maandag 27 juni 2011

Wurgseks

Bij wurgseks denk je meteen aan David Carradine. Hij is niet de enige die zichzelf per ongeluk heeft gedood door zich te wurgen bij het masturberen, maar hij is wel de beroemdste.
Dan komen de tongen los, en vraagt iedereen zich af het toch zo ver is gekomen met zo'n perversie.

Wurgseks is een woord wat mensen gebruiken voor verschillende dingen, die eigenlijk heel anders dan elkaar zijn. Helaas zijn zelfs de mensen die eraan doen, er vaak niet van op de hoogte, dat er ook andere vormen zijn. Als je dus een klant hebt die wat met wurgseks wil, moet je doorvragen omdat je het anders niet weet.

Dit stukje over wurgseks behandel ik wat dingen die sommige mensen spannend kunnen vinden, en je hebt ze altijd die het dan meteen proberen, dus ik zeg het maar even heel duidelijk.

Wurgseks is gevaarlijk, van stikken kan je DOOD!

Is dat duidelijk? Ik wil geen dooien of mensen met hersenbeschadiging op mijn geweten. Het is een gevaarlijk iets, waar je heel goed moet weten waar je mee bezig bent. Als je risico's gaat nemen, gaat het mis omdat je tijdens seks nooit zo goed oplet.

De eerste soort van wurgseks die ik behandel is breathplay, dat komt uit SM en eigenlijk wordt er dan helemaal niet zoveel gewurgd. Meestal dek je dan de mond en neus af, zodat je sub geen adem kan krijgen. Deze soort gaat om het onder controle krijgen van je sub, en die vindt het spannend omdat je vanzelf een paniekreactie krijgt als je geen lucht krijgt.

Deze vorm is eigenlijk dus helemaal psychologisch. De macht van de dom over de sub wordt hiermee zo voelbaar gemaakt. Het is niet mijn kick. Ik heb weleens mannen die dit willen, en ik doe het dan wel, maar als ze paniek beginnen te voelen hou ik op, en eigenlijk zou ik dan door moeten gaan. Ik wil het alleen niet uit de hand laten lopen. Ik gebruik het woord paniek, ik denk dat er wel een andere naam voor is in de taal van de SM. Het gaat om de overgave van de vent.

Een andere soort van wurgseks is wat ze er in de krant altijd van maken. Het is hetzelfde als de choking game, jezelf zo wurgen dat je niet genoeg bloed meer in je hersens krijgt, en daar word je eventjes licht van in je hoofd. Het duurt maar een paar tellen, dus je hebt er nietzoveel aan, maar ze zeggen dat klaarkomen er veel beter van wordt. Ik kan het me niet goed voorstellen, maar sommige mannen jagen zoiets achterna, ook al moeten ze door het vuur.

Klanten die dit willen heb ik ook wel, die willen dan bij het komen dat ik hun keel dichtknijp. Ik doe dat wel een beetje, maar ik heb wel gemerkt dat een beetje knijpen snel genoeg is. Je hoeft ze niet echt te wurgen, als je maar een beetje drukt. Als er een ader gaat kloppen, of hij wordt heel rood, dan is het al genoeg, en moet je even je druk lichter maken. Dat vind ik gelukkig ook veel minder eng. Als je het doet, is de klant ook weer tevreden, maar veiligheid moet op de eerste plaats komen.

Er is zelfs een klant die bij me komt, en van mij alleen maar wil dat ik op hem pas terwijl hij zich wurgt bij het masturberen. Hij was vroeger een gemiddelde klant, maar hij kwam opeens over de brug dat hij wil dat ik oppas. Ik zit dan met een kopje koffie op het bed, hij hurkt op de vloer met zijn riem om zijn hals, die vastzit aan de deurklink. Dan rukt hij zich af over een Foxy op de vloer, terwijl hij een beetje tegen die riem intrekt. Ik heb nooit hoeven ingrijpen, en hij is me altijd erg dankbaar dat ik hem niet veroordeel. Nu ik erover nadenk, ik heb hem al lang niet meer gezien. Ik hoop dat hem niets overkomen is.

Je hebt ook de schrapzetters. Dat zijn mannen die niet echt iets hebben met wurgseks, maar je soms opeens vragen om hun keel dicht te knijpen. Het is opvallend, dat dat de meeste zijn. Toen ik net wat had geleerd over wurgseks, dacht ik dat die mannen allemaal op een choking game uit waren. Dat is alleen heftiger dan waar ze naar op zoek zijn.

Wat de meeste van die mannen willen, is even goed schrapzetten. Als je bij je keel wordt gepakt, ga je bijna vanzelf een heleboel spieren in je lijf hard aanspannen, en dat zorgt dan weer voor een grotere ontlading. Als een vent niet zoveel kracht in zijn lijf heeft, en het wil niet vanzelf komen, dan is dat wel een manier. Je hoeft hem er alleen niet echt voor te wurgen, ook al denken veel van die mannen van wel.

