maandag 26 april 2010

Masturbatie

Er word wel gezegd, dat masturbatie seks met jezelf is. Ik ben het daar niet mee eens. Seks is een heel ingewikkelde ervaring, die je hebt met een partner. Je gaat met die partner elkaar stimuleren op een manier die je in je eentje gewoon niet kan. Met een partner ben je bezig een daad te stellen, die een heel diepe en indrukwekkende ervaring kan zijn. In je eentje kan je daar niet aan tippen.

Ik vind masturbatie een losse flodder. Als ik masturbeer, dan doe ik dat omdat ik geen seksuele bevrediging kan halen uit seks. Als ik maar een klein beetje goede seks heb, dan blijven mijn vibo's ongebruikt in hun schoenendoos. Ik masturbeer alleen maar als ik gefrustreerd ben, en een kloppende doos heb die even aandacht moet. Dan is het ook zo snel mogelijk klaarkomen. Ik kies een goede fantasie uit, en een passend speeltje, en ik maak het snel af.

Als ik masturbeer ben ik best wel ruw met mezelf. Ik hou van ruw met seks, en ik kom niet klaar als het te zacht gaat. Ik hoef mezelf niet op te vrijen, omdat ik het toch alleen maar doe als ik al lekkend rondloop. Ik gebruik wel fantasietjes, omdat dat gewoon lekkerder gaat. Het is dus niet mezelf verwennen. Het is even mezelf afwerken. Daarna ben ik niet zo gefrustreerd, en ik heb rust.

Mijn vader vond masturbatie gezond, en hij maakte zich er niet druk over. Mijn moeder wel, en die ging telkens naar hem toe als ze mij betrapte. Ik masturbeerde niet veel als kind, maar mijn moeder dacht dat er heel wat gebeurde. Ze ging zover dat ze aan mijn vingers rook. Het klinkt heel ouderwets, maar onze predikant was er wel duidelijk over. Die vond het ook maar slecht. Mijn moeder was daar best wel streng mee in de leer. Ik heb een hoop strafregels geschreven.

Ik werd als klein meisje heel makkelijk betrapt. Ik had masturberen ontdekt doordat ik op mezelf aan het tekenen was met viltstiften. Ik had ontdekt dat het heel spannend was om mijn doos in te kleuren. Mijn moeder wist dus wel wat er aan de hand was als ik een heleboel inkt in mijn kruis had. Ik werd maar niet slim genoeg om te begrijpen dat het ook zonder viltstift kon tot ik negen was. Ik deed het misschien drie keer per jaar.

Nu ben ik seksueel vrij. Ik ben zelfs heel ver weg van mijn Christelijke opvoeding. Ik doe nu de hele week en de hele dag iets wat voor mijn ouders ondenkbaar was. Toch snap ik het wel. Zelfbevrediging is niet altijd goed. Je word er niet blind van, en je krijgt geen krom ruggetje, of die onzin. Het veranderd je seksualiteit wèl. Je speelt een beetje vals door je libido een makkelijke uitlaat te geven.

Als kind masturbeerde ik niet veel, maar toen ik op mezelf ging wonen ging ik het meer doen. Als ik geil was op een partner, had ik vaak al vele malen over hem gemasturbeerd voordat ik het met hem ging doen. Ik vond seks te eng, en ik hield dan zo de boot af. Dat is wel een kinderachtige manier om jezelf weg te houden van iets dat je eng vind.

Toen ik in clubs werkte, moest ik de hele tijd klaar zijn voor als een klant me wou. Sommige vrouwen kunnen dan meteen er klaar voor zijn, maar ik heb het nodig dat mijn lijf klaar ervoor is. Andere vrouwen kunnen zich in hun slapende kut laten neuken, maar ik vind dat heel vervelend. Mijn kut hoeft niet druipend en open te zijn, maar een beetje moet wel. Ik ging daarom de hele tijd een beetje vingeren, en ik speelde veel met mijn klit.

Als ik veel masturbeer, merk ik dat ik minder goed ga seksen. Je gaat er toch aan wennen om met een bepaald tempo gestimuleerd te worden. Je lijf gaat anders om met de stimulatie. Je gaat wensen dat je partner met een bepaald tempo gaat, en je word dingen sneller zat. Voor mij ging het opvallen toen ik niet meer vaginaal klaarkwam.

