maandag 11 april 2011

Praten met vriendinnen

Er is één situatie, waar ik soms echt heel goed merk, dat ik dit blogje nodig heb. En dat is als ik met vriendinnen praat. De meeste van mijn vriendinnen weten niet dat ik hoer ben, en dat hou ik zo. Dat is soms best frustrerend, want ik ga verder best intiem om met mijn vriendinnen, en zij zijn wel heel open tegen mij.

Met vriendinnen gaat het gesprek meestal over werk, seks en relaties. Dat zijn drie dingen, waarover ik niet eerlijk kan zijn. Ik word er soms gek van! Ik zou erg graag met ze praten over zulke dingen, maar dat kan ik alleen maar met mijn collegaatjes. Ik heb wel twee vriendinnen die ervan weten, die geen hoer zijn, maar die begrijpen er niets van.

Gelukkig heb ik N en W nog, die begrijpen me tenminste. Maar W is heel afstandelijk, en wil alleen maar mailcontact. N deelt niet mijn echte liefde voor sekswerk. Met allebei kan ik wel praten over het werk, en W weet overal de oplossing voor als ik problemen heb, maar het blijft niet echt praten met hartsvriendinnen over wat je allemaal bezighoudt.

Het valt me altijd op aan mijn vriendinnen, dat ze totaal niet met hun eigen lijf om kunnen gaan. Ze begrijpen hun lichaam niet, en ze doen maar wat. Ze begrijpen alleen de relatie-kant van seks, en ze zien seks als iets wat meer met hun relatie te maken heeft, dan met hun lijf. Ik had dat idee ook, voordat ik gewoon veel meer ervaring op ging doen. Maar de ene heeft maar één man gehad, de ander hoogstens acht. Ze hebben seks alleen in relaties, omdat ze vinden dat seks alleen in relaties thuishoort. Zo leren ze zichzelf nooit kennen.

Ik hoor het allemaal langskomen. De seks is niet goed, en hoe kan dat nou, want ze houdt toch echt van hem? Dat vind ik zo vergezocht dat ik dan niet eens weet wat ik moet zeggen. Seks is iets wat je doet, en als je partner het niet kan doen dan maakt het niet uit of je van hem houdt, het gaat dan gewoon niet.

Een vriendin zeikt altijd over pijntjes. Ze heeft het dan over ontspanningsoefeningen, en over bekkenbodemspieren, want ze loopt ervoor bij een seksuoloog. Die komen ook altijd met die onzin, maar daar schrijf ik nog wel een apart stukje over. Ik heb er nou zoveel over gehoord, ik weet precies wat ze heeft. Ze heeft haar rekbaarheid gewoon nog niet, en die krijg je pas als je regelmatig hard bent geneukt. Dat doet zeer, maar als je doorzet kan je daarna gewoon veel betere seks hebben. Het is een soort ontmaagden, kan je zeggen. Maar zij doet dat niet, voor haar is seks tederheid, dus alles doet zeer. Ze heeft echt veel mazzel dat haar vriendje een kleingeschapen slapjanus is.

Een andere van mijn vriendinnen klaagt altijd over dat ze te nat is bij seks. De anderen hebben het dan over tampons, of handdoekjes. Niemand van dat clubje snapt dat je niet te nat kan zijn. Ik heb een fles sesamolie in mijn kut laten lopen, en mijn klein geschapen minnaar voelde ik daarna echt perfect nog. Dus teveel vocht is echt niet je probleem. Als het voelt alsof je te nat bent, is het bijna altijd dat zijn voorhuid tussen jou en hem inkomt. Met een doekje kom je nergens.

Er zijn er zelfs meerdere, die al jaren klagen over dat ze niet klaar kunnen komen van neuken. Dat is iets wat heel erg geaccepteerd is, er schijnen wel veel vrouwen te zijn die niet kunnen komen van neuken, maar ik vind het dan toch raar dat de meeste vrouwen die ik ervaren vind, het wèl allemaal kunnen. Ze kunnen het juist vaak weer wel clitoraal, met een vibo. Dan zeg ik dat ze die vibo eens een paar maandjes moeten laten liggen, en eens met het neuken moeten experimenteren. Dan krijg je zo'n blik van onbegrip. Dan begin je niet eens erover dat je vaginaal ook niet goed kan komen als je die spieren niet hebt getraind.

