maandag 26 maart 2012

Een broodsnol

Deze week kreeg ik een opmerking van een klant, over dat ik zo fris blijf. Ik was natuurlijk wel een beetje gevleid, en ik heb hem gevraagd wat hij bedoelde. Hij vertelde dat hij vaak merkte dat meisjes in de business niet zo lang leuk en opgewekt blijven, maar meestal al na een paar maanden ongemotiveerd en zurig gaan doen. Ik heb hem verteld dat ik al jaren plezier heb in mijn werk, maar dat dat niet voor alle vrouwen geldt.

Ik denk dat een groot stuk van het beeld, dat mensen hebben van de prostitutie, afkomt van de vrouwen die verveeld en moe doen. Er zijn er namelijk best veel. Broodmeiden hebben geen plezier in het werk, of niet genoeg, en die worden het zat om hun best te doen. Die gaan er dan de kantjes aflopen. Dat zie je ook wel in de supermarkt. Er zijn een paar oude kassieres die het graag doen, maar de meeste zien er verveeld en afgeleid uit. Voor de scholiertjes is het nog een beetje een uitdaging.

Je hebt ze ook nog een stapje verder, de broodmeiden die echt walgen van het werk. Dat zijn vrouwen waarvan ik echt denk: hou dan gewoon op! Je gaat toch niet door met iets waar je zo tegenopkijkt? Je kan nooit leuk zijn om mee te werken, en je moet jezelf toch niet de hele tijd zo verkrampt met iets bezighouden, wat zo tegen je zin is? Ga iets doen, wat je echt wil. Maar ik zeg het nooit, want ik vind het erg moeilijk om een gesprek met die vrouwen te hebben.

Er was er wel één waarmee ik goed kon praten, en dat was G. Zij werkte in een club, nu nog steeds in dezelfde, en met dezelfde foto als toen. We hadden toen al nietzoveel overeenkomsten, maar zij vond dat ik goed kon luisteren. Het was een beetje dat ik haar luisterende oor was, want we deden nietzoveel meer dan dat zij tegen mij praatte over haar leven. Ik ging er zelfs weleens voor naar haar op visite.

G is een Nederlandse, uit Noord-Brabant. Ze was toen ik nog met haar werkte niet de oudste in huis, maar ze zag er wel het oudste uit. Dat kwam omdat ze een beetje vreemde smaak had voor haar uiterlijk. Ze had een sluik kort kapsel, een soort te korte bob, die haar eruit liet zien alsof ze heel weinig, dun haar had. Ze was donkerblond, maar ze blondeerde het totdat het geelblond was, bijna wit. Ze was toen ook een echte zongenieter, dus ze was bruin, en dan valt dat wel heel erg op. Misschien deed ze haar haar zo omdat het beter is met pruiken, maar het zag er echt raar uit.

Ze had haar borsten laten vergroten. Dat had ze flink aangepakt, en ze had twee perfecte bollen op haar borst. Het zag er best onnatuurlijk uit. Dat hield sommige klanten niet tegen, die waren er gek op. Ik keek er ook wel jaloers naar, maar ik ben toch wel blij dat ik natuurlijker ben. Ik heb zelf ook tegen mijn lichaam gezondigd, maar mijn implantaten zijn veel kleiner. Dat vind ik belangrijk, want ik ben er eigenlijk steeds minder blij mee.

Sommige mensen kunnen rimpels krijgen, maar er dan toch nog heel vitaal uit blijven zien, jong zelfs. Neem nou George Clooney, die heeft lachrimpels, en als ik die zie dan zou ik hem zó in bed willen trekken. Ook voor vrouwen werkt het wel zo, maar minder natuurlijk. Je kan beter lachrimpels krijgen, dan zorgenrimpels. G had zorgenrimpels, vooral twee hele zware bij haar mondhoeken, die naar beneden liepen. Die rimpels laten je er heel oud uitzien.

Ze zag eruit alsof ze vijfenveertig was, maar wel slank. In het echt was ze net dertig. Ze had geen kinderen gehad, maar het leek wel zo. Dat kwam door een heuveltje onderaan haar buik, dat bij de meeste vrouwen aangeeft dat er een kind uitgepoept is. Ik heb zelf daar juist bijna een kuiltje, het is bij mij nog platter dan bij maagdjes. Dat komt echt niet alleen door mijn buikspieroefeningen, want het gaat weg als ik niet genoeg neuk.