Ik kon vroeger alleen klaarkomen als ik iets in me had. Dan had ik vaak vaginale orgasmes. Toen ik zoveel ging masturberen, leerde ik om clitoraal klaar te komen. Dat is een veel scherper, en sneller orgasme, het lijkt niet echt op het golvende gevoel van een vaginaal orgasme. Het is makkelijker om te krijgen, en het maakt je minder moe. Als ik teveel clitoraal klaarkom, kan ik geen vaginaal orgasme meer krijgen. Als ik dan een paar weken niet meer aan mijn klit kom, kan ik het weer wel.

Zo kwam ik erachter dat ik moest kiezen tussen veel masturberen of een goed seksleven. Je leert je lijf wat anders aan dan seks. Je maakt dan ook geen spanning meer. Ik heb daarom nu minder voorkeur voor masturbatie. Ik doe het nog wel, maar dat is tegen de frustratie. Niet meer zomaar, want dat vind ik teveel nadelen hebben.

Bij andere mensen vind ik niet, dat ik kan bepalen of het goed is. Ik merk wel dat een vriendin van me klaagt over het klaarkomen bij het neuken, nou ze een vibo heeft. Dat probleem zoekt ze zelf bij het likwerk of de emoties van haar man, maar naar mij luistert ze niet. Die vibo's trillen zo hard, dat je daarna niet meer de gewone stimulatie voelt.

Klanten masturberen natuurlijk ook. Mijn gevoel zegt dan, breng dat kwakkie naar mij in plaats van je af te rukken! Ik vind het maar oneerlijke concurrentie. Dat is natuurlijk niet waar, maar het is mijn gevoel. Ik kan wel merken aan klanten welke veel rukken. Die zijn minder goed in bed, en hebben meer een vastgesteld tempo. Ze zijn makkelijkere klanten, maar minder leuk omdat ze de seks minder beleven. Ze zitten een beetje in hun gewoonte, want ze leren hun pik aan om op een bepaalde manier met seks om te gaan.

Masturberen is prima, en het kan best gezond zijn. Als je te ver gaat, gaat het je seksleven aantasten. Dan word masturberen natuurlijk alleen maar fijner. Je moet er dus wel een beetje mee oppassen. Ik denk dat ik niet mijn kinderen zou verbieden om te masturberen, maar ze moeten het niet teveel doen. Ik kom teveel mannen tegen die willen dat ik ze net zo neuk als hun vuistje. Dat vind ik een beetje zielig.

17 opmerkingen:

John zei

Dag Zondares, dank voor dit prachtige schrijven, het geeft een verdieping aan het leven waar ik een half uur geleden nog geen weet van had. Als ik masturbeer, is dat uit gebrek aan een partner, en geen bewuste keuze. Het is ontegenzeggelijk eenzijdiger dan met een lief, maar soms is de nood hoog...

Eigenlijk wilde ik dit http://www.youtube.com/watch?v=oBFQg7P5YKw nog aanbieden, al hoort het gevoelsmatig misschien meer bij de 'stille dag' post van een week geleden.
Een ode aan de Sisters Of Mercy, en volgens overlevering zou het gaan over vrouwen zoals jij. Uiteraard was de artiest de eerste die een andere verklaring voor het muziekstuk had. Wat de waarheid ook is, sinds ik het nummer gehoord heb kan ik het in mijn hoofd niet meer loskoppelen van de dames. En het is best wel poëtisch en zacht.

Martijn zei

Oh Zondares ik zou willen dat ik dat kwakkie bij jou of een van je collega's kon brengen maar daar ik mijn portemonee niet dik genoeg voor. Je hebt wel gelijk want meestal ben je ruwer met jezelf dan je partner dat is en ik merk ook dat als ik bijvoorbeeld een week niet masturbeer dat seks dan veel intenser is.

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Ik ben het met "Zondares" eens dat masturbatie eigenlijk een beetje zielig tijdsverdrijf is maar ook ik ontkom er helaas niet aan.