Ik heb wel uitgelegd, dat dingen anders voelen in je kut. Als je je te nat voelt, heb je te maken met een schuivende pik. Als hij te dik voelt, ligt dat aan je lippen die teveel meegetrokken worden, en heb je glijmiddel nodig. Als hij te diep voelt, is dat meestal gewoon een slechte hoek omdat je kutspieren niet getraind zijn. Als hij niet hard aanvoelt, is dat meestal gewoon zijn voorhuid. Ook als hij voelt alsof hij maar een klein stukje naar binnen gaat, weer voorhuid. Als het prikt, heb je een wondje. Als hij teveel rekt of steekt als hij in je gaat, ben je gewoon niet geoefend, en moet je voorzichtig elke dag even oefenen. Als de pik gespannen voelt, en hij schiet er makkelijk uit, is hij niet stijf genoeg, niet andersom! Als je voelt dat hij tegen je baarmoeder stoot, moet je je heupen anders draaien. Dat je zelf kan sturen waar die pik terechtkomt, daar lachen ze om. Als het branderig voelt, kan je een SOA hebben. En die kan je best krijgen van je vent, want die gaat netzogoed vreemd als iedereen.

Een keertje zaten we lekker in een cafeetje te borrelen met zijn vijven, en één van mijn vriendinnen merkte op dat ze alleen maar groot geschapen mannen in bed had gehad. Terwijl ik in de lach schoot, zei een andere dat ze dat ook had. Ik was de enige die dacht dat het een grap was! Je weet dat onervaren vrouwen een pik eigenlijk altijd wel groot vinden, maar als je dit zegt snap je toch wel dat het gewoon niet klopt? Waar vergelijk je het dan mee?

Seks kan altijd anders, maar dat geloven de mensen niet. De meeste mensen zien het als een vast menu, en afwijken is maar kinky. Kinky is best leuk, maar het is echt veel bevrijdender om geen programma te hebben wat je afwerkt. Dan word je geleefd door je verwachtingen, dat helpt je alleen maar van de regen in de drup.

Wat me echt ergert, is dat mijn vriendinnen, waar ik zielsveel van hou, allemaal denken dat ze alle kneepjes van seks weten. Ze neuken, ze pijpen, sommigen doen het zèlfs af en toe anaal. En dus weten ze alles al denken ze, en dat is gewoon niet waar. Dat domme, dat kan me echt dwarszitten. En ik weet meer over seks, maar ik leer nog elke maand wel wat. Dus ik denk dat je nooit alles weet.

Ze lopen zelf vaak genoeg ertegenaan, dat ik denk dat ze het toch wel moesten zien. Maar ze leren het nooit, net zoals de meeste mensen. Ook mannen hoor. Na jaren van samenwonen met haar vriend, ging een vriendin van me van de pil af. Ze deed het omdat ze een kindje wouden. Nog geen drie maanden later zit ze huilend bij mij op de bank, omdat ze vreemd is gegaan. Ik zat er een beetje hulpeloos bij.

Ze was in tranen omdat ze niet meer wist wat ze moest met zichzelf. Ze is een soort vrouw die vreemdgaande mensen het liefst op de brandstapel zou zetten, en nu had ze zich zelf laten verleiden. Ze was erg bang dat ze zwanger was, want ze had het natuurlijk zonder condoom gedaan. Ze begreep het niet.

Je kan dan uitleggen dat vreemdgaan echt héél veel gebeurt, door bijna iedereen, en dat ze wat praktischer met seks moet gaan omgaan, maar mijn vriendinnen begrijpen er echt niets van. Ik ben zo iemand die veel luistert, dus ik krijg wel van meer vriendinnen hun opgebiechte misdaadjes. Ze zijn soms zo naief, dat ik niet weet wat ik ermee moet doen. Maar als ik zeg dat ze meteen voor SOA moet gaan testen, dan vindt ze mij raar. Ze vindt dat hij niets kan hebben, want hij sport.

Meestal luisteren ze niet naar mijn advies, en biechten ze het ook op aan hun partner. Die doet er meestal net zo lullig over als zij, dus dan hebben ze allemaal spanningen in hun relatie. Dat vind ik dom, want je doet je partner alleen maar pijn ermee. Je hebt toch gewoon geheimpjes in je relaties? Ik wel, en dat werkt fijn hoor.

