donderdag 21 oktober 2010

Gebarsten flesje

Eerder schreef ik eens over glijmiddel. Meestal gebruik ik dus glijmiddel op waterbasis, met siliconen. Ik gebruik aan het begin van een dag dat ik anale seks ga hebben eerder wat dikke glijmiddel, zodat ik vast voorbereid ben. Dat is alleen nooit genoeg, dus smeren vlak voordat hij in me gaat is wel nodig.

De laatste tijd gebruik ik meer glijmiddel dan normaal. Ik heb al een hele tijd geen pauze meer genomen. Er zijn tijden dat ik wel anaal doe, en dat ik het niet doe. Tijdens de tijd dat ik het niet doe, zijn er nogal veel klanten die een ander vast meisje zoeken. Anaal is heel gewild. De enige reden dat ik dus geen anaal aanbied, is als ik het niet meer goed kan.

Als je veel anaal doet, ga je dat merken. Het spoelen zorgt voor geïrriteerde darmen, maar dat gaat snel weer over als je het een weekje niet doet. Het is een veel grotere taak om je anus zelf goed te houden. Die kan je kapotneuken, mijn huisarts waarschuwt me daar regelmatig voor. Dat heet prolapse, en als je dat in Google intikt, zie je vanzelf wel waarom ik daar wel voor oppas.

Dat is niet het enige wat kan gebeuren, maar ik ben er natuurlijk wel het bangste voor. De andere dingen waarvoor ik oppas is aambeien, kloofjes en irritatie. Die kan je allemaal zoveel mogelijk voorkomen door genoeg glijmiddel te gebruiken. Ik gebruik liever veelteveel glijmiddel dan dat ik risico neem.

Er zijn best klanten die vinden dat ik teveel gebruik. Die mopperen dan dat ze het minder voelen als ik zo glad ben. Ik snap wel dat ze het niet fijn vinden, want het gevoel is strakker als er minder glijmiddel in je kont zit, maar ik moet dóór met die anus. Daarom smeer ik het tot het druipt. Als ik mijn kont èn zijn pik insmeer, gaat het het beste.

De laatste tijd merk ik alweer, dat het misschien weer tijd wordt voor pauze. Daar kijk ik een beetje tegenop, want dan krijg ik weer minder klanten. Ik doe het liever tijdens tijden, dat ik erop kan rekenen dat ik toch wel mijn tijd vol krijg met boekingen. Maar ik kan het niet blijven uitstellen, ik voel wel dat ik irritatie heb, en dat maakt het makkelijker om kloofjes te krijgen.

Ik smeer dus veel bij anaal dit jaar, en dat helpt wel. Ik koop flessen Pjur, maar ik heb ook wel andere merken gebruikt. Ik koop ze in per kartonnetje met flesjes, want dat komt voordeliger uit. Die gaan in een laatje met de condooms, en ik heb dus niet zo heel goed door hoeveel ik er nog heb. Dat is een beetje dom, dat snap ik wel, maar je kan niet overal op letten.

Er was een klant die zei dat ik me liet flessen, en die heeft aangeboden om het goedkoper voor me te halen. Ik had daar wel zin in, maar hij kwam apetrots de volgende keer met een grote witte pot met een piepklein etiketje met een chemische formule erop, waar hij zelf nog met balpen iets bij had geschreven, en dat klonk ook nogal chemisch. Daar heb ik dus vriendelijk voor bedankt, maar het staat nu in mijn berging totdat ik er eens aan denk, om het naar de chemo te brengen.

Deze zomer kwam het er dus van dat ik al een nieuwe doos had besteld, omdat ik begonnen was aan mijn op één na laatste flesje. Dat ging snel erdoor, en bij de laatste klant van de dag was ik toe aan de laatste druppeltjes. Hij had geboekt speciaal voor anaal. Ik pakte dus het laatste flesje, en ik voelde meteen al dat het te licht was.

Die flesjes zijn best wel van dik plastic, en ik heb er veel laten vallen, of er per ongeluk op gelegen, en toch gingen ze niet kapot. Deze was gebarsten rondom de onderkant, en het flesje was dus leeg. Mijn laatje was niet eens glibberig, dus het kan niet daar zijn gebeurd. Ik was best wel boos, maar vooral op mezelf omdat ik gewoon eerder nieuwe had moeten bestellen. Dat ik het vergeet, is niet professioneel. Ik dacht dat ik het geleerd had van de condooms. Als het zo moet, moet ik dus al nieuwe gaan bestellen als ik nog dozen en dozen vol heb staan.

De klant keek al heel teleurgesteld toen hij merkte dat ik zonder glijmiddel zat, en ik zat ermee in mijn maag. Je kan geen keuken-olie gebruiken met condooms, en ik had niets anders. Opeens kreeg ik een idee. Ik had in mijn badkamer een fles staan met Aloë Vera, een soort gel die je huid helpt jong te houden bij het zonnen. Ik keek, en er zat geen olie in. Dat spul voelt aan als glijmiddel, dus ik dacht dat het voor één keer wel geen kwaad kon.

