maandag 5 januari 2015

Ongebalanceerd

Ik heb een haat/liefde-verhouding met trio's. Aan de ene kant heeft het veel mogelijkheden, en kan je er echt lol mee hebben, maar aan de andere kant worden de verwachtingen vaak niet waargemaakt. Het is de kleinste vorm van groepsseks, en dat zorgt dat je wel de nadelen van groepsseks begint te krijgen, maar niet dat er genoeg mensen zijn om goed te kunnen compenseren. Even rusten is snel een koppeltje met iemand die erbijzit. Grotere groepen zijn makkelijker.

Meestal is het een trio met een andere hoer. Ik heb daar vaste meiden voor bij wie ik terechtkan als een klant eens wil, maar vaak heeft de klant al iemand anders bedacht. Het is heel belangrijk dat het niet bij mij thuis gebeurt. Als de politie of gemeente een inval doet terwijl ik met een andere meid in huis ben, is dat bewijs dat ik samenwerk, en dan is mijn huis een bordeel, ben ik mijn vergunning kwijt, mijn huis, geld, klantenkring, en alles. En het is ook weer bewijs van mensenhandel natuurlijk.

Met een ander meisje aan een klant werken vind ik nog wel interessant. Goed, het heeft ook nadelen, daar heb ik aleens een stukje over geschreven, maar als je werkt met een collega die het een beetje kan, en wat nuttig doet met je tips, dan kan het interessant zijn. Gewoon omdat je gezellig samen aan het werk bent, maar ook om eens te zien hoe andere meiden dingen nou doen.

Eigenlijk is het niet makkelijker om met een andere meid aan een klant te werken. Bijna geen enkele klant laat me hard werken, en met zijn tweeën is het eigenlijk nooit zo dat hij ergens aantoekomt. Het is meer hebberigheid, er is geen klant die meer nodig heeft dan één meisje. Het is een geil idee voor hem, wij kunnen heel rustig aandoen, en nog steeds is hij helemaal kapot aan het eind van zijn tijd.

Intussen ben je juist meer aandacht aan het houden bij je collegaatje, want die past meestal veel minder op met de hygiëne en de veiligheid dan ik. De condooms hou ik wel in de gaten, daar vertrouw ik niemand anders mee. En waar hun vingers blijven moet ik ook de hele tijd in het oog houden. Soms voel ik me meer een kleuterjuf dan een hoer als ik in zo'n trio zit. Ik vind het eigenlijk wel genoeg om alleen een klant in de gaten te moeten houden. Dat stuk van het werk wordt juist niet verdeeld, maar juist verdubbeld.

Je hebt triootjes met twee mannen veel minder. Ze komen soms voor, en dan vind ik ze altijd wel interessant. Meestal is het omdat de mannen allebei iets speciaals willen, zoals een sandwich, een spit roast, of een voyeur en een exhibitionist, maar soms gewoon twee vrienden die samen op stap zijn. Het komt zelfs voor dat het gaat om broers, ookal had ik daar toen wel een beetje een ongemakkelijk gevoel bij.

Die zijn anders, want je hebt opeens veelmeer te doen. Dat is harder werken, maar soms ook op eeh hele leuke manier. Je hebt toch weer meer om mee te spelen, en het is een uitdaging. Een enkele man kan ik eigenlijk altijd wel aan, maar het is soms aanpakken als er meer zijn. Één van mijn beste ervaringen in de prostitutie was met twee mannen. Dat waren twee mariniers, jongens die van aanpakken wisten. Die krijgen nogeens hun eigen stukje.

Met twee mannen is het leuker, maar je bent ook twee keer zo hard aan het werk. Hoe erg ze zich ook aan elkaars actie op kunnen geilen, ze willen wel goed afgewerkt worden. Je bent de hele tijd bezig. Er zit meer actie aanvast, en je kan minder met de illusie werken. Het is lichamelijker, als je met meer mensen bent. En dat kan erg jammer zijn, want soms is die illusie wel net even nodig.

Een poosje geleden had ik een klant die belde voor een trio. Hij was een beetje schuchter, dus ik dacht de eerste twee telefoongesprekken dat hij een trio met een extra hoer wou, maar er kwam uiteindelijk uit dat hij met een vriend van de voetbal een trio wou doen. Toen was een afspraak zo gemaakt, en ik was er netjes klaar voor toen ze kwamen. Ze kwamen netjes op tijd, allebei met hun eigen auto, en ookal waren ze zenuwachtig, de sfeer was goed.

We maakten een kort praatje, terwijl ik mijn klantjes een beetje inschatte, en ik stelde ze een beetje op hun gemak. Ze waren allebei al wel eerder bij hoeren geweest, maar de één alleen bij raamhoeren, en de ander bij de ramen en de clubs. Dit was even nieuw voor allebei. Daar hoorde dus ook bij wat een praatje vooraf inhoudt, want mannen die alleen ramen kennen denken toch snel dat je betaalde tijd staat te verkletsen.