En andersom natuurlijk. Een vriendin die al jaren klaagt over dat ze het zat is, dat haar man telkens avances maakt, vindt hem opeens zo opgevrolijkt. Dan weet je meteen dat die een neukertje voor ernaast heeft. Zij is dan nog slim genoeg geweest om dan ook leuker tegen hem te gaan doen, want je weet dat hij anders haar gewoon van haar zou scheiden. En toch zegt ze niets over dat hij vreemdgaat, terwijl ik niet kan geloven dat ze het niet wéét. Misschien vindt ze het wel fijn zo. Maar ik hoor dan wel een man die niet krijgt wat hij nodig heeft.

We zijn allemaal mensen, en mensen zijn niet monogaam. We zijn allemaal hongerig naar seks, en we zijn allemaal hebberig. Als we iets anders willen zijn, moeten we daarvoor zorgen dat we seksueel niet ontwikkeld worden. En dat doen heel veel mensen dus ook. Mensen die seksueel nieuwsgierig zijn geweest, komen niet zomaar terug in het gewone monogame leven. Je moet je ontwikkelen als je wil genieten van goeie seks, maar als je een rustig monogaam leven wil, moet je dat helemaal niet laten gebeuren.

Maar niemand gelooft me.

30 opmerkingen:

Anoniem zei

Het gros van de bevolking heeft het geduld niet om iets echt goed te leren. Zoals je zelf al zegt, dat leren komt met veel oefenen.

Liever lui dan moe, helaas. Zegt ook wel iets over het karakter van je vriendinnen - en over Zondares die wel de moeite doet en er veel plezier aan beleeft.

Anoniem zei

Ik denk inderdaad dat het probleem, met vrouwen vooral, is dat ze seks zien als iets wat bij een relatie hoort en dat het iets van geven en nemen is, waar ze vooral ook iets mee willen kunnen bereiken. Dat seks een soort beloning wordt voor iets. En wat dat iets is, is mij niet geheel duidelijk. Het lijkt me een soort loon naar werken, maar misschien is het ook een machtsspel. Of een testcase waarin alle elementen terug komen: om te zien hoe trouw de partner is en of hij haar nog wel verdient. In de zin van dat hij het lang genoeg kan volhouden zonder seks en toch bij haar blijft (afhankelijkheid?), dan moet het ook wel een goede partner en betrouwbare vader voor haar kind zijn.

Terwijl het misschien beter is seks te zien als een sport, of een middel wat voor beide partijen lekker te maken is door het op een bepaalde manier te doen en door het regelmatig te doen (training). Als je echt van elkaar houdt in een relatie moet je ook naar elkaar verlangen en zou je het elkaar ook moeten gunnen. Het zou allemaal automatisch moeten gaan zonder complicaties.

In ieder geval Zondares, zet je mij aan het denken met je verhaal.

Anoniem zei

Hi Zon, je verteld in het begin van deze blog dat jou vriendinnen niets weten van jou werk, maar jij denkt wel alles te weten over hun 'slechte' seksleven, misschien vertellen ze jou ook niet alles. Misschien gaan jou vrendinnen ook wel vreemd of hangen ze ieder weekend in een sling in een PC. Je kunt wel naar iemand kijken maar niet erin! Dat geldt voor iedereen!

Liefs Cindy

tara zei

Stel je nou dat mensen die niet met veel verschillende mensen geneukt hebben er niks van kunnen?

Ik heb in totaal 3 mannen gehad. Maar ik heb een drive van hier tot Tokio, ik wil het elke dag. Mijn kerel wordt daar wel eens gek van. Al die spieren etc. waar jij het over hebt, het 'te nat zijn', oprekken. Dat ben ik ook te weten gekomen, in die korte tijd dat ik nu seks heb.

Allez, met een andere man/vrouw heb je een ander 'gereedschap'. Maar in de basis zijn we allemaal hetzelfde. Ik denk eerder dat het gaat om het vele doen.

En misschien doet verandering van spijs eten, maar ik ben blij met die van mij. En vreemdgaan zou voor mij verkeerd voelen. Daarnaast geloof ik niet dat het de standaard is om links en rechts bij te neuken. Ik denk dat jij in een branche zit waar je er meer mee te maken krijgt en zo een vertekend beeld hebt. Zo ook door veel van je lezers. Omdat dat toch overwegend hoerenlopers (excusez le mot) zijn?

Wel fijn dat je weer een lang stuk eropzet zo regelmatig :)

Anoniem zei

Mooi stuk. Eye-opener.

