maandag 18 mei 2020

Privéseks bij mijn collega's

Een hele tijd geleden schreef ik over mijn relaties, en over hoe lastig dat kan zijn als je sekswerk doet. Daar heb ik heel veel vragen over gekregen, en verhalen van collegaatjes. We zijn ook maar mensen, en als het gaat om relaties blijft het altijd moeilijk, ookal denken mensen makkelijk dat we wel heel handig moeten zijn met relaties als we werken met seks. Ik snap niet hoe dat logisch is, maar dat denken mensen dus echt.

Doordat het telkens terug bleef komen dat mensen daar me vragen over stelden of hun ervaringen bespraken, ben ik er maar wat in gaan graven. Daarvoor heb ik met collegaatjes flink bomen opgezet over hoe die het nou deden, en wat hun ervaringen waren. Dat bleek nogal gevariëerd te zijn. Veel meer dan ik dacht voordat ik ging zoeken. Mensen denken dat we het wel de hele tijd over seks zullen hebben omdat we hoeren, maar eigenlijk heb ik het met andere hoeren minder vaak over seks dan met andere vriendinnen.

Het is niet dat we seks niet interessant vinden, en zelfs niet dat we er weinig over te vertellen hebben, of dat we erop uitgekeken zijn, maar het komt er op de één of andere manier gewoon minder van. Als we het over ons werk hebben, dan hebben we het niet over de seks maar over het werk. Dat is een hele andere manier van kijken. En het over relaties hebben doen we op de één of andere manier ook minder, ik weet niet waarom.

En dat is jammer, want hoe meer ik ben gaan kijken naar hoe collegaatjes met hun persoonlijke seksleven omgaan, hoe meer interessante verhalen ik hoor. Ik was begonnen met het idee dat alle hoeren het wel hetzelfde zouden doen als ik, maar dat blijkt weereens helemaal niet waar te zijn. Ja, er zijn dingen die heel veel voorkomen, en er zijn duidelijke dingen die je van bijna iedereen hoort, maar je kan van niets zeker zijn.

Als we dan eenmaal ervoor gaan zitten om het over ons seksleven te hebben, dan gaan we ook meteen wel de diepte in. Geen valse schaamte tussen collegaatjes, dat is wel prettig. Je krijgt te horen van de hoed en de rand, en meestal ook zonder opsmuk. Er wordt wel gelogen, maar minder dan als je praat met je vriendinnen van buiten de business. Daar krijg je vaak meer sociaal wenselijke leugentjes te horen dan waarheid. Behalve als ze ladderzat zijn.

Nuchter kunnen praten over seks en relaties in je persoonlijke leven is ook leerzamer vind ik. Meestal wordt het een gesprek waarbij we van elkaar proberen te leren hoe je het vorm kan geven, hoe het óók kan. En vaak een diepere discussie over verwachtingen, over wat je nou wìl, over waar dat allemaal vandaankomt, en vooral hoe je je compromissen moet sluiten met wat je kan krijgen.

Dat heb ik trouwens helemaal niet met àlle collegaatjes waarmee ik gepraat heb. De meerderheid van de hoeren zijn broodmeiden, en die hebben meestal heel gewone vanilla relaties. Vaak liegen die wel alles aanelkaar tegen hun man, maar dat is juist om die gewone relatie gewoon te laten zijn. Ook broodmeiden reageren lichamelijk wel op klanten, ook broodmeiden hebben soms klanten die seksueel beter klikken dan hun vent, maar die dingen horen die partners natuurlijk niet.

Broodmeiden hebben ook nogsteeds een duidelijkere en helderdere blik op hun seksualiteit en hun relaties dan mijn vriendinnen van buiten de business, maar het blijft wel een beetje bij de gewone relatievormen, de gewone sekslevens. Ze hebben er alleen hun hoerenbaan naast, die tochwel veel ervaring naarbinnen brengt in hun seksleven. Dat proberen ze vaak toch gescheiden te houden, en soms gaat dat goed. Als je niet zo "in" je sekswerk gaat zitten lukt dat wel.

