donderdag 7 mei 2009

De Sandwich

Zo nu en dan zijn er klanten die een sandwich willen. Dat betekent dat er twee klanten zijn, en ik word door de ene in mijn kut geneukt, en door de ander in mijn kont. Het is een nummertje dat in de porno veel word gedaan. Er zijn veel mannen die het een geil idee vinden. Er zijn alleen niet zoveel mannen die een vriend hebben die eraan mee kunnen doen. Je moet het ook stil kunnen houden.

Er zijn veel meisjes die het liever niet doen met meer dan één man tegelijk. Ze voelen zich kwetsbaar, en het is zo dat mannen elkaar op kunnen hitsen. Ze zijn minder vriendelijk als ze met meer zijn. Ik vind het niet zo'n probleem als ik maar allebei de mannen goed ken. Daarom komt er meestal niet zoveel van. Als het evengoed wel eens gebeurt, kan het best leuk zijn.

Het gaat alleen niet vaak echt goed. Je moet allebei de mannen tegelijk laten neuken. Ik heb de laatste keer twee mannen gehad die allebei wilden, maar elkaar niet zo goed kenden. Ze hadden elkaar in ieder geval nog niet bloot gezien! Het was al snel duidelijk wie er in mijn kontje ging. De een was veel groter geschapen dan de ander. De man met de grote penis was al snel stijf, de ander stond minstens een half uur te trekken. Ook met pijpen lukte het niet om hem stijf te houden. Zodra hij uit mijn mond ging werd hij alweer slap. Toen ik ze eindelijk allebei stijf had, ging de groot geschapen man snel aan het neuken, terwijl de kleinere man eruit floepte. Hij werd toen alweer slap. De grote man in mijn kut kwam na twee minuten klaar, toen de kleiniere man nog niet weer stijf was. Na één keer kon hij niet opnieuw. De kleinere man zag dat het niet meer een sandwich zou worden, en bleef toen helemaal slap. Ik heb hem nog wel klaargezogen.

Ze waren niet echt tevreden toen ze weggingen. Ik hoop dan maar dat ze het mij niet kwalijk nemen. Ik heb mijn best wel gedaan. Toch gaat het niet altijd goed, want je moet met iedereen tegelijk klikken. Met zijn twee gaat het wel fijner.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Een wat late reactie, maar toch.

Wat een eerlijk verhaal over jouw ervaring met een sandwich! Ja, ik snap nu wel dat het echt nog niet makkelijk is om met twee mannen tegelijk een vrouw te neuken. Maar ik wil het al jaren en ik ga het xeker eens een keer proberen. Zó kicken!!!

Zelf ga ik voor seks meestal naar een prostituee. Lekker makkelijk! En betaalde seks is eerlijke seks. Geen toestanden, maar lekker naar de Wallen of naar een club om met een mooie, jonge meid te neuken. Ik houd van de sfeer van betaalde seks. Ik vind het heerlijk om uit al die mooie meiden de leukste en lekkerste uit te zoeken voor een stevige en ongecompliceerde wip.

Maar hoewel ik al een flinke tijd een hoerenloper ben, heb ik nooit meegedaan aan een sandwich. Ik zou het graag willen, maar ik heb niet eerder iemand in vertrouwen durven nemen. Betaalde seks is nog steeds een taboe, je praat er als man ook niet over dat je met hoeren neukt. En dat terwijl ik het soms wel van de daken zou willen schreeuwen als ik weer eens een topervaring gehad heb! Want wat is het toch geweldig om zulke heerlijke meiden te mogen neuken! Er zijn zo veel mannen die dit graag eens zouden willen, al is het maar één keer in hun leven. En ik doe het, iedere week weer.

Maar goed, al hang ik het niet aan de grote klok, zo af en toe kom ik bij mijn wandelingen wel eens een bekende tegen. Vorige week liep ik op de Wallen toen een goede vriend net bij een dame naar buiten kwam. Hij schrok en voelde zich betrapt, maar daar was geen reden toe. Ook ik gaf gewoon toe dat ik wel vaker op de Wallen kwam. Veel vaker! En al wisten we het niet van elkaar, we bleken allebei doorgewinterde hoerenlopers.

