donderdag 16 september 2010

Travestieten

De kledingkeuze van mannen maakt mij wel wat uit. Als een man zich goed kleedt, heb ik meteen een beter beeld van hem. Als je bij me aankomt met witte sokken in instappers, of met een overhemd dat te strak om je buik zit, dan ben je al meteen een beetje een typetje. Een beetje smaak in je kleding vind ik wel belangrijk.

Ik weet dat het oppervlakkig is, en ik zal een klant nooit helemaal op zijn kleding beoordelen. Een klant met zijn kleren aan is bovendien vaak heel anders dan dezelfde klant met zijn kleren uit. Als ik een klant eenmaal een beetje ken, dan is de kleding natuurlijk helemaal niet belangrijk meer. Je kan dan makkelijk genoeg eroverheen kijken.

Toen ik nog nieuw was, heb ik altijd erg veel aandacht aan mijn kleding gegeven. Ik zocht veel dure lingerie uit, en ik stemde mijn outfits goed op elkaar af. Daar heb ik heel veel aandacht aan gegeven, maar ik kwam erachter dat het er gewoon om gaat dat je goed uitkomt, en een beetje kinky lijkt, en dan mag je voor zo'n vent in feite altijd dezelfde setjes dragen. Ze kijken toch vooral naar je lijf. In de escort is het natuurlijk anders, daar moet je wel uitdagend zijn, maar wel netjes genoeg zijn om niet meteen een hoer te lijken. Als ik op stap ben met een klant, zijn de meeste vrouwen in zo'n plek hoeriger gekleed dan ik!

Er zijn klanten waarbij kleding wel belangrijk is. Je hebt fetishisten, die willen dat je leer, latex, lak, badstof, vinyl, keukenhandschoenen, spijkerstof, of een schort draagt. Of nog andere dingen. Er is een klant die graag getrokken wordt, terwijl ik van die lompe goedkope armbanden draag die rinkelen en overal heenglijden. Je kan het echt niet zo gek bedenken, of er is iemand die er geil van word.

Ik heb dus een latex setje en een leer setje, speciaal voor de mannen die daarop geilen. De latex gaat snel kapot, dus die moet ik telkens opnieuw kopen. Leer gaat beter mee. Zelf vind ik er niets aan, en gaat het nèt voor de klant aan, en nèt na de klant weer uit. Voor de rest neemt de klant het eigenlijk toch al zelf mee. Als hij wil dat je iets aantrekt, koopt hij het vaak voor je en laat het dan soms zelfs bij je. Dat is natuurlijk vooral met vaste klanten.

Heel andere klanten zijn meer geïnteresseerd in wat ze zelf dragen. Dat is soms subtiel, zoals mannen die graag hun hemd aanhouden, of die een damesslipje onder hun broek aan blijken te hebben. Soms gaat het best wel ver, en willen ze latex kappen over hun hoofd of een babyslabbetje om.

Een hele eigen categorie is de travestieten. Die heb je ook in soorten. Soms willen ze gewoon vrouwenkleren dragen, en dan met dat aan je neuken. Het andere uiterste is dat ze als een vrouwtje willen tutten, en dan door jouw vernederd worden en met een strap-on in zijn reet geneukt. Daar zit vanalles tussen.

Het eerste wat mij opviel toen ik thuisontvangst deed, was hoevéél van die mannen je hebt! In de clubs en de ramen kwam ik het niet eens tegen, maar de thuisontvangst is veel discreter. Die mannen kunnen dus makkelijker terecht bij ons. Ik kreeg er zoveel, dat ik eigenlijk denk dat ze mekaar hebben verteld dat je bij mij goed terechtkon. Dat vind ik eigenlijk een beetje raar, want ik weet eigenlijk nooit wat ik er nou mee moet.

