maandag 22 november 2010

Betaalde Liefde

Als prostituee ben je vooral bezig met betaalde seks, vooral achter de ramen en in de clubs. In de thuisontvangst kom je veel meer mannen tegen die op zoek zijn naar betaalde liefde. Het is een heel belangrijk verschil, want je moet die klanten heel anders behandelen. Het is een verschillende reden dat ze komen.

Veruit de meeste komen alleen maar om te seksen. Daarbij kunnen ze best heel intieme gevoelens hebben, en ze zijn vaak ook heel lief voor me, maar het gaat om de pik in de kut. Ik ben het geile ding dat lekker de sekspoes uithangt, en er wel pap van lust. Dat vinden ze fijn, en ik heb weer een tevreden klant erbij.

Maar er zijn er best bij, die eigenlijk niet op zoek zijn naar seks maar naar liefde. Mannen zijn vaak beter in het scheiden, maar er zijn er toch veel die het neit kunnen. Die denken dat seks en liefde niet zonder elkaar kunnen, en dan heb je wel vaak een probleem. Zo'n man komt dan naar mij voor een nummertje, en achteraf klaagt hij dat hij zich nog steeds niet lekker voelt. Als ik navraag, komt eruit dat hij geen liefde krijgt.

Net zoals seks gaat liefde in relaties vaak maar één kant uit. Er is dan een gever en een nemer. Met seks gaat dat vaak al mis, met liefde helemaal. Dan is er één van de twee die de ander altijd benadert, en de andere is koud. De ene partner wil dan graag met de andere praten, knuffelen, of samen dingen doen, terwijl de andere dan niet wil en liever afstand heeft, en met rust gelaten wil worden. Ik krijg alletwee bij me.

Ik krijg veel mannen bij wie de vrouw liefde geeft en verwacht, maar de man eigenlijk gewoon vanwege de routine bij haar is. Hij zoekt seks bij haar, maar zij wil daar liefde bij. Dat is voor zo'n man frustrerend, want dat voelt dan alsof hij wordt gelokt met seks maar eigenlijk alleen maar aan het lijntje wordt gehouden. Dat is dan vaak al zo, sinds het begin van hun relatie. Dan komt zo'n man naar mij, voor de ongecompliceerde seks. Zijn vrouw is dan niet fijn in bed, of ze heeft allemaal voorwaarden voor seks zodat het beladen en niet fijn is.

Andersom krijg ik ook veel, en véél meer dan in de clubs of de ramen. Dat zijn dus de mannen die graag met hun vrouw wat liefde willen delen, maar zij neemt alleen maar en geeft niets. Dan heb je zo'n knuffelige man, en dan moet het altijd van hèm komen. Dat is voor mij onbegrijpelijk, maarja. Die man krijgt dan het gevoel dat hij voor haar niet telt, en hij gaat het dan ergens anders zoeken. Dat soort mannen voelt zich daar dan wel schuldig over, maar dat vind ik geen eerlijk gevoel. Het is oneerlijk dat ze het zonder moeten doen.

Natuurlijk heb je ook single mannen die komen voor wat liefde, want die moeten het helemaal zonder doen. Daar zit vaak wel meer nadruk op seks, maar als je klaarbent is naknuffelen vaak toch wel heel fijn voor zo'n man. Soms moet je daar tijd voor houden, maar het is weer eens moeilijk omdat die mannen dan snel het opvatten als dat je ze oplicht. Dat wil je natuurlijk niet. Dus als ik het doe, spreek ik het wel met ze af.

Weduwnaars hebben vaak heel veel last van eenzaamheid. Ze hebben bovendien wat in t ehalen, vooral als ze helemaal trouw zijn gebleven. Die zijn soms hard werk, maar ik vind het fijn als ze een stukje van hun rouwproces bij mij kunnen verwerken. Er komen vaak tranen bij. Ik vind dat ergens ontroerend, maar je moet bij weduwnaars altijd oppassen dat ze je niet teveel gaan claimen en in een hokje duwen. Waarom dat is weet ik niet precies.

Als een man voor het eerst bij me komt hang ik de vamp uit die hem verleidt. Maar mannen die liefde zoeken reageren daar niet op. Die vertellen meestal gewoon dat ze troost willen, en knuffelen. Soms vertellen ze me dat ze depressief zijn. Dat klopt dan niet, ze zijn gewoon eenzaam en ze willen dat iemand in hun nek kriebelt en ze tegen haar borsten trekt. Dat is heel veel waard voor zo'n man, en het is prima werk.

Ik heb erover gedacht om minder geld te vragen voor die knuffelpartijen. Maar als ik dat doe, heb ik er waarschijnlijk de hele dag wel die aankomen voor een knuffelpartij. Het is minder zwaar werk, maar het is ook minder leuk werk voor mij dan seks, en als ik minder geld vraag verdien ik natuurlijk ook wel minder. Dat is dus geen deal voor mij.