Maar wat wel heel leuk is, is masturbatie met zijn tweeën.

Ik bezoek regelmatig hoeren en na een paar bezoekjes leer ze ook wel een beetje kennen.

Ik weet sommige van hen, als ik ze dan beter ken, ook wel eens aan te sporen om even lekker gek te gaan doen.

"Strip eens even lekker voor me, schat": zeg ik dan. En als zij dan bezig is dan begin ik ook voor haar te strippen.

Meestal onstaat er dan als vanzelf een melig sfeertje en dan gaat de één nog gekker proberen doen dan de ander.

Vaak ontaard dat dan in gekke bekken trekken naar elkaar, en elkaar opgeilen met hijgen, kreunen en een masturbatie showtje naar elkaar.

Het is natuurlijk allemaal maar flauwekul, maar ik lig dan wel plat van het lachen en de dames ook!

Ik heb het ook wel eens met vriendinnen thuis geprobeerd maar dan is er toch vaak meer gêne.

Met hoeren gaat dit spelletje veel beter, want die zijn de schaamte voorbij.

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Een voltreffer, dit stukje. Goed geschreven, helder, met een paar prachtige, rake observaties. Als ik nog eens wat prachtige zinnen van jou op een rij mag zetten:

"Masturbatie is een losse flodder. Ik masturbeer alleen maar als ik gefrustreerd ben, en een kloppende doos heb die even aandacht moet".

"Masturberen is niet mezelf verwennen. Het is even mezelf afwerken".

"Zelfbevrediging verandert je seksualiteit wèl. Je speelt een beetje vals door je libido een makkelijke uitlaat te geven".

"Andere vrouwen kunnen zich in hun slapende kut laten neuken. Ik heb het nodig dat mijn lijf er klaar voor is".

"Klanten masturberen natuurlijk ook. Dat vind ik maar oneerlijke concurrentie. Mijn gevoel zegt dan, breng dat kwakkie maar maar mij in plaats van je af te rukken".

ECHT, GEWELDIG GESCHREVEN ALLEMAAL!

En wat dat laatste citaat betreft ben ik het ook geheel met je eens. Jazeker, ik masturbeer ook wel, af en toe. Maar ik breng mijn kwakkie nog veel vaker naar jou of een van je collega's toe. Als ik geil ben, helpt zelfbevrediging mij namelijk maar heel kort. Vergelijk het maar met het eten van een paar druiven als je serieus honger hebt. Het is wel lekker, maar de honger gaat er niet van over. Als ik me aftrek is de behoefte aan seks voor even op de achtergrond gedrongen. Maar dat hunkerende gevoel komt al na een paar uur terug. Neuken helpt veel beter. Na een stevige beurt kan ik er wel weer een dag of drie tegen. Daarom ga ik vaak 2 keer per week naar een dame achter het raam, of in een club. Financieel is dat nog goed te doen, voor mij dan.
Omdat ik niet getrouwd ben, heb ik best wat te besteden.

Masturberen is voor mij alleen voor tussendoor, als ik weing tijd heb, of als er geen gelegenheid is om een meisje te bezoeken. In alle andere gevallen kies ik toch echt voor de luxe van een vrouw die met seks haar brood verdient. Voor mij werkt dat het best. En echt neuken met een mooie, uitdagende vrouw is natuurlijk ook veel leuker dan een paar minuten vreugdeloos rukken op een stinkende toiletpot.
Ik wil maar zeggen, Zondares, mijn kwakkie is voor jou, hoor! Of voor een van je heerlijke collega's! En dat zeg ik niet om stoer te doen, het is gewoon waar ik me het beste bij voel.

Anoniem zei

Goedeavond mevrouw Zondares,

U geeft aan dat u merkt tijdens de seks of mannen veel of weinig met hun leuter spelen.
Merkt u het ook of mannen veel, gemiddeld of weinig ervaring hebben met vrouwen?

Anoniem zei

Dank je wel. Hier heb ik veel aan gehad. Ben net m'n seksualiteit aan het ontdekken en daar hoort masturbatie gewoon bij. Maar merk inderdaad dat het invloed heeft op hoe het lukt als je met een dame aan de slag gaat. Kan nu een betere afweging maken van wanneer wel en wanneer niet.

