maandag 5 oktober 2009

Uitslag schaamhaar poll

Leuk dat er zoveel mensen hebben gestemd op mijn poll over schaamhaar. Ik zou niet hebben gedaan wat eruit kwam als ik er niet zelf achter stond, maar ik vond het fijn dat meer dan de helft van de stemmers gaat voor een helemaal kale kut. Daar voel ik me zelf ook het lekkerste bij. Lekker geen gedoe met streepjes of driehoekjes, en geen haarbossen. Ik hoef me geen zorgen te maken dat de mode teveel veranderd.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

ik en mijn partner zijn allebij gladgeschoren.wij scheren ons al 25jaar,ik zelf mijn zak en daarboven maar mijn vrouw der kut doe ik omdat zij bij haar anus ook haargroei heeft en daar moeilijk kan bijkomen.ik vind het heerlijk als een vrouw een gladde kut heb wand je kan ze daarmee heerlijk opgeilen.ik gaad net zo lang door tot ze kreunend klaarkomd.daarna geef ik ze met mijn lul nog een grote beurt wat weleens een halfuur duurt.we zijn dan allebei strondnat maar dat wij gladgeschoren zijn drogen met een handdoek ons droog en s'morgens gaan we lekker duochen.

Anoniem zei

Ik vind een streepje altijd lekker geil en hoerig staan, maar van mij hoeft dat geen mode te worden, want dan is het niet bijzonder meer.

Dan gaat net zo worden als met andere lichaamsversieringen zoals bijvoorbeeld tattoo's. Vroeger hadden alleen die mensen dat die daar echt wat mee hadden.

Nu het mode is loopt "Jan en Alleman" met zo'n tattoo... en is de betekenis en het bijzondere er wel een beetje van weg.

Ik vind het dan ook niet erg dat ik dat "hoerenstreepje" zoals ik het noem niet zo vaak tegen kom.

Maar als ik het tegenkom en het past bij de dame in kwestie dan maakt mij dat supergeil!

HL 69.

Anoniem zei

er is een site waar je tientallen kutten kund zien van glad tot deurmatjes. deze is www.schaamhaarverzorging.com hier kan je kiezen welke je het mooist vind.

Zondares zei

Goed zo jongens.

Zondigtgraag zei

Jammer ik heb deze pol gemist. Ik hou wel van zo'n klassiek driehoekje. Lekker zacht en ik vind zo'n harige kut een geil soort rijpheid uitstralen. Wat ik wel jammer vind is dat dit vaak niet meer geaccepteerd lijkt. Mannen omschrijven het als vies en daarom gaan die meiden maar scheren. Maargoed, kaal is ook lekker. Ik lust ze gewoon allemaal. ;)

slimelover zei

volstrekt belachelijk: een volwassen vrouw met een kale kut. helaas lijkt deze trend onomkeerbaar. ik knap er behoorlijk op af. hoe meer schaamhaar, hoe geiler ik word. zo heeft de natuur het ook bedoeld. als er in een cultuur iets onnatuurlijks gebeurt, zie je daar ook steeds een natuurlijke tegenreactie op: kijk maar eens hoeveel porno-sites met uitsluitend veel schaamhaar er online opduiken !!

Anoniem zei

Ik ben voor schaamhaar.
Helaas zie je het niet zo veel meer.
Toch is het gek.Niemand schijnt het mooi te vinden,maar het net staat er vol mee.
Heel erg raar,Schamen de vrouwen zich voor een lekker bosje schaamhaar????

Co Jansen zei

Anoniem 16 augustus 2011 18:18
"zo heeft de natuur het ook bedoeld": Heeft de natuur het ook bedoeld om niet naakt in het openbaar te verschijnen? (moet je natuurlijk niet aankomen met "is bescherming")
Co.

Anoniem zei

Velen hebben de opvatting, natuur is goed, onnatuurlijk is fout. (Zie ook eerdere reactie van 16-8-11, 18:18.)

Veel voedsel uit de natuur is giftig.
Veel onnatuurlijk, chemisch, voedsel is heerlijk.

Die onnatuurlijke auto, waar we bijna allemaal in rijden.

Etc etc.

Ik ga voor kaal (& plastische chirurgie.)

Maar smaken verschillen, gelukkig maar!

R60

Anoniem zei

Doe mij maar een goed behaarde kut. Lekker wild laten groeien.
Het voelt veel lekkerder, het is leuk om mee te spelen en bovenal het is natuurlijk mooi, puur natuur en vrouwelijk.
Ik respecteer uiteraard ieders voorkeur daarrond, maar geschoren is voor mij (man, jonger dan 30) persoonlijk een echte turn-off.