maandag 23 november 2020

 null

8 opmerkingen:

Anoniem zei

maandag 23 november 2020

null
Posted by Zondares at 00:01

That's very little except a sign of life maybe....
Probably something went wrong @Zondares (Ctrl+V maybe)

Anoniem zei

Its a test

Anoniem zei

Begrip gevraagd. De tweede covid golf is een tweede messteek voor die meiden van plezier. Ook zij heeft het wellicht niet echt makkelijk en mogelijk heeft ze grotere zorgen dan dit blog. Hiermede betuig ik haar steun en dank voor al de bijdragen die ze ons reeds schonk.

Anoniem zei

ja zonnie het is wat

Anoniem zei

Zonnie vond jij die monoliet in Utah ook zo bijzonder? Een tweede staat in Piatra Neamt. Nou ben je blij dat je dat toch weet.

Anoniem zei

Meer dan de helft van de aangiften van mensenhandel in 2019 is zo goed als zeker vals. Deze komen vooral op het conto van Nigerianen; dat waren er 512, 32 keer zoveel als er voor de Duitse politie verschenen. Lees meer..

Anoniem zei

Ik denk dat zondares gedoe heeft met haar Google account. Blokkades enzo. Dus rustig wachten totdat is opgelost.

Anoniem zei

Ook de leeuwendaallezing gezien? De gemist versie zal binnenkort wel op de site te zien zijn: https://lezingen.leeuwendaalkerk.nl/

Nou denk je zo’n kerk .... oeffff dat zal niet best zijn......

Ik hoorde toch wel een aardige tip van de kerk ...... een club in rijswijk is de enige in de regio den haag die met 18-jarige meisjes adverteert. En ja hoor ze is te vinden een 18-jarige [michelle]. Een zeester gestrand op de kust die vermoedelijk nog niet terug in de zee gegooid wil worden.😉