Misschien vinden jullie die balans en die dubbelheid heel interessant, en over dubbellevens komt ook nog een stukje, maar ik vond het zelf veel interessanter om een kijkje te krijgen in de sekslevens van de wildebrassen, de meiden die het werk met passie doen, de meiden die erin gaan zitten en de meiden die het als een avontuur beleven. Dat zijn verschillende groepen die wel flink overlappen. Zelf ben ik geen echte wildebras, maar ik heb er wel altijd wat mee gehad.

Veel van die meiden houden hun seksleven stil. Niet alleen omdat er weinig mensen zijn die het zouden snappen, maar ook omdat klanten het ongeloofwaardig zouden vinden als ze het zouden laten doorschemeren, en er dus op af zouden knappen, maar ook vanwege de hoerarchie. Er is een soortvan pikorde in de hoerenwereld, en die is minstens even dom en schadelijk als de pikordes buiten de business. Die krijgt ook nog een eigen stukje, beloofd.

Dat zorgt er wel voor dat als je laat zien dat er met jou over gepraat kan worden, en vooràl als je er een groepje meiden voor bijelkaarkrijgt zodat je ooknog er een groepsgesprek van kan maken, dat ze dan extra dankbaar op de mogelijkheid ingaan om eens hun hartje te luchten en tips uit te wisselen. En voor mij is dat superleerzaam, want ik leer over dingen die ik zelf nooit heb gedurfd.

De meiden die verdergaan met het werk dan de broodmeiden hebben niet één manier waarop ze allemaal hun relaties en hun persoonlijke seksleven vormgeven. Het is zelfs zo dat ik iedere keer dat ik een nieuwe meid aan de praat krijg wel iets nieuws tehoren krijg waar ik nog nooit aan gedacht had, en wat ook nieuw is voor de andere meiden waar ik al mee gepraat heb. Meestal iets kleins, maar bestwel ook grote dingen. Er zijn gewoon heel veel manieren waarop een seksleven kan werken.

Ik denk dat mijn lezers het best prima zouden vinden als ik gewoon de sappige details van al die verhalen achter elkaar op zou schrijven, maar ik vond het zelf interessanter om te proberen om de dingen te vinden die telkens terugkomen. Trends en patronen geven een heel eigen beeld. Daar schrijf ik liever over. Voor voyeurisme is er genoeg op het internet te vinden.

Je komt heel veel dingen tegen die uniek zijn, maar die zeggen meer over die ene meid en hoe ze in het leven staat dan over hoe het is voor "de hoeren." Je moet juist zoeken naar de dingen die zovaak terugkomen dat je ze bijna gaat negeren omdat ze zo voor de hand gaan liggen. Wat ik bijvoorbeeld héél veel heb gehoord, bij bijna alle meiden die in het werk gaan zitten, maar ook bij veel broodmeiden, is dat je je roze bril kwijtraakt.

Normaliter heb je een roze bril op over je man. Hij is de stoerste, de liefste, de geilste, hij heeft echt precíés de goeie lul voor jou, en hij is een koning in bed. De beste die je ooit gehad hebt. Hij is misschien niet de heftigste bedervaring als je even goed gaat nadenken, maar die heftige toestanden waren toen wel lekker, maar nu niet meer wat je zoekt. Je man is precies wat bij je past.

Dat vertrouwde, dat ophemelen en alles wegredeneren wat daar tegeningaat, dat is de roze bril die de seks zo lekker kan maken in een relatie, ookal modder je eigenlijk maar wat aan en stop je er geen van beiden echt werk in. Het is zo normaal dat de meeste mensen het idee nieteens herkennen. Ik zie het bij àl mijn vriendinnen buiten het sekswerk, ik herken het bij alle discussies over seks die ik vind, het is overal.

Bij mijn collega's ontbreekt het alleen meestal helemaal. Sommige mazzelaars hebben het nog, maar bij de wildebrassen en de aartshoeren hoor ik telkens dat het er niet is. Of ze er nou ooit over nagedacht hebben hoe dat werkt of niet. Inplaatsvan hun vent op een voetstuk te zetten, is hij seksueel gewoon de zoveelste. Dat is lastig als je op zoek bent naar seksueel gezwijmel in je relatie.