De meeste fetishes begrijp ik goed. Ik voel niet mee met zo'n man, maar ik begrijp dat het voor hem iets is, wat hem op een bepaalde manier opwindt. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over. Bij travestie begrijp ik gewoon vaak eerlijk niet wat die man nou wil. Soms denk ik weleens dat die man op zichzelf als vrouw wil geilen, maar dat zeggen de mannen zelf van niet. Ik begrijp het echt niet, maar als ik doe wat ik doe zijn ze meestal heel tevreden.

De extreme travestieten, die termen als sissification gebruiken, die vind ik te moeilijk. Dan moet je ook veel onsmakelijke dingen doen, en daar heb ik gewoon te weinig lol in. Dan is het hard werken, en dan met iets dat ik niet graag doe. Dan is dat het geld niet waard. Het klinkt een beetje hard als ik het zo schrijf, maar als je de keus hebt om in plaats van zo iemand een andere klant te boeken, waar je het wèl leuk mee hebt, dan doe je dat nou maar.

De "gewone" travestieten vind ik beter om mee te werken. Ik snap ze ook niet, maar ze doen tenminste gewone seks. Dat ze zich dan verkleden, dat moeten ze zelf weten. Het zijn vaak mannen waar je prima mee kan omgaan, zelfs een beetje makkelijker dan andere mannen. Ze hebben wat verkleedtijd nodig, maar verder is het net als elke andere fetish.

Als je met een travestiet bezig bent, moet je onthouden, dat het niet een transgender is. Hij vind zichzelf gewoon een man, en hij wil ook niet een vrouw zijn. Hij word alleen geil, door zich om te kleden tot een vrouw. Het ligt aan iets dat ze mij nog nooit echt hebben uitgelegd, maar ik weet nu wel, dat ze gewoon als man willen worden behandeld, en graag horen dat je ze mooi vind in hun vermomming. Dat laatste vinden ze belangrijk.

Ik vind het soms grappig om te zien, en soms kan ik mijn lachen bijna niet inhouden. Alsje zo'n man ziet in netkousen, terwijl hij er helemaal niet inpast, dan is het eventjes moeilijk. Voor zo'n man is het vaak al moeilijk genoeg, dus je moet je respect laten zien. Hij kiest er niet voor om zo'n fetish te hebben, en je word goed betaald. Als je lacht, dan is dat heel vernederend. Dat heeft hij niet verdiend.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vraag me af of er travestieten zijn die hier wat meer over kunnen vertellen, want ik vind het vreemd.

Anoniem zei

Leuk verhaal, ik herken mijzelf hier wel wat in. De behoefte om te verkleden is vreemd, ook voor mij. Maar het wind mij op en heel soms doe ik het.

Ik doe dit al sinds mijn 8ste jaar en nu ben ik 35. Als ik alleen thuis ben(nu getrouwd en dochtertje) verkleed ik mij wel eens. Recent krijg ik de fantasie om inderdaad zoals dit artikel beschrijft, verkleed een keer naar de hoeren te gaan. Enige enge, ik heb dit nog nooit gedaan. Niet naar buiten gegaan en nog nooit naar de hoeren. Wel leuk om te zien dat anderen die grens al voorbij zijn.

Anoniem zei

Ja herken me hier ook wel in! Het aparte in travestie is dat er zo veel diversiteit van is. Ikzelf bijv. vind het geweldig om mezelf mooi te maken met kleren van vrouwen en make up en pruik en silicone protheses. Om daarna foto's van mezelf te maken. Na zulke sessie's leef ik dan ook weer normaal als mijzelf. en denk dan ook vaak was er maar een pil die je kon slikken zodat je er vanaf was. Want het is inderdaad niet zo dat ik de fetish voor het verkleden mezelf aangeleerd zou hebben. Het is de drang naar elke keer weer. Zover is wel is gelezen heb heeft het met de vrijlating van de stof serotonine te maken. Dit is doorgaans anders gereguleerd bij vrouwen en mannen. Dit zou dan weer komen doordat dit bij de groei van de baby niet goed ontwikkeld is betreffende het geslacht icm de meegegeven hormoon huishouding afwijkend naar het andere geslacht.
Hoe dan ook ermee leven is niet makkelijk af en toe ! Als ik ervan af kon zien dan liever vandaag nog.

