maandag 17 juli 2017

Kijken hoe hij rukt

Veruit de meeste klanten komen voor seks. Dat kan uitgebreide bedakrobatiek zijn, of een snel nummertje, of gewoon knuffelen en een beetje vrijen met een verwelkomende vrouw. Er is een minderheid die niet voor iets seksueels komt, maar om op een andere manier welkom bij je te zijn. Dat kan allemaal verschillende dingen zijn, waar nog stof voor honderd stukjes inzit, als ik zou willen. Maar de meeste klanten komen voor seks.

De seks waar die meerderheid voor komt is seks met mij. Ze komen met me neuken, ze willen verwend worden, ze willen mij onder de indruk brengen (http://zondares.blogspot.nl/2011/06/mannen-zijn-jagers.html), maar ze willen vooral hun seksuele driften volgen en seksuele handelingen met me verrichten. En dat draait uiteindelijk meestal om het neuken, want dat is toch wel het hoofdgerecht van de beurt. Seks gaat om de seks.

Als hoer ben je bijna altijd degene die alles in de hand houdt, die overal het initiatief in neemt. Ook als je dat niet laat merken aan de klant, zoals meestal. Eigenlijk ben je altijd bezig om bij te sturen wat er gebeurt, en ben je ervoor aan het zorgen dat alles goedgaat, en op tijd gebeurt, terwijl je toch je klant bijna helemaal vrij laat om te doen wat hij wil. Gewoon door te verleiden, en door alleen beschikbaar te maken wat je beschikbaar wil maken.

Dat ben ik heel erg gewend. Zo erg dat als ik niet de kans krijg om dat te doen, dat ik me dan heel onbehaaglijk voel, en het gevoel heb alsof het niet in orde is. Ik kan er weinig mee, als ik niet bezigben om te sturen hoe de beurt gaat. Ook als het een knuffeldate is, ook als het een uithuildate is, ik heb altijd de touwtjes in handen om de klant een goede ervaring te geven.

Maar afentoe komt er een klant die wil rukken. Niet dat ik hem ruk, maar dat hij zelf rukt. Dan bedoel ik niet de klanten die zo op het masturberen zijn gericht en eraan zijn gewend, dat ze zonder rukken niet meer kunnen komen. Die dus aan het eind van de neukpartij hem eruithalen om zichzelf klaar te rukken. Die stuur ik wel gewoon. Ook niet de mannen die zich klaar willen rukken terwijl ze me likken. Dat begrijp ik ooknog wel, en die stuur ik wel gewoon.

Het is het lastigst bij die handvol klanten die niet met je bezig zijn terwijl ze rukken. Als een klant wil rukken terwijl ik voor hem poseer, prima. Als hij me wil begluren terwijl ik me verkleed, ook goed. Maar soms wil hij gewoon bij me op de kamer zijn, en rukken. Terwijl we verder niets met of voor elkaar doen. En daar ben ik gewoon niet mee op mijn gemak, ookals is er nooit een probleem van gekomen.

Ik zit dan niets te doen. Ik ben hem niet aan het helpen, en voor mijn gevoel gééf ik hem niets voor zijn geld. Ik kan niet helpen om het beste gebruik van zijn tijd te maken. Ik kan hem niet prikkelen, hem niet leiden, want bij dit soort dates wil de klant juist dat ik een afstand hou, en dat ik haast doe alsof er niets gebeurt. Soms willen ze niet eens dat ik kijk.

Maar wat me het meeste de kriebels geeft, is dat ik zo'n man die zit te rukken gewoon niet aan kan voelen. Zijn seks is helemaal naar binnen geslagen. Dat is zijn zaak, dat is zijn keus, en ik gun het hem best dat hij dat wil en doet, maar het voelt zo ongemakkelijk. En dat is eigenlijk dom van mij, want ik moet het gewoon laten gaan. De klant wil het, hij is blij, hij gaat niet over mijn grenzen heen, en waarom doe ik dan zo moeilijk?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, dat kan ik me voorstellen dat het raar voor je voelt. Wat is jouw toegevoegde waarde waar hij je voor betaalt? Dat siert je.

Misschien is voor zo iemand alleen het idee al dat hij "naar de hoeren gaat" al voldoende (of iemand laat komen is het toch tegenwoordig?). En zit het dus in de manier hoe hij jou ontmoet en de manier waarop hij er naartoe leeft.

Anoniem zei

Het is inderdaad wat je zegt; de klant heeft een fantasie of een verlangen in zijn hoofd en trekt zich hierbij af. Dit doet hij thuis ook maar het geeft een extra dimensie om dit bij een
prostituee te doen. Zelf doe ik dit ook wel eens in een privehuis; ik huur dan een kamer en ruk me dan af. De ambiance en de spanning dat er dames dicht in de buurt zijn geeft mij de kick om klaar te komen. Heel af en toe laat ik dan een dame toekijken maar die hoeft verder niets te doen.
Het is ook een soort van exhibitionisme denk ik.

Anoniem zei

Door de steeds verdergaande seksualisering en pornoficatie van de maatschappij zijn veel jongens en mannen volledig geobsedeerd door masturbatie. Vaak kunnen ze niet eens meer op andere wijze klaarkomen. Wanneer ze dan met een vrouw de paringsdaad uitvoeren, komen ze meestal van pure opwinding veel te snel klaar, en is hun ejaculatie krachteloos en dun. Masturbatie is dus een van de ergste seksuele kwalen die er zijn. Schande dat het hier zo aangeprezen wordt!

TK zei

Zondares prijst masturbatie niet aan (en wijst het ook niet expliciet af). Ze vindt dat je beter naar haar kunt gaan, dan jezelf af te trekken. Zie blogpost Masturbatie :

(…) “Klanten masturberen natuurlijk ook. Mijn gevoel zegt dan, breng dat kwakkie naar mij in plaats van je af te rukken! Ik vind het maar oneerlijke concurrentie. Dat is natuurlijk niet waar, maar het is mijn gevoel. Ik kan wel merken aan klanten welke veel rukken. Die zijn minder goed in bed, en hebben meer een vastgesteld tempo. Ze zijn makkelijkere klanten, maar minder leuk omdat ze de seks minder beleven. Ze zitten een beetje in hun gewoonte, want ze leren hun pik aan om op een bepaalde manier met seks om te gaan.

Masturberen is prima, en het kan best gezond zijn. Als je te ver gaat, gaat het je seksleven aantasten. Dan word masturberen natuurlijk alleen maar fijner. Je moet er dus wel een beetje mee oppassen. Ik denk dat ik niet mijn kinderen zou verbieden om te masturberen, maar ze moeten het niet teveel doen. Ik kom teveel mannen tegen die willen dat ik ze net zo neuk als hun vuistje. Dat vind ik een beetje zielig.”