donderdag 14 oktober 2010

Twee soorten klaarkomen

Bij een man is het heel makkelijk te zien of hij klaarkomt. Dan komt er sperma uit, en hij wordt slap. Zo makkelijk is het niet om te zien of hij ook echt bevredigd wordt. Dat is iets wat een hele belangrijke les voor me was om te leren. Dat maakt een groot verschil hoe goed je dienstverlening aan je klanten eigenlijk is.

Mannen hebben twee soorten van klaarkomen. Als je denkt dat een man bevredigd is omdat hij gespoten heeft, zit je er goed naast. De ene soort van klaarkomen is wèl, en de andere niet goed. Er zijn geen boekjes die het over het verschil hebben, dus ik noem ze gewoon goed klaarkomen en slecht klaarkomen.

Toen ik net begon, dacht ik dat als een man maar ergens snel van klaarkwam, het wel goed was en hij optimaal genoot. Dat was dus ook hoe ik het deed, en ik kreeg weleens van die opmerkingen over dat het te lekker was. Dat zag ik maar als een compliment, maar zo is dat dus niet. Het betekend dat je niet goed begrijpt, hoe een man geniet.

Als een man gewoon even wil klaarkomen, kan hij dat het beste doen met zijn handje. Ik kan een man echt niet sneller en makkelijker laten klaarkomen dan als hij zelf rukt. Daar komt hij dus bij mij helemaal niet voor. Hij komt bij mij om een echte sekservaring. Als ik hem even snel klaarmaak, dan doe ik dus nèt wat hij niet bij mij komt om te zoeken.

Een orgasme kan ultiem genot zijn, maar dan moet het een goed orgasme zijn. Als je een goed orgasme bij een man wil maken, moet je opbouwen. Hij moet er met jou naartoe werken, en dan aan het eind komt alles aan een piek. Dat is een goed orgasme, en als het niet zo gaat is het een slecht orgasme.

Mannen kunnen niet goed zelf hun orgasme besturen. Ze kunnen soms een beejte uitstellen, maar je wil niet dat ze dat moeten gaan doen, want dan kunnen ze van de kook raken en kunnen ze helemaal niet meer komen. Dat is niet goed. Je moet dus zo aanvoelen, dat hij voordat het tijd is niet over het randje gaat, want dan moet hij er zelf op gaan passen. Je kan dat alleen maar doen door hem te teasen, maar de meeste mannen vinden dat toch wel fijn.

Het is niet zo dat mannen van alles wat geil is dichterbij een orgasme komen. Er is heel veel wat je kan doen, dat hem wel geiler maakt maar hem niet naar zijn orgasme brengt. Dat kan vanalles zijn, zoals masseren, geile praat, stoeien, langzaam pijpen, stilliggen met zijn pik in je, spanking, op zijn schoot rijden terwijl je hem in je boezem trekt met zijn gezicht, noem maar op. Er zijn altijd mannen die ook daarvan kunnen komen, maar niets is altijd.

Je wil voorkomen dat hij een heel plan heeft, dat dan niet doorgaat omdat hij al te vroeg klaarkomt. Dat is heel veel waard, dus het is beter om tegen de afspraak in wat te onderbreken zodat hij niet klaarkomt, ook al kan dat sommige mannen heel erg irriteren. Als hij namelijk te vroeg komt, en dat gebeurt vaker, dan ziet hij zichzelf vaak als een loser, en dat is helemaal niet fijn. Hij wil zijn belevenis meemaken, en dan onderbreekt hij zichzelf. Zo'n klant kan zichzelf dan dat kwalijk nemen.

Het orgasme is nodig, want mannen die niet klaarkomen, zijn niet tevreden. Het betekent niet dat het een goeie beurt is geweest! Mannen komen te makkelijk klaar, ook als ze maar een matige ervaring hebben. Dat zijn orgasmes waar zo'n man het niet van heeft genoten.

Je hebt zelfs nog helemaal verpeste orgasmes. Dat is als een man tijdens het orgasme ertegen vecht, of als er iets vervelends gebeurt terwijl hij het al niet meer tegen kan houden. Dan geniet hij zelfs niet meer van het orgasme zelf. Tijdens het orgasme moet je bijvoorbeeld nooit ophouden met stimuleren, zelfs niet als het nog helemaal niet de bedoeling was dat hij klaarkwam. Dat is namelijk heel frustrerend voor zo'n man. Veel vrouwen doen dat bij het pijpen, als de man anders in hun mond komt. Dat vind ik trouwens een hele rare zet, want sperma smaakt veel beter dan smegma en dat word wèl geaccepteerd.