gr anoniem

Anoniem zei

Ik ben ook een travestie liefhebber, maar als ik het te vaak doe is de lol eraf. Ik ga zo nu en dan, denk zo om de 2à3 maand, naar een (zeer mooi) travestiehoertje.
Ik koop telkens m'n volledige outfit, en laat die dan bij haar achter, (we hebben dezelfde taille en ook schoenmaat is dezelfde :-) Want het shoppen en samenstellen van de outfit is voor mij een belangrijk "voorspel". Voor de transformatie zelf neem ik een volledige dag: thuis badje nemen, scheren, bodylotion, epileren ... daarna bij haar nagels, make up, pruik, parfun, oorringen, lingerie, nylons, korset...je weet wel...al die leuke lady things. Het aantrekken van een satijn rokje over gladde, in nylons gestoken benen is een zaligste moment...Vaak heb ik helemaal geen sex, maar het gebeurt ook dat ik haar "assisteer" bij een klant ... hangt ook af van m'n outfit. Mijn vrouw weet ervan, ze voelt ook aan wanneer het tijd wordt, gaat ook wel eens mee winkelen en steekt ook wel de draak met m'n vrouwelijk kantje. Ze aanvaardt het, maar deelt de fantasie niet, toch hebben we samen een zeer fijn sexleven dat ik niet zou kunnen missen... een mens wil ook alles niet ?

Unknown zei

"De kledingkeuze van mannen maakt mij wel wat uit": zou ik toch naakt bij je komen aanzetten, als het niet verboden was.
Co.

Trudietv. zei

Hoi Anoniem,doe zoals ik,s-avonds al lekker vroeg donker,een stil plekje uit kiezen ,dat observeren een tijdje of het een redelijke veilige plek is,en dan s-avonds een beetje gaan flaneren,het hoeft niet in 1 keer,ik deed een hele tijd een beha aan,en een shirtje er over,langzaam breid de ik dat uit,nu loop ik als een hoer daar mijn rondjes en spreek mannen aan,ik wil geen geld,maar wel seks,ik wil dat ze me waarderen als vrouw,en ik ben bereid om alles te doen om ze te bevredigen,en nu ben ik al zover dat ik met een beha en slipje door de bosjes struin en op uitdagende plekjes ga liggen en ze naar me lokt,dit gaat niet vanzelf,maar met geduld is veel te overwinnen,en reken maar dat dat voor mij een overwinning was,want ik heb enorme borsten en dat valt heus wel op,het leukste is als meiden komen vragen of ik echte borsten heb,en waarom ik het doet,daar komen heel spannende dingen uit,en wat heel erg schattig is,je word zo lief geaccepteerd door ze en in de groep op genomen,vaak heel anders dan veel volwassenen die gelijk een ordeel over je klaar hebben,
Schat,doe er iets mee,veel kusjes,Trudietv.

Trudietv. zei

Ook krijg ik weleens opmerkingen van vrouwen(alhoewel het gelukkig wel een stuk minder is)dat het vies is wat ik doe,en ouwe viezerik,ik kaatst dan meestal de bal terug,als ik vies ben,is,wat jij in je beha hebt ook vies,zeker?
en dan worden ze weleens pissig,maar ik trek me er niets van aan,je moet toch zelf bepalen wat je wil en hoe je het wil doen,en daar wil ik je graag bij helpen,maar doe in godsnaam niets overhaast,want dan kan je lelijk je hoofd stoten,dat heb ik wel mee gemaakt,en dan hebt niemand pardon met je,Trudietv,xxxxxxxxxxxxxxx

Anoniem zei

Ik vind het heerlijk wanneer ik tijdens het vrijen mooie panties aanheb. In de regel vindt de prostituee dat ook prima. De laatste keer had de dames zelfs mooie lingerie die ik van haar mocht aantrekken.