Die roze bril wordt bovendien door de mannen wel degelijk verwàcht. Of ze nou snappen of geloven wat die roze bril doet. Want als je die roze bril niet hebt, dan is de boot aan. Dan zijn ze snel onzeker of beledigd, omdat je ze niet op dat voetstuk zet. Iedereen rékent daar namelijk wel op, in een relatie. Vaak al bij de eerste dates. Nuchterheid of een kritische blik zien mensen als dat je ze tekortdoet.

En het is heel oneerlijk, maar het omgekeerde van de roze bril, namelijk dat je partner na een lange tijd samen toch een beetje alledaags en niet geil meer wordt, en ookal richt je je helemaal op hem, hij maakt je toch niet echt botergeil meer en hij prikkelt niet meer zo, zodat je seks vooral nog gebeurt omdat je gewoon afentoe pik nodighebt, of als uitloper van een knuffelpartij, dat houden we nog wèl. De grauwe bril van de gewoonte hebben we misschien nog wel méér zelfs.

Ik hoor van een boel ex-hoeren die ooit flink hebben aangepakt, dat het verliezen van de roze bril nooit meer helemaal goedkomt. Bij sommige vrouwen nog wel een beetje, maar andere meiden zijn hem gewoon voor eeuwig kwijt. Dat maakt voor sommige meiden nietzo uit, die vonden dat gezwijmel over middelmatigheid eigenlijk een soort dom jezelf kleinhouden, maar andere vrouwen willen niets liever dan zich weer voelen alsof het echt niet beter kàn dan hun vent.

Van meer dan één wildebras heb ik gehoord dat ze niet kunnen klaarkomen bij een vaste vent. Dat is te saai, dat is te dichtbij, dat is te alledaags, het prikkelt niet genoeg. Sowieso zijn daar meiden bij die niet kunnen klaarkomen bij seks die "mag," en bijvoorbeeld alleen klaarkomen als ze vreemdgaan. Dat hoor ik trouwens ook bij sommige vrouwen van buiten de business ook terugkomen.

De verboden vrucht is natuurlijk altijd zoeter, en vreemdgaan is altijd heftiger dan dezelfde seks thuis, maar als je dan ooknog die roze bril mist, heeft je vent thuis wel een heel grote valse start weg te werken. Dat werkt soms heel lastig in relaties, en ik weet van een collega die dat heftig heeft, dat ze telkens vriendjes neemt waar ze dan niet echt mee blijft klikken, maar die ze toch aanhoudt omdat het zonder vriendje thuis geen vreemdgaan meer is, en die kick dan wegvalt.

Omgekeerd heb ik ook een collega die nog wèl iets van een roze bril heeft, maar dan alleen bij exen. Dat heb je vaker, exen ga je makkelijk in een onrealistisch licht bekijken, meestal te negatief, maar zij krijgt de roze bril, maar dan achteraf. Dat is kut, want op die manier denkt ze altijd dat ze achter het net heeft gevist. En als ze de ex opnieuw als vriend neemt, valt de roze bril meteen weer stuk.

Wat me ook opviel, is dat veel wildebrassen het geen punt vinden om niet alle rollen in één man te vinden. Dat ontpopt zich dan regelmatig tot een soort harem. Ze hebben niet één man die tegelijk hun belangrijkste sekspartner, hun boezemvriend, hun emotionele steunpunt, hun neukertje voor de vluggertjes, hun neukertje voor de diepe perversies, hun knuffelmaatje voor de buis, hun stapmaatje en hun klusjesman is. Dat verdelen ze dan over verschillende mannen.

Het is logisch om die rollen uit te verdelen. Je hebt meerdere mannen die op verschillende manieren bij je aansluiten, je hebt een grotere talentenpool, en bovendien heb je ook meer variatie. Dat is ook fijn. Bovendien hoef je niet weg te rozebrillen dat er bij een relatie met één man bijna altijd wel dingen onbevredigd blijven. En dingen onbevredigd laten is altijd gif voor je relatie, laat staan als je weet wat je mist.