Hoe je hier als hoer mee omgaat, is nog moeilijk ook. Je moet namelijk aanvoelen wat een klant wil, en als je nog niet zo handig bent, voelt het àltijd alsof de man liefst meteen klaarkomt. Je moet door dat mannelijke zoeken naar een orgasme heenvoelen. Het is iets wat je het makkelijkste kan zoeken door hem gewoon te vragen wat hij wil, en ervoor te zorgen dat dat gebeurt ook al werkt hij meteen naar een orgasme toe. Je gaat hem dus tegenhouden, op een leuke manier, terwijl je ervoor zorgt dat er gebeurt waarvoor hij kwam.

Tegenhouden is natuurlijk nooit letterlijk tegenhouden. Je zorgt er alleen voor dat je hem niet genoeg geeft om mee klaar te komen. Als je voelt dat hij bij het neuken naar zijn orgasme toegaat, wissel je het standje. Bij het pijpen kan je met een klein beetje ervaring al het eindeloos uitstellen. Dat is mogelijk totdat de man het zelf gaat doen, want dan hou je hem niet meer tegen. Dat moet ook niet meer, want dan is het alleen nog maar frustrerend. Ik heb klanten gehad die op dat punt gewoon zich klaarrukten. Dat is net weer tever gaan.

Met fetishes kan je veel doen. Als een vent een fetish hebt, ga je daarmee zoveel mogelijk doen. Dat betekent niet dat je de hele tijd met nylon aan het spelen bent, maar je begint ermee, totdat het te verkrampt wordt, en daarna een stukje gewone seks. Dan zoek je een manier om er zo snel mogelijk weer wat mee te doen. En dan hou je weer op als het te verkrampt wordt. Zo krijg je zo'n vent bloedjeheet.

Achter de ramen kan je een man eruit werken als hij is klaargekomen. Daar is het dus zo, dat je een hoger uurtarief hebt als je een man sneller afwerkt. Dat is erg verleidelijk. Onderling praten we erover alsof het het slimste is wat je kan doen. Maar de ervaring van de klant wordt er minder goed van, ook al is dat eigenlijk de dienst die je verkoopt.

Klaarkomen is niet zomaar een teken dat je goed hebt gewerkt, het kan zelfs betekenen dat je er niks van kan. Dat vind je niet in je boekjes, dat hoor je dus alleen van iemand met genoeg ervaring. Ik denk dat er een hoop hoeren zijn die dit niet begrijpen, en die moet je dus niet hebben, want die zijn niet geinteresseerd in hun werk goed doen.

40 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede analyse. Ik had het me nooit zo gerealiseerd, maar wat je schrijft is helemaal waar. Grappig eigenlijk, dat je zoiets moois als klaarkomen bijna wetenschappelijk benadert. Ik herken er zó veel in, je hebt me zelfs duidelijk gemaakt waarom ik nou eigenlijk zo graag naar een club of een privédame ga.

Kortom: bijzonder verhelderend. Ik denk dat het stukje over mij zou kunnen gaan...

DikkeWillem zei

Ik moest het twee keer lezen, maar volgens mij heb je me net wat over mezelf geleerd. Zo werkt het volgens mij echt. Je kan me nog steeds verrassen! Zondares, jouw blog zou verplichte kost moeten zijn voor elke vrouw, en zeker elke DvP!

Anoniem zei

Je laat de klanten weg die alleen komen om even snel te spuiten. Achter het raam krijg ik die wel veel. Voor de rest is het een heel erg interessant artikel!

Anoniem zei

Hele diepe analyse. Bedankt!

Jonas zei

Je hebt perfect beschreven hoe het gaat. Nooit gedacht dat een vrouw dat ook zou kunnen, ik kan het zelf al niet.

Er zouden meer vrouwen als jij moeten zijn! Doe zo voort!

Anoniem zei

Hier spreekt een echte vakvrouw. Hoe kom ik met je in contact, Zondares? Ik beloof je totale discretie!