G was wèl slank, en dat is belangrijk voor mannen. Ze had ook een paar spannende tattoo's, en ze verzorgde zichzelf heel goed. Ze deed ook veel met make-up, en dat was een beetje ordi. Maar mannen vallen voor ordi make-up. Ze zorgde ervoor dat ze goeie kleding droeg, altijd van het seizoen, en ze gooide het weg als het er niet meer nieuw uitzag. Daardoor straalde ze wel uit dat ze meer glamour had dan wij. Daar heb je ook klanten voor.

Ze kreeg genoeg klanten, nietzoveel als ik of sommige collegaatjes, maar het was de moeite wel voor haar. Als ze een dag niet snel genoeg een klant kreeg, ging ze vroeg naar huis, en dat zorgde er wel voor dat ze er minder mee verdiende dan wij. Ze had nietzoveel vaste klanten, maar ze trok wel altijd mannen voor de eerste keer aan. Vooral als ze aan de telefoon hadden gevraagd om een slanke dame met grote borsten.

Ik heb weleens triootjes en kwartetjes gedaan, waar zij aan meedeed. Als de klant haar dan in bed haalde, zag ik haar aan het werk. Ze had namelijk de gewoonte om bijna geen seks te hebben tijdens een date. Ze liet zich wel betasten, maar ze deed zelf zo min mogelijk. Als het dan moest, pijpte ze hem liever klaar. Maar klanten pikken dat niet altijd, dus soms moest ze aan het werk, en ik kan me nog een keer herinneren dat ik iets zag dat mij een hoop vertelde.

Met genoeg ervaring, en spiegels in de kamer, weet ik wel hoe mijn doos eruit ziet met een pik erin. De eerste keer dat ik dat zag vond ik het best een raar en alien gezicht. Maar je went er snel aan, als je vaker met spiegels werkt. Die zijn namelijk wèl handig als je nog niet goed kan voelen of het condoom goedzit. Daar keek ik toen heel regelmatig voor. Voelen of het goedzit is wel nodig anders, en sommige klanten willen dat niet.

Het was tijdens een kwartetje, waar ik en zij tegelijk met twee klanten bezig waren. Je kan best een hoop met zo'n kwartetje, maar deze mannen waren gewoon aan het ruilen tijdens de wip. De klanten zijn me niet zo bijgebleven, het waren hele gewone mannen. Wat ik wel zag, kwam toen we weer ruilden. Mijn vent had mij op zich gehad, en ik had hem even geneukt, en hij wou nu doorgaan met neuken bij haar. Haar vent kwam bij mij, en die was alleen maar gepijpt.

Terwijl ik hem in zijn condoom hielp, probeerde G haar nieuwe partner af te leiden met handwerk, maar die ging daar niet voor stoppen. Hij ging over haar heenliggen en begon haar te neuken in het missionarisstandje. Ze verwisselde het condoom niet eens, maar daar deed ze toch al niet aan. Oliedom natuurlijk, maar vele doen het zo. Ik pijpte toen ook zonder condoom, en ik krijg nu een krimpend gevoel in mijn buik als ik daaraan denk. Wat heb ik geluk gehad toen.

De klant waar ik mee bezig was wou op zijn hondjes, dus dat deden we. Ik zat met mijn hoofd zo achter G en haar date, en ik had dus echt een soort close-up op zijn pik in haar kut. Die witte puntige hangkont van hem, met die zwarte harige spleet erin, en die harige ballen die eruit zagen alsof het haar er in plukken op was gelijmd, dat was echt niet om aan te zien. Maar dat soort dingen werkt bij mij netzoals reclame op TV, ik wil niet kijken, maar ik kijk vanzelf tóch.

In het begin viel me nietzoveel op, het was gewoon neuken, maar de klant had nietzoveel conditie, en een moeie klant gaat soms naar één kant hangen. Dan kan zijn been het niet meer aan, of anders zijn buikspieren. Bij mij floept hij er nu dan meteen uit, maar toen kon ik vaak zien hoe zijn pik wat krom erin ging, als hij maar diep genoeg bleef. Anders floept hij natuurlijk toch nog eruit. Dat vind ik de normale manier.

Maar ik zag nu iets heel anders bij G, haar kut werd opzij getrokken. Het zag eruit alsof haar kut een dun rubber vlies was, die niet drukte of vastgreep. Zijn pik duwde er scheef in, en de ene kant werd weggedrukt tot een gerimpeld hoopje vel, en de andere helft stond open, zodat ik langs zijn pik erin kon kijken. Het zag er slap en veel te zacht uit. Ik ben daarbinnen dieproze, maar zij was een gelig soort bleekroze, een hele vreemde kleur.