Anoniem zei

hoi,

valt me steeds weer op, je lange blogs, je hebt veel schrijfstof. Ben benieuwd of je het boek hebt gelezen van Marian Donner, Lily.

gr.

Anoniem zei

zit veel interessants in deze post

maar

"Een andere van mijn vriendinnen klaagt altijd over dat ze te nat is bij seks. De anderen hebben het dan over tampons, of handdoekjes. Niemand van dat clubje snapt dat je niet te nat kan zijn. [...] Als het voelt alsof je te nat bent, is het bijna altijd dat zijn voorhuid tussen jou en hem inkomt. Met een doekje kom je nergens."

kon je haar daar echt niet mee helpen, door wat hints in die richting te geven. wat zou die echtgenoot er aan kunnen doen. Besnijden, ok. Nog iets anders? Een truc voor haar misschien.

Anoniem zei

"Maar als ik zeg dat ze meteen voor SOA moet gaan testen, dan vindt ze mij raar. Ze vindt dat hij niets kan hebben, want hij sport."

Hoe komt ze daar bij? In de flair gelezen zeker?

Anoniem zei

Na jaren van samenwonen met haar vriend, ging een vriendin van me van de pil af. Ze deed het omdat ze een kindje wouden. Nog geen drie maanden later zit ze huilend bij mij op de bank, omdat ze vreemd is gegaan.

Het is niet zo vreemd, het is de evolutionaire basis programmering van de vrouw die haar in zekere zin voor de bijl liet gaan. Vrouwen willen een sterke partner om sterke nakomelingen van te krijgen, helaas zijn deze niet betrouwbaar gebleken en willen vrouwen vervolgens een betrouwbare maar minder sterke partner om haar nakomelingen de meeste kans te geven om op te groeien en daarmee haar genen door te geven. Deze basis programmering zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat vrouwen vallen voor die foute mannen omdat ze dit als sterk beschouwen.

Het zou mij niet verbazen als haar vreemdgaan gelijk viel met haar vruchtbare periode, vrouwen beoordelen mannen anders als ze wel of niet in de vruchtbare periode zitten. De combinatie van vruchtbaarheid en kinderwens heeft ze onbewust haar partner als betrouwbaar maar niet sterk beoordeeld en was ze op dat moment ontvankelijker voor verleidingen van een sterker exemplaar om betere nakomelingen te krijgen. In dat licht bezien is het minder vreemd dat blijkt dat 10 procent kinderen van een andere biologische vader te zijn dan de vaste partner.

Uiteraard ook mannen hebben een basis programmering, ongeacht waar ter wereld je mannen laat aanwijzen welk model vrouw ze het meest aantrekkelijk vinden dan is dat altijd het zandloper model. Ook mannelijke leden van een stam dat zo diep in de amazone leeft dat ze nauwelijks beinvloed zijn door westerse schoonheidsidealen kiezen het zandloper model. De reden hiervoor is het evolutionair de meest gezonde exemplaren betreft en dus meer kans om nakomelingen bij te verwekken, om de nakomelingen gezond ter wereld te brengen en succesvol op te voeden om de genen door te geven.

Ron

Anoniem zei

Wanneer ga je nou een echt boek schrijven? Dit is precies hetgene wat ik al mijn vriendinnen wil laten lezen, en wil delen met alle mannen die echt zichzelf in bed willen verbeteren in bed!

Bundelen die blogs en naar een uitgever sturen!
Go for it!

Anoniem zei

Ik ben een niet erg ervaren jonge man van 29 en ik heb toch de indruk dat jij bij sex wel erg veel de nadruk legt op techniek. Misschien een beroepsmatige afwijking? Wat ik in mijn eigen relaties merkte is dat zo lang de aantrekkingskracht er was de sex ook goed was. Ik zie aan bevriende stelletjes om me heen zelden dan ze nog echt tot elkaar aangetrokken zijn, dan kan je elke week wel 10 nieuwe standjes proberen, maar daar schiet je volgens mij dus geen zak mee op. de basis is er niet.

Wat betreft die vreemdgaande vriendin zonder pil, ik zou gek worden als mijn vriendin mij dat ooit zou flikken. Als zij zoiets doet op een moment dat je samen een kindje probeert te krijgen dan zit er iets goed mis tussen hen beiden lijkt mij.