Tegelijk zijn we mensen, en mensen hebben de neiging om paartjes te vormen. Dus daar vraag ik dan altijd even over door, en ik krijg niet één antwoord dat voor iedereen past. Sommige meiden hebben één man met wie ze zich een paartje voelen, en de rest zijn een soort scharrels en aanhangers, sommige meiden voelen zich een paartje met meer of met allemaal, en sommige meiden voelen zich met niemand een paartje. En sommige missen dat, andere niet.

Je hebt ook gewoon meiden die dat hele relatiegedoe liefst laten zitten, en op zichzelf leunen als het gaat om emotionele steun, en er een schriftje met telefoonnummers opnahouden om booty calls te plegen als ze eens zin hebben. Maar daar valt dan weer minder over te vertellen natuurlijk, want die ontwijken het hele onderwerp op die manier.

Echte monogamie komt bij de wildebrassen heel weinig voor, ook als je het werk niet meetelt. Het komt wel voor dat er mannen dènken dat ze de monogame partner zijn, maar dat is zelden waar. Polyamorie komt wel voor, maar veel minder dan ik had verwacht. De emotionele soap die daar toch makkelijk bij tevoorschijn komt is niet populair. Open relaties werken weer wèl, maar er zijn weinig mannen die daarmee om kunnen gaan. Al heb je ook verhalen over hubbies die het prima vinden om met hun vrouw te oefenen voor een nieuwe kink die ze met een klant wil gaan doen.

Je werk en je relatie gescheiden houden is dè manier om het te doen voor broodmeiden, en ook wildebrassen en aartshoeren passen dat wel toe. Dat betekent vaak dat er over de inhoud van het werk, en over de ervaringen die je hebt, maar weinig of gewoon niet gepraat wordt. Sommige meiden praten er wel een beetje over, maar heel veel meiden hangen gewoon een rookgordijn op tegen hubbie, zodat hij zich niet bedreigd voelt.

Dat is ook niet de enige manier waarop vriendjes bij de neus worden genomen. We maken voor ons werk illusies, en die vaardigheden gebruiken veel meiden ook bij relaties. Sommige mannen krijgen van de wildebras die ze gestrikt heeft niet meer te zien van haar lijf, en voor de rest is allemaal illusie. Maar dan niet de illusie die een klant zou krijgen, maar de illusie die de meid graag leeft.

Je bent sowieso flink aan mannen aan het werken als je wat met ze wil. De meeste mensen hebben immers geen idee over seks, laat staan over de rollen die je wil dat ze vervullen. Ze vinden niet de mannen die hun avontuur komen delen, die máken ze. De meiden die hieraan doen hebben ookwel genoeg handigheid om de mannen te verleiden het te wìllen leren en het te wìllen doen, en dat zou ik ookwel willen kunnen.

Dat gaat dan natuurlijk om gewoon leren seksen, hun seksualiteit leren beheersen, bijvoorbeeld door ze te leren dat ze hun libido niet meer weg moeten masturberen maar die energie op haar moeten richten, of door ze te leren dat hun kinks en smaken kunnen worden uitgewerkt tot interessantere dingen dan ze zelf ooit hadden bedacht. Maar ook gewoon ze te leren dat hun verlangens okee zijn, of hoe ze zichzelf beter en duidelijker kunnen uiten.

Er wordt ook wel aan de mannen gewerkt door bijvoorbeeld hun dieet te verbeteren, ze op de sportschool te zetten, ze zich te laten besnijden, ze te leren manscapen, ze te laten oefenen met langer een erectie houden, ze naar de tandarts te sturen om eens goed op te laten knappen, ze te laten stoppen met roken, en wel meer veranderingen. Hem in het nieuw steken, eens naar een goeie kapper brengen, hem pimpen noem je dat.

Als het om veranderingen gaat hoor ik opvallend weinig over steriliseren. Dat willen de meeste van die meiden dan weer niet, terwijl het zo'n beetje het enige is waar mijn burgervriendinnetjes toch wel hun man voor gaan pushen. Dat is natuurlijk omdat het er weinig toe doet als je tòch al voor je anticonceptie moet zorgen omdat hij niet je enige neukertje is, maar veel meiden vinden het gewoon ook lekker als hun man met scherp schiet.