Ik merkte niet veel verschil met die mannen, en dat was goed. Als de ene heel andere dingen wil dan de ander is het toch lastig om ze allebei tevreden te houden. Soms hebben ze allebei verschillende snelheden, bijvoorbeeld hoeveel voorspel ze nodig hebben, en dat zorgt voor wrijving. Soms willen ze gewoon verschillende dingen. Dat was hier niet zo, dus eigenlijk had ik daar een makkie aan.

Ze voetbalden samen, dus ze hadden elkaar al naakt gezien. Dat scheelt heel veel. Mannen zijn toch onzeker over hun naaktheid bij andere mannen, en dat zorgt vaak voor problemen. Deze twee hadden dat minder, dat hielp erg met de potentie. Ik had alweer mazzel. Ze waren daarover best ontspannen, en ze gingen gelijk op met voorspel. Ze waren actief genoeg, maar ze zaten elkaar niet in de weg, en ze lieten zich vooral sturen. Het ging erg makkelijk.

Het werd wat anders toen er geneukt werd. De eerste vent die ik beklom liet mij vooral het werk doen, en dan is er niet veel aan een vent te merken. Het is prettig als hij een beetje goed in positie blijft liggen, of meebeweegt, maar dat deed deze niet, en daar kan ik prima voor compenseren. Intussen gaf ik de ander een pijpbeurt. Dat is moeilijk allebei góéd te doen, want je deint toch flink op en neer als je bovenop zit.

Toen we overgingen naar doggy met nummer twee, terwijl ik nummer één pijpte, werd ik een beetje verrast. Allebei de heren hadden gemiddelde pikken, en er zat echt niet veel verschil tussen, maar nummer twee kòn het wel. Hij was geen superklasse, maar hij had in elk geval het idee van hoe hij het aan moest pakken. Ik had het wel naar mijn zin, het ging soepel en lekker. Als hij het ritme verloor was hij goed weer op het spoor te brengen.

Het werd al snel tijd om het standje te wisselen, en nu ging nummer één in missionaris terwijl ik nummer twee handwerk gaf. Handwerk zien mannen snel als je er makkelijk vanafmaken, maar het is moeilijker goed te doen dan pijpen, en er zit best nogwel wat aan wat je moet leren voordat het lekker gaat. Hij vond het prima, maar met nummer één had ik op dat moment meer problemen.

Die was mij namelijk in missionaris aan het neuken, en hij kon er niets van. Dat is helaas bij heel veel mannen zo, ze hebben gewoon geen idee waarmee ze bezig zijn. Dat vond ik niet erg, het is betaald en die mannen waren gewoon vriendelijk tegen me. Het hoeft van mij ook niet elke keer een hoogstandje te zijn. Als het lekker gaat vind ik dat een bonus, en een voordeeltje bovenop het werk.

Toen we weer wisselden, nu met nummer twee in standje bamboe splijten, kon ik weer waarderen dat hij ondanks het ongewone standje toch goed de weg wist. Hij hield zijn ritme, en hij maakte goede, rustige stoten. Hij was geen dekhengst die me naar de sterren neukte, maar wat hij deed raakte me gewoon, en wat nummer één deed niet. In dit standje kon ik wel nummer één goed met mijn mond en hand bewerken, dus die had het wel makkelijk.

Bij de volgende wissel wou nummer één het standje wat hij net had gezien ook eens proberen. Daar had ik nee op moeten zeggen, want ik had kunnen weten dat hij het niet zou kunnen, maar ik deed het gewoon. En hij kreeg het inderdaad niet voorelkaar. Hij bleef mis stoten, eruitschieten, en hij kreeg geen goed contact. Hij reed ongemakkelijk op zijn ballen, zat er een beetje half in, en als ik per ongeluk met de spieren van mijn kut bewoog, lag hij er weer uit.

Daar werd hij slap van, dus we wisselden snel maar weer. Nu in het standje van de tijger, want als ik een vent heb die het kan maak ik daar graag gebruik van. Ik zorgde dat ik goed bij nummer één op schoot kroop terwijl ik me rustig liet zakken toen twee eenmaal op weg was, en dat ging best goed. Misschien ging het wel een beetje tè goed, want op een bepaald ogenblik begon één toch een beetje af te koelen.

Twee werd juist alleenmaar geiler, en die kon ik natuurlijk ook niet zomaar onderbreken. En ik was ook best lekker op dreef. Maar ik merkte dan nog wèl dat ik nu echt mis aan het gaan was, en ik moest iets doen. Ik kneep twee eerst even een beetje, dan maar met het risico dat hij overweldigd zou worden, en intussen greep ik één beet met mijn nagels in zijn schouder, en fluisterde hem in zijn oor dat ik hèm nú moest hebben.

