donderdag 14 april 2011

Braziliaanse collega

Toen ik nog achter de ramen zat, had ik niet heel veel contact met mijn buurtjes. Meestal keken ze toch erg de kat uit de boom, en ik was zo groen als gras. Dan hoor je er nog niet erg bij, want achter de ramen zitten meer heel erg door de wol geverfde hoeren. Dat is daar veel erger dan bij de escort of de clubs, want achter de ramen ga je echt kapot als je het niet kan.

Er was een vrouw waarmee ik goed kon opschieten. Ik noem haar D. Ze kwam uit Brazilië, en ze was 40 ofzo. Ze zei tegen de klanten dat ze 20 was, en dat werd gepikt. Ik weet niet waarom, want je zag het wel best duidelijk. Misschien kwam het doordat ze voor een Braziliaanse wel een mooie huid had, en natuurlijk zorgde dat ze erg strak bleef.

Ze zat niet vlak naast me, maar net om de hoek. Ik leerde haar kennen doordat op mijn eerste dag, toen zij naar haar kamertje liep, ze me zag en heel vrolijk zwaaide. Zo vrolijk dat het opviel. Ik dacht dat ze gesnoven had, maar ik merkte later dat ze altijd zo was. Ze was de enige die meteen contact met mij zocht, en ik vond haar heel aardig.

Ze werkte er maar kort, ze was er pas een paar weken voordat ik kwam, en ze ging weg voordat ik wegging. Ze was dus niet echt een vaste daar. Dat gebeurt wel vaker, vrouwen komen en gaan. Soms verhuizen ze, soms houden ze op als ze gecashd hebben, en soms gaan ze door naar clubs of privéhuizen.

D heeft me dingen geleerd die ik echt nodig had, bijvoorbeeld hoe je met de lastige klanten en de verhuurders moet omgaan. Maar het was nooit een mentor van me, gewoon een leuk mens. Ze was alleen heel erg vermoeiend als je haar nog niet zo goed kende, want ze had soms overdreven emoties. Als ik chaggerijnig was, was zij woedend, en als ik een beetje sip was, huilde ze tranen met tuiten. Ze verstopte haar emoties nooit. Dat was erg eerlijk, maar ook erg vermoeiend.

Het was ook niet goed voor het werk. Je moet je niet teveel laten zien aan de klant als het niet vleiend is. Ze vertelde dat ze een klant had gehad die haar had geslagen. Zij had hem teruggeslagen, en haar pooier had hem weggewerkt. De reden was dat hij haar neukte, en haar vroeg wat ze ervan vond. Zij zei dat ze zich verveelde. Ik keek haar aan met open mond. Dat doe je dus echt niet.

Met neuken verdiende ze niet het grote geld, dat was met dildo-shows. Ze had zo'n Braziliaanse kut waar je enorme dildo's in kan laten floepen. Ze vond het leuk dat de mannen daar zo geil van werden, dat vond ze iets wat in Europa wel bestond, maar niet in Brazilië. Daar vinden de mannen het maar normaal denk ik.

Ze bood ook SM aan, omdat ze dat zelf leuk vond. Dat sloeg nooit aan. Voor SM moet je acteren, en dat kon ze echt niet. Ze moest het hebben van haar extreme eerlijkheid, en die kan je niet gebruiken. Bij SM draait alles om de sub, en dat mag je juist niet laten merken. Dat deed ze natuurlijk wel. Zij snapte het niet, want zij vond SM juist hartstikke leuk om te doen. Het liefst had ze de hele dag met een zweep op knappe jongensbillen staan slaan.

Ik kwam vaak bij haar op bezoek voor ik weer naar huis ging. Ik moest best wel ver met het nachtnet, en dan wou ik vaak vantevoren nog even eten. Dan ging ik met haar mee naar huis. Zij woonde heel krap, in een oud huis waar ze de zolder had. Onder haar woonde iemand die altijd harde muziek draaide, tot diep in de nacht, maar ze zei dat ze er geen last van had. Ze kon goed koken, lekker pittig. Ik maak nog weleens wraps zoals zij dit deed, met kip en chilipepers.

Ze was niet een hele goeie hoer, maar ze had wel plezier in het werk. Ze was in Brazilië begonnen op straat, en was toen in een bar gaan werken. Daarna is ze vertrokken naar Portugal, en van daar was ze naar Nederland gekomen. Ze had hier meteen een huis en een uitkering gekregen, en ze vond het hier fantastisch. Toen kon dat nog.

