maandag 19 november 2012

Hoe ben je een goeie klant?

Welkom op mijn vierhonderdste blogje!!!

In mijn reacties krijg ik weleens de vraag hoe een man nou een fijne klant kan zijn. Er zijn toch nog best veel mensen die denken dat het op eieren lopen is bij een hoer, en dat je snel toch de sfeer verprutst. Natuurlijk is dat niet waar. Het is ons werk om het leuk te houden, de klant komt een dienst halen. We zijn netjes, en als de klant maar gewoon doet, is het al helemaal goed. Maar als je ècht een fijne klant wil zijn, die goed wordt herinnerd, dan zijn hier wat tips.

Tip 1: Hou je aan je afspraken.
Als je op afspraak werkt is het erg fijn als je planning niet telkens misgaat. Een drukke professionelle is bezig met het runnen van haar bedrijf, en als je opeens niet komt zit er een gat in haar dag, wat ze niet meer op kan vullen. Een hobbymeisje heeft vaak maar een paar uurtjes in de week, en loopt dus misschien wel al haar werk van de week mis als je niet komt. Maak dus echte afspraken, en als je niet kan komen, zeg zo vroeg mogelijk af.

Tip 2: Wees hygiënisch.
Dan bedoel ik niet dat je je met deo onderspuit, of dat je net gedoucht hebt. Gewoon normaal schoon is goed genoeg. Maar let vooral op smegma. Daar schrijf ik nog wel een apart stukje over. Smegma, dat is iets wat veelteveel mannen niet aanpakken. Hou je schaamhaar ook een beetje bij, en poets je tanden. Dat is alledrie het belangrijkste. Dat je kleren niet net uit de was komen, of dat je sinds de ochtend niet hebt gedoucht, dat is niet zo'n probleem. Ik heb hier ook een douche, dus je kan ook nog wel even snel schoonmaken.

Tip 3: Vertel me wat je wil.
Je kan je schamen voor wat je wil, of je kan het romantischer vinden als het ongezegd blijft, maar doe het nou maar. Je weet meteen waar je aan toe bent, en ik kan me concentreren op wat je wil. Dat werkt voor mij veel prettiger, en de klant loopt ook blij weer naar buiten. Bovendien is het dan meteen duidelijk waar je voor betaalt. Dat is ook belangrijk, want niemand wil dat er opeens zaken gedaan moeten worden als we al bezig zijn.

Tip 4: Handel alles af voor we beginnen.
Als je wat speciaals wil, kost dat soms meer. Als je daar vantevoren afspraken over maakt, hoeft er niet moeilijk te worden gedaan over geld. Als dat maar achter de rug is, wipt het veel relaxter. Ik en de meeste meisjes willen de geldzaken vantevoren geregeld hebben.

Tip 5: Ga ervoor.
Als je voorzichtig of afwachtend bent, geniet je niet van je tijd. Het is echt zó voorbij als je niet oplet! Denk ook niet aan het geld, wat je hebt uitgegeven. Sommige mannen denken de hele tijd aan hoeveel het gekost heeft. Als je dat in een restaurant doet, smaakt het eten ook niet meer. Je hebt ervoor gekozen, haal lekker alles eruit. Geef je over aan het moment. En hou je nietteveel in! We zijn ervaren meiden, we zijn niet snel overweldigd. Kom maar lekker los.

Tip 6: Hou je aan de regels.
De regels die een prostituee heeft, zijn niet voor niets. Ze heeft het nodig, daar heb ik door mijn blogje heen al veel over geschreven. Je bent gewend dat je een beetje moet drukken bij vrouwen die je in bed krijgt, maar hier is dat toch anders. Je mag alles vragen, maar zeuren en mopperen, dat helpt niet. En als je moeilijk wordt, sta je zó buiten. Dat wil niemand, dus kan je beter gewoon lekker meedoen.

Tip 7: Verwacht niet meer dan een wip.
Als je verliefd wordt, of je denkt een diepe verbinding te maken, of je denkt dat je opeens een ander mens zal worden, of je denkt dat de meid achteraf je als haar vriendje zal behandelen, dan kom je van een kouwe kermis thuis. Het is een wip, het is ons werk, en we kunnen het best een leuke wip vinden, maar er is geen relatie, en er is alleen maar een wip. Dus ga voor de wip, maar denk er niet vanalles bij.

Tip 8: Zoek de juiste soort van prostitutie, en de juiste meid.
Ga voor een vluggertje geen escort boeken, en ga voor een GFE niet naar de ramen. Dat werkt gewoon niet. En een meid met een leuke boezem, daar kan jij vanalles bijdenken over hoe ze is, maar als je alleen maar naar de plaatjes hebt gekeken, weet je niet of ze ook de persoonlijkheid heeft die je erbij voelde. Lees bij advertenties altijd alles door, het staat er niet voor niets.