Ik keek er verbaasd naar, want ik begreep toen opeens dat G en ik verschillende kutten hadden. Die van mij was met seks bezig, maar die van haar werd alleen maar doorgeboord, zonder dat er een seksueel gevoel bij kwam. Het zag er bijna dood uit. Het was een hele andere ervaring voor haar. Ik had een oninteressante beurt met zomaar iemand, maar zij had een baan waarbij er in haar lijf geroerd werd. Dat is een groot verschil.

Later, toen ik met haar praatte over hoe ze haar werk nou deed, vertelde ze me dat ze het alleen deed voor het geld. Ze had telkens nieuwe vriendjes, dat ging nooit langer dan een maand of twee goed. Die wisten meestal niets van haar werk. Ze deed het werk voor geld voor sigaretten, uitgaan, kleren, gokken, alles wat ze van de bijstand niet kon. Maar ze walgde van het werk, en van de klanten.

Ze kon vuurspuwen over de klanten. Ze praatte eigenlijk nooit ergens met passie over, behalve een vakantie naar Las Vegas, maar over de klanten praatte ze met háát in haar stem. Ze vond hoerenlopers niet allemaal slecht, maar iedereen die háár klant was geweest, was een klootzak die haar lijf gebruikte. Ze keek op ze neer. Ik werd er eng van. De andere meiden vonden dat ze erg overdreef, maar ze begrépen het vaak. Dat is iets waardoor ik wel anders naar broodmeiden ben gaan kijken.

Dat gevoel dat ze haar lijf liet gebruiken, ging samen met een neerbuigend lachje over dat die mannen betaalden, maar haar niet écht kregen. Dat vond ze belangrijk, ook al begrijp ik niet waarom. Ik maak echt contact met de mannen. Zij vond dat meiden die echt seksueel met de klanten omgingen, sletten waren. Daar was ze ook heel ongenuanceerd over. Dat waren vieze meiden. Dat deed je niet.

Ze nam het de mannen ook erg kwalijk dat ze vreemdgingen, en ook dat ze reageerden op haar lichaam. Als een vent geil werd van naar haar borsten kijken, vond ze hem ziek en vies. Ik begreep echt niet hoe ze mannen kwalijk kon nemen dat ze op haar vielen. Dat vind ik nu nog meer verknipt dan dat ik het toen vond. Als je zo over seks denkt moet je wegblijven bij mannen, en je bent echt verkeerd bezig als je dan hoer wordt.

Ik heb weleens een gesprek met haar gehad, waar ik haar in vroeg, wat ze ervan vond dat ik er anders over dacht. Ik kwam er heel voorzichtig mee, want ik wist dat ze haar oordeel snel klaar had. Ze zei toen een beetje arrogant dat ik nog wel zoals haar zou worden. Ze vond dat ik toen te jong en dom was om het te snappen. Daar heb ik me nog wel zorgen over gemaakt. Gelukkig is het juist de andere kant opgegaan met mij.

G deed het verkeerd. Ze gaf haar klanten niet waar ze voor betaalden, en ze was seksueel verknipt. Ze bleef in het werk ook al maakte het haar bitter en verknipt. Dat is dom, want dat beetje geld wat ze verdiende kan dat niet goedmaken. Maar ik zie kleine beetjes van G in de meeste broodmeiden. En ik vind dat verkeerd. Ik ga andere natuurlijk niet vertellen wat ze moeten doen, maar op die manier aan prostitutie doen is iets wat nooit goed kan gaan.

EDIT: regel verwijderd

30 opmerkingen:

Anoniem zei

Er is weinig mis met een tijdje werk doen waar je geen zin in hebt, dat heb ik ook wel gehad met suffe vakantiebaantjes. Maar dat is dan een week of twee uitzingen, het geld op je rekening zien verschijnen en dan is de nare herinnering zo verdwenen. Maar prostitutie lijkt me bij uitstek een vak waarin je dat niet kan doen. Zo iemand kan inderdaad veel beter stoppen en dan maar met minder geld proberen te leven. Het kan haast niet zijn dat het plezier dat het geld haar brengt opweegt tegen de ellende die ze moest uitzitten. Ik zou het als klant ook heel vervelend vinden om met zo iemand te moeten neuken. Je weet dan gewoon dat ze je uitzit voor je geld en dat lijkt me geen fijn idee.

