donderdag 18 november 2010

Driehoek

Voor de meeste klanten ben ik een uitstapje. Ik ben iemand naar wie ze toekunnen voor die spannende wip, en waar ze krijgen wat ze willen. Daarnaast hebben ze een gewoon seksleven met hun vrouw of hun vriendin, en dat is iets heel anders. Met mij is af en toe een verzetje, met hun vrouw is het een seksléven.

Ze plaatsen mij en wat ze met mij doen, helemaal buiten hun gewone leven. Dat is ook makkelijker voor ze, want dan voelen ze zich niet de hele tijd een hoerenloper. Voor veel mannen is dat namelijk toch wel moeilijk. Ik ben wel een vraagbaak, en een klaagmuur, voor die mannen. Ze denken dat het iets is wat ze op kunnen lossen in hun relatie, en omdat ik ze wèl geef wat ze willen, denken ze dat ik weet hoe. Dat is eigenlijk wel zo, want ik weet dat híj het niet kan veranderen. Dat kan alleen zijn vrouw.

Er zijn dus ook mannen die een ingewikkelder seksleven hebben. Bijvrouwen, maitresses, noem maar op. Daar krijg ik soms over te horen. De mannen weten vaak prima hoe ze zo'n vrouw kunnen krijgen, maar het is heel iets anders om je relatie fijn te laten verlopen. Dat is dus vaak de reden dat ze er een vrouw bij willen.

Bij autochtone mannen is het meestal een soort van ongelukje. Ze hebben een relatie waar ze erg aan vasthouden, maar daar worden ze niet bevredigd. Dan komen ze een vrouw tegen die ze wel aanspreekt, en dan komt daar een tweede relatie van. Ze willen hun eerste relatie niet opgeven, vaak vanwege de kinderen, en dan hebben ze er twee. De relatiestress zorgt er dan bij allebei voor dat de seks niet meer lekker gaat, en dan komen ze graag bij mij. Bij mij hebben ze dat niet.

Bij allochtone mannen ligt het soms aan hun cultuur. Antilliaanse en Surinaamse mannen hebben soms bijvrouwen. Daar hoor ik dan ook wel over. Soms bieden ze mij er een plekje bij aan, maar dan moet ik wel ophouden met klanten ontvangen! Dat gebeurt natuurlijk niet. Turkse mannen hebben er soms een Nederlands vriendinnetje bij omdat ze het fijn vinden dat Nederlandse vrouwen minder veeleisend zijn in bed.

Dat zijn dan nog alleen de relaties, want je kan ook mannen hebben die er neukertjes bijhebben, of twee gezinnen. Dan zijn ze een nieuw gezin begonnen, maar als ze langskomen bij de kinderen geven ze hun ex ook nog even een beurt. Die hebben het pas ingewikkeld. Je kan het zo gek niet bedenken, ze doen het. En meestal zijn ze er trots op ook, want ze denken dat ze de enigen zijn.

Ik vind het prima. Die mannen moeten gewoon doen wat ze doen, ik ga ze niet veroordelen erom. Bovendien denk ik dat het vaak ook beter is voor hun relaties, want anders bouwt die spanning alleen maar op. Het is natuurlijk voor mij beter als ze hun kwakkie bij mij komen brengen, maar voor de klant is dit meestal wel het beste.

Er komt een heleboel meer gedoe bij kijken, bij zo'n driehoek. Dat is logisch. Daar kies je nou eenmaal voor als je zoiets laat gebeuren. De meeste mannen vinden het maar moeilijk, en ze krijgen er niet goed greep op. Die rollen mee met wat er gebeurt, en ze hebben het niet in de hand. Dan is het nog opvallend, dat het zolang goedgaat.

Een klant die ik al lang heb, heeft ook een driehoek. Eigenlijk heeft hij de hele tijd driehoeken. Ik krijg er in geuren en kleuren van te horen. Hij is er een soort van trots op, maar het gaat bij hem niet om het veroveren. Daar schrijf ik nog weleens een apart stukje over, dat is wel interessant. Veroveren is namelijk veel ingewikkelder dan mensen denken.

Deze man vindt het heel leuk om een leven te leiden waarin hij eigenlijk soort van de held is, in zijn eigen soap. Hij heeft een serie vriendinnen, die hij er op dramatische manieren achter laat komen dat hij een andere vriendin ernaast heeft. Dan komen er natuurlijk enorme scenes van, maar daar smult hij van.

Als de vrouw meteen wegloopt, neemt hij gewoon een volgende in het vizier. Als ze ruzie gaat maken is het super voor hem, maar als ze stilletjes eronder is gaat hij het steeds meer op de spits drijven. Totdat ze uitvalt, en dan heeft hij wat hij zoekt. Hij is dol op jaloezie bij vrouwen. Dat is wat hij heel erg zoekt.