Soms gaat zo'n man honderduit vertellen, maar dat komt niet zovaak voor. Meestal zijn ze juist héél stil, en komt er niet zoveel uit als ik maar eenmaal ze aanraak. HEt gaat aan het eind natuurlijk vooral om die aanrakingen. Je moet lief zeggen dat ze goed terecht gaan komen, en een beetje sussen zodat ze rustig worden. Het is soms iets moederlijks.

Andere mannen zoeken dat moederlijke helemaal niet, en die willen geliefkoosd worden zoals door een liefdespartner. Dat betekent dat er veel minder troost is, maar juist veel meer aandacht. Dan is het weer eens belangrijk dat jij er ook plezier aan hebt, en dat moet je dan weer faken. Gelukkig houden de meeste mannen ervan om gemasseerd en geaaid te worden terwijl ze op hun buik liggen, en dat zorgt ervoor dat je niet de héle tijd bekeken wordt.

Soms is liefde gewoon lief doen. In een echte relatie heeft liefde natuurlijk heel veel meer verdieping, en leef je samen als één. Maar als een man echt helemaal geen liefde krijgt, is betaalde liefde gewoon helend. Dan kan je met een beetje lief zijn hem geven wat hij op dat moment echt nodig heeft. Dat is dan geen beeldspraak voor seks, maar het gaat dan echt om lief zijn.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Opnieuw een prachtig stukje, waarbij gevoelens een rol spelen. Voor mij is betaalde liefde ook erg belangrijk. Sex kan met veel vrouwen die er redelijk uitzien "Betaalde liefde" staat op een veel hoger plan. Jammer dat je onberijkbaar bent want kan wel wat liefde gebruiken!
Jac.

Anoniem zei

Heel mooi geschreven...

Anoniem zei

Lief ;-) en mooi

Anoniem zei

Mooi en lief geschreven !
Hé "anoniem Jac. " ... same in here ! Alleen ben ik een vrouw, want ook die kunnen in datzelfde gevoel zitten als mannen, en dan heb je de keus tussen een gigolo of maar gewoon doormodderen.
Zondares, blijf vooral zo fijn doorgaan met schrijven, ik kijk naar je verhalen uit.

Anoniem zei

Hi"anoniem" ?
Doormodderen is geen optie!
Er zijn genoeg alternatieven, maar je moet er wel voor open staan.
" If we don't get lost, we'il never find a new route" .
Jac.

Courtisane zei

Hoi Zondares,

als eerste wil ik je bedanken voor je openhartige schrijven over je werk en lifestyle. Ik vind dat je erg leuk en intrigerend schrijft. Je hebt humor, maar je schroomt ook niet om serieuzere onderwerpen aan te stippen en je kon alle hatelijke opmerkingen goed naast je neerleggen, dat vind ik knap.

Ik ben zelf een jonge vrouw van 24 die net besloten heeft de prostitutie in te gaan als high class escort, en ik ben hier ook een blog over begonnen. De titel die ik eerst had gekozen leek bijna wel gejat van de jouwe, dus ik heb hem weer veranderd. Er zijn fundamentele verschillen tussen onze blogs (jij bent doorgewinterd en ik een groentje en jouw blog is al gevestigd terwijl ik net pas begin), toch hoop ik dat je het niet erg vind.

Ik blijf in elk geval met plezier met je meelezen!

Lieve groetjes,
Kris

Anoniem zei

Hi Jac. Ik kon mezelf beter even niet anders "noemen" dan anoniem, maar "M" mag ook wel :)
Je hebt gelijk in wat je zegt, so, do you have the navigational route ? :) We zullen hier maar geen chat starten, al zou dat leuk zijn, maar niet de bedoeling van deze plek. Zondares zet mij aan het denken met al haar spannende verhalen, wat jij ook deed met je leuke en aardige reactie. Bedankt ;) "M"

Anoniem zei

"M" kijk even op Marktplaats, gemiste kennismaking, ben benieuwd.
Jac

Anoniem zei

@Kris: wat is de titel van jouw blog?

Courtisane zei

@Anoniem: mijn blog heet "Moderne courtisane"

Zondares zei

Betaalde liefde is best een belangrijk stuk van het werk, ik vind het eigenlijk vreemd dat ik er nu pas over heb geschreven. Nou ja, het staat er nu temninste.

Kris, zo gevestigd is mijn blogje helemaal niet. Er zijn minder mensen vaker dan één keer op mijn blog geweest dan in mijn kut. Er komen er een heleboel gewoon vaak terug, daarom zijn er van die hoge getallen bij mijn kijkcijfers. Sommige mensen kijken een paar keer per dag!

Veel succes met je blog, gewoon blijven updaten hoor! Je loopt al even achter.

Unknown zei

Beste Zondares,
Mannen die teveel aan liefde hebben zijn dus nog niet naar jou gegaan om die aan jou te kunnen geven?
Co.