Prostitutie is gewoon werk en het is vakwerk. Wie daar niet geschikt voor is moet er niet aan beginnen. Wie het vol walging doet moet onmiddellijk stoppen. Daar kan je later anders flinke problemen aan overhouden zo ze die niet al heeft.

Anoniem zei

Er zit nog een stukje redigeer-commentaar in je tekst!

Anoniem zei

Jij bent dus geen broodsnol en doet dit werk echt voor je plezier? Ik geloof er geen reet van!
Wat je schreef over dat heuveltje onderaan een buik van een vrouw waaraan je kan zien dat ze er kinderen heeft uitgepoept is de grootse onzin die je er maar uit kunt kramen. Jij hebt duidelijk zelf geen kinderen, want die poep je er niet zomaar uit, daar moet je keihard voor werken !!! En dat heuveltje heb ik totaal niet, net als een paar vriendinnen van mij dat absoluut niet hebben. Gewoon mooie moeders met mooie platte buikjes. Is het nou zo moeilijk om eens een keer iets te schrijven waarbij je er zelf niet als een perfect mens, de beste zoals je jezelf graag neerzet, uitkomt ?

PeterdeL zei

Het blijft me verrassen hoe verschillend de verhaaltjes van Z gelezen kunnen worden. Telkens zijn er mensen die er arrogantie in lezen, waar ik gewoon iemand bezig zie die lekker ongecompliceerd en recht-toe opschrijft wat ze kwijt wil. Jammer voor die mensen die zich zo af laten leiden, ze missen de frisheid die Z op bewonderenswaardige wijze al jaren vast weet te houden.
En heel tekenend is ook, dat veel vrouwen blijkbaar zoveel lading aan sex geven. Ik vind het leuk voor de ervaring, de kick, maar moreel niet veel anders dan wanneer in naar een restaurant ga, waar een kok en een hele staf zich uit loopt te sloven om me te gerieven. Nou ja, er zijn gewoon veel verschillende schepselen op deze aardkloot.

Anoniem zei

kk hoer ga lekekr ff normale werk doen en trouwen ipv met je kut werke smerige kuthoer

Anoniem zei

Grappig hoe vrouwen zich kunnen opwinden over hoeren. Ze hebben echt schrik van de concurrentie.
Probeer het maar illegaal te maken, te beschimpen, te diaboliseren, noem maar op : je kan er echt niets tegen beginnen.
Alweer erg goed stukje trouwens.

Anoniem zei

Nee, ze schreef nu juist net dat ze een hoer is met een fris en vrolijk kutje. Niet smerige hoer/kut. Le-zen :)

Anoniem zei

Héé!! Niet alle vrouwen denken zo, bij lange na niet!! Hoor!

Kitty zei

leuk weer, die snauw naar alle vrouwen.

Anyway, ik vond het weer een heel goed stuk! Je beschrijving van hoe zij lag te seksen vond ik echt levensecht. Ik zal eerlijk zeggen dat ik het echt enorm onsmakelijk vond klinken. Ik heb het een paar uur geleden gelezen en heb nu nog de visioenen gepaard met walging!

Ik vraag me trouwens af hoe zij dat dan doet met natheid enzo.

eyfec zei

Interessante anekdote.

Het is vreemd dat zo'n vrouw vrijwillig de prostitutie ingaat, terwijl dat blijkbaar niet goed voor haar is.

Anoniem zei

Ik ben blij met zondares want vrouwen willen tegenwoordig niet meer lekker neuken! Alleen maar zeiken, ze hebben teveel praatjes gekregen.

Anoniem zei

^
Misschien de vrouwen die jij tegen komt, maar met zo'n instelling als die van jou kan ik de vrouwen héél goed begrijpen. Zou je niet eens als klant tegen willen komen;)

Anoniem zei

Arme G ik begrijp niet waarom ze niet gewoon een semi-rijke vent aan de haak heeft geslagen. Allemaal neuken met verschillende mannen waar mee je het niet mee wil doen ieuw!

En ik had het al eerder gezegd maar ik begrijp heel goed dat sommige hoeren hun persoonlijk "ik" afsluiten. Als ze dat niet doen en ze moeten met jan en alleman echt contact maken dan gaan ze psychisch stuk ik denk echt niet dat veel mensen dan aankunnen. En waarom zou je voor een hongerloontje ??

Ik begrijp dat hoereren niet je verdient er zo weinig mee. Het loont echt de moeite niet. Ik snap niet dat die vrouwen niet een beter plan bedenken.

Anoniem zei

Ik ben hier heel stil van, van binnen.

