donderdag 17 september 2009

Fijnproevers en genieters

Fijnproevers kan je in een restaurant zó herkennen. Ze beoordelen de kaart luidop, en ze gaan in discussie met de ober. Achteraf geven ze hun mening ongevraagd over de hele maaltijd. Ze willen een precieze wijn van een precies jaar, want die is veel beter dan de rest. Ze vinden zichzelf heel goed in eten.

Genieters herken je alleen aan hun dikke buiken! Ze zitten lekker in het restaurant, en als ze een verrassingsmenu zien staan, krijgen ze pretlichtjes in hun ogen. Ze klagen alleen als er wat te klagen is, en ze zijn een gast die je graag nog een keer in het restaurant hebt. Als ze eten, is dat een stil momentje voor hunzelf. Als je met ze praat over eten, weten ze de fijne kneepjes, en kunnen je altijd wat nieuws vertellen dat ze bij een restaurantje hebben opgepikt.

Deze twee types heb je ook in de prostitutie. Als hoer geef je een man een ervaring waar sommige mannen heel erg veel waarde aan geven. Ongeveer de helft komt voor een nummertje, waarna ze hun broek dichtritsen. De klanten die er een echte hobby van maken zijn anders om mee om te gaan. Ze gedragen zich anders, en ze willen andere dingen.

Fijnproevers willen vaak bizarre dingetjes. Ik heb een man gekend die commentaar gaf over de toonhoogte van mijn kreuntjes. Andere mannen hebben hele draaiboeken, tot en met hoe je hun anus moet vingeren (niet te snel, en kleine rondjes maken.) Je krijgt achteraf te horen hoe goed je bent geweest, en wat er beter kan. Je bent geen echte fijnproever als er niet een paar stekende opmerkingen tussen zitten. Heel kritisch zijn is onderdeel van de hobby.

Ik heb toen ik net begon een fijnproever gehad die veel van me gedaan kreeg. Hij was een dominant mannetje, en ik was nog best groen. Ik werkte toen net in een club, en ik wou heel graag goed zijn. Hij was bijna de hele tijd aan het praten. Hij had overal commentaar op, en ik raakte zelfs de tijd uit het oog. Ik moest meer mijn rug krommen, ik moest mijn knieën verder uit elkaar zetten op z'n hondjes, ik moest als ik voorover leunde op mijn armen wel mijn onderbenen plat op het bed laten liggen, ik moest vaker afwisselen met pijpen, het hield niet op.

Ik werd er erg onzeker van, ik ging ook over mijn grenzen heen om het maar fijner voor hem te maken omdat ik dacht dat ik het niet goed genoeg deed. Ik heb zelfs zijn sperma doorgeslikt, hoe stom kan je zijn. Daar kan je zo makkelijk SOA van krijgen. Ik pijp tegenwoordig áltijd met condoom, en slikken heb ik al heel lang niet meer gedaan.

Ik slik niet graag sperma, maar af en toe krijg ik er bij vriendjes opeens de moed voor. Dan doe ik het als iets speciaals, en ik ken geen man die het niet spannend vind. Hoewel ik het nooit lekker vind zoals je eten lekker vind, heb ik er toch smaak in. Als een man vies sperma heeft, vind ik hem gelijk niet aantrekkelijk meer. Als een man fijn sperma heeft, lekker is het toch nooit, dan vind ik hem juist wel aantrekkelijk. Ik heb geen enkele man in mijn leven vaker dan drie keer geslikt, ik hou er eigenlijk helemaal niet van.

Deze fijnproever had echt verschrikkelijk slecht smakend zaad. Hij wou daarna nog verlengen, maar ik had daar echt geen zin in. Hij had al meer tijd gekregen dan hij betaald had, en ik was moe. Mijn zelfvertrouwen had een klap gekregen, en ik was het werk even beu. Hij heeft mijn eerste recensie op hookers.nl geschreven, en dat vond ik een erg beledigende. Hij gebruikte heel mooie volzinnen om te beschrijven hoe hij me bespeeld had en zijn zin had gekregen. Als hij ooit voor mijn deur komt te staan pepper ik hem.