Op die manier kwam één in beweging in plaats van dat ik twee eruit moest zetten, en dat maakt voor mannen veel uit. Anders lijkt het alsof ik nummer één een handje aan het helpen was, en nu zag het er meer uit als één die zijn beurt komt nemen. Ja, tuurlijk wisten we allemaal dat het zo niet was, maar de helft van het werk is de illusie goedkrijgen. En ookal was ik dat nu niet heel goed aan het doen, ik moest toch nog de beurt in de hand houden.

In deze wissel ging ik met één ook voor de afmaker, want als de erectie één keer niet wil wordt hij daarna niet meer sterker. Dan had hij nog wat tijd over, maar je kan dat toch al niet superprecies doen bij een trio. Ik deed hem in doggy, want dat is een standje waar je best veel bewegingsvrijheid hebt, ookal denkt de man dat hij alles doet. Zo kon ik er nog wat goeds van maken. Ik had hem vlot klaar.

Het moet dan ook met de andere man niet lang duren, anders gaat nummer één zich opgelaten voelen, dus die heb ik ook snel afgemaakt. Hem heb ik een wat zwaarder standje gegeven, maar wel eentje die er niet zo indrukwekkend uitziet. Hij hield het best lang vol, het was ergens wel zonde om hem zo'n kort ritje te geven. Gewoon omdat ik het waardeer als een vent het een beetje kàn. Daar wil ik graag wat voor terugdoen.

Bij het nababbeltje werd het wel duidelijk, ookal hebben ze er heel sportief over gedaan en het niet rechtuit gezegd, dat ik toch wel duidelijk anders reageerde op de ene dan op de andere. Als ik er weinig van voel, zoals met nummer één, kir en kreun ik hees, maak op gepaste momenten geile opmerkingen, en geef ik kokette knipoogjes. Als ik dan door de ander word afgeleid, dan wordt het allemaal wat meer dierengeluiden. En dat verschil was beter te merken dan ik dacht.

De ene was best lekker, maar niet eens héél opvallend. En die ander was echt niet slecht, die was heel gewoon. Ik heb me geen moment verveeld, en ik ben ook niet in de buurt geweest van klaarkomen. En toch verloor ik kennelijk al heel veel van mijn houding en mijn illusie. Dat viel me erg van mezelf tegen.

Ik had natuurlijk beter moeten weten. Ik ben de laatste jaren er wel vanuitgegaan dat ik het nu wel geleerd heb. Maar het sluipt er makkelijk in. Ik wist het ergens ook wel, maar als je over sommige dingen niet meer onzeker bent, is het te makkelijk om ze dan maar te negeren. Soms moet je even kritisch op jezelf zijn, en jezelf een spiegel voorhouden. En van spiegels wéét ik dat mijn illusie dan beter moet. Hoe trap ik erin dat twee mannen makkelijker zou zijn?

Soms leer je wat nieuws omdat je wat nieuws meemaakt, maar soms moet je een oude les nog een keertje leren. En daar hoort bij dat je soms gewoon onder ogen moet zien dat je iets hebt laten verwateren. Als ik mijn werk goed wil blijven doen, zijn dit soort uitstapjes naar dingen waar ik minder op mijn gemak mee ben gewoon nodig, want anders word ik nooit eens opgeschud.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat zijn dat voor standjes? Kan je ook een blogje over standjes schrijven? Welke je het geilst vindt enz?

Anoniem zei

zolang die trio geen 3-eenheid wordt, knijp ik een oogje dicht.

* die captcha is niet te lezen.

Erik zei

Eindelijk weer eens een leuk stuk, een goed begin van het nieuwe jaar. Ik hoop dat je zo door gaat Zondares, die politieke stukjes kwamen me echt de keel uit.

Anoniem zei

Heel leuk stukje!
Beste wensen nog voor 2015!
Ik hoop dat je nog veel stukjes van deze klasse schrijft. Je hebt het over 2 mariniers. Hierover schreef je al op 29 oktober 2012: http://zondares.blogspot.nl/2012/10/mijn-leeftijd.html
Ik ben benieuwd haha!
Fijne dag gewenst en wie weet tot ziens!
Johannes de Doper

Anoniem zei

Bah trio's; ik krijg de indruk dat de meeste mannen die bij je komen weinig fantasie hebben.

Nico zei

@ Anoniem 1: Probeer Google eens.

Ik heb het niet helemaal uitgepluisd en zoiets als de tijger heb ik ook niet gevonden, maar de resultaten van bijvoorbeeld "roasted spit nude" vond ik wel aardig informatief... :-)