maandag 3 december 2012

Backpacker

Dit wordt een stukje waarbij ik nietzo zeker ben of ik wel goed over ga komen. Ik heb wel vaker gemerkt dat er dingen niet worden begrepen door mijn lezers, als ze een beetje dieper in het wereldje gaan, en deze gaat over iets subtiels, dat ik zelf ook nietzo makkelijk onder woorden breng. Maar ik vind het leuk om over te schrijven, en wie weet begrijpen er toch wel mensen, wat ik bedoel.

In mijn clubtijd heb ik een hoop dingen geleerd van andere meiden. Sommige waren echte mentors voor me, maar sommige meiden leerden me dingen doordat ik ze op onverwachte manieren om zag gaan met het werk. Het is heel nuttig soms om gewoon te zien dat er andere manieren bestáán, dan dat je al had geleerd. Ik denk al snel dat ik het allemaal wel gezien heb, en dan stuurt de Here me soms iemand om me wakker te schudden Er was bijvoorbeeld J.

J was een blondine uit Australië, die een wereldreis aan het maken was. Ze was midden in de twintig, had haar studie opgegeven, was eerst wat doelloos geweest in Australië, en had besloten om een wereldreis te gaan maken. Ze had haar vriendje per SMS verteld dat ze wegging, had een grote rugzak gekocht, en was naar het vliegveld gegaan om daar de goedkoopste overzeese last-minute te kopen, het maakte niet uit waarheen. Zo begon haar reis.

Het was voor haar het belangrijkste om te blijven zwerven, en nergens vast te zitten. Ze reisde eerst door heel Azië, daarna ging ze naar de VS, en nu was ze dan in Europa. Ze had geen geld, ze kreeg niets van haar ouders, en ze werkte daarom in allerlei baantjes. Dat was eerst erg sappelen. Ik weet niet meer alles wat ze vertelde, maar haar pogingen om rond te komen door Engelse les te geven mislukten.

De baantjes werden dus al snel au pair zijn voor ex-pats, of voor een hongerloontje excelsheets maken, maar toen ontdekte ze prostitutie. Als lifter was ze al wel bekend met "Gas, Grass or Ass," dus de stap was ook niet zo groot. De lokale mannen ontdek je er natuurlijk ook wel mee. Ze deed het graag, en het scheelde veel met het slavenbestaan wat je anders hebt.

In Azië was ze bovendien exotisch, dus kon ze de hoofdprijs vragen. Ze was uitstekend op de hoogte van alle wetten en regels waar ze was geweest, om maar nietteveel risico te lopen. Het was het soort van werk waarvoor je niets bij je hoeft te hebben behalve je lijf, en dat paste heel goed bij haar. J vond het superbelangrijk om zó weg te kunnen lopen als ze de wind voelde draaien.

Ik vond haar erg interessant, en ik wou graag vriendinnen met haar worden. Dat is ook wel een beetje gelukt, maar ze was nietzo innig. Ze was niet echt een meisjesachtig vrouwtje, ze had iets jongensachtigs. Misschien wel iets mannelijks. Een collegaatje van me die wel wat met vrouwen had, was smoorverliefd op haar. J wist het en gaf er niets om, en deed er ook niets mee.

Het was een vriendelijke meid, maar wel rusteloos, en ze had iets dominants. Ze was eigengereid, en ze tolereerde maar net dat de clubbaas boven haar stond. Ze was een beetje stil en kortaf, behalve als ze wat gedronken had, en dan kwamen de prachtigste reisverhalen naar boven, altijd weer een nieuwe. Je voelde altijd aan haar dat ze hier maar tijdelijk was, en dat ze evengoed kwam om hier eens rond te kijken, als om geld te verdienen.

Ze had geen angst om dingen achter te laten. Ze had niets opgebouwd, ze had alleen zichzelf, maar toch had ze een rotsvast vertrouwen dat ze alles aankon. Dat was geweldig. Het was net een vuurtje, waar je je aan kon warmen. Je kreeg gewoon zelfvertrouwen van bij haar zijn. Ik had dat, maar sommige collegaatjes hadden juist andersom, dat ze onzeker werden van haar zelfvertrouwen.

Het was niet echt aan haar te zien dat ze een hoer was. Ze deed nietteveel aan haar uiterlijk, droeg alleen platte schoenen, en liep als een vent. Ze had een erg atletisch lijf, met van die kleine B pyramide-tietjes. Ze kwam bruin aan in Nederland, maar ze werd snel bleker dan de rest in de tijd dat ze hier was. Make-up deed ze niet aan. Haar kleren waren ook niet echt vrouwelijk. Eigenlijk overtrad ze alle regels die je hebt om aantrekkelijk te zijn.