Het enige wat je hoef te doen is tegen zijn keel drukken, zodat hij een beetje tegen moet douwen. Dat is genoeg, dan heb je het al. En hij heeft dan de voordelen, zonder dat je het risico te groot maakt. Het werkt alleen als hij al flink aan het bonken is. En natuurlijk moet je dat nooit zomaar doen terwijl hij er niet op rekent!

Wurgseks is weer zoiets dat de meeste mensen niet begrijpen. Dat is meestal niet zo erg, want ik kan er wel mee omgaan, en dan loopt het toch goed. Maar hiermee lopen mensen, vooral mannen, zoveel risico omdat ze niet begrijpen dat je ook je lolletje kan hebben zonder dat risico te nemen! Het voegt zelfs voor de fetishisten niet zoveel toe, dat je er dood voor wil gaan.

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoor bij de grote groep die niets van wurgseks begrijpt. Ik ben weeral wat wijzer dankzij deze blog. Wat kom jij toch allemaal tegen zeg ! Je weet er dan blijkbaar nog correct mee om te gaan ook. Als jij een dier zou zijn was je een dolfijn : die weet onmiddellijk waar er pijn of een (verdoken) handicap is bij een mens. Er bestaan zo zwemtherapiën voor kinderen. Donald

crezie zei

nee als ze een dier was was ze een aapje (chimpansee), want die zijn promiscue, lenig en intelligent

lijkt me toch een mooi compliment om met en aap vergeleken te worden

Anoniem zei

Ik doe zelf wel eens aan breathplay, ik dacht dat er geen andere vorm van wurgseks was. Interessant.

Je legt het wel heeeeel nuchter uit, er zit niet echt geilheid in.

Rivka zei

Interessant. Dankje!

Zondares zei

Tjee wat weinig lezers deze week. Hoe komt dat?

Anoniem zei

iets minder interessant artikel, ik heb het artikel niet helemaal uitgelezen, omdat wurgsex me niets zegt, terwijl het artikel van jagers en lieve mannen een breder publiek aanspreken

en vakantie begint

Richard86 zei

Maar het niet trekken van lezers heeft toch niet met dit artikel te maken? Om te weten dat het over wurgseks gaat moet je nog steeds op de pagina komen.

Misschien komt het door het warme weer.

Anoniem zei

Geen fijn of interessant onderwerp.

Anoniem zei

wel een interessant onderwerp! maar nu mis ik je diepgang eigenlijk, ook al weet ik dat veel mensen dat hele uitgebreide liever niet zo hebben (?).

Anoniem zei

@Zondares: ik denk dat het stomweg de vakantie is en dat veel mensen op hun werk lezen zodat moeder de vrouw niet ziet dat er een zondares in een webhistory staat. Niet iedereen weet hoe je die moet deleten.

Anoniem zei

Ik lees gewoon hoor! Denk dat het door de vakantie komt, het mooie weer.

Anoniem zei

Als eerste respect voor je, en nu mijn vraag , mijn vriendin zeg dat ik lekker neukt, maar wat noem een vrouw lekker neuken, deze vraag wilde ik jou nou heel lang stellen.
Ga zo duur je stukjes zijn geweldig om te lezen

luk zei

Het zou goed zijn indien mensen minder vooroordelen hadden m.b.t. de te veralgemeende benoeming 'wurgsex'. Er zijn idd. meerdere vormen, ook tussenvormen die de moeite zijn om te proberen zonder dat op voorhand te veroordelen of daar schrik voor te hebben. Zelf geniet ik er erg van de bloedtoevoer naar de hersenen tijdens het orgasme te verminderen (het effect is idd. groter), hoewel ik daarvoor niet de luchtpijp afknijp. Zeer heftig met het hoofd schudden kan b.v. voldoende zijn. Ik moet wel de prosituee op haar gemak stellen vooraleer ze denkt dat ik een aanval krijg of zo.

Anoniem zei

Met een doorzichtige plastic zak over het hoofd van je sub werkt ook zeer geil en ejaculatie gegarandeerd over je hele bovenlichaam, ook op de plastic zak van je sub. DOMINIQUE

Zondares zei

Oppassen met plastic zakken! Je klant kan makkelijk in paniek raken, en dan kan hij gaan spartelen. Dan krijg je hem maar moeilijk weer los. Die zakken doe ik zelf liever niet.

Unknown zei

Wurgseks zie ik als SM, maar stoot mij af, evenals de gebruikelijke SM. Ik heb op dat gebied alleen maar fantasiën (afgezwakte vorm van SM), die ik nog niet ben tegengekomen.
Co.