vrijdag 2 januari 2009

Koud!

Het is weer goed koud in Nederland. Elke klant die binnenkomt is via de galerij naar mijn werkplekje gekomen, en is dus goed koud. Ik doe de deur in mijn negligeetje open, en dan leggen ze telkens hun koude handen op mijn middel. "Hmmm, lekker warm! Ja, voor hem wel.

Ik kan niet tegen de kou. Ik ga naar buiten met een jas, sjaal, handschoenen, muts, en nog steeds ben ik ijskoud. Als een klant koud is, dan heb ik meteen geen zin meer. Maar je moet toch, dus dan wordt het maar toneelspelen. Ik heb het hier zo warm mogelijk gemaakt, maar de klant moet toch eerst opwarmen. Dus ik blijf het koud hebben.

Daarstraks had ik een klant die op de fiets was gekomen. Oh wat erg. Hij greep me bij mijn heupen en mijn tepels werden hard. Nou ja, weer iets minder dat ik hoef te acteren.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey zondares!

Ik ben blij te zien dat je steeds meer lezers krijgt op je blog! Sinds februari 2009 check ik minstens drie keer per week voor updates, dus je kan mij beschouwen als een fan van het eerste uur :-)

De reden voor mijn berichtje is het volgende: ondanks je mooie en vlotte schrijfstijl, merk ik dat er geregeld een d/t-foutje in je teksten sluipt... Het is niet mijn bedoeling om betweterig te doen, en al zeker niet om denigrerend te zijn ten opzichte van jouw persoon, maar als je daarmee akkoord zou gaan wil ik je best helpen met het verbeteren van de verhalen die reeds op de blog staan :-)

Laat je me iets weten op alexis_lvi @ yahoo.com?
Groetjes

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Wat je kouwelijkheid betreft: Als je op je gewicht let komt je lichaam vaak vet tekort, dan wordt je kouwelijk, daarom neem ik een eetlepel olijfolie per dag.
Groetjes,
Co.

Jacob Amann zei

Mevrouw u heeft een uitstekend gevoel voor humor.