Fijnproevers hoef ik niet. Ze hebben altijd wat te zeiken. Ze zijn geen regelmatige klanten, en ze kosten altijd meer frustratie dan het geld goedmaakt. Ze denken dat ze heel welkom zijn, omdat ze denken dat zij je meer waarderen dan andere klanten, terwijl het eigenlijk omgekeerd is. Ze denken stuk voor stuk dat ze fantastisch in bed zijn, terwijl ze dat stuk voor stuk niet zijn. Niet gewoon niet geweldig, ze zijn ook nog eens echt slecht. Ik heb nog nooit een fijnproever met een grote pik gezien.

Genieters is iets anders. Ze laten je vooral lekker je gang gaan, en ze genieten van elk moment. Als ze wat zeggen is het altijd nuttig, en ze doen niet arrogant. Het zijn hele regelmatige klanten, als je de eerste keer goedgekeurd bent komen ze terug, sommige één keer in de week. Met hun tips kan je wat. Ik heb zo gehoord van zo'n man dat mijn eerste werk-alias te zwart was. Ik ben helemaal Nederlander, maar mijn naam klonk alsof ik een zwart meisje was. Ik had hem gewoon gekozen omdat ik hem mooi vond, ik wist toen nog niet dat er wat aan je naam vast zit.

Genieters mogen van mij altijd wel komen. Ik voel aan dat ze me fijn vinden, en zo werkt het het lekkerste. Een man bij wie ik elke andere kut had kunnen zijn vind ik toch niet prettig, ik word graag gewaardeerd. Een echte genieter is een fijne klant, waarbij het echt uitmaakt als je je best doet, en waar je het graag voor doet.

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het elke keer weer leuk en leerzaam om jouw stukjes te lezen. Ze paren een groot inzicht aan een frisse en genuanceerde visie op de wereld van betaalde seks.
Zelf ga ik best regelmatig naar de hoeren. Voor mij als single is dat een logische keuze en ik schaam me er absoluut niet voor. Want waarom zou een man die geen vaste relatie heeft niet mogen neuken?

Ondanks mijn wekelijkse bezoek aan het bordeel prijs ik me gelukkig dat ik geen 'fijnproever' geworden ben. Veel meer ben ik het type van de genieter. Gewoon plezier hebben met elkaar en rekening houden met wat de ander wel en niet wil. Want ook al zullen de tegenstanders van betaalde seks het zich niet voor kunen stellen, ook in het contact met prostituees zijn klanten toch op zoek naar 'de juiste klik'. En al wil ik bij een dame van lichte zeden natuurlijk ook gewoon mijn kwakkie kwijt, een aardig, waardig contact is daarbij onontbeerlijk. Want betaalde seks is dan wel een zakelijke overeenkomst, het blijft een intiem contact tussen een man en een vrouw. Vertrouwen, plezier, eerlijkheid en wederzijds respect zijn hierbij onmisbaar.

Erik

Zondares zei

Klanten zoals jij zijn fijn, want het gaat om het genieten.

Anoniem zei

Gatverdamme dat stuk over het sperma slikken. Dat je toe niet gestopt ben verteld heel veel over je zelfrespekt.

Anoniem zei

Te zwart? Ben jij nou racistisch of zijn je klanten het?

Anoniem zei

Ja precies, ik vind het ook racistisch

Zondares zei

Er is niets racistisch aan. Als een man een meisje zoekt, wil hij wat hij voor ogen heeft. Als hij op zwarte meisjes geilt, zal hij niet blij zijn als ik blank blijk te zijn. En omgekeerd komt een man die een blank meisje zoekt niet bij me aan. Dat is niet handig.

Anoniem zei

Jij wil niet geassocieerd worden met een zwart meisje, dus ben je gewoon racistisch. Daar kan je wel over lullen, maar je bent het gewoon.

