maandag 18 juli 2011

Seks met tieners

Als tiener heb je het maar moeilijk. Je hebt meer zin in seks dan je aankan. Je bent als jongen lekker potent, als meisje superstrak in je vel, maar je kàn het nog niet. Je hebt het allemaal nog niet geleerd, je vindt het nog eng, en je weet totaal niet hoe je met het andere geslacht om moet gaan. Dus dat is maar moeilijk.

Het is extra lastig dat je als tienermeisje ook nog door alle mannen wordt begeerd. Dat is heel intimiderend, dus je gaat soms erg oppassen. Natuurlijk ga je dat ook juist weer missen als je wat ouder wordt, en je niet meer het seksideaal bent. Het is een grote stap om zoiets intiems als seks toe te laten als je zo jong bent. Je bent in het begin ook meer met je aan het laten doen, dan dat je het zelf doet. Dat maakt het een kwetsbaarder gevoel.

Voor tienerjongens is het andersom, die geilen op alles, maar niemand wil ze hebben. Ze zijn te onvolwassen, en veel te hebberig. Dat doet het niet bij een vrouw die gewoon een sterke zelfverzekerde man wil die voor zichzelf kan zorgen. Die jongens willen seks, maar ze vinden het maar moeilijk.

Er zijn natuurlijk best vrouwen die wel eens een makkelijke affaire met zo'n jongen willen, maar die jongens zijn zo onervaren en begrijpen er zo weinig van, dat je er echt een beetje op voorbereid moet zijn dat ze onbeschoft dom kunnen zijn. Zelfs als je dat al bedenkt, lukt het soms nog niet, omdat ze je hints gewoon niet zien. Zo'n jongen verleiden is dus nog moeilijk ook.

Die tienerjongens zijn hebberig, maar ze zijn ook verlegen. De stap om naar een prostituee te gaan is best groot, en vooral de opschepperige jongens durven het aan. Ze hebben meestal geen geld, dus ze zoeken naar de goedkope mogelijkheden. Ze zoeken het dus vaak bij de ramen, ook al betaal je daar meer per uur dan bij de andere vormen. De ramen zijn toegankelijker, je hoeft niet ergens naar binnen voordat je wat ziet.

Achter de ramen heb ik wel wat tienerjongens binnengehad, en nu in de thuisontvangst ook wel een paar. In de clubs heb ik er nooit eentje gezien. Ze komen nu vooral op mijn prijs af, omdat ik niet de duurste ben, maar wel goeie foto's heb. Die jongens kijken daar toch vooral naar. Ze hebben nog niet de ervaring om te snappen dat het ook gaat om wat je kan, niet alleen om hoe je eruitziet.

Als ze contact zoeken, zijn ze meestal heel netjes en beleefd. Ze zijn vaak toch erg zenuwachtig. Zelfs als ze al ervaring met hoeren hebben, blijven ze toch heel bewust van zichzelf. Ergens zijn ze toch nog bezig met jou als volwassene boven hen te zien. Dat vind ik gevaarlijk, want zo'n jongen heeft dan dus wel een soort van instelling waar je makkelijk per ongeluk misbruik van maakt. Juist dan lijkt het me goed dat hij een hoer zoekt in plaats van een oudere vriendin, die zelf wat uit de seks wil halen. Dan is hij aan haar overgeleverd, terwijl ik alléén doe wat hij vraagt.

Er zijn nietzoveel jongens onder de 20 die echte wandelaars zijn. Je hebt ze wel, en die vallen dus ook echt op. Ze passen gewoon niet in de straat. Ze zijn ook andere klanten in bed, ze kunnen er nog niets van, maar ze hebben wel eindeloze energie. Ik heb ze wel gehad die drie keer konden in het kwartiertje. Dat kunnen ze op 20 echt niet meer.