We hebben nu afgesproken om vaker samen te gaan stappen. Eerst naar een parenclub, of een club met de mogelijkheid van open seks. En ja, misschien ook wel eens samen naar een bordeel voor de ultieme seks: een sandwich met een heerlijke en mooie beroepsdame. Eerlijk gezegd heb ik al iemand op het oog. Mijn gevoel zegt me dat dit de ideale kans is om mijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan.
Ik denk dat het zou kunnen lukken, met de vriend en de dame waar ik al jaren kom. Damn, wat heb ik er zin in!

Zondares zei

Je moet je door mijn blog niet laten ontmoedigen hoor, gewoon doen! Zorg ervoor dat je niet gespannen van hem word. Dan komt het wel goed. Ik kom er ook genoeg tegen die het wel kunnen.

Anoniem zei

Dank voor je aanmoediging. Lief!! En by the way, ik heb m'n eerste sandwich erop zitten. En het was heel speciaal. Het ging goed! En het was lekker, maar niet zo lekker als van tevoren verwacht. Maar het idee dat ik samen met een vriend een sandwich heb gedaan met een prostituee is natuurlijk top!! Het schept ook een band. En ik ben blij dat we hebben doorgezet. Dank je wel voor je bemoedigende story.

Zondares zei

Leuk dat het gelukt is!

Anoniem zei

Inmiddels al een paar keer een vrouw 'gesandwicht'. Met dezelfde vriend en dezelfde dame. Het vergt wat oefening, maar het lukt steeds beter. Het blijft heel speciaal om, gescheiden door een dun stukje vrouwenvlees, echt te VOELEN hoe de anderen liggen te neuken. Ik vind het het moeilijkst om met z'n drieën het goede ritme te vinden. Het best gaat het toch als ik net stoot als de ander net een beetje terugtrekt. En omgekeerd.
Misschien is 'gewoon' neuken, one-on-one, wel lekkerder, maar dit is leuk om er af en toe eens bij te doen. En het is goed geweest voor onze vriendschap. Met de 'sandwich'-vriend ga ik nu wel eens vaker hoerenlopen. En we wisselen ervaringen en adresjes uit. Het is erg leuk om met iemand over betaalde seks te praten die er zelf ook ervaring mee heeft.

Anoniem zei

Een sandwich blijft heel speciaal. Ik doe het een paar keer per jaar, eigenlijk altijd met dezelfde dame en dezelfde vriend.
Naarmate je beter op elkaar ingespeeld raakt, wordt het steeds lekkerder. Ik denk dat het wel een voordeel is dat we alle drie veel verschillende sekspartners hebben. Zo heb je eerder door wat de ander gaat doen. Bovendien leer je om te improviseren.
Voor mij is een goede sandwich een van de moeilijkste vormen van seks maar ook een van de uitdagendste.
Omdat we voor onze sandwich altijd naar een prostituee gaan - ik zou ook geen andere vrouw weten die er voor in is - is de sandwich altijd safe. Uiteraard, zou ik zeggen, de veiligheid staat voorop. Maar toch droom ik er wel eens stiekem van dat we tegelijkertijd de kut en de de kont van onze neukpartner mogen volspuiten. Dat lijkt me helemaal een geweldige ervaring.

Anoniem zei

Door dit stukje, Zondares, heb ik de sandwich ontdekt. Dank je wel! Ik doe het inmiddels regelmatig, steeds met dezelfde vriend en met dezelfde prostituee, en het heeft m'n seksleven enorm verrijkt. Als je het kunt - en oefening baart kunst - voelt het als hogeschool neuken.
Ik had niet gedacht dat ik het zó lekker zou vinden!! Eigenlijk wil ik het ook nog eens aan m'n broer voorstellen, want ik weet dat hij inmiddels ook weer voor seks naar de hoeren gaat nu zijn relatie op de klippen is gelopen.
Dus misschien gaat mijn broer wel meedoen. Gaaf zou dat zijn!

Dirk zei

Komt het dan niet voor dat een hoer na toestemming van de klanten, deze twee klanten met een sandwich wens met elkaar in contact brengt voordat ze gezamenlijk de peeskamer in stappen?

Co Jansen zei

Beste
Zondares,
Het lijkt me meer een droom van een vrouw dan die van een man, tenzij de man bi is.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Mijn vrouw wil zich graag laten sandwichen. Ik mag haar dan nemen in haar kont en een ander mag haar in haar kutje neuken. Misschien dat ik het binnenkort maar eens ga doen. Lijkt me wel erg geil.