Tip 9: Wees discreet.
Niemand zit erop te wachten dat je de buurt van je bezoekje laat weten. Bij een hoer op bezoek betekent niet dat de omgeving ervan weet. En dat moet je zo houden. Ga bij hotelbezoek niet zomaar aanbellen bij kamers, want dat is vervelend voor iedereen. Laat je anders ophalen. Het is een business waarin we voorzichtig moeten zijn.

Tip 10: Aardig zijn.
Hoeren zijn gewoon mensen. Als je aardig bent, maakt dat alles makkelijker. We zijn net als een ander die diensten verleent, behandel ons net zo.

Deze tien tips zijn voor de meeste klanten gelukkig ouwe koek, maar ik zet ze toch maar even onder elkaar!

13 opmerkingen:

Unknown zei

Gefeliciteerd met je 400e post!!
En dank je wel voor de tips.

Unknown zei

Hopelijk heb je nog genoeg inspiratie voor meer!

Anoniem zei

Goeie post!

vooral het punt: 'ga ervoor' lijkt me moeilijk. Het liefst pak je iemand gelijk vast en laat je je handen even lekker overal voelen, maar je bent nou eenmaal niet gewend dat dat zomaar mag, vooral niet bij iemand die je nog nooit gezien hebt. Ik ben nooit naar de hoeren geweest en het lijkt me toch wennen om je in een keer los te laten waarvan je niet weet of ze wel aangetrokken is tot je.
vind je dat niet irritant, dat types die je niet aantrekkelijk vind je gelijk gaan betasten? hoe moet ik dat zien?

Anoniem zei

Goed stuk!

Ik vind het als klant wel moeilijk om gelijk me helemaal te laten gaan - wat hulp van de dame helpt me soms wel.

En ik weet nooit zo goed wat ik wil eigenlijk - alles waar zowel de dame van plezier als ik lol in hebben is wat mij betreft ok.

Anoniem zei

volgende keer weer over bacterieen graag, daar weet ik nog leuke grappen over te maken. Gefeliciteerd met de mijlpaal.

amateurpsycholoog zei

proficiat! op naar de 500

Anoniem zei

Wat is nou weer een GFE? Ik weet ook niks...

MKZ zei

GirlFriendExperience! Dat ze doet of ze je vriendinnetje is. Kan je daar eens iets over schrijven lieve Zondares? Hoe dat is voor jou en wat de klant dan meestal wel (en niet) verwacht? En hoe vaak doe je dat, willen veel klanten dat zeg maar, en en en...

Anoniem zei

OK bedankt, maar zo te horen is zo'n GFE is niks voor mij, ik zou d'r helemaal naar van worden...

Anoniem zei

bestaat dit dan ook omgekeerd voor de prostituee: BFE ?

Anoniem zei

Vies en dan nog trots over praten ook...

Unknown zei

Bij de keuring voor militaire dienst moesten we naast elkaar in de rij staan, naakt, en we moesten onze voorhuid over de eikel naar achter trekken om te laten zien of er smegma aanwezig was. Doordat ik nooit enige seksuele voorlichtinghad gehad wist ik niet dat het witte spul er niet hoorde, dat werd ik gewaar doordat er boos werd gekommandeerd om die viezigheid schoon te maken. Ook zijn er vrouwen die denken dat een kut behoort te stinken. Jouw verhaal is heel goed als seksuele voorlichting. Het verbod op het lezen van jouw blog (veel ouders filteren zoiets voor hun kinderen zodat ze het niet kunnen lezen) is echt heel dom. In de krant lees je dat ouders pas aan seksuele voorlichting denken als het kind 18j is.
Co.

Johan zei

Hallo Zondares,
Ik heb bar weinig ervaring met prostitutie.
In de 70'er jaren hadden we een vriendenclubje, wat jongens en meisjes, allemaal zo rond een jaar of 18.
Omdat kroegen nogal duur waren kwamen we vaak in een "soos" een verkapte kroeg, maar veel goedkoper.
Een van de meisjes binnen de groep was de dochter van een prosituee.
Daar deed niemand moeilijk over, iedereen moet leven en niet iedereen is voor timmerman geschikt.
Op een avond was er een opdringerige knul die per se aandacht van dat meisje wilde.
Toen hem duidelijk werd dat hij dat niet ging krijgen begon hij te klieren.
Op een zeker moment kwam er iets uit als "met die vieze teringhoer van een moeder van je".
We hebben m mee naar buiten genomen en m t pak slaag van zn leven gegeven.
Even wat fatsoen er in slaan noemden we dat.
Er zijn nog wat meer voorvallen geweest, mischien vind je het wel leuk om te horen.
Groetjes,
Johan