Het klinkt misschien een beetje raar dat ik die jongens gewoon binnenliet. Ze zijn jong, en achter de ramen wist ik ook echt niet goed hóe jong. Nu vraag ik er wel altijd naar, maar je weet natuurlijk nooit of hij niet liegt. Ik kijk er een beetje naar. Onder de achttien gaat het feest niet door. Dat mag wettelijk namelijk gewoon niet, en ik hoef niet nog meer problemen.

Maar daarmee zeg ik niet, dat ik tégen ben. Als het aan mij lag, konden die jonge jongens wel bij me terecht, als ik maar van ze begreep dat ze eraantoe waren. Er zijn best veel tieners die gewoon vroeg erbij zijn, en die zijn natuurlijk hartstikke gefrustreerd. Dat zijn dan de mensen die later allemaal fetishes en remmingen hebben omdat ze niets met die frustratie konden.

Het is natuurlijk over en uit als de jongen aankomt met dat hij de laatste in zijn klas is die nog niet geneukt heeft, en dat hij het daarom maar vindt dat hij moet. Dat is geen goeie reden, dan vertel ik hem ook dat zijn klasgenoten gewoon een grote bek hebben, en hij zich geen zorgen moet maken.

Je tienertijd is de tijd dat je het maar moet doen met masturbatie. Daar kan je je spanning bij kwijt, maar je leert er niets van. Als je er porno bijpakt, en dat doen ze wel, leer je niets goeds. Het lijkt mij nou juist goed om tieners een mogelijkheid te geven, zodat ze in hun eigen tempo hun ervaring op kunnen doen, zonder dat ze zo gefrustreerd hoeven te zijn.

Een puber seks opdringen als hij of zij er nog niet aan toe is, kan je niet toestaan. Maar moet je dan ook de vroegrijpe puber tegenhouden? Je kan wel zeggen dat die tegen zichzelf beschermd moet worden, maar daarmee ben ik het niet eens. Het opdringen van seks aan een puber is verkeerd omdat je aan de integriteit komt van iemand, die nog niet weet wat ze wil. Maar als ze juist dingen doet omdat ze die wil, moet je haar dan tegen gaan houden?

Echt kinderen, die moet je een beetje weghouden bij seks. Onder de veertien weten ze nog eigenlijk niet wat seks inhoudt, dat kan je niet eens goed aan ze uitleggen. Als ze al gevoelens hebben, dan is dat nog niet op seks zelf gericht. Dat komt allemaal wel tussen de veertien en de twintig, voor de meeste. Zolang iemand nog zo jong is, dat volwassenen vanzelf worden gehoorzaamd, is seks met een ouder iemand gewoon hartstikke slecht voor ze.

Maar nu is het zo, dat we met zijn allen niet weten wat we moeten met seksende pubers. Dat ze het doen weten we allemaal, en we proberen ze in condooms te krijgen. We vinden het nog steeds erg voor jonge meisjes dat ze vroeg ontmaagd worden, en jongens die vroeg beginnen vinden we losgeslagen.

Voor vroegrijpe meisjes is het nog ingewikkelder. Ik heb het al van een paar vriendinnen gehoord, als je als meisje wat wil gaan experimenteren laten alle nette mannen en jongens je links liggen omdat je te jong bent, en alleen de foute gasten nemen het ervan. Dan kan je dus kiezen tussen je handvat van je haarborstel, of met zo'n gluiperd. Dan hebben de jongens het dus zo moeilijk nog niet, vind ik!

Vanuit mijn werk zie ik dus vooral de jongens, de meisjes kom ik natuurlijk bijna niet tegen. Bij een club waar ik wel gewerkt heb, heeft een meisje van zestien wel geprobeerd een plekje te krijgen, maar de baas moest daar niets van weten. Dat is wel iets heel buitengewoons, dus ik was wel nieuwsgierig en ik heb een praatje gemaakt. Ze was een beetje sip omdat ze was weggestuurd, maar verder vond ik haar een hele mondige, slimme puber. Ze was te jong, en het was een slecht idee van haar, maar ik snap wel hoe ze dacht.