Anoniem zei

mee eens met anoniem 12 april 2011 03:36

trouwens, hoe zit het met vrouwen die kramp krijgen in baarmoeder dan? ik hou zelf van diepe seks maar laatst ging het heel fout, kreeg opeens ontzettende buikpijn en ben naar 1e hulp gegaan. Heb dan ook wel endometriose maar toch vind ik het heel moeilijk ermee om te gaan. nog tips daarover? heupen bewegen om zelf te sturen? :D naja vanzelf wil ik t diep maar moet het afleren denk ik...

X D

Anoniem zei

Ben het eens met anon 3.48

Volgens mij heeft de onervarenheid van veel vrouwen voornamelijk te maken met het idee van seks als beloning voor de man, in plaats van genieten van een gezond potje neuken.

Heb zelf geluk gehad om vrouwen als Tara tegen te komen voor wie dat niet geldt. Dan heb je als man weinig te klagen.

Overigens de kans op een ongeremde sexpartner groter onder niet-westerse vrouwen.

Joost zei

Goh,

Ik heb inmiddels al aardig wat stukjes van je gelezen. Gewoon uit nieuwschierigheid. De stukjes in het begin tonen veel onzekerheid en verdriet. Veel onbegrip en wellicht ook wat angst.

Bij het vorige stukje (van 7 aprik 2011) had ik al een reactie geplaatst, omdat ik vond dat ik juist op die moest reageren (en omdat hij natuurlijk vrij recent was). Nu lees ik dit stukje en tja....

Het spijt me zeer dat voor jouw seks een ding is waarin je ''beter'' in moet worden. Met alle respect, maar de arrogantie in dit stuk is van een hoog niveau. wie ben jij om te weten of een man extra vrolijk is doordat hij vreemd gaat. Wie ben jij om te zeggen dat bepaalde technieken zullen helpen om betere seks te hebben.
Ik zeg juist dat pure liefde ervoor zal zorgen dat de seks beter zal worden. En niet de lust...

Misschien ben ik wel naief en geloof ik teveel in al het moois waar wij toe in staat zijn en kunnen beleven, zoals liefde en pure passie.
Ik ben, zal en blijf van mening dat seks geen routinematige alledagelijkse bezigheid is, of beter gezegd, behoort te zijn. Op het moment dat het verlangen naar elkaar plichtmatig wordt, dan heb je geen liefde meer....

Relaties worden tegenwoordig neer gezet als iets dat moet, als iets dat hoort, iets wat normaal is: Je komt bij elkaar, gaat samen wonen, koopt dus een huis, eerst gaan ze beiden werken, dan komen er kinderen, etc. etc. Verdomme zeg het leven is toch geen plichtmatigheid.....

Over jouw leven kan ik, behoudens wat ik tot nu toe heb gelezen, niet oordelen. Maar als ik uitga op basis van wat ik heb gelezen. Is dat jij het vertrouwen in zowel mensen als in die pure liefde (waar ik in geloof) kwijt bent geraakt. En dat je eigenlijk elke keer toch weer op zoek gaat om te kijken of je niet toevallig toch weer wat van dat vertrouwen kan terug krijgen. Maar als je vooral de verkeerde mensen ontmoet...

Het is de vraag of er (uberhaupt) 1persoon of wellicht een paar, in staat is dat vertrouwen aan jouw terug te geven. Het vertrouwen dat honderden, zo niet duizenden mensen, voor jouw hebben kapot gemaakt....

Anoniem zei

Wat een arrogantie, in deze blog en de vorige week. Als jij als prostituee seksueel verminkt bent geraakt, moet je niet denken dat het beter weet dan mensen die nog wel in staat zijn om liefde te voelen.

Unknown zei

Wat een pedante sfeer spreekt er uit die laatste twee opmerkingen. Hoezo is het geloof in 'pure' liefde kwijt en wat is die seksuele verminking dan precies volgens u? Is het begrip pure liefde uitlegbaar? Wie zegt mij of uw begrip overeenkomt met de definitie die anderen hier over hebben of over zouden willen hebben?
Het is te gemakkelijk om op basis van individuele standpunten deze als ijkpunten te gebruiken voor degelijk stellingname.
Zolang u dat ijkpunt toepast op uw persoonlijke leven is er geen probleem. Als u uw meent dat uw ijkpunten ook andere mensen moet gelden dan lijkt me dat een stap te ver gaan.

Anoniem zei

@Joost
Mag ik het flink oneens zijn over de stelling dat pure liefde zorgt voor betere sex. Het heeft bij mij tot de slechtste sex ervaring ooit geleid.