Wat moet dat meisje geleden hebben.

Jij schrijft er zo ijskoud over, alsof het haar schuld is.

Ze is voor het leven getekend.

Ik vind dit heel erg.

Anoniem zei

Anoniem 26/3 04:22
Ga jij je op het Viva forum even lekker opwinden over hoeveel werk het is om een kind te baren en of je dat bij jou en je vriendinnen aan de venusheuvel kunt zien.
Het gaat hier over hoeren!

Anoniem zei

Te veel Viva-snollen hier die dit forum vervuilen. Ga weg van hier! Jullie zure pruimen!

Anoniem zei

["grote cups", niet specifieke cupmaten opschrijven. Jij kunt getraceerd worden als ze navraag kunnen doen bij de juiste clubs, en je maakt het zo wel te makkelijk.].

Zondares,
Dit staat in het stukje. Laatst was dat ook al. Dat is natuurlijk van je geldmannetje die ook voor je de stukjes naleest. Nog even weghalen lijkt me...
En verder zou ik bij die omschrijving van mensen die je kent, zoals G, die nu nog met een foto op de site van een club staat, toch een omschrijving aanpassen. Stel dat ze in het echt dat gelig blonde haar heeft, dat je er rood van maakt.
Het zijn details. Je kunt beter daar dan een onwaarheid vertellen en de rest van je stukje integer houden, maar zo wel voorkomen dat mensen navraag over je kunnen doen.

Anoniem zei

Zijn die "Viva-snollen" eigen niet de broodsnollen? Ze blijven bij hun vent voor de stabiliteit en de centen, zodat je part-time af en toe op een kantoor kunnen kletsen met andere Viva-dames. En verder lekker op het schoolplein en met een kopje thee op de bank.
Oh en dan wel manlief eens in de 14 dgn erop laten en hem af en toe een wortel voorhouden.

Zondares zei

Thanks jongens, ik heb ge-edit!

En dat kapsel van haar zit als ze werkt onder een pruik, jongens. Je herkent haar echt niet van dit stukje.

Anoniem zei

Veel lullige reacties hier naar "Viva dames" zie ik, maar weten jullie dan niet dat zondares zelf een zeer bekende is op het Viva forum en daar heel lang heeft gepost? nee, dat dacht ik al !

Anoniem zei

@ Anoniem 28 maart 2012 07:12:

Goh, je weet het wel goed te vertellen zeg, zeker vanuit eigen ervaring ? Ben jij een lul dan !!!

Anoniem zei

Een mooi stukje. Misschien is prostituee dan toch niet zo'n gewone baan, zoals zondares vaak pleegt te zeggen?

Anoniem zei

@ anoniem 8:28 en 8:30
Prima als jullie het anders zien, maar kom niet met je zure alimentatiebekkie huilen als je vent uiteindelijk beseft dat je alleen maar neemt en niet geeft en de knoop eens doorhakt om wat beters te zoeken.

Kitty zei

Ik heb het stuk inmiddels nog een keer gelezen. Jeetje wat vind ik dit goed geschreven!

Anoniem zei

Kijk, in het leven moet je het hebben van kennis en kruiwagens: een opleiding en goede contacten. Dat bepaalt de orde van grootte van het inkomen dat je kunt verdienen. Als de prostitutie makkelijk tien of honderd keer meer per uur oplevert, dan kan ik me wel voorstellen dat een vrouw daarvoor kiest, ook al vindt ze het vreselijk werk.

Z is niet de enige hoer die beweert dat ze het leuk of lekker werk vindt. Maar mij bekruipt altijd enigszins het gevoel dat die verzekering deel uitmaakt van de act.

Anoniem zei

@anoniem 04:39

Mij bekruipt het gevoel dat jij jouw eigen 'leuke' werk ook minder interessant gaat vinden als er geen goede beloning meer tegenover staat...

Anoniem zei

@ 30 maart 2012 03:07

Zijn die ook te koop, dan?

Co Jansen zei

Bedoel je met broodmeid en prostituee die het niet full time doet?
Co.

Anoniem zei

Wel een apart verhaal, het klinkt een beetje alsof G. een misbruikverleden heeft gehad? Of anders hele nare ervaringen met mannen/seks heeft gehad. Hoe dan ook, als klant zou ik niet het risico willen lopen om bij zo iemand terecht te komen.. dan voel je je inderdaad een misbruiker.

Anoniem zei

Zie ook: http://zondares.blogspot.nl/2014/04/ingezonden-stuk-geen-roeping.html