Wij werkten aan ons imago als luxe-meisjes, we deden dromerig, sensueel, als poezen die lui knipogen in de zon. We bewogen langzaam, lijzig, en sexy. Zij deed daar niet aan. Zij bewoog alledaags, nam de traptreetjes met drie tegelijk, en hing op de loungebank als een tiener. In plaats van sigaretjes roken aan de bar had ze vaak een boek. Het was niet dat het haar niet kon schelen, dat weet ik zeker, maar ze had een hele andere manier van omgaan met mannen.

Ze was heel direct. Ze deed uitdagend op een hele andere manier. Wij verleidden door koket te doen, en zij door de man een beetje tegen de haren in te strijken. Ze daagde ze uit om zich te bewijzen, en dat kwam recht uit haar ziel. Ze deed niet aan truukjes, ze was juist heel erg nuchter. Dat geilt mannen meestal af, maar zo natuurlijk als het bij haar kwam, maakte het wat los bij de klanten.

Het was zo'n klein clubje dat vooral het van stamgasten moet hebben, en zij maakte onrust. Ze haalde de intimiteit van de club er een beetje mee weg, en dat was erg prikkelend voor iedereen. In goede en slechte opzichten, bedoel ik. De klanten waren een beetje uit de sfeer, en wisten soms niet goed wat ze moesten, maar ze waren wel nieuwsgierig naar dat nieuwe dat er opeens was. De hoeren moesten meer aandacht trekken, want anders liepen ze een beetje achter.

Ik deed een keer een triootje met haar. Dat gebeurde nietzovaak, want ze bood het nooit aan. Wij deden dat weleens, want een triootje was minder werk, vooral als je goed was met het andere meisje voor het harde werk op laten draaien. De klant was een nieuwe, en hij had ons allebei gevraagd, en ik was eigenlijk best nieuwsgierig om te zien hoe ze nou op de kamer was.

Het was zo opvallend anders, dat ik eigenlijk niet veel werk gedaan heb. Ik heb wel wat gepijpt en gestreeld, maar ik heb vooral verbaasd liggen kijken naar hoe ze deed. Natuurlijk is wat ze doet gewoon strelen trekken pijpen neuken, maar het ging om hoe ze overkwam. Ze was niet aan het kirren over hoe geil ze was, en ze deed eigenlijk helemaal niet zo intiem. Ze kwam juist een beetje kritisch over.

Haar handelingen waren geoefend, maar ze deed ze wel goed. Het was geen slap getrek, en ze pijpte ook diep en stevig. Maar het was wel duidelijk dat ze van de vent wat verwachtte, behalve dat hij genoot. En toen de man haar een beetje ruig vond, spoorde ze hem aan om zich groot te houden. Daar had ze wel plezier in, en het werkte voor de klant ook nog! Ik wist toen niet hoe het werkte, en dat heeft ook even tijd gekost om te ontdekken.

J ritste het condoom over de pik van de klant, toen ze het tijd vond om te gaan neuken. Ze kondigde dat aan, door gewoon "Let's fuck" te zeggen. De klant deed bijna een beetje geïntimideerd, en het werd alleen erger toen ik hem over zijn schouders streelde om hem gerust te stellen. Ze spuugde op haar hand, kletste die hand op haar gleuf, sprong op het bed in de hondjes positie, en riep heel casual "come on then mate, give me a right good seeing to!"

Als ik neukte deed ik toen wat ik wist dat de klant lekker vond. Je koos makkelijke manieren om je kut aan te bieden, en je klemde je benen een beetje samen om je schaamlippen strakker op mekaar te duwen. Dat was best gewoon. Het zorgde er ook voor dat je er minder van voelde, en dat maakte het werk weer makkelijker. Daar gaf ik toen meer om dan mijn werk goed doen.

Zij neukte zo dat zij het lekker vond. Sommige standjes deed ze niet omdat ze er geen plezier in had. De klanten moesten er ook harder voor werken. Dat pikten ze niet zomaar van mij, maar bij haar werkte het gewoon.

Wat zij deed, en wij niet, was dat ze de klanten hun best liet doen. Ze hadden het gevoel dat ze wat te bewijzen hadden bij haar. Dat is een heel sterk iets bij mannen, en ik moest er toen nog mee leren werken. Zij had haar eigen dominante manier om dat los te maken, en ze lokte de mannen uit om zich waard te maken met haar te ketsen. Dat was iets wat ze uit zichzelf leerde, en wat ze deed zonder er het plan voor te hebben.

Ze had zich niet aan het werk aangepast, maar ze had een manier gevonden om iets van zichzelf in het werk kwijt te kunnen. Daarom had ze er meer plezier in dan wij, en hoefde ze er niet zo'n toneelstuk van te maken. Haar stijl was naturel, ze had geen valse persoonlijkheid die ze aan de klant liet zien, en ze had er daarom ook meer plezier in. Een doorgewinterde hoer was ze niet, en ze gaf niet om goed in het hoeren te worden, maar wat ze deed was gewoon al goed.