Anoniem zei

test

Anoniem zei

Je hebt kennelijk nogal wat "soorten" mannen.
Ik kan me voorstellen dat er zijn die je graag in een bepaalde outfit willen zien.

Welk percentage wil graag dat je kousen en hoge pumps draagt tijdens de wip?
Of laarzen, of iets anders?

Zondares zei

Ik heb zelf een hekel aan kousen en jarretels, dus ik draag ze alleen als de klant erom vraagt. Ik voel me met blote benen veel sexyer.

Ik draag wel graag pumps of pumplaarzen, want dan lijken mijn benen langer. Die laarzen kan je in bed aanhouden, die schoenen doe ik uit.

Het is geen groot percentage die daarom geeft.

Dirk zei

Opmerkelijk dat Zondares schrijft dat de smaak van Sperma van man tot man verschilt. Ik vindt het opwindend dat ik in een mond klaarkom. Mijn vrouw moet er niets van hebben maar ik had ooit een vriendin die daar niet moeilijk over deed. Zelf vind ik de smaak van (eigen) sperma niet vies, eerder wel lekker, maar goed ik, ik houd ook van de smaak van bloed. Het is bovendien wel praktisch na masturbatie: je zit niet met vodden die je nog moet wassen, maar kan meteen gaan slapen als je vrouw weer eens geen zin heeft.

Angie zei

Aan Zondares
Tot voor kort deed ik ook zo mijn best om mannen te ontvangen in complete lingeriesetjes, met kousen en jarettellen. Eigenlijk helemaal niet gemakkelijk, en de klanten kijken er in de meeste gevallen amper naar.

Unknown zei

Je zou de fijnproevers met hun eigen methode kunnen behandelen: als ze klaargekomen zijn berijd je ze nog harder met de mededeling dat een man in gebreke blijft als de vrouw niet klaargekomen is. "postorgasme marteling" is ook trend, jammer dat je SM niet leuk vind, maar als wraak misschien leuk.
Co.

Anoniem zei

Voor de definitie van rascisme: zie artikel 137C wetboek van strafrecht, en trek je conclusie. Iedereen heeft zo z'n uiterlijke voorkeuren in sex en liefde, toch? Om dat nou gelijk rascisme te noemen? (Er zijn overigens ook wettelijk toegestane vormen van rascisme (google!).)

Misschien is het aardig de klanten die je echt aardig vindt is te belonen met 'een keertje per ongeluk sperma-slikken'. Het is net als in de echte wereld (-: de 'schreeuwers en drammers worden maar al te vaak ten onrechte beloond. Een brutaal mens heeft de halve wereld.

Iedereen laat weleens over z'n grenzen heen gaan. De 1 wat eerder dan de ander. Om daar direct conclusies aan te verbinden over de mate van wel of niet zelfrespect hebben van zondares, is misschien wat voorbarig. (Reactie 21 sep 2009, 13:27).

Ik heb wel de indruk dat in t artikel van zondares nogal wat opgekropte frustraties geuit wordt. (De therapeutische werking van schrijven).

Toch een interessante blog .....


Anoniem zei

Correctie op vorige reactie: Excuus: wettelijk toegestane vormen van rascisme bestaan mi niet, wettelijk toegestane vormen van discriminatie wel! Foutje!

Anoniem zei

Aanvulling: Rascisme is een specifieke vorm van discriminatie, zeg ik t zo goed? Artikel 137c is dus een artikel over discriminatie.
(Om elke verwarring uit te sluiten)

Anoniem zei

Ik ben volgens mij ook als ik er over na denk zoon "Fijnproever". Hou er wel een beetje van om de touwtjes in handen te nemen. Maar ben gelukkig niet die vooroordelen die vermeld worden. Jammer van de heftige uiting maar het moest blijkbaar eruit.
Wederzijds elkaar respecteren en elkaar in der waarde laten is belangrijk. Als klanten dat niet kennen horen zij ook niet langs te komen. Geldt uiteraard voor beide.