Anoniem zei

Goedele Liekens, eat your heart out!

Anoniem zei

Cool, bedankt voor dit informatieve stuk!

Anoniem zei

Ik ben geen beginneling qua seks, maar hier heb ik echt nog nooit van gehoord. Wat zijn je bronnen voor deze dingen die je zegt?

Anoniem zei

Anon hierboven:


>Ik ben geen beginneling qua seks, >maar hier heb ik echt nog nooit van >gehoord. Wat zijn je bronnen voor >deze dingen die je zegt?


Je leest de weblog van een prostituee en vraagt naar haar bronnen ? Dat is als aan een topkok vragen hoe je een biefstukje klaarmaakt, en waar hij die kennis vandaan heeft.

Of je bent heel dom, of je bent een trol.

Anoniem zei

Omdat een prostituee geen seksuologe is! Zij is heel veel met seks bezig, maar ze heeft niet gestudeerd om seksuologe te worden, dus ik snap niet waar ze dan het lef vandaan haalt om zoiets te zeggen zonder dat ze kan verwijzen naar serieuze bronnen.

Anoniem zei

Het is wat anders dan try before you die deel 1.......

Anoniem zei

Wat een negatieve reacties ineens zeg... Het moge evident zijn dat Zondares met talloze mannen - volgens een eerdere post is de 8000 benaderd of overschreden - een keertje sex heeft gehad. Ik zou haar eerder geloven dan een sexuoloog, zeker omdat ze professioneel met sex bezig is. Bovendien moet ze haar klanten tevreden stellen en ze zou natuurlijk stukken minder overhouden als de klandizie niet verder kwam dan wat ze met handwerk hadden kunnen bereiken.

Ga maar op wetenschappelijke wijze neuken, ik zou toch de praktische boven de theoretische methode prefereren!

Jan zei

Ik heb daar zelf nog nooit zo over nagedacht maar nu ik terug in de tijd ga kan ik niet anders zeggen dan dat het klopt. Wonderlijk dat juist een vrouw dit zo treffend kan analyseren

Anoniem zei

Van het weekend geprobeerd met het mannetje, en het klopt...

Je maakt mijn seksleven beter, Zondares.

Engaño Politico zei

Damn.........Ik wist niet dat ik zo complex in elkaar zit...;-)

Anoniem zei

Ik vind het maar een raar verhaal. Hier heb ik echt nog nooit van gehoord.

Anoniem zei

ik wens dat eens iemand de vrouwelijke sexbeleving zo analyseerde.

Anoniem zei

Hulde, ik had me nooit gerealiseerd dat er zoveel aan vast zat.

Joris zei

Een bijzonder stukje, nooit zo bij stil gestaan, nu maar hopen dat iemand het in een boekje zet. Maar jij hebt het in elke geval op internet gezet.. Weer wat over mezelf geleerd Bedankt!!

Anoniem zei

Kun je geen seksgids schrijven? Volgens mij zou dat een bestseller worden, die ervaring van je moet je delen!

Anoniem zei

Ja, die frustratie als mijn vrouw me pijpt en dan ophoudt als ik begin te komen, omdat ze het sperma niet in haar mond wil. Ik ben boven de dertig, op een gewone dag kan ik echt maar een keertje, en als het dan zo verpest is blijf ik geil, maar kan ik niet meer stijf worden. Ik heb bijna een hekel aan pijpen gekregen.

Zondares zei

Ja, mannen zijn ook gecompliceerd. Dit is het soort dingen die je moet leren als hoer.

Anoniem zei

zelfs als ik niet met je zou kunnen neuken,wil ik zelfs met je converseren...

Anoniem zei

Ik geloof zeker dat er waarheid in dit stukje zit! Ik doe dit al jaren bij mijn vriend. Uitstellen voordat hij gaat komen.

Het is alleen wel jammer dat dit bij de vrouw in handen valt en zij eigenlijk de verantwoordelijkheid krijgt om wat uit te stellen omdat de man het niet door heeft...