Als je zoiets gebruikt, doe je er voor de zekerheid extra van op. Het was natuurlijk wel spannend. Je weet niet wat er kan gebeuren, en ik was al bang dat het hardstikke zou gaan irriteren. De klant vond het wel grappig, ik weet niet waarom maar ik denk dat het was omdat hij het leuk vond dat ik extra ver ging om hem mijn kont te laten neuken. Klanten vinden het altijd leuk als je extra moeite voor ze doet.

Het ging echt lekker. Het blijft niet zo lang glad als Pjur, maar het glijdt goed, en het geeft minder irritatie dan de andere spulletjes. Het ruikt lekker, en het laat geen plakkerigheid achter. Bovendien wast het heel mooi uit mijn lakens, en de andere toch niet! Achteraf merkte ik zelfs, dat het koelend effect had op mijn anus, dat vond ik ook erg fijn.

Deze zomer gebruik ik nog steeds glijmiddel, maar nu gebruik ik als afwisseling bij de klanten die minder lang neuken, dus ook Aloë Vera. Dat bevalt me wel. Het is niet genoeg om mijn anus helemaal tot rust te laten komen. Dat is jammer, maar het helpt wel. Na een lange dag gebruik ik nu ook geen glijmiddel meer tegen het kleffe gevoel, maar Aloë Vera. Dat is veel fijner.

Zo kan het dus gebeuren, iets waar ik zonder dat gebarsten flesje nooit aan gedacht had. Ik ben blij dat het gebeurd is, want het maakt het toch wel fijner voor me. Ik vraag me af, waarom niemand Aloë Vera glijmiddel verkoopt. Ik zou het kopen. Als ze het zo konden maken, dat het langer blijft, zou het echt het beste zijn.

14 opmerkingen:

Joris zei

Niet dat ik aandelen heb of zo maar het bestaat wel : http://www.verwenpakket.com/gun_oil_silicone_lubricant_473_ml_plus_pomp.php
Misschien heb je er wat aan?

Zondares zei

Ik bedoelde eigenlijk Aloe Vera die zo is behandeld, dat hij langer blijft glijden. Dit is een beetje Aloe Vera in gewoon glijmiddel.

Dankjewel trouwens!

Anoniem zei

Nou heb je me wel nieuwsgierig gemaakt naar de formule die op dat etiket staat.

Zondares zei

Er staat gedrukt "decamethylcyclopentasiloxaan", en in balpen staat er "+25% polydimehtylsiloxaan +10% polydimethylsiloxanol"

Dat klinkt heel chemisch.

Anoniem zei

Dat zou ik ook eng vinden...
Liever niet!

Dusss zei

decamethylcyclopentasiloxaan wordt veel gebruikt in cosmetische producten.

De overigen siloxanen staan bekend als onder meer bouwstenen voor siliconenrubbers of -oliën.

De meest voorkomende siloxaan is polydimehtylsiloxaan.

Het is dus gewoon een hartstikke veilig silliconenglijmiddel!

Al zou ik NOOIT een potje gebruiken waar iemand iets 'opgeschreven heeft met een balpen'. Voor het zelfde geld heeft hij herpesbevattende schurfttering erdoorheen verwerkt. Vooral weggooien dus!

Anoniem zei

Dit stukje bewijst maar weer eens dat het beroep van prostituee een VAK is, met alles erop en eraan. Het draait weliswaar om sex, maar ook om besteltermijnen, planning, klantmanagement, kennis van het menselijk lichaam, persoonlijke verzorging, materialenkennis etc.

Mooi, verhelderend stukje. Ik heb trouwens nooit geweten dat zoveel mannen anaal willen. Ik dacht dat ik met mijn voorkeur voor anale sex hoorde tot een select groepje van echte liefhebbers. Niet, dus.

Anoniem zei

Wat een verhaal! Ik wil wel weten welk merk die Aloe is, want als ik het probeer droogt het te snel op.

Engaño Politico zei

OMG....ik heb gegoogled....
En klikte op afbeeldingen.
Pfffffff even bijkomen en een avond niet aan sex denken..

Greatz Engaño.

Jan zei

Hier sta ik van te kijken, zoveel klanten die anaal willen gaan bij jou. Ik bezoek heel veel prostituees waarvan ik velen een vriendin mag noemen en ik praat over alles met hen maar ik heb nooit eerder gehoord dat anaal zo routineus is geworden.

Anoniem zei

Die pot met de "chemische naam" bevat dus eersteklas siliconenglijmiddel. Alle materie in het universum is "chemisch", Zondares. Dit is niets anders dan wanneer je het in een duur vormgegeven flesje koopt. Waarschijnlijk komt het zelfs uit dezelfde fabriek.

Zondares zei

Niet alles is chemisch, je hebt ook biologische producten.

Ik heb inderdaad een hoop klanten die anaal willen, maar dat komt denk ik ook doordat ik ermee adverteer. Ik zet het in mijn hoofdtekst, dat trekt de liefhebbers aan.

Anoniem zei

Omdat de Aloe Vera gel niet gemaakt is om anaal gebruikt te worden, weet ik niet of het schadelijk is. Via je darm neem je heel makkelijk stoffen op in je bloed, zelfs zonder dat je lever eerst de kans krijgt de stoffen te filteren. Ik zou dus wel uitkijken met deze gel.

Co Jansen zei

"want het gevoel is strakker": Als je hard met je kut knijpt talen ze niet meer naar anaal.
Co.