Wat ik meeneem van de jonge mensen die ik via mijn werk tegenkom, is dat we verkeerd bezig zijn met onze tieners. We proberen ze goede dingen te leren, maar voor hen is het nog erger dan voor de volwassenen. Die moeten zelf maar weten of ze vasthouden aan het relatiedenken, maar we houden de jongeren voor dat het dè manier is.

Als je ze hun gang laat gaan, komt er vooral gefriemel met schoolvriendjes van, en dan leren ze het samen wel. Maar we leren ze, vooràl de meisjes, dat je eerst een relatie moet hebben, omdat je anders je maagdelijkheid verkeerd verliest. Dat slaat nergens op, je eerste keer is maar je eerste keer. Dat moet je niet zo beladen maken. En als je het ook nog eens moet doen in een relatie, wordt het nòg beladener. Die meisjes worden zo een beetje bang gemaakt voor dingen proberen, want het moet allemaal in één keer goed.

En dan komt dus ook dat als je die meisjes zo onzeker maakt, dat ze dan juist naar mannen met autoriteit toe gaan trekken. Die hebben zó hun zin met zo'n meisje. Het werkt dus juist tegen wat je wil in. We voeden onze kinderen op alsof ze meteen al zo'n oudemensenrelatie moeten hebben. Er is seks, en relaties, die niet zo strak in het keurslijf zitten. Waarom leren we onze kinderen dan om het zo preuts te zien?

De jongens worden ook banggemaakt, maar dan doordat ze vaak te horen krijgen dat ze nietteveel op seks gericht horen te zijn als ze omgaan met meisjes. Dat is best een moeilijke opgave voor een tienerjongen! Juist de lieve jongens gaan het dan op andere manieren zoeken, en dat is erg jammer. Ik kom die ook weleens tegen, dan zijn ze vol van schaamte. Dat vind ik best erg.

Tieners zijn weleens geil, dat hoort erbij. En natuurlijk vinden we dat een beetje moeilijk, want voor ons zijn ze nog kinderen. Maar door ze zo bang te maken en in een keurslijfje te zetten, maken we meer kapot dan dat we oplossen. Het is volgens mij het beste om ze goed voor te lichten over de technische dingen met SOA, zwangerschap en de wet, en ons verder gewoon helemaal niet te bemoeien met hun seksleven. Niet vanaf de ouders, maar ook niet op TV en in de bladen de hele tijd belerend te doen.

29 opmerkingen:

Anoniem zei

Eén van je beste stukjes, wat een eye-opener! De problemen die je beschrijft komen recht uit het hart.

In de jaren 90 had je complete overheidscampagnes waarin je werd afgericht dat het schandalig is een vrouw als sexueel wezen te zien. Alle aanraking werd voorgedaan als aanranding. Voeg daarbij inderdaad de belerende toon dat je alleen in een relatie mag neuken en je krijgt hele geflipte jongens. Daar overheen kreeg je inderdaad dat je ontmaagding nog belangrijker was dan je geboorte of huwelijk. Wat krijg je dan? Jongens die geen flauw idee hebben hoe ze met meisjes moeten omgaan. Je mag immers nooit hinten naar fysiek contact en een relatie opbouwen is zo wel lastig. Daarnaast zijn ze zo zenuwachtig omdat hun 'eerste keer' perfect moet zijn dat ze het maar liever nooit binnen bereik laten komen. Daar overheen komt nog het onbegrip dat gekweekt wordt als meisjes zich wel laten verleiden door jongens die zogenaamd 'respectlozer' zijn en niet terugschrikken voor aanraken of sexuele toespelingen. Voor sommige jongens is het contact leggen met meisjes nog onnatuurlijker dan staand slapen.

Elke jongen zou gewoon standaard op z'n 18e naar een prostituée moeten gaan. Het liefst een paar keer totdat alles goed gaat. Er moeten duizenden geflipte en gefrustreerde jongens zijn die zich precies aan de regeltjes hielden en op hun 25e door de frustratie gebroken zijn. Zodra ze de moet hebben naar je toe te komen zal het wel beter met ze gaan. Het is te hopen in elk geval, want vaak zijn het de liefste jongens die het slachtoffer zijn.