Nou zou het logisch zijn om te denken dat die mannen allemaal brave sukkels moeten zijn om zo met zich te laten sollen, maar ondanks al dat leren, al die regels en die voorwaarden, willen veruit de meeste meiden toch juist een koppige, dominante vent. En dan ècht dominant, niet zo'n BDSM-type die zich dominant noemt omdat hij die rol lekker vindt.

Dominante meiden, en de meeste wildebrassen zijn dominante meiden, die willen vaak ook een dominante vent als het gaat om paartjes vormen. Mannen die niet dominant zijn kunnen leuk speelgoed zijn, maar die zijn toch minder spannend dan een echte harde kerel met een sterke wil, die een beetje druk op je kan zetten. Al was het maar omdat die veel lekkerder zijn om te domineren.

Het ideaal is dan om een vent te hebben die jou domineert op zijn manier, terwijl jij hem domineert op jouw manier. Meestal komt dat neer op een vent die laat gelden dat hij sterker en meedogenloos is, terwijl jij laat gelden dat je hem subtiel kan manipuleren. Als een soort yin en yang krijg je een samenspel waarbij je elkaar ophitst, en verder drijft dan je in je eentje zou hebben gedaan. Vooral als er van beide kanten wat wreedheid bij komt.

Als je mijn blogje al langer leest, zie je dat je als je dat flink ver doortrekt en overdrijft, je terechtkomt bij pooierrelaties. En dat is natuurlijk geen toeval. Het past zo makkelijk, het heeft voor sommige mensen echte voordelen, en het is een verleidelijk spel om te ver door te zetten. De reden dat toch maar een klein deel van de meiden die zo met mannen spelen hem ook tot een pooier maken, is alleenmaar dat ze niet willen werken met een pooier. Niet omdat ze de aantrekking niet voelen.

Je vent niet bij je werk willen betrekken is daar ook een belangrijk deel van. Hoererij is toch een baan waarbij je heel veel de touwtjes in handen moet houden, en elke stuurman aan de wal die daar wat over vindt, is niet welkom. Ik werd al stapeldol van bordeelbazen die me gingen voorschrijven dat ik meer moest proberen de mannen langer aan de piccolootjes te houden voordat ik ze naar de kamer mocht nemen, dus ik snap best dat je een hubby thuis ook liever niet inmengt.

Dat gaat niet alleen om werk trouwens. Waar je van swingers hoort dat ze als kòppel extra spanning buiten de deur zoeken, hoor ik van de wildebrassen juist vooral dat het háár seksleven is, en dat hij daar niet de eigenaar van is. Een paartje zijn betekent niet dat je opeens niet meer een individu bent. Veel mensen knikken als je dat zegt, maar kijken er tòch van op als je dat ook toepast op seks.

Maar de seks die die meiden hebben zèlf, hoe is die dan? Is de seks van hoeren zoveel spannender en hoeriger dan van gewone burgermeisjes? Het antwoord ligt natuurlijk voor de hand, dat is ja. Met een baan als hoer maak je nou eenmaal meer mee, en dat is van zichzelf al spannender. Maar ook in het "eigen" seksleven buiten het werk om is er vaak meer op til dan bij de meeste mensen buiten de branche.

Je ziet wéér het verschil tussen de broodmeiden aan de ene kant en de wildebrassen en aartshoeren aan de andere kant. De broodmeiden zijn vaak niet zo heel anders dan burgervrouwen, buiten hun werk om. Ze zijn soms zelfs wat minder spannend thuis in bed, omdat ze al genoeg spannends op hun werk krijgen. Ik krijg vooral te horen dat ze blij zijn dat ze thuis "even niet hoeven," en dan juist rustigaan kunnen doen.

Dat niet-hoeven kan natuurlijk ook een domper zijn voor je seksleven. Of zelfs de doodssteek. Dat gaat niet alleen over broodmeiden die thuis haast aseksueel zijn, maar ook over aartshoeren die blij zijn dat ze thuis niet hun partner hoeven op te geilen en aan voorspel te doen. Die zijn blij dat ze gewoon pik-erin kunnen doen zonder drama. Maar mensen hebben drama nodig, vooral met seks, en je gaat dan wat missen.