Er zijn drie vrouwen die het al een tijd met hem volhouden, daar zijn er twee van getrouwd met een andere man. Die zijn ook een soort van jaloezie-junkies. Hij vertelt me daar smaakvol over. De nieuwe vrouwen die hij aan de haak slaat maken die vaste vrouwen nog claimeriger, en daar lééft hij van. Hij is erg manipulatief, hij weet goed hoe hij het moet brengen.

Hij heeft mij ook wel jaloers geprobeerd te maken, maar dat lukt natuurlijk niet. Het was wèl heel vervelend, dat het bijna wèl lukte! Ik voelde het gloeien in mijn buik toen hij met me aan het spelen was. Dat beviel me totaal niet. Meestal komt zulke relatie-shit ook helemaal niet voor bij mijn werk, misschien dat ik er daarom bijna intrapte.

Hij is geen aantrekkelijke man. Hij is in de vijftig, hij is kort, wat uitgezakt, en zeer behaard. Hij heeft een gewone pik, die hij niet goed gebruikt. Hij kan er niets van in bed. Toch wordt hij interessant doordat je weet dat die andere vrouwen zo vurig achter zijn kont aanzitten. Soms wordt hij gebeld waar ik bijzit, en ik hoor die jaloerse vrouwenstemmen, terwijl hij zit te glunderen. Één keertje vertelde hij zelfs dat hij bij een hoer zat!

De giftige antwoorden die hij toen kreeg kon ik niet verstaan, maar de toon was heel duidelijk. En hij zat te glimmen, en ik vond zijn arrogantie en zijn zelfvertrouwen onweerstaanbaar. En tegelijk vond ik hem een zakkenwasser, want hij was gewoon met ze aan het fucken. Het is natuurlijk de verantwoordelijkheid van die vrouwen of ze met hem doorgaan, en misschien vinden zij het wel net zo leuk, maar als hij het bij mij zou doen, zou ik hem een zak vinden.

9 opmerkingen:

Jan zei

Hebben we nog steeds met dezelfde zondares te maken?

Anoniem zei

Die man snapt vrouwen tenminste. Je kunt ze maar beter manipuleren, want dat is de enige manier waarop je (gratis) krijgt wat je wilt. Jammer dat ik niet zo'n harteloze klootzak kan zijn...

Anoniem zei

heb je eigenlijk ook wel eens mannen die er wél wat van bakken in bed?

Unknown zei

Leuke case die je beschrijft, en ook grappig om jou reacties op hem te lezen. Ik denk dat je te maken had met een goede pua of iemand die zich die technieken heeft eigen gemaakt.

Waar mannen als eerste op schoonheid en jeugdigheid valt, zijn vrouwen meer gefocust op potentiële waarde. Één van de manieren om waarde te tonen aan een potentiële partner is om aan te tonen dat je voorgeselecteerd bent. Als je de sociale leider van een groep bent, of je kunt aantonen dat andere vrouwen jouw begeren, is dat een erg sterk signaal. Het is een evolutionaire reactie, een natuurlijk reactie van de vrouw om dan verhoogde interesse te hebben.

Gezien het beeld wat je schetst kunnen die telefoongesprekken deel hebben uitgemaakt van een poging om jou te bewerken. Niet voor niets is in pua kringen de hoogste categorie de 'hired guns' genomineerd; de vrouwen die met hun schoonheid in hun levensonderhoud voorzien (fotomodellen, strippers, et cetera). Al zal een echte pua-er nooit willen toegeven van betaalde sexdiensten gebruik te maken.

Zoals een man bijna machteloos is als een vrouw op volle sterke met hem flirt, zo kan de man een aantrekkingskracht opwekken die voor vrouwen moeilijk is om te weerstaan. Toch leuk en soms hilarisch om hier wat over te lezen (bijv. Het Spel). En Anoniem van 18 november 2010 13:26; als je de vaardigden hebt, hoef je nog niet als harteloze klootzak te gedragen. Harteloze klootzakken kunnen wel intrigerend zijn, maar niemand vind ze lief...

Anoniem zei

WTF is een pua?

Unknown zei

Anoniem 20 november 2010 20:25, kijk hier maar eens http://www.youtube.com/watch?v=n2y8B_xBexc

Zondares zei

Ik ben nog steeds dezelfde zondares, en ik kom ook weleens mannen tegen die er wat van kunnen in bed. Alleen nietzovaak.

Pick up artists, daar moet ik nog eens apart een stukje over schrijven.

Studente zei

Er zit een vet stuk psychologie achter je werk, leuk!

Unknown zei

Ik heb van die vlagen dat ik jaloers ben op zo'n man, maar kan niet voorspellen hoe ik me voel als het me overkomt.
Co.