Ik heb respect voor haar, en dat is niet veranderd. Ze was misschien dom over sommige dingen, maar ze was erg ontwapenend, en erg eerlijk. Ze belazerde de klanten niet, ze ging voor alles wat ze deed. Ik vond het fijn om te zien dat mensen zo kunnen blijven, zelfs achter de ramen. Ik denk dat ik nu gewoon met haar zou kunnen praten over het werk, ook al kan ik haar vanalles leren en zij niet aan mij. Aan de andere kant belazerde ze wel de uitkeringsinstanties, maar dat zag ik toen anders.

Het was helemaal naar haar zin dat je hiet niet zoveel HIV hebt, dus ze vond ook dat ze niet moeilijk hoefde te doen over condooms. Ze pijpte altijd zonder, want dat is fijner, maar als een klant het vroeg neukte ze ook zonder. Ik was nog niet sterk genoeg om daarover met haar te gaan discussiëren. En ik wist ook nog niet genoeg over SOA om het risico te begrijpen.

Ze maakte veel fouten, en deed heel veel dingen die je als hoer beter niet kan doen. Ze koos lingerie die dik maakte, en ze was veel te lawaaiig, en ze deed niet sensueel maar juist een beetje te sletterig. En toch had ze zo'n fijn karakter, dat de klanten het naar hun zin hadden. Ze was geen handige hoer, maar ze was een fijne vrouw, en daar komen sommige klanten gewoon ook voor.

De laatste keer dat ik haar zag, had ze een tand door haar lip, omdat haar pooier haar geslagen had. Dat vertelde ze me, maar met minder emotie dan dat ik anders bij haar had gezien. Ze zei dat ze wegging, omdat ze hem niet meer wou zien. Dat zeg je makkelijk als je emotioneel bent, en ik dacht eigenlijk dat ze wel bij zou draaien, dus ik verwachtte eigenlijk dat ze terugkwam. Maar de volgende dag kwam die pooier bij mij vragen waar ze was. Ze was niet thuis, en ook niet op haar werk. Ik heb haar nooit meer teruggezien, en ik was blij en verbaasd dat ze echt had gedaan wat ze zei.

Haar pooier was woedend, en ik begrijp wel waarom. Ze heeft met mij nooit meer contact opgenomen, maar dat snap ik wel. Ze weet niet of ik het door zou geven aan die pooier, en dan heb je weer gezeik. Volgens mij heeft ze gewoon een nieuwe stek gevonden, misschien in het buitenland.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Is dat pittige eten met anale sex wel prettig? Je zal toch wel een keer iets aan kwetsuur oplopen toch?

Anoniem zei

Interessant, ik hoor graag wat je ervaringen achter het raam nou waren. We horen veel van je thuisontvangst, maar ik ga liever bij de ramen langs, en ik wil graag wat lezen over hoe dat nou door die vrouwen wordt beleefd.

matente zei

Je schreef:
zo'n Braziliaanse kut waar je enorme dildo's in kan laten floepen

Pardon? geldt dat voor alle Braziliaanse vrouwen?

Anoniem zei

@matente : Veel Zuid Amerikaanse vrouwen staan erom bekend een mooie bolle kont te hebben, maar ik geloof er niets van dat Braziliaans vrouwen, of welk ander ras dan ook, per definitie een grote vagina heeft waar ze enorme dildo's in kwijt kan, omdat er zat ranke en slanke vrouwtjes zijn, ook daar, die dit niet kunnen. Ik vind het sowieso vaak nogal grof en niet erg respectvol overkomen hoe bepaalde dingen beschreven worden.

Anoniem zei

Hoi, ik heb zo'n beetje al je ervaringen gelezen en ik denk dat je goed bezig bent. Je houdt de veiligheid heel scherp in het oog en je bent zakelijk genoeg om je niet gek te laten maken door de wereld. Mijn complimenten! Pas goed op jezelf. R

Anoniem zei

Gemeld bij het MDI.

Zondares zei

Pittig en anaal gaat ook niet echt goed samen, maar dat spreekt wel voor zichzelf. Daarom eet ik ook nietzovaak pittig, ook gewoon vanwege de winderigheid.

Ik heb niet alle Braziliaanse vrouwen opgemeten, maar ik heb van ze gehoord dat het daar normaler is. Het is denk ik netzoiets als zwarte mannen, die zijn echt niet allemaal groot geschapen, maar wel veel vaker.

Eleonore zei

Ik vind dit een lief verhaal. Dit soort dingen zorgen dat ik bijna het gevoel heb dat ik je ken.

Co Jansen zei

"en ze was 40 ofzo. Ze zei tegen de klanten dat ze 30 was, en dat werd gepikt": Als ik zin heb mag een 90ster zeggen dat ze 15 is, ik wil haar toch en ik geeft haar nog een goede recensie ook.
Co.