In tegenstelling tot mn voorgaande relatie besloot ik met dat meisje niet zsm in bed te belanden, maar juist eerst aan de relatie te werken. Na een super romantisch avondje besloten een hotel te nemen en kwam het na bijna 3 maanden tot sex, de volgende ochtend het nog eens dunnetjes overgedaan en absoluut geen reden tot klagen over de sex (Wellicht dat droogstaan invloed heeft op de beoordeling :) ).

Al gauw merkte ik dat ik altijd de sex initieerde. Wellicht dat ze onzeker over zichzelf was, onervaren of bang dat ik haar een slet zou vinden als ze sex zou initieren, in elk geval ik negeerde het in de veronderstelling dat het wel goed komt.

Tijd verstrijkt en het blijft van een zijde komen. Kortom ik begon onzeker te worden over mn bedprestaties bevredig ik haar wel? Je begint te experimenteren met sex, wellicht haar sexuele interesses op een ander vlak liggen dan de mijne. In het kader je moet wat neem je de flair door, etc. Zelfs zo ver gegaan om bij haar moeder te informeren of er wellicht iets in het verleden is voorgevallen wat haar sexuele geremdheid verklaart.

Dan komt de ingeving dat je eens wat meer die grijze massa tussen je oren moet laten werken ipv het geen tussen je benen. Ze wellicht niet zo sexueel ingesteld of meer een knuffelpersoon. Na drie weken onthouding en knuffelen de doorbraak, ze wilde sex. Helaas was het geluk van korte duur nu werd het als meer dan X dagen waren verstreken sinds laatste sex dan gaf ze aan sex te willen, het voelde in elke geval niet spontaan terwijl ze wel een vlotte spontane meid is in omgang met anderen.

Met als gevolg dat je je schuldig voelt om je pik in je vriendin te steken omdat jij sex wil, maar zij klaarblijkelijk niet. En als iets slecht is voor sex dan is het wel neuken met een schuldgevoel, het proces van ontlading degradeert tot het lozen van je kwakkie, met als gevolg dat bovendien ook gefrustreerd raakt. Uiteindelijk heeft een goede vriend me doen inzien dat het beter is de relatie te beeindigen. Op dat moment zie je de negatieve spiraal niet.

Terugkijkend is liefde niet het recept voor goede sex, maar juist de mix van lust en liefde bepalend is. Waarbij soms wat meer liefde en soms meer lust gemixt is om te komen tot goede sex. Ondanks de slechte sex ervaring is en blijft ze wel het eerste meisje waar ik meer voor voelde dan lust. Ik heb haar later nog wel gesproken en zelfs keer mee uit eten geweest. Hoewel ik het niet gevraagd heb hoopte dat ik ergens dat ze het waarom zou vertellen, niet om schuld te bepalen, maar als definitieve afsluiting van het hoofdstuk.

Ron

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Als klein geschapen man is het fijn te lezen : "Ik heb een fles sesamolie in mijn kut laten lopen, en mijn klein geschapen minnaar voelde ik daarna echt perfect nog".

Bovenstaande is vanuit de vrouw geredeneerd, maar wist jij dat het voor de klein geschapen man aanvoeld of je hem in een emmer warm water hangt !

Misschien had jouw vriendin het fenomeen iets "breder" met haar minnaar besproken. Of denk je dat ze daar helemaal niet over praten.

Groetjes klein geschapen man die wou dat ie groter was.......

Zondares zei

Nog maar een stukje op maandag dan, maar dat is dan echt de laatste.

Anoniem zei

Ik heb veel van je blogs gelezen, en ik ben het wel een beetje met twee reacties eens dat je hier een beetje arrogant uit de hoek komt. Ik geloof vast dat je het zelf niet zo ziet of niet in de gaten hebt. Het ziet eruit alsof de wereld voor jou verdeeld is in vrouwen die niets van 'het werk' en dus van seks weten, en prostituees. Ik snap dat dat misschien komt omdat de hele maatschappij in wij-zij denkt, maar toch... Zit het zo? Als het echt zo zit, wat vind je dan hiervan:
Als je laat zien dat je denkt dat wij vrouwen die niet in het vak zitten vaak niets over seks weten, of het allemaal verkeerd hebben, tsja, dan moet je niet gek opkijken als de reactie is dat jij niets over relaties weet, en over de relatie tussen seks en liefde.
Seks is soms los van liefde verkrijgbaar, en dat is vast prima - daar ben jij een bewijs van - maar voor veel mensen hoort seks wel bij liefde, gewoon omdat het anders geen goed gevoel geeft. Ik heb seks met 1 man, ik vind het leuk, ik heb er plezier aan, so be it. Ik ben blij dat ik behalve goede seks ook vriendschap en steun krijg en geef aan/van mijn man. Ik lees ook je blog en soms vind ik het leerzaam, soms arrogant, soms leuk en soms vind ik je niet uit te staan. So be it.