Anoniem zei

goed stukje!!!

Anoniem zei

Wat een enorme bron van informatie is deze blog! Ik heb je zaterdag gevonden, en het heeft tot nu geduurd voordat ik alles gelezen had. Je hebt een rijkdom aan tips en inzichten gegeven in de prostitutie, maar ook in de seksualiteit. Er staan dingen in je blog die ik ook bij mijn man kan gebruiken, geweldig!

Dank je voor je goede sekstips!

Anoniem zei

Is het bezoeken van een prostituee niet ook een vorm van frustratie? vraag ik me oprecht af. Immers, Het vrijen met een partner of verovering waar passie bijzit is veel intenser, een prostituee is een substituut voor masturberen. (Als je 24/7 sex kon hebben met vrouwen die je persoonlijk ook nog leuk of interessant vond maakte niemand gebruik van je diensten.)

Ik geloof best dat jij merkt of mannen al dan niet veel masturberen, maar jij bent ook praktisch alleen om te ontvangen.

Ik denk dat mannen een vrouw waarvoor ze niet betalen toch wel (proberen) te behagen (indruk maken). Dat zou ik bij een hoer niet doen. Daar betaal ik dan ook niet voor.

Masturbatie is een vorm van frustratie, of een snelle afwerkmanier, En dit is ook precies de reden waarom het geen substituut voor echte sex met een partner/verovering is.

Masturberen impliceert mijns inziens niet dat dit ten koste gaat van je seksleven. Sterker nog; Je leert je lichaam beter kennen en je verhoogt je algemene libido

Anoniem zei

Sinds mijn vrouw een vibrator heeft, krijg ik haar met mijn tong niet meer klaar. Dat had ik nog niet gemerkt. Ik moet haar dit maar laten lezen.

Zondares zei

Wat leuk dat ik zoveel bijval krijg! Bij mijn vriendinnen was niemand het met me eens toen we het erover hadden.

Ik merk wel als mannen veel ervaring met vrouwen hebben. Dat is gewoon te merken aan hoe ze zijn, en hoe gespannen ze zijn. Dat wil nog niet zeggen, dat mannen met meer ervaring altijd beter zijn!

Anoniem van 27 april 2010 08:55, ik schrijf nog wel een stukje over hoe gefrustreerd klanten zijn, want dat begrijp je niet zo goed. Dat valt namelijk heel erg mee.

Anoniem zei

Tja, je kan het niet altijd eens zijn met de mening van anderen uiteraard.

Ik vind het heel normaal dat mannen en ook vrouwen masturberen. Niets zielig, héél normaal dus.

Alles hangt er uiteraard vanaf vanuit welk standpunt je het wil of kan bekijken.

Uiteraard bekijkt een 'prostituee' het vanuit winstoogmerk. Ook al zou ze het ruimer willen bekijken, er komt altijd dat element 'kassa kassa' aan te pas want daarvoor doen de meesten die job ook. De combinatie met genieten is meegenomen doch wanneer de centen zouden wegvallen dan zouden er heel wat mannen het kunnen vergeten om zonder masturbatie aan hun trekken te komen.

Dus mannen, rukken maar met die handen want indien het niet zo bedoeld was dan zou het niet als mogelijkheid in het leven geroepen zijn.

Door masturbatie leer je jezelf net heel goed kennen en daardoor kan je ook later aan je partner heel goed duidelijk maken 'wat' je lekker vindt en 'hoe' je dat samen het best kan aanpakken. Er valt volgens mij veel meer te zeggen over het communiceren voor, tijdens en na het vrijen. Of schrijf ik beter het 'gebrek' aan open communiceren.

Respect dus voor de masturbeerders, respect voor eender wie... doe 'het' gewoon zoals jij het het lekkerst vindt en trek je wat genieten betreft niks van andermans of andervrouws mening aan. Jij weet toch wel het best waar jij je het goed bij voelt dus laat je geen schuldgevoel aanpraten door anderen die het enger zien omdat ze in feite gewoon niet beter weten.

