maandag 5 november 2012

Weer writers block

Het is niet mogelijk nu om een stukje te schrijven, want ik heb weer writers block. Ik ben er denk ik een beetje vanaf door die hele toestand met die WRP waar ik zoveel mee bezig ben geweest de laatste tijd. Natuurlijk ben ik wel blij hoe het is gegaan, maar daar heb ik niks mee te maken gehad. Ik val nu een beetje in een zwart gat. Sorry. Ik zal zo snel mogelijk weer een stukje gaan schrijven.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zal je inspireren want ik kan je stukjes niet missen!

Je hebt al een stukje geschreven over leeftijden van klanten. Waarom niet een stukje over wat voor mensen je klanten zijn? Is het een zuivere dwarsdoorsnede van burgers of zijn groepen oververtegenwoordigd? Zie je bikers, hooligans, punkers, hippies, alto's, goths of andere subculturen? Of is het overgrote deel gewoon braaf huisvadertje?

Waarom niet een top 5 met de meest vergezochte handelingen die ze van je verlangd hebben? Een aantal staan al wel op dit blog, maar er is vast nog veeeeel meer!

Hoe zie je je leven na de prostitutie? Blijf je in de seksbranche actief? En dan, als wat?

Hoe kan je anoniem blijven? Je zal toch vroeg of laat gebeld worden door iemand die je toevallig kent... Dat is je zelfs al eens overkomen.

Ik kan even niet meer bedenken...

Anoniem zei

neem dan maar een pauze, het moet leuk voor jezelf blijven

ik kom over een maand wel een sterug kijken

ps. die stukjes over je sexuele fantasieèn waaren het leukst om te lezen

de politieke stukjes heb ik nooit uitgelezen

remimonteverdi zei

Lieve zondares, neem lekker een pauze, je hebt het verdiend. En 'ik heb daar niet aan meegewerkt' dat geloof ik niet. Heel veel mensen lezen jouw stukjes maar niet ieder durft daarvoor uit te komen. Je hebt zeker je dappere steentje bijgedragen. Jouw moed en de overtuiging waarmee jij je inzet maken indruk.
Neem lekker een paar dagen voor jezelf en hopelijk tot gauw weer op de blog!

Anoniem zei

Ik heb net als anoniem nr 1 wel interesse naar de wat alternatieve klanten die je ongetwijfeld ook hebt.hebben deze andere voorkeuren of wensen dan de brave burger mannen? stellen ze zich anders op gedragen ze zich anders?

Anoniem zei

Relax, je moet je werk ook nog doen er op kunnen focussen. Zolang je daar maar niet hetzelfde krijgt komt die inspiratie wel weer terug

Anoniem zei

Zou je eens een blogje kunnen schrijven over wat je van Frits Rouvoet vindt?

Unknown zei

Beste Zondares,
Gewoon lekker onderuit ontspannen en gelukkig met jezelf zijn, anders lopen je klanten weg.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

ik hoop dat je writers block eeuwig blijft duren

Anoniem zei

ook akkoord met anoniem nr 1, ik wil echt wel eens weten wie de grootste groep klanten zijn.

Ik schat :
- mannen tussen 30 en 40, die de sex met hun vrouw beu zijn of niet meer mogen
- wanneer : komen er veel op zondag als ze zogezegd allemaal gaan fietsen, biken, vissen, met treintjes spelen of andere hobby's beoefenen die allemaal gemeenschappelijk hebben dat ze van huis weg kunnen ? Dat vermoed ik altijd.
- of tijdens de werkuren ? Of vlak voor ze op café gaan ? Of erna ?

- heb je meer dan gemiddeld :
* mannen in een relatie of vrijgezellen ?
* rijke of arme mannen ?
* lelijke of knappe mannen ?
* verlegen mannen of juist dekhengsten ?

enz

PeterdeL zei

Al lees ik je verhaaltjes altijd graag, en ook meestal helemaal, je hebt je de laatste tijd wel erg uitgesloofd met verhaaltjes, mediacoverage, en je verslag van de 1e kamer zitting vond ik onverwacht leuk en meeslepend, al met al geen reden om je opgejaagd te voelen om te leveren.

Wat ik hoop dat nog gebeurt, is dat iemand je uitstekende stuk werk oppakt en breed verspreid, rondom je onderzoek naar dwang. Het is zo'n enorm werk geweest, en zo door een beroeps-onderzoeker te gebruiken voor publicatie. Ik hoor nog tot die mensen die geloven dat cijfers en feiten uiteindelijk zullen winnen van wanen en vooroordelen.
Maar wat er ook van komt, beetje laat maar: mijn welgemeende complimenten met je inzet, opzet en uitvoering van je onderzoek!

Anoniem zei

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/amsterdam_haat_hoeren_allemaal.html#comments

Misschien leuk? Zag geen mailadres dus doe het even zo.

Anoniem zei

Schrijven, kreng!

Zondares zei

Van Frits Rouvoet kreeg ik altijd de zenuwen. Wat kon die man dramatisch doen zeg. Als je daarvoor gaat is hij wel geweldig heb ik gehoord. Sommige meiden gaan er gewoon in mee vanwege de spirituele zuivering die ze voelen, maar dat haalt ze nog niet blijvend uit de business. Ze zijn wel gek.

Dank jullie allemaal oor je aanmoediging!