dinsdag 7 juni 2011

Hypocriet

Kees van der Staaij, je geeft ons Christenen een slechte naam!


Weten jullie deze figuur nog? Één van de grote voorvechters van alles wat de prostitutie maar een knauw toebrengt. Een man die beweert dat hij voor de prostituees opkomt door ze dwars te zitten, en alles kapot te regelen. Want we zijn zwak, en kunnen niet voor onszelf opkomen, gevallen vrouwtjes die bij de hand moeten worden genomen door de overheid.

Behalve als hij zelf in die schoenen staat.

Wat die hypocriet zegt over de SGP-vrouwen, die volgens zijn oogkleppenlezing van de Schrift niet verkiesbaar mogen zijn:

Van der Staaij zei dat de vrouwen in de SGP-achterban zich door dergelijke acties voelen ''weggezet als zielige tiepjes die niet voor zichzelf kunnen opkomen, terwijl ze mans genoeg zijn''.
Die dergelijke acties is een uitspraak van de Hoge Raad, een soort rechtbank, dat de SGP dat moet toestaan. Wat een hypocriet zeg.

Lukas 6:37.

18 opmerkingen:

mark zei

http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

DikkeWillem zei

Tja, klein rechts. Wat kan je niet van ze verwachten.

Ik vind het bijbelvers wel een leuke touch!

Anoniem zei

Beste prostituees, verenigt U.

Wie heeft deze meneer al als klant gehad?

;)

Anoniem zei

Waarschijnlijk een man die niets liever wil dan een keer naar een prostituee te gaan, maar door zijn kerkelijke achtergrond al zijn lustgevoelens moet onderdrukken.
Met als gevolg een haat voor het object van verleiding. De prostituee.

Tara zei

^ die generalisatie is net zo irritant als van der staaijs gedoe. verlaag je niet tot dergelijk niveau aub.

rilja zei

flikker op zondares, dit is niet je vakgebied, hier kom ik niet voor.

Anoniem zei

Wat een engerd zeg
Dan zeggen ze wat van de Islam als gevaarlijke Religie
Dit is niet veel beter
Dat hij maar in zijn eigen religie soort gestraft wordt.
Ophangen zo'n gevaarlijke gek

rivka zei

zondares, je krijgt hier alleen maar extremistische reacties op, zoals hierboven.
Niet netjes dat je die meneer probeert voor schut te zetten met foto erbij. Iedereen weet al wie hij is, dat is nergens voor nodig. Ik vind het best een integere man, en hij heeft recht op een mening over de prostitutie, de mensen die op hem stemmen zijn het in ieder geval met hem eens, hij heeft een achterban. Dat kun je van sommige andere politici niet zeggen.
Hij staat voor zijn standpunt, ook al is het geen handig standpunt voor jou: dat is ook democratie. En het feit dat prostitutie toch legaal is in Nederland heb je ook te danken aan diezelfde democratie en weerspiegelt het idee van de bevolking min of meer. Dus niet zeuren, zondares.

T zei

Beste Zondares,

Hierbij vaarwel: de kwantiteit en nu ook de kwaliteit loopt mijn ziens alleen maar achteruit; voor mij niet meer de verwonderende blik in een andere wereld. Tijd voor wat anders. Succes met het vinden van de liefde.

Anoniem zei

Dit stukje heet Hypocriet? Dat zou je over deze meneer eigenlijk niet kunnen zeggen als je zelf zoChristelijk en kerkelijk bent, en zo in de Here gelooft en zelfs "Lucas" aanhaalt. Dit zou je niet moeten doen als je eerlijk bent, want de Here keurt prostitutie toch ook niet goed? en die foto erbij was ook niet nodig. Wat nu als jij bekent bent bij iemand hier, en opeens staat je foto hier te kijk ? dan haal jij hem weg, al ben je dan vaak al te laat, maar meneer in kwestie kan hem niet eens weghalen. Het blijkt toch steeds weer dat je het standpunt of de mening van een ander niet accepteert als deze niet strookt met die van jou. Jammer !!!

Richard86 zei

Volgens mij had zondares hier ergens een keer uitgelegd over wat haar geloof voor haar is. Tenminste, volgens mij heb ik er ergens hier iets over gelezen.

Ik begrijp alleen sommige mensen die hier reageren niet helemaal. Deze meneer mag zomaar dingen doen en zeggen omdat het een democratisch land is en hij stemmers heeft. Maar zondares mag niet haar mening geven, en duidelijk maken dat zij het niet met hem eens is? Volgens mij heeft nog steeds iedereen een vrijheid van meningsuiting. Ook als je geen politici bent.

Over de foto, is dat niet gewoon journalistiek? Als er in de krant of op tv iets over een politici wordt gezegd laten ze meestal ook een foto zien om duidelijk te maken wie je bedoeld. Gezichten zeggen sommige mensen meer dan alleen een naam. Daarnaast is deze man publiekelijk bekend, dus die foto doet volgens mij niemand schade.

Kortom ik vond het helemaal niet slecht dat dit soort actualiteiten ook te vinden zijn op deze blog. Dan zet je niet gelijk iemand voor schut, je geeft alleen je mening. Er worden veel 'ergere' dingen gedaan in de journalistiek en dat wordt ook gewoon getolereerd.

Anoniem zei

Wat een rare reacties krijg je de laatste tijd, Zondares. Jammer is dat.

Ik vind dit een raak stukje. Hij meet inderdaad met twee maten, daar mag best eens wat van gezegd worden. Jammer dat zijn soort wel onze wetten bepaalt.

rivka zei

@ richard86

eerlijk gezegd denk ik dat het door de toon van haar posts komt, dat mensen zo gaan reageren, er is al eerder door anderen opgemerkt dat ze betweterig en arrogant overkomt. jammer, want het oorspronkelijke doel/ onderwerp van haar blog is interessant. ik vind posts zoals dit gewoon niet erg passen in haar repertoire.

Eros Priapus zei

Wat een vreemde reacties hier. Evenals ieder ander in Nederland heeft Zondares het recht om haar mening en persoonlijk visie op onderwerpen te geven. En dat is ook één van de dingen waar het bestaan van blogs op is gebaseerd.

@rija
flikker op zondares, dit is niet je vakgebied, hier kom ik niet voor.
Naar mijn mening betreft dit juist wel het vakgebied van Zondares.

Anoniem zei

Het heeft zijdelings met haar vakgebied (prostitutie) te maken maar ik ben het met rilja eens dat ze er wel heel veel bij haalt, politiek, Christendom, een blonde meneer... Ik denk dat de meeste lezers hier inderdaad niet voor komen. Ik zou zeggen, wees blij dat je legaal door kan blijven gaan, daar maakt Kees geen verandering in.

Wanda zei

Je maakt een goed statement, maar ik denk dat je hier alleen maar mensen bereikt die toch al zijn standpunten verkeerd vinden. Dat hij hypocriet is, is geen nieuws.

Ik vind het wel leuk dat je op de actualiteiten ingaat.

Zondares zei

Dit is mijn blog, ik geef mijn mening, en daar is hij voor.

Unknown zei

De SGP valt op met z'n vrouwonvriendelijkheid, maar religie's zijn altijd seksonvriendelijk, zelfs tantra wil jou opleggen hoe je wel of niet sekst.
Co.