Cedars zei

Ik loop een beetje achter, maar vond dit stukje te interessant om er niets over te schrijven. Probleem is alleen dat je het allemaal zo duidelijk beschrijft dat er bijna geen ruimte meer is voor twijfel of vragen. Ik probeer het toch…

Zelf ben ik van de meerdere orgasmes, zoals je weet. Zelfs als ik de eerste keer zo lang mogelijk uitstel, dan nog heb ik gelijk zin in meer. Het ‘ultime genot’, waarbij de man uitgeteld blijft liggen, ken ik niet. Dat een goede dame je eindeloos kan opwinden klopt wel, als die klik er is heb je een fantastische tijd. Ik heb wel eens gehad dat een dame me na twee uur nog zó opwond dat ik een derde uur ben gebleven (en daar heb ik geen spijt van gehad!).

Nu ben ik zelf altijd wel van de lange dates, maar hoe bouw je die spanning zo op dat de klant binnen zijn tijd het ‘ultime orgasme’ bereikt. Sommige klanten komen maar een half uurtje, dan kan je toch niet hetzelfde bereiken als wanneer hij twee uur bij je boekt? Of zie ik dat verkeerd?

Studente zei

Interessant en inzichtelijk stukje!

Studente zei

Nu ik er wat meer over nadenk, ik denk dat dit grofweg ook voor vrouwen geldt..

Zondares zei

Misschien geld het ook wel voor vrouwen, maar ik heb ervaring met duizenden mannen, en alleen met mezelf als vrouw. Dus daar ga ik niets over zeggen.

Cedars, over types als jij schrijf ik nog wel apart een stukje.

Cedars zei

Supergaaf, een stukje helemaal alleen voor mij. Ik ben erg benieuwd. En hij gaat er komen, want dat heb je beloofd bij je goede voornemens. Ik kijk er naar uit Zondares.

Anoniem zei

Goed stuk. Ik snap ook niet zo goed waarom sommigen zo negatief zijn. Zelf heb ik geen ervaring met betaalde sex, maar kon me altijd verheugen op bovengemiddelde aandacht van het andere geslacht.

Wat mij altijd is opgevallen is dat vrouwen inderdaad het idee hebben dat als er zaad uitkomt het al goed is. Wat zeker niet het geval is. Maar zo duidelijk omschreven heb ik het nog niet gezien. En wat betreft dat geneuzel over wetenschappelijke onderbouwing: gaap. De heren die op deze manier reageren staan mijn inziens niet in contact met hun sexuele zelf, anders zouden ze beslist herkennen waar hier over gesproken wordt. Hoe dan ook, goed stuk Zondares ;).

Anoniem zei

Even reagerende op Studente. Ik ben van mening dat dit inderdaad het geval is. Ik ben heel open over sex met mijn partners en ben zelf een man. Wanneer een vrouw geniet, geniet ik zelf dubbel. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Ik praat er ook veel over en heb zo al heel veel te horen gekregen vanuit het perspectief van vrouwen. En wat ik tot nu het meest heb gehoord is dat vrouwen het echt hels vinden als ze net voor het orgasme zitten en ineens worden er standjes gewisseld of doet de partner het net iets anders waardoor het gevoel weer wegzakt. Wat de frustratie achterlaat waar Zondares het bij ons mannen over heeft. Ook het even snel spuiten versus een ultieme wip herken ik.

Soms is mijn vriendin erg heet en heeft ze behoefte aan ontlading. Dan duurt het meestal vrij kort en weet ik ook wat ik moet doen om dat te bereiken. Maar soms heeft ze ook zin in een uitgebreide sessie die haar totaal bevredigd. Die overeenkomst die ik dus ook. Overigens ben ik dit al veel vaker tegengekomen en speelt er doorgaans bij vrouwen meer om dat allemaal zo te kunnen laten gebeuren dan bij mannen alleen is de ruimte voor reactie iets te weinig om daar allemaal uitgebreid op in te gaan

Co Jansen zei

Die twee soorten klaarkomen, begrijp ik, zijn dus wèl en niét intensief door middel van uitstellen en tijdens orgasme niet stoppen. Ik vind je niet duidelijk, maar toch heel lief hoor.
Co.

Anoniem zei

Hahaha ik ook en dan ook door een man!

Anoniem zei

Van een ervaringsdeskundige man. Allereerst moet er een klik zijn tussen beide partijen. Samen kun je dan veel bereiken. Na zo'n goede ervaring weet je haar weer te vinden.Mijn bevrediging vind ik pas na enkele orgasmi, natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan.