Het was inspirerend om te zien hoe makkelijk ze met haar lijf was. Naakt zijn vond ze prettig, en toen ze na een klant een keer naakt aan de bar ging zitten moesten we haar vertellen om wat aan te trekken, ze zag niet in waarom dat niet zou moeten. Ze was blij met wat ze deed, en ze schaamde zich helemaal nergens voor. Daar was ik erg jaloers op, en ik vind haar nog steeds een voorbeeld voor me.

Na een maand of twee besloot ze opeens door te reizen. Ze kwam het nog even vertellen, aan het eind van de dag, en ze was er niet emotioneel over. Het was gewoon weer tijd. Ik heb haar nooit meer gezien daarna. Jammer dat ik niet langer met haar om kon gaan, want ik had nog veel meer van haar kunnen leren.

13 opmerkingen:

Unknown zei

J is dus een natuurtalent en je hebt het bewonderenswaardig goed verteld, zo goed dat ik heel nieuwsgierig word naar haar. Naakt aan de bar lijkt me heel erg klantentrekkend, ik zou er sterk door aangetrokken worden.
Co.

Unknown zei

Zij lijkt mij een leuke en interessante meid. Goed verhaal, Zondares!

Anoniem zei

Mooie beschrijving van een heel ander persoon :)

M.

Anoniem zei

Ken dat soort dames nog wel uit mijn wereldreizen. Emotioneel steenkoud, leuk voor 1 keer maar je kunt er geen relatie mee beginnen. Vaak weg van huis om allerlei privé redenen;"op de vlucht" noemde ik dat - vaak niet duidelijk waarom.

Indruk maken deze dames zeker, kan me er nog wel een paar levendig van herinneren uit mijn tijd. Kunnen beter zuipen dan een vent, grofgebekt, loners.

Kan hier een psycholoog opstaan en er iets over roepen?

L

Anoniem zei

leuk artikel! kwaliteit gaat wer onhoog

Menno zei

Zo'n gekke halve man Aboriginal daar zit niemand op te wachten. Laat mij zondares maar neuken.

Anoniem zei

Wat ik onthoud is dat ze pijpte zonder condoom, zoals het hoort :-)))

Unknown zei

Aan anoniem 05:28 (=L)
Met elke klant een relatie?, 3000 per jaar. Die wereldreis heeft je geen goed gedaan.
Co.

Anoniem zei

Had iets meer reacties verwacht.. krijgt Zondares toch weer gelijk dat de wat zwaardere stukjes minder aanslaan.

Tijd doorbrengen met beschreven dame roept vooral een gevoel op "help, als ik dit maar overleef". Contact met zo'n dame is als een ritje in een achtbaan: reuze spannend, van korte duur en niet om je leven lang te doen. Voor thrill seekers absoluut zeer aantrekkelijke dames, waarbij pijn en wederzijdse vernedering centraal staan. Misschien ook wel trophy wife? "kijk mij, ik ben een echte avonturier, ik kan zo'n gek wijf aan".

De dames zelf: ik had destijds vermoedens van mishandeling thuis, pleegkinderen, incest. Niet de ballen gehad om het te vragen destijds.

L

Anoniem zei

Goed geschreven!

Anoniem zei

Een vriendin van mij heeft ooit haar vakantie in Frankrijk betaald door voor geld met mannen naar bed te gaan. Ze was niet eens heel mooi of zo, maar de seks met haar was heel natuurlijk. Ze deed goed haar best, maar dat verwachtte ze ook van haar gelegenheidspartners. Eigenlijk hield ze gewoon erg van seks en in plaats van zomaar met mannen mee te gaan, vroeg ze er nu geld voor. Er was ook geen enkele schaamte, ze wilde gewoon nog een paar weken blijven en ze vond seks een prima methode om het geld voor een langer verblijf bij elkaar te sprokkelen.
Jouw Austraische vriendin J. doet me aan haar denken.
Overigens is de vriendin van mij een jaar later ook professioneel de prostitutie in gegaan. In een club heeft ze maandenlang flink verdiend.Daarna is ze gestopt. Ze had ineens geen zin meer.

Zondares zei

Jammer dat mensen er meteen wat negatiefs, een misbruikverleden achter zoeken. Wat raar. Als je je leven anders leeft is dat ècht nietzovaak omdat je getraumatiseerd bent. Dat is geen juiste gedachte.

Pijpen zonder condoom is niet zoals het hoort. Condooms zijn belangrijk!

Henri Bik zei

Sweet Story about an Authentic Australian Lovely Lass and Happy Hooker. Thanx Sinneress...