Richard86 zei

Dit is een goed stukje, idd een hele eyeopener. Kan ik een stuk beter begrijpen waarom er soms geadverteerd wordt met ik 'date' niet onder de 30 of iets dergelijks.

Het is alleen wel jammer dat het allemaal zo gaat, het zou zoveel makkelijker kunnen lijkt me.

Anoniem zei

Ik vind dit je beste stukje tot nu toe. Ik denk er ook zo over, maar jij weet het wel echt goed te verwoorden.

Anoniem zei

Zucht, was iedereen hier maar zo slim...

Helemaal mee eens!

Anoniem zei

Goed artikel weer, ik geniet altijd veel van je blog want ik vind het leuk om ook eens te lezen hoe er vanaf ''de andere kant'' over wordt gedacht.

Dit is de eerste keer dat ik reageer bij een artikel aangezien het eigenlijk een beetje ''over mij gaat'' ik bezoek nu al 5 jaar hoeren en doe dit al vanaf mijn 15de. Meestal ga ik ook inderdaad naar de ramen en heel af en toe naar een dame die prive ontvangt en ik ben 1 keer naar een club geweest. Het is eigenlijk een beetje een hobby van me geworden wat ik doe wanneer ik vrijgezel ben zolang ik een relatie heb doe ik dit niet.

Bedankt voor het schrijven van deze toffe stukjes en ik hoop snel weer een nieuwe te lezen xxx

crezie zei

als puber was ik ook erg daarmee bezig en ik was blij toen ik er van 'verlost' was. 'Welcome to the club' zei iemand me nadat ik ontmaagd was

Nu vind ik het een slecht idee dat jongeren hoerelopen want dat kweekt op jonge leeftijd misschien een dure verslaving en bovendien gaat het er toch om dat je een vrouw mentaal zo ver kan krijgen dat ze met je naar bed wil gaan

als het niet authentiek is kan je niet trots zijn, en er is maar 1 eerste keer

Anoniem zei

Goed stukje. Ik was in mijn jeugd ook zo'n gefrustreerde tiener die wel heel erg naar seks verlangde, maar die geen vriendinnetje had om mee op seksuele ontdekkingstocht te gaan. Ik trok mezelf een paar keer per dag af, maar ik verlangde erg naar de volgende stap.

Op m'n 19e hield ik het niet meer en ben ik naar de hoeren gegaan. Ik was gewoon erg aan neuken toe en ik wilde dit eigenlijk al een paar jaar, maar ik durfde niet. Achteraf bezien had ik gewoon al op m'n 17e moeten gaan, toen kon ik al aan niks anders meer denken.

Voor mij was die eerste keer een uitstekende ervaring. Het neuken ging prima, maar gaf ook wel een beetje het gevoel van "is dit nu alles?" Maar toch, 't voelde ook heel lekker en het was spannend en geheimzinnig. Het meisje, dat met 25 ook nog best jong was, was heel lief en stelde me gerust. Dankzij haar ging alles goed en kwam ik perfect klaar.
Daarna ben ik nog een paar keer bij haar terug geweest. Zij heeft me uiteindelijk echt leren wippen, de seks werd steeds lekkerder en volwassener. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik voor mijn eerste seks naar een prostituee gegaan ben. Met een echte vriendin zou ik het niet plezieriger hebben gehad.

De liefde kwam pas later in mijn leven. Maar de drang om te neuken was zo groot dat ik daar niet op kon wachten. Een vriendin had ik niet, maar mijn lichaam snakte nu eenmaal naar lichamelijk contact met een meisje.

Van anderen hoor je wel eens dat hun eerste keer een groot drama was. Dat geldt niet voor mij. Ik heb juist dierbare herinneringen aan mijn eerste seks, misschien wel juist omdat het met een dame van lichte zeden was. Geen gedoe van twee jonge mensen die allebei geen ervaring hebben, al maakt de liefde in dat geval best wel wat goed. Maar zelf ging het me vooral om de ervaring van het neuken, ik móest voelen hoe het was om echte seks te hebben. Dat was nog veel lekkerder dan masturberen, had ik wel begrepen uit de pornoboekjes.