De wildebrassen gaan helemaal de andere kant op. Die vertellen bijna allemaal over een ontdekkingstocht die ik ook heb doorgemaakt, en waarover ik een stukje in de maak heb. Dat komt nog een keer, daar moet ik nog op broeden. Ze worden door hun werk blootgesteld aan allemaal kinks die ze zelf nooit zouden hebben geprobeerd, en dan komen ze erachter hoe veelzijdig ze eigenlijk zijn. Maar ook wat nou ècht de kern van hun eigen seksualiteit is.

Sommige dingen hoor ik wel heel veel hoor. Bijvoorbeeld exhibitionisme. Veel van die meiden zouden maar wàt graag porno maken die de hele wereld te zien krijgt, als ze maar anoniem konden blijven. Anonimiteit is belangrijker, dus ze houden het maar op hun eigen PC. Er wordt veel huisporno gemaakt, en er zijn ook bestwel wat meiden die een album bijhouden van alle mannen die ze in hun eigen seksleven hebben gehad, met foto's, wat commentaar, en de belangrijkste maten. Een soort trofeeënboek.

Meestal is er ook veel diversiteit met wat ze doen. Weinig meiden storten zich echt op één soort seks. Meestal is de kern wel echt gewoon recht op en neer neuken, maar er doen er heel veel wel wat naast dat mensen SM zouden noemen, er wordt veel versierd, er wordt veel met illusies en verhalen gewerkt, en er is veel mindplay. De wildebrassen zouden de wildebrassen ook niet zijn als ze veel met risico's stoeiden, en dat is dan weer iets wat ik niet zie zitten.

Die risico's zijn dan gevaarlijke mannen uitzoeken, proberen in verkrachtingssituaties te komen, drugs, seks zonder condoom, soms zelfs zonderdat de partner getest is, risico op zwangerschap, risico om betrapt te worden, risico om je relatieleven in de afgrond te storten doordat je partner achter je geheimen komt, riskante spelletjes als wurgseks, zolang het maar gevaarlijk is is het lekker.

Ik denk dat dat meer aan het karakter van de waaghalzen en wildebrassen ligt dan aan het werk. Aartshoeren die niet zo wild zijn doen dat allemaal veel minder, ookal nemen die wel risico's als ze anders niet krijgen wat ze zoeken. Ze zoeken het alleen minder als stuk van de kick. Ik ben eigenlijk wel een beetje jaloers op de durf die de wildebrassen hebben. En
op de stoere zelfredzaamheid waardoor ze er telkens weer zonder belangrijke kleerscheuren vanafkomen.

De partnerkeuze is ook interessant. Broodmeiden hebben de neiging om iets oudere partners uit te zoeken dan burgervrouwen, meiden die veel partners naast elkaar hebben, hebben vaak ook veel verschillende leeftijden, huidskleuren, opleidingsnivo's, stijlen en persoonlijkheden. Wildebrassen die elkaar kennen delen vaak ookwel vriendjes of hebben overlappende harems. Soms is die spreiding expres, omdat ze variatie willen. Soms ook gewoon omdat het gewoon zo ontstaat.

Er zijn meiden die graag wat meiden in hun harem hebben, er zijn meiden die alleen mannen willen, er zijn meiden die wel werken met mannen maar in hun privéleven alleen lesbisch zijn, er zijn er best een handjevol die naast hun zeer gevarieerde stal mannen het ook met beesten doen, wat ik echt niet aan zag komen, maar wat ik verreweg het meest hoor is de groep die wel afentoe wat aanrotzooien met meiden als het impulsief goed voelt maar ze niet in de harem willen, en het bij een harem mannen houden waarbij er ééntje een paartje met haar is.