Anoniem zei

Klaarkomen is - volgens mij - maar relatief.
Vroeger kon ik mijn meisje niet zien, met mijn pik niet in de buurt van haar vagina komen, of ik kwam al klaar. En omdat een mens al doende leert, begon ik daar dus wel vooruit te kijken, want toch echt helemaal niet leuk voor haar... Leek mij. Terwijl ik haar daar stom genoeg - (nog te jong ?) - nooit naar heb gevraagd.
Een heel lang voorspel leek mij de oplossing... en zo deden we het dan.

Inmiddels is het anders, en vraag mij niet hoe het kan. Inmiddels is het zo dat dat hele klaarkomen mij geen ruk meer interesseert => Wil je met mij de hele nacht door ? ... geen enkel probleem.

Wat ik ermee wil aangeven is: dat het idee dat je een man klaar moet laten komen volgens mij - bijna letterlijk en figuurlijk - overtrokken is

Anoniem zei

Ik heb "het" ook zo ervaren. De eerste jaren was de zaadlozing voor mij het orgasme. Pas veel later in mijn leven ontmoette ik een vrouw waarbij ik op een manier klaarkwam die emotioneel en fysiek van een compleet andere orde was. Pas bij haar voelde ik mij lichamelijk en geestelijk (al zijn die twee eigenlijk niet te scheiden) bevredigd. Een echt orgasme schenkt bevrediging, wat iets anders is dan de opluchting van opgebouwde seksuele spanning.

Anoniem zei

Dit is een van de interessantste artikels over het mannelijk orgasme dat ik ooit heb gelezen. Grappig genoeg veel interessanter dan veel van die sites van sexuologen.
Ik heb al ontelbare keren slechte orgasmes gehad bij hoeren. Meestal bezoek ik meisjes die achter het raam zitten en die willen me dan inderdaad "zo snel mogelijk terug buiten krijgen".
Verder is het ook mijn ervaring dat dit in periodes gaat. Dat wil zeggen dat ik in sommige periodes vrijwel nooit goede orgasmes heb, of ik nu masturbeer of neuk, en in sommige periodes lukt het juist wel heel gemakkelijk... Waarom weet ik niet, dus krijg ik er geen vat op.

Anoniem zei

Ik lees sinds kort al je stukken, met reacties! Dit vond in bijzonder interessant. Ik herken het helemaal. Goed klaarkomen is als een bevrijding. Alle opgekropte spanning loopt weg. Dat kan trouwens even duren. Goed klaarkomen is niet even spuiten en over. Het is helemaal klaarkomen, tot in de puntjes van je tenen. Ik vind het geweldig dat jij dit zo aanvoelt en beschrijft.

Levens Genieter zei

Dag Zondares,
Ik kan zeggen dat ik me volledig herken in jouw geweldige uitleg.
Voor mij kan inderdaad het spel, de aantrekkingskracht, de verleiding totaal het orgasme maken of breken.
Breken zelfs zover dat je er geestelijk geen zin meer in hebt maar fysiek wel, of dat je over de top bent qua gevoel en weer terug moet om dat orgasme te krijgen. Dit is in veel gevallen zo en dan komt het er vaak weer op neer dat je op het laatst de boel zelf maar afmaakt.
nu zijn daar toch een paar uitzonderingen op geweest, dat was m'n ex (lol) en een paar dvp'ers die echt doorhadden wat ze met me deden en waar eigenlijk ook een klik mee was (of ze waren heeeeel goed in doen alsof er een klik was). Bij deze dames kon het orgasme gewoon uit m'n tenen komen of letterlijk de andere kant van de kamer en dan wil je eigenlijk maar een ding en dat is ze voor altijd mee naar huis nemen.
Dat is het echte orgasme, die van zo diep moet komen en zoveel emotie opwekt, dat je op dat moment gewoon eigenlijk even zwaar verliefd wordt :)
Grappige is dat ik ook met een van deze meisjes wel eens gewoon geen orgasme had gehad, omdat het er gewoon eigenlijk niet van kwam, maar dat we zo'n heerlijke tijd hadden gehad dat het ook helemaal niet belangrijk was...
Toch ben ik heel benieuwd geworden naar jou en zou ik eigenlijk met je in contact willen komen...