maandag 8 november 2010

Body language

Toen ik op school zat, kregen we seksuele voorlichting. Dat was op een Christelijke school, dus er was veel gegiechel en er waren ook jongens en meisjes, die niet meededen met die lessen. Het was reuze spannend, en ik leerde een hoop. Mijn ouders hadden me niet veel meegegeven, want die wouden wachten tot ik ouder was.

De les was heel technisch, vooral over zwangerschap, ongesteld zijn, en dat natte dromen normaal waren. Over de seks zelf werd bijna niks verteld. Dat was misschien maar goed ook, want de juf die het deed was een beetje een raar mens. Achteraf heeft mijn pa het werkblad gelezen, en me nog wat aangevuld. Hij wou eerst dat mijn moeder dat deed, maar die durfde niet. Hij vertelde me ook niet veel, maar ik had het wel nodig, ook al ging ik door de grond.

Wat je dan vooral leert, is dat mensen seks doen voor de kindjes en voor het lekkere gevoel. Dat is wel zo, maar er is veel meer dat belangrijk is. Dat weet iedereen die al een poosje sekst. Je hebt vooral seks, omdat je een drang vanbinnen hebt die je passie geeft. Je moet dat bevredigen, en dat is echt zalig als je het goed doet.

Als puber ben je vooral bezig om zo snel mogelijk al die opgepotte seksuele energie te laten gaan, maar dan heb je nog niks geleerd. Later leer je meer genieten, en dat is dan vaak als je meer energie gaat hebben dan je partner. Dat gaat voor een stukje vanzelf, maar als je goed aan het werk wil moet je erover leren en nadenken.

Je kan denken dat een man gewoon wil dat je al die dingen doet die hij lekker vind aanvoelen, en dan zal hij wel tevreden zijn. Daar gaat het alleen niet om. Je wil die energie in hem aanmaken, zodat hij extra bevredigd is als hij die energie kan loslaten. Daarvoor is de illusie heel erg van belang. Soms is het iets simpels, en wil de man inderdaad echt komen alleen om zijn lijf te laten stimuleren. Dan is het belangrijk om hem te laten voelen dat er geen emotionele dingen aan de hand zijn. Meestal willen ze juist een geil meisje, of een vurige verleidster. Dan moet je die illusie ook maken.

Als je een man een goeie pijpbeurt geeft, dan krijg je hem wel geil en stijf. Maar dan moet hij al wel in de goeie stemming zijn. Soms is het echt veel beter om hem een geile knipoog te geven, en daarna geniet hij veel meer van die pijpbeurt! Je moet die energie in hem aanspreken. Dat is het belangrijkste van verleiden.

Verleiden moet niet ophouden als je begint met seksen. Je begint vanaf het babbeltje vooraf, maar je begint niet meteen. Als je meteen begint heeft de klant niet de kans, om even gewoon met je te praten. Dat is wel belangrijk. Als je eenmaal begint, ga je door totdat je hem overhaalt om klaar te komen. Daarna hou je meteen op, want anders voelt hij zich alsof het hem niet is gelukt, om je te bevredigen.

De meeste vrouwen weten wel wat truukjes. Een beetje leuk met je haar spelen, met je heupen wiegen, dat is allemaal lichaamstaal. Je laat de man je sterke kanten zien, en je stelt je een beetje aan. Dat is toch al leuk om te doen met seks, dus dat is al mooi. Je kan dat gewoon doen omdat je weet dat het werkt, of je kan diep in jezelf zoeken naar de gevoelens, die je dat gewoon al laten doen. Dat werkt veel beter.

Als meisje leer je om je in te houden, omdat je jongens niet teveel moet uitnodigen, want dan gaan ze je lastigvallen. Bovendien vinden de andere meisjes het ordi en vreemd. Daarom leer je het jezelf af, maar de body language waar de mannen wild van worden, zit in je. Als je je lekker aanstelt, vinden de mannen dat fijn.

Als hoer ga je snel poseren, want je voelt eigenlijk niets voor zo'n vent die opeens je kamertje inkomt. Je wil wel dat hij het naar zijn zin heeft, dus je doet maar wat. Dat is een minimum, je kan veel beter. Poseren is niet geil. Als een klant het doorheeft, voelt hij zich genegéérd meiden. Je moet dus het echt uit jezelf laten komen. Als je je lekker voelt als je naakt bent met zo'n vent, is het niet zo moeilijk. Je moet er zelfvertrouwen in hebben dat je lekker bent hoe je ook staat of ligt.

Als je probeert om je benen bij elkaar te houden omdat dat mooier is, ben je niet goed bezig. Zelfs in porno zie ik het, als de benen niet hélemaal wijd zijn, zijn ze samen alsof je in een kokerrokje staat. Dom meiden! Je wil ontspannen en speels zijn, en laten zien dat je je nèrgens voor schaamt. Dan zie je ze smelten, en zijn ze ook met zichzelf makkelijker. Dan komt aanstellen ook vanzelf. Je laat gewoon je lijf een beetje voor je praten. Dat is het belangrijkste van body language.

Je gaat de hele beurt door. Een pose nemen en die volhouden is alleen maar onnatuurlijk, dat moet je vermijden. Dus als je zegt "dit is mijn pose" dan ben je verkeerd bezig. Je moet kronkelen, geluidjes maken, en lekker acrobatisch zijn om hem op te winden. Je wil dat je lijf zegt dat het hem wil, niet dat je een beetje mooi op je reet ligt.