Voor mij was de seks met een dame van plezier achteraf een logische en ook goede stap. Het heeft mijn liefdesleven een stap in de goede richting gegeven.

Ik vind het daarom ook niet raar als jonge jongens naar de hoeren gaan. Als ze daar aan toe zijn, zoals ik destijds, voorkomt het zelfs veel frustraties.
En eigenlijk ben ik het wel met de eerste Anoniem eens dat het zeker geen gek idee is als jonge jongens op hun 18e een paar keer naar een prostituee gaan om de beginselen van seks te leren. Maar ik geloof niet dat onze maatschappij hier al rijp voor is.

Anoniem zei

Ik ben 20 jaar en maagd. Ik heb al lang nagedacht over een bezoekje naar de hoeren. Hetgeen wat mij altijd tegenhield was mijn eigen onzekerheid. Ik ben namelijk tijdens mijn geboorte een aantal keer geopereerd aan mijn buik wat een vervelend litteken tot gevolg heeft gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meisjes altijd op afstand hield en zo geen echte intimiteit met een meisje kon beleven. Ik vraag mij dan ook af hoe een vrouw van de lichte zeden hier tegenover staat. Hoe gaat u om met 'klanten' met littekens?

Anoniem zei

overigens mag men volgens de Nederlandse wet vanaf 16 legaal naar "de hoeren"

:) zei

dit stukje, en alles wat hierboven staat gaat wel te ver. jongens onder de 18 naar de hoeren laten gaan. sex is voor jou misschien een product, maar voor veel mensen is dat nou niet het ideaal. laat ze eerst maar eens onhandig friemelen, dat is juist de charme ervan. en die eerste keer kun je nog zo vaak overdoen. die is inderdaad niet zo speciaal en hoeft niet per se met iemand te zijn waar je de rest van je leven bij wil blijven. maar een beetje beschaafd seksen de eerste keer is wel zo gezond. we zijn geen dieren meer. niet helemaal in ieder geval.

Anoniem zei

Hoer die plijt voor pedofilie. Ik vind het niet verbazend.

Anoniem zei

Na het 12e levensjaar is het al geen pedofilie meer.

Anoniem zei

Ik kwam op je blog omdat ik juist graag wil weten hoe het in je wereld werkt.

Zeker omdat ik al 10 jaar zonder zit en gewoon misschien de stap wil zetten (maar gewoon niet durf al ben ik 30)

Ik wil in ieder geval zeggen dat ik het SUPER van je vind.. dit blog en ga vooral zo door!!

Zouden meer dames moeten doen.. vooral voor heren zoals ik.

Heel leerzaam!

Groeten,
M

Martijn zei

Ben het er helemaal mee eens. Mijn eerste keer was ook bij een hoer en inderdaad ook eentje achter het raam. Ik heb een tijdje rond gelopen en de keuze laten vallen op een wat oudere dame die er goed uitzag en haar ook gewoon verteld dat het mijn eerste keer was en zij heeft me heel goed door mijn eerste keer heen geholpen en aan het einde zei ze 'zo, dat verleer je nooit meer' en dat is inderdaad gebleken en ik heb waarschijnlijk geluk gehad dat ik instictief de juiste persoon heb gekozen.

Anoniem zei

Onze maatschappij is steeds meer gericht op seks. Door de mode, de tv en videoclips krijgen pubers seks met de paplepel ingegoten. Tieners zijn steeds vroeger rijp. Natuurlijk gaan ze dan ook steeds vroeger experimenteren met seks. En een gedeelte van de hunkerende jongens zoekt zijn toevlucht tot prostituees. Logisch toch? Niets om je zorgen over te maken.

