maandag 18 mei 2009

Kindjes

Ooit wil ik kindjes. Ik ben nu nog niet toe aan kinderen, maar ik wil ze ooit wel. Het is een droom die ik al heb sinds ik zelf een kind was. Ik ga mee naar de speeltuin, naar de Efteling. Ik voed ze op, en knuffel ze, en stop ze in bed. Samen met mijn man, die een enorm getalenteerde musicus is, met een heerlijk ruige kop en spierballen, en een paardenlul. Die me verwent en me in rijkdom laat leven.

Zolang ik dit werk doe kan ik geen relatie houden. Dat lukt me gewoon niet. Daar ga ik later nog wel verder over door. Ik weet dat ik eerst klaar moet zijn met het werk, en dat ik dan pas kan gaan werken aan een relatie. Maar dan moet ik de man wel tegenkomen. Ik weet dat ik dan eigenlijk snel moet zijn, voordat hij weg is. Maarja, ik wil eigenlijk helemaal niet stoppen met mijn leventje. Ik ben blij met hoe ik nu ben. Dus kindjes moeten nog even wachten.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop dat je geen kinderen krijgt hoor, wat voor een verknipte kinderen worden dat.

Zondares zei

Wat een lullige reacties opeens. Waar kom je vandaan, en waarom lees je dit als je zo ertegen bent?

Anoniem zei

Ach jij krijgt toch geen kindertjes, je hebt vast al chlamydia. Als je geen reakties kan verdragen, moet je maar niet het internet op gaan.

Anoniem zei

Hahaha, dan is chlamydia nog ergens goed voor

Thijs de Wandelaar zei

Jakkerdejakkiebah wat een nijd alhier? Mijn eerste gedachte was dat ik briljant muzikant ben met een ruige kop en nou ja over formaten staat je blog al vol genoeg.

Vader (en vast ook moeder) mogen zijn is het mooiste wat me ooit is overkomen, oneindig veel mooier dan sex ooit kan zijn. En ik zou niet weten waarom jij als moeder minder geschikt zou zijn dan bijvoorbeeld die koude vrouw waar je elders op je blog met zoveel gevoel over schrijft. Of dan die tuttige moeder die altijd maar bang is dat haar kindje vies wordt van in de modder spelen. Of van die carrièremoeder die alles volgens het boekje lijkt te doen maar haar kind emotioneel verwaarloost omdat ze zo vol zit van haar werksores.

Dus als jij kinderen wilt hoop ik van harte dat je dat ooit zal lukken en je persoontje zo aan deze blog te beoordelen komt het met jouw geschiktheid voor het moederschap wel goed meissie !

tim zei

ik hoop van harte dat je kindjes zal krijgen en zo een leven zoals ieder ander mens zal hebben...

Anoniem zei

Idd lullige reacties, ieder heeft zijn wensen en verlangens, ongeacht wat je achtergrond is. Ik gun het je van harte, en ik hoop dat je me vindt ;)

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Ik vind jou heel geschikt om kinderen te krijgen, in tegenstelling tot die ruziezoekers hier die daarmee bewijzen er totaal ongeschikt voor te zijn.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik hoop dat het je gegund is. Zorg ervoor dat je je dromen verwezenlijkt! Dat betekent ook op tijd stappen ondernemen om ze meer dan toekomstmuziek te laten zijn.

Grts, ikke

Denise zei

Kinderen krijgen is een wonder, niet iedereen kan het namelijk en vind het triest als mensen dingen zeggen ¨hoop dat jij ze niet krijgt¨.
Ik gun iedereen ouderschap! Moederinstinct heeft elk vrouw in zich dus ooit komt dat ook bij jou goed en te pas. hoop dat je ooit mooie kindjes krijgt. :)