Ik ken iemand, die is slager. Hij weet veel over vlees, en soms zit hij door te zagen over het verschil tussen twee stukjes vlees, en dan zit hij af te geven op niet-slagers die dat allemaal niet weten. Dan zitten wij -zijn vrienden- te denken, wat wil je van ons, we kunnen toch niet allemaal slager worden?

Anoniem zei

Op het gebied van seks kunsten, zul je best wel gelijk kunnen hebben. Op gebied van relaties en vreemdgaan, denk ik dat je ernaast zit. Wellicht omdat jij natuurlijk in aanraking komt met veel mannen (klanten), die vreemdgaan. Je 'ziet' die kant van de maatschappij. Velen vallen daarbuiten. Als ik naar mezelf kijk. Ik (38 jaar) heb inmiddels wat relaties achter de rug, zowel lange, als korte en een paar perioden als vrijgezel. In een relatie ben ik nog nooit vreemdgegaan en daar voel ik me zeer goed bij. De kans heeft zich wel meermalen voorgedaan en eenmaal ging de dame in kwestie nogal ver en dan valt het als man echt niet mee om niet voor de bijl te gaan. Toch ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
Jouw wereld bestaat alleen uit seks en seks ervaringen. Die tijd heb ik ook gehad, namelijk met mijn eerste lange relatie. Veel gedaan en ontdekt, waaronder parenclubs en swingen. Swingen is overigens in mijn optiek geen vreemdgaan aangezien de partner erbij is. Die tijd heb ik gehad. Ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, maar ik ben blij dat ik nu ook andere facetten in het leven ontdek. Een echte klik, echte liefde gaat verder dan een seksuele ervaring en is mij te mooi op in de waagschaal te brengen door 'pietlutige vleselijke lusten'. Natuurlijk de verleiding is er en zal er waarschijnlijk ook altijd blijven. Maar geen haar op m'n hoofd die er aan denkt om ook maar iets mee te doen. Ik hoop voor je dat je zelf ook zult ervaring dat er meer, veel meer in het leven is dan alleen het seksuele.

Anoniem zei

Jawel. Ik geloof je wel. Er zijn zelfs allerlei onderzoeken van waaruit blijkt dat het helemaal niet logisch is dat mensen monogaam zouden zijn. Dat is een godsdienst dingetje.

Ook geloof ik inderdaad dat je je partner niet moet belasten met de wetenschap dat je een keer met een ander bent geweest. Al valt het wel te hopen dat je het zo slim hebt aangepakt dat het niet subiet uitkomt. En dat het veilig is gebeurd: je partner moet er op kunnen vertrouwen dat je haar of hem niet met een ziekte opzadelt.

slim zei

^ hebben we er weer zo een.

Nee het is niet een puur 'godsdienst' dingetje. Als iedereen er maar op los neukt zijn/waren er problemen met het achterhalen van de vader en dus degene die verantwoordelijk was voor het kind en de moeder. Zelfs nu nog, nu er veilige seks mogelijk is (maar wat veel mensen niet doen) gebeurt dit nog. Gelukkig hebben we nu DNA testen. Maar die heb je nog niet zo lang.

Leuke relatie heb jij trouwens, gewoon pakken wat je pakken kan en je partner in de waan laten. Triest.

Eleonore zei

Zondares, ik begrijp je helemaal. Ik heb zelf maar 1 jaar in de prostitutie gezeten, achter de ramen, dus ik ben niet zo ervaren als jij. Ik heb het gevoel dat ik net begon te leren. Maar wat jij beschrijft, is precies wat ik erbij denk. Je verwoordt het heel goed.

Wanda zei

Toen ik deze blogpost las, dacht ik: Ja, dit is het!

Ik heb precies dezelfde ervaringen gehad, voor en na mijn begin met prostitutie, en ik kan me zo inleven in wat je schrijft. Het is uit mijn hart gegrepen, echt.

Ik hoop dat hier veel mensen wat van leren.