Waar het ook flink afwijkt van mijn burgervriendinnen is de hoeveelheid. Zowel de wildebrassen als de aartshoeren zijn er veel vrije tijd mee bezig, en hebben ook buiten hun werk veel seks. Dat zijn geen vrouwen van twee-keer-in-de-week. Ze zijn veel bezig met seks, en dan niet alleenmaar erover denken en erover dromen. En als je er veel mee doet, kom je ook in vorm, en kàn je ook meer. En met de veelzijdigheid van de dingen die ze kunnen wordt het ook niet saai.

Ik probeer ook altijd uit te zoeken of ze nou happy zijn met hun seksleven. En wat ze er zelf de voordelen, maar óók de nadelen van vinden. Of ze het willen vergelijken met hun seksleven vóórdat ze de business ingingen, en of ze niet soms met wat jaloezie kijken naar wat de burgervrouwen hebben. Want het klinkt heel spannend, maar wat leuk klìnkt is niet altijd ook spannend om mee te maken.

Als je mensen de kans te geven om eens goed te klagen over hun leven komt er ook wel genoeg uit. Je bent veel werk en veel tijd kwijt aan zo'n druk en ingewikkeld seksleven, en je kan wel goede kandidaten vinden, of proberen je partners op te voeden en te vormen tot de sekspartners die je nodighebt, maar een klacht die ik van àlle meiden met zo'n harem heb gehoord is dat die leden van die harems zo onbetrouwbaar zijn. Er komt veel niet-durven en toch-maar-niet voor.

Het voordeel van een man waarmee je een paartje bent is dat je de hele tijd bij hem bent, en hem eigenlijk een beetje opsluit in je wereldje. Hij komt maar weinig in een wereld waar jij geen faktor bent. Voor mannen die je afentoe voor een bepaalde soort seks ziet gaat dat natuurlijk niet op. Die investeren ook veel minder in jou dan jij in hen. Er is dus regelmatig frustraties over partners die afhaken, verdwijnen, of gewoon teleurstellen.

Netzoals er afkeuring, onbegrip en starheid is over sekswerk, is dat er ook over afwijkende manieren om je seksleven te leven. Daar is dan niet zo'n heksenjacht over, en de overheid negeert het tenminste, maar je komt toch veel maatschappelijke tegendruk tegen. Die voel jij, maar je partners dus ook. En die kunnen daar erg vaak niet tegen. Dus dat leidt weer tot afhaken en teleurstellen.

En er zijn meiden die níét toegeven dat ze afentoe erg graag eens zouden willen wegkruipen in een vanzelfsprekend holletje in de armen van een eeuwige, betrouwbare vaste partner, en alle rompslomp niet nodig zouden willen hebben, maar dat zijn er niet veel. En de paar die dat niet zeggen hèbben vaak een rots in de branding waar ze dat mee zouden kunnen. Het is soms gewoon moeilijk, een hele eigen seksuele moraal en een hele eigen seksuele omgeving scheppen.

Maar er zijn geen meiden die ècht terugwillen. Dat zou je ook meteen merken omdat de weg terug heel veel makkelijker is dan de weg naar zo'n ingewikkeld seksleven. Als je even denkt dat je liever terug wil, zit je voor je het weet in een relatie netzoals de buurvrouw, en is je harem stuurloos verdwenen. De hoeveelheid onderhoud om zoiets werkend te houden is best groot.

Dit stukje is een generalisatie over een kleine groep uitzonderingen. Het is een groepje inzichten die ik als buitenstaander heb opgepikt, en ik zal meteen maar toegeven dat er ook binnen dat groepje uitzonderingen heel wat zijn die niet passen in de generalisatie die ik hier maak. Dus eigenlijk kan je heel weinig met wat ik hier schrijf. Maar ik vond het interessant.

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Boeiend stuk weer. Interessant om te lezen hoe het werk van een hoer ingrijpt op haar privé seksleven. Natuurlijk zal iedereen beseffen dàt een baan in de seksindustrie gevolgen heeft voor de seks die iemand in zijn of haar eigen relatie heeft maar jouw stukje geeft een goed inzicht wèlke die gevolgen kunnen zijn.

Ooit heb ik een relatie gehad met iemand die een paar avonden per week als prostituee werkte. Hoewel ik zelf ook toen al regelmatig naar de hoeren ging, hebben we elkaar in het normale uitgaansleven ontmoet.
Onze ervaringen met betaalde seks en de openheid daarover zorgden er wel voor dat we een speciale band hadden.

