maandag 20 maart 2017

Ingezonden: Lesbisch en hoer

Vandaag heb ik weereens een ingezonden stukje. Het is kort maar krachtig, en het vertelt zijn eigen verhaal.

Ik ben ... en ik ben 33 jaar. Ik ben een vrouw en ik val alleen op vrouwen. Ik heb nooit wat voor mannen gevoeld. Ik werd kapster en op de kapperschool ontdekte ik lesbische relaties. Ik wist meteen toen dat ik lesbisch was. Ik vind mannen ook niet aantrekkelijk. Ik heb met vrouwen echte relaties. Ik ben met de liefde en de romantiek bezig. Ik heb ook lesbische seks maar dat vind ik een minder belangrijk iets in een relatie. Ik heb mezelf leren kennen en ik weet dat het zo voor mij is. Ik hoef niet nog lesbische seks te ontdekken. Veel partners denken dat ik nog lesbische seks moet ontdekken. Dat denken ze omdat ik binnen een relatie alleen seks heb voor liefde en niet voor geilheid. Ik masturbeer wel. Ik ben ook Dame Van Plezier. Ik heb dit werk gekozen omdat het goed bij me past. Ik word alleen verliefd op vrouwen maar mannen passen beter bij mijn lijf. Dat hou ik maar stil. Ik weet vanaf school af dat ik beter kan vozen met mannen en toch dat ik niet op ze val. Ik ging het werk natuurlijk doen voor het geld. Om groter te wonen. Mijn partner van toen werkte niet. Zij wou niet weten wat ik deed voor het geld. Het is goed voor mij. Ik voel me kiplekker bij mijn werk. Het doet me niets in mijn relatie want ik heb niks met mannen. Ik word nat van aan mezelf te denken. Ik kijk naar mezelf en ik zie een hete teef die nat en heet is. De man daar denk ik niet eens aan. Ik werk niet zoals jij. Jij werkt de mannen niet af. Jij gaat echt met ze bezig. Ik geef ze een hete teef om te pakken. Daar betalen ze ook voor. Dan ben ik ook bevredigd. Mijn ziel is lesbisch maar mijn lichaam is straight. Ik zie het gewoon als een dildo van vlees en bloed.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zie je maar weer elke prostituee is anders en werkt anders. En elke klant wilt anders en denkt anders. Ikzelf heb ook het liefst iemand die echt met mij bezig is en echt een praatje maakt en geïnteresseerd is. Maar ik kan begrijpen dat er ook mannen zijn die de werkwijze van deze dame leuk vind. Prostitutie blijft een mooi en apart beroep.

Willemijn zei

Vrouwen zijn heel divers op dit gebied, ja. Zelf word ik altijd verliefd op mannen en val ook seksueel meer op mannen, maar relationeel kan ik eigenlijk niks met ze. Ben veel liever bij (sommige) vrouwen in de buurt. Fijner om mee om te gaan, gezelliger. Niet zo saai.

Anoniem zei

Het is meestal hetzelfde zodra je je écht in een onderwerp gaat verdiepen, blijkt het weer veel diverser te zijn dan dat je in eerste instantie vermoed.

Daarom moeten we ook zeer waakzaam zijn voor we allerlei morele oordelen of labels ergens opplakken, als het al nodig mocht zijn. Om te labelen of te oordelen.

In één van de uitzendingen van Lauren was iemand aan het woord over a-seksualiteit. Het lijkt bijna onmogelijk je daarin te verplaatsen.
A-seksueel zijn maar wel opgewonden kunnen raken van/in je relatie. Ik twijfelde niet aan haar oprechtheid maar vond dat moeilijk te begrijpen. Lauren ook, naar het leek.

Laten we mensen de ruimte geven deze zaken te regelen op een wijze waar zíj zich het prettigst in voelen. Open communicatie veroorzaakt ook dat gelijkgestemden of andersgestemden elkaar vinden op de wijze zoals zíj wensen, met als resultaat dat zij de kans krijgen (ook) gelukkig te zijn!

Anoniem zei

Aan: 20 maart 2017 om 10:25

ik (man) heb op twitter weleens gecommuniceerd met vrouwen, waarbij de communicatie leek vast te lopen. Ik had sterk de indruk dat mijn man-zijn de oorzaak was.

Een paar weken later heb ik een vrouw-acoount aangemaakt én weer contact gezocht met enkelen.

Heel apart. De gesprekken over hetzelfde onderwerp liepen zo soepel en gezellig als wat.

Vooral feministisch-geïnspireerde vrouwen lijken hier sterk in te zijn.

Waak ervoor dat oordelen of coping-strategie zich niet in jezelf heeft vastgezet. Er zijn truukjes om dat zichtbaar te maken,

Het man-zijn is ook diverser dan het vaak gecommuniceerde beeld daarover. De vraag is of deze beelden. Man, Vrouw wel zo strak omschreven zijn als velen van ons veronderstellen. Het lijkt mij een sociaal construct gebaseerd op een paar fysieke kenmerken (pik of kut) die zichzelf continu bevestigen en laten bevestigen.

Mijn ervaringen in de prostitutie-wereld (neuken) heeft dit laatste allleen maar duidelijker gemaakt.

Anoniem zei

Sinds ik deze wereld ben gaan onderzoeken, omdat het tot cognitieve dissonantie leide en ik erachter kwam dat vele mensen anders dachten dan ik, over seks etc, ben ik erachter hoe divers mensen seks benaderen en dat ieder persoon er gewoon anders tegenaan kijkt.

Mijn broer zei laatst, ik snap echt niet dat een hoer met al die gore mannen zou willen neuken, al krijgt ze er half Doebai voor. Al krijgt ze uitbetaald in de zeven wereldwonderen. En ik kan hem niet ongelijk geven. Mannen met snorren en een paardenstaart, die even stiekem langs de hoeren gaan, waarom kan iemand daar überhaupt mee willen seks hebben ? Hoe kan dat ? ? Doe normaal!

Maar ook snap ik nu, wat hij nog niet snapt, is dat wij ik vind en wat ik denk en voel, gewoon mijlen af staat van wat een ander denkt en voelt en dat dit niet te overbruggen valt en dat je daar ook respect voor moet hebben.

Dat kan je ook leren uit dit stukje. De vrouw is lesbisch en toch heeft ze seks met meneren. Voor mij moeilijk om mij een voorstelling van te maken, maar mijn mening is irrelevant. En dat is een fout die we soms maken, dat we onze eigen smaakt teveel projecteren op die ander.

Ik ben hetero, maar vind ook alleen heel specifieke vrouwen leuk en alleen op mijn manier en ik zou me ook nooit binden en ik zou nooit "trouwen" en mijn perceptie van seksualiteit staat ook weer mijlen af van die van jullie en dat zullen jullie ook nooit snappen, wat ik denk en voel etc.

Dus ja, het is persoonlijk en we moeten nooit denken dat we in iemands geest kunnen kijken en ook ik heb te snel de neiging te denken dat men uit labiliteit handelt , terwijl het eigenlijk keuze is en smaak