Maak je niet druk over omvallen of slechte hoeken. Ik had een hele manier verzonnen om alleen maar mijn goeie hoeken te laten zien, en het maakt niets uit. Ze vinden het belangrijker wat je met je body language laat zien. De mannen noemen dat uitstraling, maar ik vind dat iets anders. Uitstraling is meer hoe je praat, en hoe je bent als je je niet aan het aanstellen bent. Body language is niet zo subtiel!

Het moet de héle tijd, af en toe een stukje is niet genoeg. Dat komt niet eerlijk en gemeend over bij de klant. Dat is wel vermoeiend, maar je word er heel snel beter in als je het zoveel doet. Dan is het makkelijker. Op die manier daag je hem uit om met je mee te gaan, en dan put die man zich helemaal uit voor zo'n nummertje. Dat vinden ze fantastisch.

Soms excuseert zo'n man zich, dat hij niet nog een tweede keer kan. Dan vertellen ze dat ze thuis wel vaker kunnen. Ik dacht altijd, dat het een leugentje was. Maar ik begrijp nu wel, dat ze thuis gewoon een lauwe vrouw hebben die niet genoeg aandacht geeft aan die man, en die energie niet aanspreekt. Dan heeft hij nog genoeg seksuele energie over om nog een keer te gaan natuurlijk.

Het moet uit jezelf komen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je ook altijd echt moet menen wat je lijf zegt. Je kan het gelukkig heel makkelijk faken, maar dat moet je dan wel doen. Het is hetzelfde als andere manieren van toneel spelen voor een klant. Als je geen zin hebt om te praten en hij wel, dan maak je zin. Zo is het ook met body language, je maakt gewoon zin.

Met een knipoog bereik je veel meer passie, dan met de hele tijd dezelfde kreuntjes. Het is een soort van praten met je klant, met elke beweging. Als je maar probeert om schaamteloos, soepel, sterk te zijn, en te doen alsof je niets weegt, en nergens voorzichtig over bent, dan krijg je elke man wel opgewarmd.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Zondares, Opnieuw een leuk stukje dat duidelijk maakt dat je precies weet waar het allemaal om draaid.
Voor mij is ook het "veroveren" belangrijk. Natuurlijk gaat het om betaalde liefde,maar het gevoel dat er ook nog een vorm van veroveren aan te pas komt maakt het bijzonder. Door extra's aandacht of een cadeautje mee te nemen.
Keep up the spirrit!
Jac

Anoniem zei

vertelden ze dit ook op die christelijke school?

http://www.shagah.com/

leuke blog

Anoniem zei

leuk stukje. Ben het alleen niet 100% met je eens. Als vrouw zijnde wil ik ook graag verleid worden door m'n (een) man. Ook hij mag moeite maken voor mij. Ik vind persoonlijk dat het spel der verleiding teveel bij de vrouw ligt. Natuurlijk beroepstechnisch gezien snap ik je volstrekt hoor, maar laten we alsjeblieft niet buiten beschouwing laten dat die suffe vrouw thuis ook best vaak een suffe man heeft.
Verder weer een heerlijk stukje om te lezen!

Zondares zei

Ja, een man moet ook verleiden! Ik schrijf dit als hoer, dus ik zit dan vanuit mijn werk te denken, maar een man moet voor mij ook een verleider zijn, anders vind ik er niks aan. Je word er niet spannender van, als je niet de passie in de ander kan op laten laaien!

Jonas zei

moest ik ooit een award voor beste prostituee kunnen uitdelen zou ik hem toch wel aan zondares geven.

Anoniem zei

Ik snap niet zo goed wat je precies bedoelt met 'aanstellen'. Ik ken dat woord niet hoe jij het in de context gebruikt. Kun je wat voorbeelden noemen?

En ik vind zeker dat je als vrouw wel wat vrijer mag zijn in een man verleiden. Maar dat geldt andersom net zo. Ik heb mijn vriend moeten africhten op dit gebied haha. Zijn idee van beginnen met seks, was meteen met zijn hoofd tussen mijn benen duiken, terwijl ik op zijn minst toch eerst wil zoenen of een beetje lichaamscontact om een beetje opgewonden te worden.

Zondares zei

Met aanstellen bedoel ik dat je een beetje toneelspeelt, hem wat uitdaagt, geluidjes maakt, een beetje kronkelt, of danst. Je bent een show-off op dat moment. Het is een soort aandacht trekken en aandacht geven tegelijk. Je doet wat dramatischer dan je vanzelf zou doen.

Cedars zei

Ik loop een beetje achter, en dacht dat ik nog een reactie wilde schrijven op "twee soorten klaarkomen". Dit stukje gaat ook over opwinden, dus ik was even in de war.

Zelf ben ik van de meerdere orgasmes, zoals je weet. Zelfs als ik de eerste keer zo lang mogelijk uitstel, dan nog heb ik gelijk zin in meer. Het ‘ultime genot’, waarbij de man uitgeteld blijft liggen, ken ik niet. Dat een goede dame je eindeloos kan opwinden klopt wel, als die klik er is heb je een fantastische tijd. Ik heb wel eens gehad dat een dame me na twee uur nog zó opwond dat ik een derde uur ben gebleven (en daar heb ik geen spijt van gehad!).

Anoniem zei

Bedankt voor je antwoord zondares. Ik snap het.

Unknown zei

Cedars is dus een man waarbij de vrouw uigeteld raakt in plaats van de man? Is dat wat je o.a. zoekt in de man voor jou Zondares?
Co.

Emla zei

Interessant om te lezen. Al goed bestaan er tegenwoordig veel oplossingen voor mannen die te snel klaarkomen.