Dirk zei

Erg mooi hoe je in de prostitutie achter de belachelijkheden van onze cultuur/samenleving kan komen er er je eigen nieuwe inzicht aan kan verbinden. Het is net als bij de ideeën bij seks voor jong-volwassenenvan de Zondares: daar zijn ook zoveel schadelijke misverstanden over.
Ik had graag gezien dat de zondares bij bekritiseren van die mis(ver)standen ze alleen wat minder rigoreus af zou fakkelen. Ze bestaan namelijk omdat de meerderheid van de mensen om ons heen juist niet hetzelfde is als de Zondares. Zondares lijkt daar niet zoveel oog/gevoel voor te hebben wat haar uit de hoogte/arrogant zo je noemen wil, doet overkomen. Op een publiek blog snijdt zij zich daarmee wel in de vingers, wat voor zo een uniek blog als dat van haar gerust zonde genoemt mag worden.

Serena zei

ik ben blij voor je dat je met je vriendinnen kunt praten, ook over het werk. Ik zit in de escort, ik heb overduidelijk minder te maken met collega's dus soms mis ik die gesprekjes wel! Als ze over t werk gaan.

Ik heb soms ook als ik vriendinnen hoor klagen dat ik tips wil geven maar als ik dat te vaak gaan doen gaan ze vast rare dingen over me denken ;)

Anoniem zei

Een heeele late reactie ja, haha maar ik lees nu al een paar dagen vanaf het begin je blog en ben van plan tot heden te gaan lezen. Een leuke bezigheid voor in de vakantie nu mijn vriend op wintersport is.

Ik wou even reageren op het stukje dat je vriendin had verteld dat ze te nat werd en het dan niet meer voelt. Volgens jou ligt dat daar niet aan. Ik word zelf ook echt heel nat tijdens seks, maar dan ook zo nat dat het vervolgens (als ik op mijn rug lig) langs mijn billen op het dekbed gaat en een lelijke vlek maakt. Ik moet me ook altijd wassen en plassen na de seks omdat ik anders blaasontsteking krijg, helpt niet altijd trouwens. Ik word er vaak wel onzeker van omdat ik na de seks gewoon heel oncharmant me moet wassen, of dat we de volgende dag een vlek zo groot als je hand in het beddengoed vind. Als ik te opgewonden ben en enorm nat word dan voel ik gewoon niks, soms zit ik bovenop hem en vraag ik wel eens: 'zit hij er wel eens in?'.. Mijn vriend is helemaaal niet klein geschapen, ik denk een fijne van ongv 17 cm. Als we beginnen met de seks dan voel ik hem meestal nog wel goed erin maar op een gegeven moment word ik gewoon zo zeiknat dat ik het niet voel.. Ik vraag het nu ook niet meer omdat ik er nu wel aan gewend ben en mijn vriend voelt zich ook gekwetst als ik dat zeg.

Ik ben dus zo iemand die zeiknat word en niks voelt. Ik vind dit zelf harstikke vervelend maar kan er ook niets aan doen. Als ik opgewonden ben word ik gewoon zo nat.

Zondares zei

Als je het gevoel hebt dat je te nat bent, is het meestal de voorhuid die ertussen is gaan zitten. Als je vriend een minuutje stoot met zijn voorhuid naar achter, dan ben je snel minder nat, en dan gaat het lekker pakken. Dan gaat het daarna wel goed door. Ik weet niet of je echt te nat wordt. Ik heb ook wel natte dagen. Die vlekken wassen prima uit, daar moet je maar niet te gek van opkijken.

Je vocht word ook anders met je cyclus, en met je leeftijd. Dat veranderd soms gewoon. De penis is heel goed met precies genoeg vocht toelaten en de rest wegpompen, als de voorhuid maar naar achteren blijft.

De blaasontstekingen weet ik niet, je moet je dokter vragen. Ik weet wel, dat ik geen blaasontstekingen krijg als ik vaak naai. Schoonhouden is natuurlijk altijd de voorwaarde. Soms betekent dat ook dat je vriend zijn schaamhaar beter kan wegscheren. Dat is bij sommige mannen erg hard.

Unknown zei

"Ze neuken, ze pijpen, sommigen doen het zèlfs af en toe anaal. En dus weten ze alles al denken ze, en dat is gewoon niet waar": Toch een troost dat vrouwen ook (net als mannen) niet goed kunnen neuken.
Co.