klanten lijkt mij de groep die het meeste baat heeft bij een wat meer ontwikkelde moraal die jij uiteenzet.

Anoniem zei

Het is duidelijk dat je niet van dat soort mannen houdt, wees er dan ook eerlijk over naar potentiële klanten en stuur hen door één van je collega's die daar beter mee omkunnen gaan. Dit soort van gevoelige mannen hebben dit echt wel door, toch na verloop van tijd, laat hen dan ook hun geld niet verspillen bij jou. Mitchell

Unknown zei

Ja rivka,
Dat "anoniem" kiezen vind ik onbegrijpelijk. Wíl men niet aanspreekbaar zijn? Alleen van galspuwers zou het verklaarbaar zijn.
Co.