donderdag 4 november 2010

Vroeg klaarkomen

Klaarkomen is echt kláárkomen voor mannen. Als vrouw ben je even hoteldebotel, en daarna ga je lekker door. Een man kan meestal niet door na het klaarkomen. Ze zijn er wel hoor, maar daar schrijf ik later wel over door. Bij een man bouwt het op naar een geweldige climax. Alles moet je dus doen vóórdat hij komt. Alles wat daarna komt, is eigenlijk niet wat hij zoekt.

Mannen kunnen niet zelf beslissen wanneer ze klaarkomen. Je kan ze laten klaarkomen als ze niet willen, behalve als ze echt dwars gaan liggen. Ze kunnen soms ook gewoon niet klaarkomen. Vooral met antidepressiva gaat dat weleens zo. Dat is heel vervelend voor zo'n man. Daar heb ik ook al eens over geschreven.

Deze keer ga ik het hebben over mannen die te vroeg klaarkomen. Dat noemen ze premature ejaculatie of ejaculatio praecox. Dan heb ik het niet over de mannen die zich niet in kunnen houden, en meteen al zich recht naar een orgasme neuken voordat je je BH uithebt, maar over de mannen met een ècht probleem.

Die mannen reageren niet normaal, want ze kunnen heel moeilijk echt wat doen zonder klaar te komen. Sommige van die mannen kunnen het dan beter maken door zich vantevoren af te trekken, maar de meeste niet. Ze verzinnen wel vanalles om dan maar niet sneller klaar te komen, maar dan is er ook geen plezier meer over.

Het erge is dat ze zich er vaak voor schamen. Zo'n man gaat door de grond als hij te vroeg komt. Dan heb ik het er niet over dat hij al na twee minuutjes neuken spuit, maar er zijn van die mannen die in hun onderbroek spuiten terwijl je je BH uittrekt. Die schamen zich dan rot, en dan moet ik héél lief zijn en ze geruststellen. Als dat eenmaal is gebeurd, hebben ze meestal niet eens meer zin om door te gaan.

Ik vind het jammer voor de klant. Voor mij is het makkelijk werk hoor, maar de klanten zitten er echt mee. Voor hun is de spanning er dan meteen af. Ik ga er niet aan beginnen om dan maar het geld terug te geven, want de tijd die ze hebben geboekt is wel weg natuurlijk. Die tijd mogen ze natuurlijk met me besteden, en ik wil ook best proberen om ze dan toch weer op weg te krijgen. Maar ze willen vaak gewoon weg, en zelfs niet kletsen.

Nogal veel van die mannen denken dat ik het erg vind. Dat ligt eraan dat elke man die ik krijg, toch het idee heeft, dat ik dit werk doe omdat ik ernaar smacht om door hem uitgewoond te worden. Die denken dan dat ik net zo teleurgesteld zal zijn als hun vrouw als ze te vroeg komen. Geen man die me gelooft, als ik zeg dat ik het echt helemaal niet erg vind.

Soms helpt het nog weleens, om ze meteen als ze binnenkomen al een condoom om te doen, en het pijpen over te slaan. Dan zijn ze niet zo op hun gemak, en te verbaasd om meteen klaar te komen. Het is dan natuurlijk weleens lastig om ze dan wel stijf te hebben. Daar kan je soms pech mee hebben. Op die manier kunnen ze het dan in ieder geval gedaan hebben.

Andere mannen kan je helpen door ze even bij de les te houden. Ik gebruik dan weleens een ijsklontje op zijn ballen, dat kan sensueel en geil zijn, maar als je denkt dat hij gaat komen druk je het net wat harder tegen de binnenkant van zijn zak, waar zijn zaadleiders zijn lijf binnengaan. Dat helpt vaak wel tegen vroeg komen, maar ze vinden het niet fijn. Dat moet je een beetje bekijken, want sommige mannen worden er schichtig van.

Het belangrijkste is dat ze het accepteren. Ik kreeg ooit een man die het gewoon wou zoals de meeste klanten, voorspel en neuken. Maar ik wist dat hij een vroege klaarkomer was, dus ik wou hem niet te hitsig maken. hij stond erop, dus ik deed wat hij wou. Je kan ze niet overtuigen soms, dus dan moet hij het maar zelf weten.

Ik stripte, en hij stond met een rooie kop te hijgen. Toen hij zijn broek losmaakte zag ik zijn slappe pik tevoorschijn komen, en meteen gaf hij een klaarkom-kreun. Zijn sperma liep er een beetje uit, het spoot niet eens, en het viel op zijn schoenen. Daarna nodigde ik hem uit op het bed, ik zei dat we nu rustig konden beginnnen omdat de spanning eraf was.