Mijn mening hoeft de jouwe niet te zijn doch ik ben er zeker van dat iedereen graag als 'normaal' aanvaard wordt, dus ook diegenen die vrij veel masturberen.

PP

Unknown zei

Ik las gisteravond iets over de Griekse wijsgeer Diogenes (404-323 v. Chr.). In de oudheid was de seksuele moraal zeer liberaal, en er is het volgende verhaal over hem bekend:

Toen Diogenes eens op de markt stond te masturberen, zei hij:" Och was het ook maar mogelijk je honger te stillen door over je maag te wrijven".

Waarmee hij maar perfect aangeeft wat masturbatie betekend voor de man; even snel van je lusten bevrijd worden, en het zou zeer gemakkelijk zijn als andere driften ook op eenzelfde manier gestild kunnen worden.

slimelover zei

totaal oneens met zondares. na bijna een halve eeuw als man op deze wereld weet ik gewoon dat ik door masturberen altijd lekker klaarkom zonder daar een vrouw voor nodig te hebben. ik heb precies de tegenovergestelde mening: neuken doe ik alleen als vrouwen daar speciaal om vragen. eigenlijk liever niet, want ben nog nooit klaargekomen door neuken. ik vind het dan ook het vervelendste en saaiste onderdeel van sex !!

BG zei

Wat een goede post weer Zondares! Ik heb recentelijk uitgevonden dat overmatige masturbatie mijn seksleven negatief heeft beinvloed. Dit resulteerde uiteindelijk in veel erectieproblemen en niet echt geil kunnen worden (of maar een paar seconden). Seks was nooit zo spetterend als het zou moeten zijn, zeker niet met nieuwe dames.

Via een site (yourbrainonporn) heb ik hier veel over gelezen. Zeker in combinatie met porno train je je hersenen om van beelden opgewonden te worden en bij echte vrouwen lukt het dan niet meer. Als ik je posts zo lees, dan zitten er bij jou ook best wel wat klanten tussen die dit hebben. @Slimelover: ik denk dat dit bij jou ook het geval is! Je hebt jezelf aangeleerd om alleen nog maar met je hand klaar te komen..

Om te herstellen moet je langere tijd jezelf geheel onthouden volgens die site. Zo'n 60 dagen geen porno, masturbatie of orgasme wordt aangeraden om je volledige libido en seksdrift bij echte vrouwen terug te krijgen. Geen makkie dus! Ik hield het eerst 31 dagen vol. Toen werd ik door geilheid overvallen en kon ik het niet meer tegenhouden. Was was wel een van m'n geilste masturbeersessies ooit... en ik heb nog nooit zo hard en veel gespoten in m'n leven (ben 30 jaar) :) Hoewel ik nu opnieuw moest beginnen, was het een heel mooi voorproefje.

Veel masturberen kost ook veel energie en gooit je hormoonhuishouding overhoop. Ik voelde me vaak depressief, had weinig energie. Dat is nu allemaal over.. ik voel nu vooral veel vuur en levenslust! Inmiddels zit ik weer bijna op 2 weken onthouding. De tijd kruipt nu voorbij maar als mijn seksleven straks zo goed wordt als ik verwacht, dan is het het meer dan waard!

Unknown zei

Beste Zondares,
"Met een partner ben je bezig een daad te stellen, die een heel diepe en indrukwekkende ervaring kan zijn.": Helemaal waar, het bewijst,vind ik, dat seks en liefde moeilijk te scheiden zijn.
"Die zijn minder goed in bed": Ik zoek me wezenloos naar wat jij goed vindt. Eerst dacht ik: jou alleen maar een orgasme bezorgen totdat ik las "ik kwam wel klaar, maar niet goed". Ja, hoe dan wel! Verder zoeken dan maar. Vind je daarom niet minder lief hoor.
Groetjes,
Co.

Unknown zei

Beste Zondares,
Wat je vroeger al niet kon krijgen van masturberen vervang jij door "neuken wordt slechter". Ik ben het niet met je ééns. Als kind heb ik onnodig in angst gezeten en jij predikt daar onnodig een vervolg van.
Groetjes,
Co.