Liefde en seks is niet hetzelfde. Jonge jongens die uit stoerheid, nieuwsgierigheid of pure geilheid naar de hoeren gaan zul je altijd houden. Waarom ook niet?
Na wat tegenvallend gefrunnik met een los vriendinnetje, na afloop van een schoolfeest, ben ik voor mijn 'echte' 1e keer uiteindelijk ook naar een prostituee gegaan. Voor mij werkte dat perfect, veel beter dan het gestuntel met de al even onervaren vriendin.

Jongens die nu in dezelfde positie zijn als ik toen gun ik net zo'n mooie ervaring. Dat kan natuurlijk met een vriendin, maar dat kan net zo goed bij een hoer die haar werk en haar klant serieus neemt.

Anoniem zei

@laatste anoniem: mooie reactie. Ik heb er zelf nu spijt van dat ik het niet veel eerder heb gedaan en jarenlang heb aangemodderd. Of het gaat vanzelf, of je moet trucjes gebruiken. Nu heb ik het - veel te laat - alsnog moeten doen. Ik had me die jaren kunnen besparen...

En je kan inderdaad beter aan een professional overgeleverd zijn dan aan een onervaren meisjes of - nog erger - een ervaren meisje dat gelijk alles doorroddelt naar haar omgeving. Die zijn denk ik toch het ergste.

Anoniem zei

De onervaren meisjes roddelen nog het meest, ervaren meisjes keken bij mij op school wel uit. Die waren bang als slet versleten te worden.

Clemenza zei

Ik ben het helemaal met deze post eens! Ik ben zelf nog een tiener en ik voel vooral het gedoe rond "de eerste keer" erg vervelend. Het bindt jongeren vast, je houdt jezelf tegen. Ik hou mezelf tegen. Dan komt de vraag of ik klaar ben voor seks, mijn antwoord is: ja ik ben klaar. Maar niet om het een hoer te doen. Het hele mysterieuze dat om hoeren heenhangt in onze samenleving is gewoon te groot om doorheen te breken, zonder ervaring. Je voelt jezelf niet goed, je doet iets slecht althans zo voelt het idee alleen al. Ik heb dan ook besloten dat ik toch gewoon even moet aanmodderen met meisjes van mijn eigen leeftijd terwijl ik dat eigenlijk niet wel! Als het over twee jaar nog niet opgelost is dan ga ik dus op mijn twintigsten voor het eerst naar een mooie dame die me kan helpen

Zondares zei

Anoniem 18 juli 2011 15:25, laat je niet tegenhouden. Littekens heb ik in alle soorten gezien. Een klant van me heeft als kind een ongeluk gehad met een gasbarbeque, en die heeft zelfs geen haar meer op zijn hoofd en gezicht door de littekens. Ik vind het jammer voor hem, maar ik keek er na de eerste keer echt niet meer vanop. Littekens kunnen soms zelfs stoer zijn bij een man! Maak je maar nietteveel zorgen.

Anoniem 19 juli 2011 02:42, je zit ernaast. Seks mag vanaf 16 al, maar seksuele dienstverlening mag pas vanaf achttien, en binnenkort pas later. Daar zijn nou eenmaal andere regels voor. Als hoer kan je heel erg in de problemen komen.

Clemenza, geef jezelf geen deadline. Dat brengt alleen maar druk mee. Doe gewoon wat je goedvind, op het moment dat je het goedvind.

Anoniem zei

Zondares,

Misschien dat jij i.v.m. jouw privacy deze vraag niet kan of wil beantwoorden : Op welke internetsite kan ik jouw advertentie vinden?

Ik zou ook wel eens een stukje van jou willen lezen van toen je nog achter het raam werkte.

Anoniem zei

Ze zouden gewoon speciale prostituees voor pubers moeten toestaan. Ik ben nu 15, wil heel graag seks, maar kan nergens terecht. Erg frustrerend!