Hij was te teleurgesteld. We hebben het wel geprobeerd, maar hij werd niet geil meer. Hij irriteerde zich alleen maar aan alles wat ik deed, en dan is er voor mij ook geen lol meer aan. Ik heb hem dan maar een biertje gegeven, en we hebben gepraat over zijn werk. Dat vond hij fijner. Tegenwoordig komt hij nog steeds, maar we zijn heel voorzichtig. Je moet zijn lul behandelen alsof er tienduizend volt op staat, anders is het opeens voorbij. Hij vertelt me dat andere vrouwen daar meestal geen geduld voor hebben.

Mannen die dit hebben hebben er problemen mee. Ik ken geen man die het OK vind. Dus daarom wil ik ze juist graag een handje helpen. Dat is heel frustrerend, want je kan niet zoveel. Ik wil ze graag naar de dokter sturen, maar die nemen het niet serieus. Er is een man die wel wat kan met een zalfje waardoor hij minder voelt, maar dat is er maar eentje. De rest heeft het moeilijk, en het is niet aardig hoe er over ze wordt gedacht.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed stukje. Ik heb zelf zo'n vriendje gehad. Leuke egoboost hoor, maar als je zelf ook gewoon geneukt wilt worden is de lol er vrij snel vanaf. Sneu voor die jongen, dat wel. Hopelijk is hij bij jou of een andere goede DvP terecht gekomen die hem ermee heeft kunnen helpen.

Liefs, Azraël.

Anoniem zei

Mmm, ik ben een vrouw en ik ga ook naar een climax toe en naar het orgasme hoef ik daarna ook niet meer, ik vraag me weleens af of vrouwen dat fabeltje instand houden voor mannen over dat gewoon weer doorgaan, ik geloof daarin niet na een goed orgasme ben je gewoon klaar man of vrouw. Voor de rest mijn complimenten voor je verhalen lees ze erg graag.

Anoniem zei

Interessant stuk!
Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld mbv de bijwerkingen van antidepressiva. Zie http://www.vroegtijdigezaadlozing.nl/

Maar ook met zalfjes kan uitstel verkregen worden. EMLA en lidocaine. De tweede is zonder recept verkrijgbaar bij de apotheek!

Anoniem zei

Hoi,

Van de kleurachtergrond word ik helemaal gestoord. Verder ben je een uitstekende schrijver die een eenzijdig belichte wereld van de andere kant belicht, erg leuk! Ik lees je blog dan ook al een flinke tijd.

Wat ik je wil vragen heeft niets met je stukje te maken. Ik organiseer een 'maatschappelijke dag' voor mijn studentenvereniging. Het leek mij leuk om deze dag in het teken van prostitutie te stellen. Om de studentenvereniging te informeren over de prostitutie en om tegelijkertijd de geïnteresseerden een dag mee te laten maken op een studentenvereniging. Ik geloof dat het van twee kanten alleen maar verrijkend kan zijn.

Ik kan me alleen heel goed voorstellen dat prostituees daar helemaal geen zin in hebben. Als dat zo is, kan dit idee de prullenbak in, maar anders denk ik dat het heel leuk is. Jij leek me een goede om hier naar te vragen.

Henri zei

Ik ben zo'n vroegtijdige klaarkomer (geworden). Ook ik heb van alles geprobeerd om het uit te stellen. Meestal sla ik het pijpen maar over. Bij de penetratie gaat het meestal meteen komen of soms al als het condoom erom gaat. Soms voel ik me dan zo opgelaten, dat ik dan ook meteen weg wil. Het is heel herkenbaar ....

Anoniem zei

Ik heb ook dat ik (te) snel klaarkom. Het heeft helaas weinig te maken met zelfbeheersing, of hoe geil je bent. Vrouwen begrijpen het niet, en denken dat je selfish bent. Ik las deze entry met tranen in mijn ogen. Je bent een goed mens.

Anoniem zei

Ik heb hier ook last van. Mijn vrouw zegt dat ze het niet erg vindt en dat mannen te 'pikgericht' zijn, maar mijn probleem ontneemt MIJ de mogelijkheid te genieten! Dank je voor je stukje en ik heb de website van de 3e anoniem bekeken, erg veel dank.

Co Jansen zei

Iets anders over klaarkomen: 't Zou fijn zijn als ik het moment van klaarkomen bij een vrouw zo herkennen (bij zowel man als vouw is er niet echt veel beweging van het lichaam tijdens het orgasme).
Co.