Onze relatie heeft ongeveer een klein jaar stand gehouden. Er was verliefdheid, vriendschap en echte liefde tussen ons en daarnaast ook veel begrip en goede wil als het om prostitutie ging. Ik kon en wilde best accepteren dat ze haar baan als prostituee wilde voortzetten, terwijl zij op haar beurt zei bereid te zijn om te stoppen als haar werk een goede relatie met mij in de weg zou staan.
Seksueel hadden we zeker een goede klik, we waren allebei initiatiefrijk en we hielden wel van experimenteren.

Waarom het tusen ons toch niet gelukt is, weet ik nog steed niet, maar mogelijk ligt de oorzaak in de ontbrekende rose bril, zoals jij hebt beschreven.

gowifdu zei

Ik denk dat bij de meeste vrouwen de roze bril voor een groot deel verdwijnt als ze hun partner lang kennen.

Anoniem zei

Fascinerend.

Anoniem zei

Dit zijn de blikken achter de schermen die ik het liefste lees. Meer artikelen zoals dit ajb!

Domina Patricia zei

LOL zo herkenbaar!

Anoniem zei

Er zijn dingen die ik herken, er zijn ook dingen die ik niet herken. Ik heb ook dat die rose bril er niet meer echt is, maar ik heb niet een harem. Dat lijkt me echt te veel werk. Bovendien heb ik al alle variatie die ik zoek van mijn klanten. Ik zoek nog steeds naar die ene man die me alles kan geven...

Anoniem zei

Ik denk niet dat Zondares met deze blog een representatief beeld neerzet van de sekslevens van prostituees. Ze heeft wel hele extreme figuren aangetrokken met 11 jaar bloggen, en dat vertekent het beeld volgens mij. Tussen neus en lippen door heeft ze het wel over "broodmeiden" maar die zijn dus veruit de meerderheid.

Anoniem zei

Leuk uitstapje naar onbetaalde seks. Ik vond het alleen een beetje onnodig om er alweer pooiers bij te halen. Dat doe je een beetje vaak. Ik denk dat je ze een beetje overal bent gaan zien.

Anoniem zei

Heel leerzaam, maar ik ga me er zelf toch maar niet aan wagen.

Anoniem zei

Mooi verhaal.
Ik vind het vooral interessant als je voorbeelden geeft. Heerlijk om te lezen!
Maar vrouwen die vrijwillig met beesten doen? Echt waar? Wat voor beesten?

Anoniem zei

Meer anekdotes en minder uitleg hadden dit wel een interessanter verhaal gemaakt! 😉

Anoniem zei

aan 19 mei 2020 .... doe eens een wilde gok! Wat voor huisdieren hebben prostituees en oude vrouwtjes vaak? 😉

Hey Zondares, mooi verhaal. Het komt op mij heel overtuigend over en strookt met dat wat ik weet en hoor.

Anoniem zei

Niet onverdeeld positief dus, die "extra ervaring" die je opdoet als prostituee. Dacht iemand van jullie er wel aan wat het met je seksleven zou doen voor je begon?

Anoniem zei

hoezo, wat is er negatief aan dan? In alles is het positief je blik op de were;d te verbreden. Echter zodra het onderwerp sex is .... is de smalle weg positiever. Huh?

Roel zei

Het is zéker een interessant stuk geworden , dank je …

Anoniem zei

Toen ik nog klantjes draaide had ik een 'harem' van 12 mannen. Ik liep me de poten uit mijn lijf. De meeste had ik niet nodig, maar ik kreeg een kick uit dat ik er zo veel had.

Anoniem zei

Tl;dr

Anoniem zei

Het probleem dat ik alleen kan klaarkomen tijdens de seks als ik vreemdga heb ik ook. Toch heb ik nooit in de prostitutie gewerkt, en ik heb minder dan vijf partners gehad. Ik denk dat je onterecht veel dingen bij prostitutie laat horen die eigenlijk gewoon ook bij gewone mensen voorkomen.