Anoniem zei

Anoniem: 21 augustus 2012 05:51:
ik ben het met je eens!
Maar ik ben pas 13 en waarschijnlijk al geiler dan jij!
ik word er ook gek van

Anoniem zei

Ik ben vandaag naar de hoeren geweest en ben pas 14 ze doen helemaal niet moeilijk als je maar 50 euro hebt, als je der voor gaat staan nemen ze je snel naar binne mee

Anoniem zei

Beste zonadres
ik ben een jongen van 14 jaar en word dit jaar 15 als ik bij u langs zou komen met €200, had u mij dan binnen gelaten
ps ben gewoon keurige jongen uit de tweede klas havo vwo

en ik weet 100% zeker dat ik er klaar voor ben

Unknown zei

Zolang tieners met leeftijdgenoten neuken gaat alles prima, zelfs voorafgaand aan de eerste ongesteldheid of natte droom, pas als ze niet even oud zijn gaat het mis. Weghouden bij seks vind ik heel fout, tenzij er leeftijdsverschil is. De jongen die vroegrijp is is geen gluipert. Mijn eerste keer was helaas pas op mijn 26ste.
Co.

Anoniem zei

Ik ben het toch zooooooooooo met je eens!!!!!! En ik schaam me er zooo voor dat ik altijd verkeerd overtuigd blijk te zijn geweest.

Anoniem zei

Ik ben het er ook 100% mee eens dat er speciale hoeren voor tieners zouden moeten komen. Ingewikkeld?... maar echt wel goed voor ze!! Zo is gewoon de natuur!

Unknown zei

idd een heel goed geschreven blog
ikzelf ben 51 jaar en al weer heel wat jaren alleen
ik ervaar dat ik gewoon wat mis in het sociale vlak naar vrouwen toe dat staande slapen zou me idd beter afgaan dan een leuke vrouw aanspreken
en dan praat ik nog maar over daten niet eens over sex
deze sociale blokkade die ik ervaar heeft me ook een aantal keren naar de hoeren gebracht met meestal toch een tegenvallend resultaat en de conclusie dat ik meer de genegenheid en liefde van een vrouw erger mis dan de sex
de handkar is tenslotte altijd aanwezig en op internet is meer porno wel dan niet te vinden
in het dagelijkse leven kan ik toch van mezelf zeggen dat ik vrouwen respecteer en dat ik zelf best aardig ben maar aardig en respectvol blijken geen eigenschappen die aanslaan
het lijkt soms zelfs dat vrouwen liever een vreemdgaande alcoholistische losse handjes type beter waarderen dan iemand die liever zijn handen dan zijn vuisten gebruikt

reacties welkom

Anoniem zei

Ik ben het volkomen eens met zondares. Zelf ben ik ook ontmaagd door een prostituee. Wel was ik toen al 27. Achteraf vind ik zelfs dat ik dat veel eerder had moeten doen.

Toen ik een puber was, kon ik mijn seksuele behoeftes ook niet kwijt en vond ik geen lief meisje die met mij die eerste keer wilde beleven. Ik was dus aangewezen op aftrekken bij een internetfilmpje.

Een bezoek aan een prostituee zou voor puberjongens die de eerste keer seks willen ervaren zeker een mooie oplossing zijn. Prostituees weten (meestal) goed wat ze doen en hoe ze zo'n jongen een fijne ontmaagding moeten geven.

Dat seks tussen een volwassene en minderjarige strafbaar is, is hierbij wel een probleem. Als er sprake is van dwang, vind ik het prima dat het strafbaar is. Maar ik denk dat de meeste puberjongens juist graag met een vrouw willen vrijen die 10-20 jaar ouder is. Juist vanwege hun ervaring. Als ik als 15-jarige van een knappe 40-jarige vrouw het verzoek had gekregen om met haar het bed te delen, had ik geen seconde getwijfeld.

Wel wil ik nog even kwijt dat de 'ontmaagding' vaak erg overrated is. De eerste keer hoeft niet perfect te zijn. Mijn eerste keer was zeker niet de beste seks die ik heb gehad in mijn leven. Maar dat is niet erg. Het is de ervaring zelf die telt.